Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

Pier Pressure 2007

Kategori:

image63Igår så åkte jag, Åsa och Louise till Göteborg för att gå på Pier Pressure som ca 20 000 andra människor. Vi anlände till Göteborg vid 12 så vi gick nästan raka vägen till frihamnen(Bananpiren). Första bandet vi kollade på var skövdebandet Neverstore som Louise o Åsa tycker om så mycket. Har inte riktigt lärt mej tycka om dem totalt. Men det finns någon låt e skön iaf. Efter det så kollade vi på The Sounds. De är riktigt coola faktist. Min favorit på hela konserten var trumsolot som var det sista de gjorde. Det var fräckt.

 Efter att vi Slängt ut 110 spänn på ett halvgott grillspett, lite potatissallad och 4cl cider så kollade vi på Cky som presenterades av Bam Margera

Efter att vi kollat lite på Cky så gick vi runt lite på piren. Men redan kl 6 så var det Mando Diao som äntrade scenen. De var det bästa bandet enligt mej, vet att varken Åsa lr Louise håller med mej. Efter det så gick vi runt o kollade lite. Fötterna börja göra rätt ont och det var 5 timmar kvar tills man satt påväg hem i Linus bil.
Klockan 8 så gick vi in i till den lilla scenen och kollade Sugerplum Fairy. Efter det så gick vi iväg till de stora scenerna för att få en så bra plats till My Chemical Romance som var det sista bandet. När vi kom dit så spelade Billy Talent o precis när vi kom dit så spelade de den ända bra låten jag vet att de har. "Red Flag".

kl 9:15 så gick Avril Laving på scenen och spelade i 1 timma. Var en mycket seg väntan till MCR. När äntligen MCR äntrade scenen var klockan halv 11. De rockande hårt men tyvärr så har jag knappt lyssnat på dem fast att Åsa e ett stort fan. Efter 45 min så orkade ja inte kolla mera så jag gick ut från de stora massora av folk. Gick och åt en Crepe som smakade rätt äckligt faktist. För 25spänn så kanske man inte ska kräva för mycket. 00:00 så slutade Konserten iaf så då mötte jag upp med Åsa och Louise som var glada men stressade för de vill iväg före allt folk så att man skulle slippa köa för att gå ut. Så vi halv sprang med våra onda fötter mot utgången.

Det var en väldigt skön känsla att gå i Göteborg en varm söndagnatt och veta att man skulle vakna halv 8 dagen där på. Kom hem till skövde halv 3 på natten efter att vi åkt med Linus och Jocke till Skara och sedan fått skjuss av Malin från Skara till Skövde.

Tack alla ni som har gjort denna Söndagen till den bästa Söndagen på mycket mycket länge.


Jag häller i mej hela   Mando Diao         My Chemical      Folkamassor från
förpackingen av                                           Romance           från bron
Simpson tuggisar.
SEEGT

Kommentarer


Kommentera inlägget här: