Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

Förlovning

Kategori:

Senare idag ska jag till stan för där väntar min älskling Åsa. Vi ska till Pawes mamma för att fira att Pawe och Anders har förlovat sej. Det ska bli kul att träffa Pawes mamma efter allt man hört och sen har Pawe lovat att hennes mamma ska göra mat åt mej så länge jag kan minnas. Bättre sent än aldrig :P
Förlovning är rätt stort så jag och Åsa har inte tänkt i dem banorna än. Vi tar tiden som den kommer vilket jag tycker är skönt lite långsamare kanske men skönt vi har ju hela livet på oss :)

image241
Grattis Pawe och Anders!

Evan den Allsmäktige

Kategori: Film Recensioner

image240
Igår såg jag och Åsa efterföljare till filmen Bruce den allsmäktige( med Jim Carrey i huvudrollen).  Men igår var det  inte hans tur utan the Office stjärnan Steve Carell som var huvudrolls innehavare. En dag så ber han till gud att han skall kunna förändra världen och gud hjälper honom men inte riktigt på det sättet som Evan vill. Han får i uppdrag att bygga en ny Ark där han skall skydda alla djur från den kommande syndafloden. Till en början så envisas han med att skita i allt vad gud har att säga men till slut så inser han vad han måste göra.

Mina Förväntningar på filmen var inte direkt höga så kanske det var därför som jag tyckte att den var rätt så bra. Den är inte lika rolig eller bra som "Bruce den allsmäktige" men den är annorlunda och mysig.

Betyg

3.5 av 5

Dreamin in a Casket Videon

Kategori: Musik

I Loooove You!

Kategori: Kärlek

Idag är det 11månader sen jag och Åsa pussades för 3e gången. Det är också 11månader sen vi blev ihop. Igår var vi ute och festade i Skövde och vi festade med Micke i en lokal och efter 11 på kvällen gick vi vidare till Krikelin. Där stannade vi inte så länge dock för vi blev så grymt fulla av någonting så vi gick hem till mej för att sova. Denna dagen har varit en mycket seg dag och vi har inte mått superbra men säkert mycket bättre än vad många andra på festen har mått. Eftersom vi inte mådde så grymt bra idag så blev det ingen direkt romatisk 11månadersdag som man kanske vill men det är alltid underbart att vara tillsammans.

Snart är det jul och då får jag världens bästa julklapp jag får fira den med Åsa och vi firar 1år tillsammans. Fan vad ja längtar till det.


I LOVE YOU!

Mass Effect

Kategori: Tvspel

image235Det börjar med att jag får ett uppdrag att flyga till en planet. På planten skall jag och mina kamrater titta till "The Beacon" mdit blir vi attacen när vi kommer kerade av några fiender. En av våra vänner dör och ett vittne uppenbarar sej och beskriver mördaren.  Innan vi vet ordet av så har de aktiverat massa bomber som jag måste desamera. Efter att jag lyckats med detta så hittar vi " The beacon". Vi åker tillbaka basen och där pratar vi med styrelsen om mördaren som är med i styrelsen men han förnekar allting givetvis och anklagelserna läggs ner. Jag måste hitta bevis mot mördaren så vi går där ifrån.

Detta är början på mitt nya rymdepos spel som jag köpte igår. Det är riktigt skön känsla i spelet och allt man gör har betydelse längre fram i spelet.





Spel, Tacos o Filmkväll

Kategori:

image234I kväll så var det dax för lite Rainbow Six: Vegas med Patrik. Efter vi spelat lite så åt vi tacos min favoritmat. Till maten kollade vi på en skitfilm som heter The Darkling och den vill jag verkligen inte se igen. Jag ska aldrig i helvete se den igen och funderar på att ge bort den i present till någon men tyvärr så vill vet jag inte om jag kan vara så elak. Då kan man förstå att den sög hårt. Både jag och Patrik ville stänga av men samtidigt vill man ju veta hur den slutade. Det ända som var bra i filmen var att man fick se massa gamla fina bilar.

VARNING!

Se aldrig filmen The Darkling, Den är en plåga.

Death Proof

Kategori: Film Recensioner

image233Ikväll kom Patrik till mej och vi kollade på filmen Death Proof och jag tyckte inte den var så bra som alla recencenter har sagt. Jag tyckte inte den var så bra därför att det tog 50min innan det hände något. Efter 3-5min så var det slut. Sen fick man vänta till slutet av filmen innan det hände något igen. Det pratades kopiöst mycket i filmen och fast att det var rolig dialog så blev det lite väl mycket av det hela ibland. Quentin Tarrantino är ju grym på att göra levande dialoger i filmer men när det blir 50min prat i en film så man tror ska handla om en galen förare i en galen bil så känns det lite långtråkigt.



Betyg

2 av 5

Soft Saturday

Kategori:

Igår tog jag och Åsa en lugn kväll med tv tittande och så gjorde vi en Smörgåstårta som blev riktigt najs. Sen kollade vi på Fredagens Idol och Måndagens Prison Break. Fan vad den serien är bra, man lider verkligen med dem i serien och vill bara att allt ska gå vägen för dem. Kollade oxå på Svensson svensson och Allan som spelar Gustav är ju bara så grymt bra som den slöa fd brevbäraren. Denna Lördagen var riktigt underbar. Vi tog det lugnt och myste i soffan som man kan behöva göra ibland när det är höst. image232

X-mas feelings

Kategori:

Jag har fått värsta julkänslorna nu och jag får för mej att det är decemeber men än är vi inte där :(

Är det någon som provat att grogga med Julmust ? Har hört att det ska vara gott men jag vågar inte eftersom jag älskar julmust och vill inte tycka illa om det.


Igår när när jag var hos Åsa så hjälpte vi deras granne att tömma en lastbil på möbler och lite annat. När vi var klara så ville han som vi hjälpte ge oss någonting men vi kunde inte ta emot något kändes så fel. Vi gick in och kollade vidare på dumburken. Efter nån timma så kom Åsas mamma med 500kr som han ville ge oss och det kändes lite fel men vi kunde inte säga nej heller så vi behöll den. Väldigt bra penning för 50mins arbete.

Om en vecka idag kommer ett mycket efterlängtat spel. Mass Effect till Xbox 360 då kommer min Fredag bestå i att reser mellan galaxer och pratar med folk på olika planeter.

Till Rein : Jag har tyvärr bara spelet bioshocks demo på Xbox. Men det verkar bra. Lite halvgalet spel.


Julgrogg

Julgrogg



6 cl vodka
julmust
citron

Häll i vodka i ett highballglas med mycket is.
Fyll upp med julmust.
Spritsa i liet citron och dekorera med en skiva på glaskanten.

Number 23

Kategori: Film Recensioner

image231Idag såg jag och min älskling en film med Jim Carrey i huvudrollen som heter Number 23. Jag tyckte det var en rätt bra film med en Jim Carrey som för en gång skull var väldigt seriös och jag hade inte svårt att se honom i en sån seriös film heller. Ibland kan det ju vara väldigt svårt att se en skådis ta göra vissa roller eftersom man bara ser dem som skojare eller något annat. Filmen handlar om Walter Sparrow(Jim Carrey) som blir besatt av nummret 23 och det är lite läskigt hur allt blir siffran 23 hela tiden.

Betyg

3 av 5

Ps Grattis Louise och Morfar

Mando Diao Top10

Kategori: Listor

  1. Long Before Rock 'n' Roll(Ode to Ochrasy )
  2. Down in the Past(Hurricane Bar)
  3. The Band(Bring Em IN)
  4. God Knows(Hurricane Bar)
  5. Clean Town(Hurricane Bar)
  6. Mr Moon(Bring Em IN)
  7. The Wildfire (if it Was True)(Ode to Ochrasy)
  8. Sheepdog(Bring Em IN)
  9. Sweet Ride(Bring Em IN)
  10. Good Morning, Herr Horst(Ode to Ochrasy )
Har ni annan åsikt så kommentera gärna!

Hardcore Superstar e bara bäst!

Kategori: Musik

Det har nu kommit en till 5 poängare till Hardcores Senaste album Dreamin´ in a casket. Nu har den skivan fått 3st 5poängare och en 4poängare. Vad mer ska Hardcore Superstar göra för att alla ska fatta att de är Sveriges bästa band. Jag hoppas verkligen att de vinner priser som rockbjörnen för det är de banne mej värda. Hardcore har alltid fått skit för allt de gör men nu äntligen börjar folk fatta att de har haft fel. Jag kan bara säga GRATTIS!

Jag ser fram emot 1 Mars då ska ja se Hardcore Superstar i Lisebergshallen och jag ska ja så kul.

Favoritlåt : Sensitive To The Light

Dreamin in a casket recentioner

Kategori: Film Recensioner

image229

Freaky Friday

Kategori:

Denna fredagen har vart så himla konstig. Jag vaknade vid kvart i 12 och sen gick jag till stan för att möte Pawe. När jag var i stan så gick vi till den nya thairestaurangen på östermalm i riktigt pissigt väder. Det regnade o blåste svinmycket. Men efter 10mins gång så var vi där och jag fick en mycket god lunchbuffe =) Jag åt friterade räkor, nudlar, ris, Jordnötssås, räkkakor och lite annat. Sen var det dax att gå ut i skitvädret igen. Som tur var så hade regnet bytts ut mot snö så det var inte riktigt lika jobbigt men vi tog bussen till stan iaf. När vi kom till stan så gick vi åt skillda håll. Jag skulle handla käk o Pawe skulle till Mariestad.

Nu har jag precis sett på filmen Terror Planet själv och nästan alla jag känner festar eller är långt bort. Fan va tråkigt det är att vara ensam på fredagar och Lördagar egentligen. Man känner sej så grymt ensam. Terror Planet var rätt bra faktist fast att den var lite "B". Många kändisar som klämdes in i filmen men det kändes inte så fel som det kan göra(se. Göta Kanal 2).
image228

Reeeeegn!!

Kategori:

Fan helvetes regn. Jag kom till skövde efter att jag hjälp pappa installera lite grejer till hans dator. Det regnade så mycket när jag gick av bussen att jag beslöt att inte cykla eftersom då hade min rygg blivit pisseblöt därför att jag inte har något stänkskydd. När jag hade gått halva vägen till mej så börjar det regna så sjukt mycket att jag blev pisseblöt fast att jag hade ett parably som jag fick låna av pappa. När jag kom hem så var min vita skor pisseblöta och såg nästan grå ut av allt smuts. Byxorna var blöta ända upp till låren och strumporna ska vi inte snacka om. Shit va regn e skit.

Förutom att jag har blivit blöt idag av regn så har jag blivit lite blöt av svett eftersom jag tränade idag för första gången på 3 månader. Det var lite segt att gå dit men när jag väl hade var där så kändes det riktigt skönt att andas in den svettiga gymlukten igen.. MUMMMMA!

image227

Snööö!

Kategori: Allmänt

inatt såg jag höstens första snö! Det var klockan 02:13 och jag blev så glad att ja ringde Åsa och skrämde henne. Tyvärr så var snön som la sej lite smått inatt borta när ja vaknade =(

Det hade vart skoj att kasta lite snöbollar på varanda men jag kan vänta. När man haft snö en månad så har man ju redan tröttnat så jag vill hellre ha snö i december när man går på stan och kikar efter julklappar och annat fint.
Jag vill ha Jul nuuuuuu!
image226

Umbrella

Kategori: Videos

Umbrella med Rianna var bra för att vara en RnB låt Lillasysters version av låten är sjuktbra.

Signering i Gbg

Kategori:

Idag åkte jag och Åsa ner till Göteborg för jag vill köpa Hardcore Superstars nya skiva(Dreamin in a casket). vi tog tåget mot Götet halv 5 från Skövde och kom då fram klockan 6, en timma innan signeringen skulle äga rum på Rockhouse. Vi gick ner till hemköp för att köpa oss lite resemat hem. Det blev lösgodis och en risifrutti drink it för mej.
Vi kom till Rockhouse en halvtimma innan hardcore skulle börja signera men tur var nog det för sen blev det en rätt så lång kö och jag hade inte velat stå längst bak. När väl Hardcore kom ner från övervåningen så började det bli lite nervöst men det kändes bra. Jag fick den nya limited skivan och sommarens singel hit "Bastards" signerad. =) Jag småpratade lite med bandet men det blev inte så mycket eftersom det var så himla många som stod i kö.

Maybe next time

HARDCORE SUPERSTAR RULES!

image222
image223
image224
image225

Helloweenfest

Kategori: Party!

Idag är det dax för Årets helloween fest jag ska ju som sagt klä ut mej till freddy krueger men ja börjar ångra valet lite nu. Fan vad varmt och jobbigt det är med mask på hela tiden.  Förhoppningsvis vänjer jag mej efter ett tag lr så tänker jag inte på dej när ja börjar bli lite rund under fötterna. Vi ska hem till Kicki och Mickes lägenhet i Skara och det ska bli mycket trevligt må jag säga. Bara jag inte däckar av syrebrist. Ska gå iväg till partaj nu och kolla om de har Freddy hanskar. Det vore riktigt ballt om de hade det.

Har ni inget att göra ikväll så passa på att se på Hannibal på 3an. En mycket bra film fast inte lika bra som Röd drake eller Den bästa filmen i serien När lammen tystnar.

image221

Göteborg besök

Kategori:

Idag var jag och Åsa i göteborg för att shoppa lite inför helloween och vintern men vi hittade inga kläder till oss själva förutom till helloween. Åsa kommer imorn transformeras till en söt pirat medans jag kommer bli en äcklig kopia av Freddy Krueger från Terrror on Elm Street filmerna. Vi skulle ta tåget till göteborg halv 10 men den gick tydligen inte(tryckfel i katalogen) så vi fick vänta till nästa tåg som gick 1 timma senare. Dumma tåg!

Väl i göteborg så kollade vi runt snabbt i massa affärer men det tog emot att prova lr köpa något för det var sånna köer över allt. Grrr!

Väl hemma i skövde träffade jag Patrik på commerce och han visade ett bord på jack And jones med massa t-shirts. Efter att jag kollat ett tag så hittade jag 3stycken som jag sammalagt fick betala 100kr för. Det kallar jag rea det.

Här nedan är min fina mask som jag hittade i Göteborg.
image220

frisk

Kategori: Allmänt

Idag är jag frisk och det känns rejält skönt. Jag har inte haft någon inspiration att skriva blogg när jag legat hemma o tråkat men nu när jag är frisk blir det ändring på det =)

Nu ska jag snart gå till tåget som tar mej och Åsa till Falköping som vi där byter till göteborg, så jävla ovärt.

Nu måste ja sluta så att ja inte missar tåget. Take care