Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

Sjuk

Kategori:

usch vad ja hatar att vara sjuk. Just nu svettas jag som en gris och känner mej ändå inte jättevarm. Jag började må dåligt igår kväll  så då var det värst.  Nu är det inte lika jobbigt som igår men fortfarande jobbigt. Jag har beställt  en caprisosa med stark sås=) som jag ska hämta om 10min ungefär. Det kanske blir dagens godaste måltid. Antagligen slår den middagen som bestod av pasta och hamburgare vilket inte var så gott. Nu är det dags att gå till pizzerian hoppas ni som läser detta mår bra och inte är sjuka. So Long

Kärlek <3

Kategori: Kärlek

10månader idag och jag är SÅ förälskad i dej Åsa. Du är det bästa som finns och jag längtar verkligen till jul då vi ska mysa tillsammans vid alla fina julfärger =) 

Om 3 dagar är det din födelsedag och jag hoppas det blir din bästa födelsedag ever.


 Älskar dej mitt hjärta
image219

Pinsamt!!

Kategori:

Igår när jag och Pontus var och badade i Skövde Arena för att bada så hoppade jag på trampolinen men när jag var i luften så ångra mej och mitt hopp som skulle blivit ett fint dyk blev en rejäl ryggplask. AAAHHJ! vad det sved ett tag. Men ändå var det riktigt skoj så vi skrattade efter detta. Innan det så hittade vi en vattenrugbyboll som jag dök ner i vattnet med. Tabben var att jag tappade bollen så vi fick lämna den på 4m djup. =P

Bond, James Bond

Kategori:

Nu har jag sett alla James Bond(20st) som man fick med när man köpte expressen för ett tag sen.  Jag  håller fast vid att Sean Connery är den bästa bond. Efter honom så är jag lite osäker men jag tror Pierce Brosnan, Roger Moore, Timothy Dalton och sist George lazenby. Jag har inte sett den senaste bond med Daniel Craig i huvudrollen men jag tror att han är bättre än Timothy och George tillsammans iaf. Seriens roligaste skurk är helt klart The Jaws, han är en enormt stor människa(Jonas Style) med metall tänder som kan bita igenom allt. Här nedan kommer mina 5 fem bond favoriter.

Top 5 007
Dr No
Golden Eye
Åskbollen
Mannen med den Gyllende Pistolen
Ur dödlig Synvinkel

image218





Movie Weekend

Kategori: Film Recensioner

image216Wrong Turn 2 : Dead End såg jag och min älskling Åsa i Fredags efter idol. Filmen började mycket mesigt men efter ett tag så blev det riktigt cool. Jag har inte sett ettan men jag tror den är lite bättre ändå. Wrong Turn 2 handlade om ett gäng människor som var med i en dokusåpa där det gällde att överleva utan något hjälpmedel i en skog. Dock så fanns det några infödda avlade wackos som var kannibaler. Kan man har mera oflyt?
Filmen var riktigt blodig och det gillar jag verkligen, kanske var det lite väl överdrivet ibland men underhållande var det iaf. Som jag skrev förut så tror jag den är bättre än ettan men fortfarande mycket bättre än många andra rysare i denna genren.

Betyg 3 av 5

image217Hostel Part 2 kollade jag och Åsa på igårkväll så denna helgen gick i skräckens tecken. Filmen var som första Hostel fast med tjejer i huvudrollen istället. När man ser Hostelfilmerna så får det en att tänkta lite. Tänk om det fanns en plats i världen där rika människor betalade massa pengar bara för att få nöjet att döda någon utan att någon berättar. Det är riktigt sjukt om det skulle finnas någonstans. Denna filmen var varken lika bra eller äcklig som första filmen vilket var mycket synd.

Betyg 2 av 5






Hardcore Superstar Pre Production

Kategori: Musik






Filmerna är hämtade från Hardcore Superstar Hemsida. Som man hör så är denna skivan den hårdaste skivan de har gjort och det tycker jag e bra. Men det måste ju fortfarande vara typ av musik så att Hardcore Superstar fortfarande kan vara mitt favorit band.

The Orange Box

Kategori: Tvspel

image215
Idag när jag vaknade var jag glad. För idag släpptes Half Life 2 : The Orange Box. Klockan var strax efter 11 på morgonen då jag åkte ner med cykeln till stan för att träffa Åsa en stund innan hon skulle till jobbet. När hon gick på bussen till jobbet så tog jag cykeln till commerce och väl där inne så gick jag ner till Game för att inhandla The Orange Box. Andreas som sålde spelet till mej kände givetvis igen mej så han skickade med en skatekeps för att vara schysst =).

När ja kom hem så gällde bara en sak. Spel spel spel. Så nu har jag spelat inledningen på Half Life 2. Har gjort det tidigare på PC, men det är mycket roligare på Xbox tycker ja. Sitta vid en stor tv med hemmabio lixom. Spelet utspelar sej i staden City 17 och den är så underbar. Man njuter av varje steg man tar och så ska ett bra spel vara. Dessutom så fick man inte bara Half Life 2 när man köpte The Orange Box. Man fick oxå Half Life 2 : Episode one, Episode two, Team Fortress 2 och Portal

Imorgon ska jag hämta mina 23 filmer jag beställt och det ska bli mycket fint det.


Onsdag 17:e

Kategori: Allmänt

Imorn händer det. Imorn får jag troligtvis mina filmer som jag har beställt från ginza, 23 filmer till min samling =)
Imorn kommer oxå Half Life 2 : The Orange Box till Xbox 360 och det ska jag.(köpa 5 spel i ett för priset av ett) Just nu kollar jag på Fotbollsmatchen mellan Sverige och Nord Irland och det ser inte så bra ut som alla prata om innan matchen. Vi skulle vinna stort och spöa dem lätt. Just nu leder Sverige med 1-0 och det ser inte ut som om vi ska hålla nollan. Skulle vi vinna matchen så är vi klara för Em iaf vilket e bra.

image204

back 2 oblivion

Kategori: Tvspel

Igår kväll började ja spela Oblivion till min 360 igen och det tog inte alls lång tid innan jag hade fastnat vid detta underbara spel. Sprang omkring med min gamle vampyr och dödade massa sopor på jakt efter motgiftet för vampyrismen. Det kan verka som om det e kul att vara vampyr men man får massa krav att man måste bita folk annars kan du inte gå ut när det är sol ute och man vill ju helst gå ut när det e sol. När jag behövde lite cash så gick jag till arenan där man får slåss på en gladiator arena. 2 män kommer in, bara en kommer levande ut. Efter att jag gjort slut på alla motståndare som inte hade en chans så gick jag vidare ut på stan för att hitta botemedlem för min vampyrism.

Long live Cyrodiil

image200image203
image201
image202

Prisontime

Kategori:

image199Inatt hade jag en mycket märklig dröm. Jag åkte fast och fick sitta i fängelse i 4 månader. Anledningen för att ja fick sitta där var att jag inte hindrade mina kompisar från att slåss med 2 tjejer o en kille på stan. Ingen av personerna fick direkt stryk, bara ett slag på armen. Dock så stämde de oss och jag som tidiagare i mitt liv hade fått ett märke i registret fick åka i fängelse fast att ja bara hade kollat på. Jag åkte in på ngt skumt fängelse där Daniels flickvän Elin satt och Daniel från mitt förra jobb och några till. I drömmen så kunde jag åka inlines och skridskor sjukt bra jag kunde göra piruetter och åka jättefort utan att ramla. Tristessen som var i fängelset var olidlig så jag försökte fly men då såg några idioter mej och började jaga mej. Sen vaknade jag av att pappa ringde på dörren. Så tyvärr fick ja inte veta slutet.

Soft and Heroic at the same time

Kategori: Film Recensioner

I fredagskväll var jag me Patrik. Patrik kom lite sent till mej o hade en mycket otäck grej sak att berätta. Efter han lugnat ner sej en aning så satte vi oss ner i soffan o spelade Halo3. Vad ska man annars göra. Vi satt uppe till 4 på natten men sen kunde jag bara inte somna eftersom Patrik började snarka. När jag beslöt mej för att stoppa i öronproppar då slutade han. Suck på den lixom.

Lördan så var jag me Patrik till klockan 8 på kvällen. Vi spelade lite mera Halo3 och såg på filmen Black sheep. Den handlade om får på Nya Zeeland som blev bitna av ett muterat får och sedan blev fåren en efter en Zombiefår. Det var ju helt klart en parodi och en film som visade sin kärlek till de klassiska zombie filmerna. När filmen var slut så var jag lite besviken efter mina höga förväntningar, men den är fortfarande bra och har en hel del humor.


Black Sheep
Betyg

3 av 5


image198Åsa kom till mej efter 8 på Lördagkvällen och vi tog den väldigt lungt och kollade på filmen Vacancy. Den handlade om ett par som tog in på ett motell långt bort från allting eftersom deras bil gått sönder. Väl där så började det hända en del skumma grejer och de inser att det har begåtts många mord i motellrummet de är i. Så de försöker fly men det går inte så bra när mördarna är precis utanför dörren. Åsa var livrädd och hoppade till många gånger under filmen medans jag inte tyckte den var speciellt äcklig. Tycker det är jobbigare med psykiskskräck.

Vacancy
Betyg

3.5 av 5

(Åsas betyg 4 av 5)

Insomnia

Kategori:

Sömnproblem. Fan vad det är tråkigt. Inatt så la jag mej och läste lite Gamereactor (min favorittidning). När jag kände att jag var redo för att sova så la jag ner tidningen och släckte. Men det gick inte att somna. Var inte något trött. När Åsa ligger brevid min sida så kan jag somna jätteskönt och fort. Klockan var 3 och innan ja visste ordet av så var klockan halv 4. Då satte jag på James Bond Iskallt uppdrag den 16:e filmen och bara efter 20min så var mina ögon trötta och jag somnade. Fast att jag tycker om Bond filmerna så somnar jag alltid till dem. Måste vara det bästa sömnpillret ever made.

Imorse när jag vaknade var ja så sjukt trött att ja somnade om på bara några få sekunder. Drömde att jag plockade upp ormar och använde stekspadar. Kanske världens bästa verktyg för ett såndant jobb. Men iaf så skulle jag stoppa ormarna i små fryspåsar som bara var 3liter, Lycka till med den uppgiften lixom.

När jag vaknade och satte mej vid datorn så beställde jag lite filmer från ginza. Först ut beställde jag det viktigaste Die Hard boxen sen beställde jag 12 kalla kårar(12st skräckfilmer), The Ring(10kr), Evil Ed(10kr), The Darkling(10Kr), I Manegen med Glenn Killing(29kr) och sist men inte minst Saw boxen med alla 3 filmerna. Totalt när jag och Åsa räknade på det så blev det 23 filmer =) Inte illa för lite pengar.
                        
image194 

TMNT

Kategori: Film Recensioner

image189"Teenage mutant ninja turtles

Splinter taught them to be ninja teens (he's a radical rat)
(teenage mutant ninja turtles)

Leonardo leads, Donatello does machines (that's a fact jack!)
(teenage mutant ninja turtles)
Raphael is cool but rude(gimme a break)
Michaelangelo is a party dude (PARTY)

teenage mutant ninja turtles"

Ikväll så såg jag denna filmen och den var inte alls som jag trodde men rätt så okej ändå. Dataanimationerna var lite ojämna ibland var de riktigt snygga och ibland så såg det ut som om det var år sen filmen skulle ha kunnat komma.
Handlingen var inte direkt bra. Men ändå så är man hyfsat road hela filmen. Leonardo hade jag som favorit när jag var liten och jag måste säga att han fortfarande är min favorit. Michaelangelo är alltid lika rolig och sprallig medans Donatello är smart och Raphael är cool . Hade den var mer än 1h 14min så kanske man hade tröttnat men nu var den ju inte det.

Betyg

2.5 av 5


image190image191image192image193

Resident Evil: Extinction

Kategori: Film Recensioner

image184I söndags var jag på bio med Linus och Heimar. När filmen började så var jag väldigt skeptisk och fundersam om filmen kunde vara så bra. Stefan sa till mej i lördags att jag inte skulle se den för han tyckte den var helt kass. Men jag har en annan åsikt.

Visst det kanske inte är den bästa filmen som gjorts men det är ju inte de andra filmerna i serien heller. Dock så tyckte jag att den var underhållade och tydligen var den lite äcklig eftersom Linus hoppade till ett flertal tillfällen. Alla zombie filmer är ju underhållande förutom Dawn of the dead the beginning.

Filmen tar vid där andra filmen slutade. Umbrella Corporation får inte stopp på t-virus och det sprider sej över hela världen. De få människor som inte har blivit zombies försöker hålla sej i rörelse så mycket som möjligt så att de inte ska bli anfallna av zombierna. Umbrella Corporation försöker hitta ett botemedel till alla zombies så att de kan bli männiksor igen eller iaf mer männskliga men det går dock inte så bra.


Betyg

2.5 av 5



Ny Design

Kategori: Allmänt

Vad tycker ni egentligen. Är denna bättre än den förra eller sämre. Jag har så svårt att bestämma mej. Älskar ju svart men grönt e ju inte så coolt. Jaja, Skulle vara skoj me förslag. Tjaooo

Bad i Örebro

Kategori:

Igår så åkte jag, Åsa, Josefin och Pontus till Örebro för att bada i Sveriges bästa äventyrsbad. Dagen kunde ha börjat bättre dock. Jag vaknade 10:20 av att Åsa ringde på min mobil. Jag hade försovit mej. Jag fick skynda mej med att packa och fixa till mej. 10:30 var vi på vägen mot Örebro iaf. Strax innan 1 var vi i Örebro för att äta lite innan badet. Vi stannade i stan och gick in på en skitful pizzeria men maten var det inte direkt fel på förutom att vi beställde en Hawaii med stark sås som vi vill dela på. När vi fick pizzan första gången så var den varken delad lr hade någon stark sås. Efter vi påpekat detta så fick vi vad vi ville ha. Sen gällde det ju att få tag på en karta så att vi kunde hitta till badhuset. Turistbyrån låg i örebros slott så vi var tvungna att gå dit =)

När vi fått tag i karta såg gick vi tillbaka till bilen. Sen åkte vi runt i denna fina men flummiga stad ett tag innan vi hittade rätt gata. Strax innan 2 var vi framme vid badet. Vi betalade och sen bytte vi om.  Det första vi gjorde när vi kom in till själva badet var att vi gick in i den stora bassängen, men precis när vi kom dit så slutade vågorna. Då gick vi upp för att prova vattenrutchbanan(Så sjuk skoj o snabb, ibland för snabb). Sen gick vi till allas favorit men den farligaste och den man fick mest ont av. Vattenforsen. Man skadade sej varenda gång men ändå så åkte man gång på gång.

Efter 4 timmars bad så bestämde vi oss för att åka hem. Mörbultade och trötta som vi var så var det riktigt gött att komma hem till sin lägenhet. Tabben var dock att man hade så ont i höfterna efter alla vilda åkturer i forsen att man knappt kunde ligga på sidan så det blev en lång natt. Men det var det helt klart värt.
image180

PS tack för en underbar dag Åsa, Josefin och den vilde Pontus

Questions And Answers

Kategori:

DEN SENASTE VECKAN HAR JAG:

Kramat min mormor: nee 
Spelat basket: noppsan
Vunnit en match: nee
Gått på bio: Japp, Kom precis hem från Resident Evil Extinction
Städat rummet: Joaa i förrgår
Bakat en sockerkaka: Nepp
Ätit pizza: Nope
Skrikit åt någon: Nope
Varit uppe längre än 02.30: Alltid semast igår. Oktoberfest
Åkt flygplan: Nej! Men vill så gärna
Åkt tåg: Nope. Men snart kanske
Pratat i telefon i mer än 40 minuter: Japp med Åsa
Slösat över 30 kr på godis: Slösat och slösat. Men ja
Pratat i en telefonautomat: Nope. Det var år sen sist
Spelat dataspel: givetvis. Annars vore det inte ja
Köpt kläder/skor: Nee det är dåligt med det.

DE SENASTE 50 TIMMARNA HAR JAG:

Retat någon: Tror inte det
Gått på toa mer än 10 gånger: Nee inte det heller
Ätit prinskorv: Nee det e bara på jul och påsk
Hoppat ut i snön och skrikit jag lever: Vart är snöööön?
Lagat mat ur en kokbok: Nee
Gett någon komplimanger: Självklart
Lyssnat på Winnerbäck: Några sekunder
Använt handkräm: Nope
Borstat tänderna: Jaa. Annars e man inte direkt fräsh. Nu e dock tandkrämen slut :P
Bäddat sängen: jo då
Sparat pengar i spargris: Har ingen.
Sagt hej på hebreiska: Inte vad ja vet
Pussat någon: *Nickar
Sagt jag hatar dig: Not gonna happen
Sagt jag älskar dig och menat det upp 110%: JAPP till min Älskling

DEN SENASTE TIMMEN HAR JAG:

Gått på toa: Hepp
Ätit: Godis
Kollat på klockan: Japp
Svarat i telefon: Nepp
Hostat: Japp
Spytt: Nepp
Rapat: Nepp
Kollat på TV: Nepp
Lyssnat på radion: Nepp
Skickat ett SMS: Nepp
Sovit: Nepp
Installerat en skrivare: Nepp
Läst mer än 10 rader på engelska: Nepp
Skrivit blogg: Japp(Håller ju på)
Tänt en lampa: Japp
Gråtit: Nepp

JUST NU:

Sjunger jag: Noooo
Gungar på stolen: Nooo
Lyssnar på musik: Nee tyvärr
Kliar mig på näsan: Nepp inte det heller
Hostar: Naj
Äter: Naj
Lyssnar på techno: Lyssnar inte på musik skrev ja ju
Lyssnar på klassiskt: Har du svårt att fatta lr
Lyssnar på Winnerbäck: Men va FAN!!!#"!


VÄLJ BLAND:

Svart eller vitt: svart.
Katt eller hund: KATT
Natt eller dag: Dag
Solsken eller månsken: Solsken
Sommar eller vinter: Sommar
Julafton eller födelsedag: Julen
Film eller bok: Film
Höstpromenad eller vårpromenad: hmmm? Vår tror ja
Radio eller CD: Cd/iPod
Färg eller svartvitt: Färg
TV eller radio: Tv
Buss eller bil: Buss. Har ju inget körkort 
Coca-Cola eller Fanta: Coca Cola
Bowling eller kubb: klubb

Oktoberfest 07

Kategori: Party!

Då var det dax, sista oktoberfesten i Skara för i år. Dock så blir det första för mej. Förra veckan stod jag utanför och frös. Det kändes inte så värt att gå in när man först skulle stå i kö i 25min och sen betala 120kr för att vara inne i 25 min till. Men nu idag då fan ska vi ha det skoj. Har inte riktigt kommit på vart jag ska vara på förfest men det löser sej som kärringen sa när sket i vaska.

Jag och Åsa kollade på Music & Lyrics igår och den är ju jättebra. Rolig och söt. Vi såg den när den gick på bio oxå men man kom inte ihåg så jättemycket ändå. Filmen e helt klart sevärd.

Checklista

Kategori:

  • Dammsuga
  • Tvätta golv
  • Diska
  • Träna
  • Handla
  • Träffa Åsa
  • Laga mat
image178

Badtajm

Kategori:

11:00 Mobilen ringer och det är Pontus.
11:15 Ringer det på Dörren. Det är Pontus.
11:30 Jag är hungrig så jag och Pontus äter lite mackor med te.
11:40 Vi spelar bejeweld 2.
14:30 Vi kommer på att vi vill bada
14:50 Vi går mot badet.
15:15 Vi är hungriga igen och tar en liten burgar meny på sibylla.
15:40 Vi badar i det varma vattnet. Det 29grader i vattnet och vi skvätter vatten på alla som försöker motionsimma med våra hopp.
16:40 Går vi upp ur badet och in i bastun. (En riktigt äcklig grej som vi fick uppleva i bastun var att en naken fet man klippte sina tånaglar).
17:10 Gick vi ut i friska luften men det kändes som det var skit varmt.
17:42 Då åkte Pontus hem med bussen.
18:30 Såg jag på AFV.
19:00 Spelade Halo3 och kom på en cool grej kunde se en video hur man hade spelat. När som helst kunde man byta kamera vilkel och ta olika bilder.
21:00 Heroes på tv.
22:00 Spelade Microsoft Flight simulator 2004.
22:35 Såg på Survivor.
23:30 Kollade på Vrom Vrom.
23:59 Skrev jag detta.

Hockey Bockey

Kategori: Allmänt

Fan va gött det är. Det visas hockey på tv:n igen. Har längtat så. Tyvärr så visas bara sunkiga Allsvenska matcher men det kan vara skoj att kolla på dem oxå ibland. Jag måste gå på en hockey match i år bara Frölunda e grymmare är förra året då de sög HÅrt med stort HÅ!!


Igår kväll när jag var med Åsa så lagade jag en hemlig rätt till henne och det kändes rätt roligt. Efter maten fick hon en kladdkaka som jag bakade oxå. Efter vi kollat på finalen i So you think you can Dance så började vi kolla på lite filmer. Vi hade en mina filmfestival. Först ut kom rysaren 2001 Maniacs sen kom komedin The Foursome och sist men inte sämst kom A Night at the Roxbury.

What is love
Oh baby, don't hurt me
Don't hurt me no more
Oh, baby don't hurt me
Don't hurt me no more


TV TV TV

Kategori:

Idag är det måndag och det är stora tv dagen för mej. Börjar lite lätt 14:55 med kung av Queens sen ikväll kommer massa på tv som t.ex Americas Funniest Videos, Vänner, ID, Simpsons, 2 ½ män, Mitt i nyllet, My Name is Earl, Pokerfejs, Seinfeld, Csi, Boston Tea Party. Inte allt jag ser på men det finns ju en hel del alternativ iaf. Så låt kvällen komma fort.