Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

The End

Kategori: Tvspel

Kalla mej nörd, Kalla mej störd.
Men jag och Pontus klarade av Halo3 i morse. Suck. 2-3( 8-10timmar)dagars spelande sen var det slut.  Men vilket spännande slut det var. Ville dock inte att det ska ta slut. Vill ha mera mera mera av allt. Lite tråkigt att allt som e roligt ska ha ett slut.

Men nu ska jag klara spelet själv och sedan är det svårare svårighetsgrader som gäller. Efter man tröttnat på det så kan man ju alltid spela online och slakta feta finniga amerikaner.

Hope I See you again Sierra 117

image172

Hardcore Superstar Top-10

Kategori: Listor

Här är enligt mej de tio bästa Hardcore Superstar låtarna. Tycker om alla låtar men dessa är favoriterna.
  1. We Don´t Celebrate Sundays( Hardcore Superstar)
  2. I Can´t Change(No Regrets)
  3. Libertation(Bad Sneakers And a Pina Colada)
  4. Someone Special(Bad Sneakers And a Pina Colada)
  5. On The Verge(Hardcore Superstar)
  6. Hateful(Hardcore Superstar)
  7. Shame(Thank You (For Letting Us Be Ourselves))
  8. Mothers Love(Thank You (For Letting Us Be Ourselves))
  9. Bubblegum Ride(Bad Sneakers And a Pina Colada)
  10. Summer Season Gone(Thank You (For Letting Us Be Ourselves))
Kommentera Gärna!

Halo 3

Kategori: Tvspel

image163Idag var det äntligen dax. Halo 3 släpptes och en hel värld blev superlyckliga(förutom Åsa, morsan och några till). Vaknade vid min älsklings sida runt 7tiden och var då pigg men lyckades somnade om. Halv 10 när Åsas alarm ringde var ja übertrött och orkade inte gå upp ur sängen förrän strax efter 10. Vid 11 så gick vi till stan för att Åsa skulle handla lite käk till jobbet. Efter det så gick vi till Game där jag inhandlade mitt älskade Halo :P

När jag kom hem så kopplade in den nya handkontrollen, satte på Hemmabiot och satte in Halo skivan. Satte mej i soffan och myste framför tvn med Masterchief. Blev alldeles pirrig i kroppen när ja satt där i soffan och kollade på introt. Sen drog det bara igång. Hylsorna for ur maskingeväret och det donade från högtalarna. Efter en stund så plingade det på dörren och där stod Pontus. Jag visade honom Halo ett tag sen stängde jag av och sen spelade vi tillsammans. Så grymt kul.

Efter ett tag kom Patrik och då åkte vi till maxi för att handla lite mat. När vi kom hem igen så startade vi xboxen igen och spelade lite Rainbow Six Vegas. Efter en stund så var Pontus tvungen att gå så startade jag och Patrik startade Halo igen. Efter 3e gången jag sett introt så var det inte lika skoj men fortfarande mäktigt. Sen satt jag och Patrik till halv 10 på kvällen och spelade. Det kallar jag bra betyg. Spela i 4-5 timmar utan att tröttna.

Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om vad som händer och hur coolt Halo3 är men det orkar jag inte göra. Testa spelet istället det är det klart värt. Det är så brrrrrrrrrrrrrrra som Patrik sa.

Ps gå in på www.halo3.com
så trycker man på belive då kan man gå runt med piltangenterna i ett krig som visas på reklam och sedan ta kort och spara bilderna som skrivbordsbakgrund.
Coooooolt!!

Rainbow Six Vegas

Kategori: Tvspel

I Fredags köpte jag ovanstående spel för hela 39 kronor. Bytte in gamla skitspel som jag inte spelat på jättelänge så det var gött att bli av med dem. När jag och Patrik kom hem så satte vi oss för att äta och se på tv. Men när vi var klara så satte vi i spelet och spelade tillsammans. Dödade massa terrorister i olika delar av Las Vegas och adrenalinet bara pumpade. Riktigt spännade och utmanande. Ett av de delar som gör att spelet äger är att man känner sej grymt cool när man skjuter en terrorist i huvudet som håller gisslan.

image158
image159image160
image161
image162


jag och Patrik på Helium

Kategori: Videos

Veckan som gått

Kategori:

Måndagen spenderade jag i Axvall där jag hjälpte pappa med datorn och att städa ur köket.

Tisdagen var jag med Åsa och kollade på våran serie Kyle XY. Den är helt underbar.

Onsdagen var veckans största tv dag. Myggan och Fråga Olle hade premiär.

Torsdagen så kom min Xbox tillbaka. Sa till Åsa att jag undrade när min Xbox skulle kommma tillbaka. 15min senare så plingar det på dörren.

Fredagen så var jag med Patrik och vi åt tacos, spelade mitt nyköpta spel Rainbox Six Vegas och testade helium ballonger.

Lördagen var jag med Åsa igen och vi tog det lugnt hemma hos mej i soffan.

Söndagen spenderas framför fotbollen och Rainbow Six.

Resa till värmen

Kategori:

Idag när jag och Åsa skulle till stan för att kolla om det fanns några billiga resor till värmen så låg det ett paket utanför min dörr. I paketet låg det en extra handkontroll till min xbox. Det roliga är att microsoft redan har skickat en till mig så nu har de skickat en för mycket. Men man klagar ju inte när det är gratis.

När vi kom till stan så gick vi in till resia. Där inne så pratade vi med en säljare som visade lite olika resor. Men Shit vad vad dyrt det var. 5000kr/pers till Kreta i 7 dagar inkl. reseförsäkring.
Sen kunde man betala 7000 för 14 dagar. Men fortfarande dyrt. Borde kosta runt 3000-4000  tycker jag.


Halo 3 countdown

Kategori: Tvspel

Hej då Louise!

Kategori: Party!

Igår kväll så hade jag förfest. Det var en avskedsfest för louise eftersom hon ska flytta till new york. Jag tyckte det var skit kul och jag tror ingen lämnade förfesten nykter. Det kom en kompis till Louise och Åsa som heter Daniel och han var riktigt skojig. Han lärde mej en del på Real Flight.
Vi gick till krikelin kl 11 väl framme så dansade vi o rockade hela natten lång. Riktigt najs !

     
Ida & josefin posar   Louise & Daniel         3 goa tjejer. Älsklingen i mitten

Kräftskiva Number Two

Kategori:

Igår och jag & Åsa till Skara för att gå på kräftskiva hos mor och Freddie med Frida och Johannes. Åsa och jag kom dit en timma innan vi skulle äta så vi satt och snackade me mor som lagade all den goda maten. Så elakt att bara sitta brevid och kolla på. Men det är svårt att hjälpa till när man inte vet vad man ska göra(man kan iof fråga).
Frida & Johannes tittade förbi en stund innan maten. Klockan 7 så satte vi oss alla runt bordet och började äta på den smarriga maten. Efter maten så satte vi oss i vardagsrummet och snackade. Tabben var att ja blev så sjukt trött(klockan var bara 9 =S) Men runt 11 så piggnade jag till igen. Kanske för att vi började prata om grejor som man både jag och Åsa hade någonting att säga till om och inte bara lyssna. Fan vad tråkigt det kan vara att bara lyssna speciellt när man inte kan något lr inte kan tillägga något i samtalet.

Sen kan det vara fruktansvärt svårt att få en syl i vädret när Frida, Freddie och Johannes pratar eftersom de tar så stor plats. Men som tur e så e vi alla olika och alla behöver inte lika stor plats. Ps Freddie somnade i fotöljen =)

Från kräftskiva till något helt annat. FEST!!!
Ikväll så skall jag ha fest hemma hos mej. Vi ska ha en "Hej då fest" För Louise som skall flytta till New york för att plugga något som ja inte riktigt vet vad det är. Men det blir nog bra ändå. Ska bli skoj att får festa en sista gång innan hon åker =)
image152

Tiden går så fort

Kategori: Allmänt

Tiden går så sjukt jävla fort. När ja tänker på att jag inte haft ett jobb på ett helt år.Shit vad tiden går fort. Jag och Åsa har snart vart tillsammans i 9månader. Sommaren bara svicha förbi o nu är det höst. Snart är julen här och då har jag och Åsa varit tillsammans i ett helt ÅR! =) Den bästa present man kan få.

Veckorna går oxå fruktansvärt fort. Ändå så gör jag inget på dagarna. Jag är hemma o kollar på nån film eller så e ja lat vid datorn. Hoppas jag får jobb snart så att man kan få lite cash och lite mer att göra. Nu ska jag gå ner på stan för att träffa Åsa och Louise, Patrik kommer lite senare så vi kan fika och se på hans katt som han skall hämta. Kommer säkert vara supersöt. Då kommer jag ångra att jag sa nej till att skaffa mej en katt. Men som tur är så kan jag skaffa mej en lite sötis senare i mitt liv.


The Pretender : Foo Fighters

HALO3

Kategori: Tvspel

14 Dagar kvar. Måste få hem min xbox 360 innan spelet släpps. Fan va purk ja blir om ja inte får spela halo3 när det släpps. Dock så tror jag inte jag inte jag får min 360 innan spelet släpps

image148
Co-op
image149
Singelplayer
image150
Multiplayer
image151
Masterchief will finish the fight 26-09-07

Recensioner

Kategori: Film Recensioner

image146The Devils Rejects

Detta är uppföljaren till The House of 1000 corpses. Man märker efter bara 5minuter att denna rullen är bättre. Första filmen var ball men väldigt flummig och konstigt filmad. The Devils Rejects är mycket snyggare och jag tror råare. Filmen handlar om en familj som är mördare. Polisen får veta vart de bor och anfaller deras hus men de lyckas komma undan och sedan får man följa deras flykt från polisen. Den var riktigt bra faktist. Roliga karatärer och en del elaka mord. Man kan se denna filmen utan att ha sett ettan men rekomenderar samtidigt att man gör det så att man lär känna karaktärerna lite mera.

Betyg

3.5 av 5

image147James Bond 007 Dr No

Nu har jag köpt mej alla 007 filmer som hängt med expressen/GT och igår kväll så såg jag på första filmen. Jag har sett den förut men kom inte ihåg allt. Den var faktist riktigt bra. Visst det är gammalt men mycket charmigt. 007 får i uppdrag att stoppa Dr No som i sin tur ska förstöra USAs rymdprogram. För att kunna stoppa Dr No så ger sig bond iväg till Jamaica där han träffar lite olika människor. Vissa är goda vissa är elaka.

Betyg

4 av 5


Röj på Bogrens

Kategori: Party!

Igår kväll så var jag och Patrik på bogrens och röjde med Stensson och Linda. Men först så var vi hemma hos mej och spelade tvspel och Drickspel. Vi började med att spela Våghals. Där fick jag som uppdrag att skicka sms till olika personer hela tiden. Sen fick Patrik i uppdrag att ha papper uppstoppat i näsan och låtsas som om han hade näsblod i en timma. 10 minuter senare så var det min tur jag skulle låtsas att mina ben var förlamade 1 timma. Det var mycket jobbigare än man trodde speciellt senare när vi spelade ölspelet och jag fick i uppdrag att göra armhävningar. Då fick jag ta mej ner från soffan med bara armarna. Tiden gick så sjukt fort när vi spelade att vi nästan kom lite sent.

Från Matfestivalhäftet så fick man gratis inträde till Bogrens denna helgen innan halv 12. Väl inne på bogrens så dansade vi lite sen träffade vi Linda och Stensson.

När klockan närmade sej 2 så gick jag ut och där mötte jag Heimar och Linus. Efter att jag pratat med dem så gick jag till korvmojen för att möta min älskling Åsa. Det var så skönt att träffas.

När jag och Patrik hade vinkat av alla som vi träffat så ville Patrik ha en burgare från Mode grillen. Påväg dit så stannas vi av en kille som vill ringa polisen, Eftersom han och hans kompisar inte tillåts att gå till Mode av några idioter. "Ledaren" i gänget var en påtänd liten skit som ville bråka hela tiden. Patrik gick emellan och stirrade den lilla skiten i ögonen. Helt plötsligt säger han att han inte vill slåss utan bara ha skoj men sen vände han igen och började tjafsa. Efter ett väldigt långt tag så gick alla åt olika håll. Vi gick till Mode och åt Patrik sin baconburgare. Vi kom hem till mej halv 4 på natten och så kollade vi på karate kid 3. Vi somnade rätt så fort och idag när vi vaknade så mådde ingen dåligt. Trots att vi var riktigt fulla. Speciellt Patrik.

Xbox på reperation igen

Kategori: Film Recensioner

Idag så hämtades min trasiga xbox igen. Hoppas de kan fixa den bättre denna gången. Ups är ett mycket trevligt företag nästan så att man får lust att börja jobba där. Kanske kan man bli som Doug i komediserien Kung av Queens.  Men inte så fet då.. =)

image145




























Igår såg jag och Åsa på Wild Hogs. Den var riktigt skojig faktist. Handlade om 4 män som av olika anledningar behövde ta lite semester från sina vanliga liv. Det slutade med att de tog en road trip med sina hojar. Tyvärr så blir det inte riktigt som de tänkt sej.

Betyg 4 av 5

Damn you Microsoft

Kategori: Tvspel

Fan FAN fan FAN!

Min Xbox paja igen :(

Just idag när jag och Patrik skulle spela Gears of War hela kvällen så pajar min xbox. Jag ringde lite surt till game men de kunde inte göra något så de sa att jag skulle ringa till microsoft. Jag ringde och fick tag i en agent som det så fint heter väldigt fort. Berättade om mitt problem och de ber mej skicka in det igen. Surt som det är så var det ända de kunde göra. Men som plåster på såren så fick jag välja på lite olika spel lr tillbehör. Jag valde att jag ville ta en extra handkontroll. Så nu får ja det iaf. =)

Fan om jag inte får tillbaka min xbox innan Halo3 släpps. Då blir ja riktigt purken. de har 21 dagar på sej.

Imorn ska ja ringa till trevliga Ups igen och be dem hämta min hopplösa box. / Niklas
image144

Real Flight

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag och har tråkigt. Väntar på att Åsa skall sluta på sko punkten så att vi kan umgås. Tycker synd om henne. Hon har fått gått där hela dagen och inventerat.

 Tänker på dej

När jag inte har något att göra så sitter jag och spelar en demo på Real Flight 3.0. I demon så kan man bara styra antingen ett modellflygplan lr hellikopter. Jag föredrar Flygplanet. Egentligen så laddade jag ner spelet till Pappa men det har blivit mest att jag har spelat. Nu ska ja testa lite nya våghalsiga loopar. See yaa

image143

Matfestivalen - 07 Del 2

Kategori: Party!

image142Då var årets matfestival avklarad. Lördagen blev lite mer av allt. Mer folk på förfesten, Mer dricka, Mer vänner, mer musik och mera skratt
Första gästen som kom var Åsa efter det kom Josefin, Pontus, Ida och Kristian. Efter ca 40min så plingde det på dörren igen då var det Daniel, Elin, Rikard och Eklund. Efter det så tittade Louise in och innan det så kom Annelie. Tyvärr så kom aldrig Micke lr Mia. Vilket var riktigt synd men vi hade skoj ändå. Vi kom iväg till stan 1 timme snarare än vi planerat men han med att äta och åka karusell iaf. När stan stängde så gick jag, Pontus, Kristian, Josefin, Ida och "lilla" Annelie hem till mej för att vänta på bussen som skulle ta dem hem. Påväg hem så hittade jag och Pontus ett par högtalare. Vi tog givetvis med oss dem till mej :P

Efter ett tag så kom Åsa hem och de andra gick till sin buss. Det blev en lång natt. Vi somnade nog vid 4 på natten. Vaknade kl 9 och var skittrött. Men inte direkt bakis. Bara lite seg. Tog lite frukost o sen var det dax att åka till axvall för att hjälpa pappa med datorn.


matfestivalförfest 1 avklarad

Kategori: Party!

Första matfestival förfesten avklarad nummer 2 blir om cirka 5 timmar nu när ja skriver. Igår var en besvikelse. Alla gäster som skulle komma till mej bangade så det slutade med att vi bara blev 4 pers. Vilket var skoj med men när man har ställt in sej på att många ska komma så blir man lite irriterad över att ingen hör av sej om att de inte kommer. Dock så kommer det komma 4 gånger så mycket folk idag. Det kommer bli så grymt trångt hemma hos mej att vissa personer komma få sitta på golvet om de vill sitta någonstans. Men det är inte mitt fel.
Men i vilket fall som helst så ser jag verkligen fram emot kvällen. Ska bli riktigt skoj att träffa alla människor. Lets bring it on

Halo3 kommer om 26 dagar idag. Vad ska man då spela för spel medans man väntar?? Jo man spelar Bejeweled 2. Det är riktigt skoj pusselspel som man kan sitta med om man har tråkigt och roligt