Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

Jag ska flytta!

Kategori: Allmänt

I fredags så gick jag och Åsa en trappa ner för att kolla in 2:an som jag fick flytta in i och direkt när vi kom in så såg jag att den var jättefin och jag blev intresserad direkt. Denna ska jag ha sa jag i mitt huvud. Så imorn ska jag ringa min hyresvärd och säga att jag vill ha lägenheten. Mitten av November så kunde jag flytta in så jag räknar dagarna nu. Jag är så glad över att jag äntligen ska få flytta till en två så att man har lite plats för allt jag samlat på mej.

Jag är Stanley Cup Mästare

Kategori: Tvspel

YEAS! Nu äntligen så är det klart jag har vunnit den mest prestichfyllda trofeen som en hockey spelar kan få. Stanley cup bucklan vann jag idag när jag spöade Calgary med 16-2 i första finalmatchen och andra matchen vann jag med 7-1.  Calgary hade inte en chans när jag mörbultade dem med mitt New York Rangers lag. Jag vann Stanley Cup i Xbox360 spelet Nhl 2k8 så nu kan jag med gott samvete byta in spelet på Game.

The sound of Friday

Kategori: Musik

Idag kommer det åter två låtar som är veckans låt. Första låten är hellacopters senaste singel Darling Darling

Andra låten är Anna med Hello saferide. Kvaliten på denna versionen av låten är inte världsbäst men låten är bra för det.


Äntligen!

Kategori: Allmänt

Idag när jag jobbade så fick jag ett mycket bra samtal. Det var från min hyresvärd och hon berättade att det fanns en 2:a ledig från den första decemeber så om jag var intresserad så kunde jag ta den om jag ville. Självklart var jag intresserad och imorn ska jag gå ner en trappa i huset för att kolla på den. Jag antar och hoppas verkligen att den är fin så att man kan få en riktig lägenhet snart. Har jag lite tur så kanske jag kan flytta in tidigare om han som har den vill flytta ifrån tidigare. Men det får jag veta imorn. Gissa om jag är förväntasfull.

Imorn är det också matfestival så då ska jag och några andra till Johanna på fest och sen på Lördag är det jag som håller i festen. KUUUUUL!

Grattis Niclas & Linda

Kategori: Party!

Usch vad jag har vart seg med att skriva om hur det gick på brölloppsfesten i Lördags. Så jag tar det från början.

Jag tog ett tåg till Falköping och kom i dit vid tio i nio på kvällen. Jag hade trott att jag festen skulle börja vid 6-7 tiden men så vart det inte. Efter en timmas väntan i Falköpings så var äntligen Åsa och Malin påväg för att hämta upp mej så att jag kunde få skjuss till stället där festen hade startat. Vi kom dit efter 10 någongång och de flesta jag prata med tyckte det var synd att jag kom så sent. Men det var ju inte mitt fel direkt. Åsa visade mej runt stället där de hade suttit och sen såg vi att Vodkan, vinet, ölen och allt annat var framplockat så det var bara att börja frossa i allt gott. Efter ett tag så var det dags för Niclas & Linda att dansa första dansen och det var en sån romantik i luften. När dansen var klar så började festen på allvar och det blev dans och mingel och sen mera dans.

Jag pratade med massa roliga människor som jag antagligen inte kommer att få träffa igen vilket är lite synd. När vi hade dansat och roat oss ett tag så var det dags för min första bröllopstårta ever. Men på detta brölloppet var det ingen tårta utan en god paj istället. Festen tog slut runt 3 på natten och jag hade inte fått nog. Jag ville bara ha mer och mer och mer. När vi kom hem till stenstorp så fick jag min vilja igenom och jag satt uppe med Lillemor och Svenne till halv 6 på morgonen och spelade kort. Svenne vann sjukt mycket och en vacker dag ska jag ha revanch. Moahaha



mer bilder på min bilddagbok

Imorn är det dax

Kategori: Allmänt

Imorn kommer ett blogg inlägg äntligen. Har varit dåligt denna veckan men imorn är det dax äntligen. Ha det så bra

Dessa Bröloppstider

Kategori:

Idag är det dax. Den dagen jag väntat på är här och jag ska gå på mitt första brölopp. Eller rättare sagt bröloppsfesten. Jag vet inte riktigt när jag ska åka iväg men antar att det är rätt så snart iaf när all släkt till Linda & Niklas som gifter sej har ätit färdigt då är det dax för fest och då ska jag vara där.

Det är så himla många som gifter sej just idag att jag börjar undra om det är något speciellt med denna dagen. Har hört om 5 par som gifter sej idag och det är bara runt skaraborg.

Grattis till alla som gifter sej hoppas ni får ett bra liv tillsammans.

The sound of Friday

Kategori: Musik

Veckans låt är det dax för igen och denna veckan är det Velvet revolvers Messages som jag tycker alla ska lyssna på. Så himla fin och skön låt.

Its been so long
nice to see you
Wont be long before I come back home

When the plane lands
Will you reach me
Will you call me on the telephone

Tell my son i wish i never yelled at him yesterday
Cause everything's changed
Radar signal seeking you, but finding nothing at all, hey
But they'll hardly call the calvery, theres something happening, hey

Goodbye mother, tell my daughter, have to leave, get off the telephone
Theres a problem, sinking feeling, heroes died and plastic armor on

Tell my son i wish i never yelled at him yesterday
Cause everything's changed
And you, you gave me all you had,
I hope someday you will be happy, without me

Lost in a world thats quickly going by
Oh you were there so strengthened you knew the ground
angels and the demons fight to save the lives
while all the others cry.

As for you, you made my life worth living, hey
I pray one day you will be happy, without me
Goodbye, goodbye


Onsdag 20 Augusti

Kategori:

Idag har jag vart hos frisören och klippt mej. Efter det så gick jag till Arbetsförmedlingen och träffade mamma eftersom vi skulle äta lite mat på stan. Vi gick till helenagården och tog var sin dagens. Det var buffe med wok med nötfärs, Fisk och nått kött. Tyvärr så smakade det inte så mycket. Men vi blev mätta iaf. Senare så gick vi på stan och kollade efter regnställ vilket kan vara mycket bra när man cyklar till jobbet eftersom förra gången blev jag dyngesur. Det fanns dock inga kläder som passade i storleken. När jag kom hem från stan hade jag fått ett brev och i brevet låg min efterlängtade skiva Donnie Darko soundtracket. Världens grymmaste har också mycket grym musik

En för alla, Alla för en utom SVT

Kategori: Allmänt

Igår slog jag på tv:n när det var 100m Häck semifinal i OS och Susanna Kallur skulle precis springa. Jag satte mej som på nålar och log när kommentatorerna pratade om henne. Jag tycker hon är den charmigaste och roligaste friidrottsstjärnan vi här i Sverige med Klüft som undantag. När det var dax för henne att börja springa så tänkte jag att hoppas det går bra eftersom hon blev noppad på vinsten i VM senast och att hon har vart skadad hela sommaren så då ville jag att det skulle gå bra nu. PANG! Loppet börjar och första häcken närmar sej. Kallur kommer in lite för nära och stöter i foten i häcken och sen faller hon på huvet. Loppet sprang klart medans kallur satt i början med gråten i blicken. När hon gick upp så kom tårarna och jag fick nästan också tårar för henne skull. Hela sverige blev ledsna för henne skull medans SVT ville att hon skulle gråta för att att få höga tittar siffror så jävla dåligt.

Just nu hoppar Holm höjdfinal och han hoppar som en gud.  grattis


Många mil blev det

Kategori:

I Lördags så åkte jag och Åsa till Göteborg för att shoppa lite. Vi kom till Göteborg runt 11 på förmiddagen och vi började direkt med att kolla in lite affärer. När vi hade gått klart i Nordstan så gick vi ut på stan där vi också åt lite mat. Det var förvånade lite folk på stan när det var så varmt och att det var kulturkalaset samtidigt. Efter 5 timmar i göteborg så tog vi tåget hem till Skövde. Jag hittade en vit skjorta, backyard babies skiva, Present till Klas, Kylskåps magneter som kan hålla 16A4 papper och en bok med massa roliga bikter som folk har gjort.

Efter Göteborg så tog jag en buss till Axvall och väl där jag gick till Clazzeman som hade fest. Efter en stund kom oxå Patrik. Vi åt lite pizza och sen lyssnade vi på lite go musik. När det hade blivit mörkt ute så kom en kompis till Clazze som vi senare fick skjuss till olins med. Men efter 20min på Olins så bestämde vi oss för att åka vidare till Olstorp. Tyvärr så åkte inte Patrik med så det blev  bara jag, Fredriksson och Clazze. När vi kom till Olstorp så började Rydell & Quick spela och det blev en riktigt bra konsert. Efter 2 timmar på Olstorp så åkte vi till MAX där vi beställde lite burgare. Kassörskan var mycket tråkig och otrevlig så vi blev på svinhumör och det kan man se på bilden nedan.

Denna veckan ska jag jobba 4 kvällar och sen blir det Bröllopsfest på Lördagen vilket jag ser fram emot väldigt mycket.

Jag är en Vampyr

Kategori:

Igår natt så drömde jag en så "häftig" dröm. Jag drömde att jag befann mej i min lägenhet med Åsa och några vänner som jag ej kommer ihåg vilka de var. Efter ett tag kom det in ett gäng äldre och de skulle testa om vi var smittade och om det nu var fallet så skulle vi bli vampyrer. De gjorde tester på oss genom att ta ett hårstrå och sen lägga det i salt och sen i någon lösning. Om det blev rött så betydde det att vi var vampyrer. Helt plötligt så var männen borta och jag såg att jag var smittad. Jag och Åsa började packa ned massa grejer som skulle kunna behövas när vi flydde från lägenheten. Efter en stunds packade av Åsa så var hon klar att gå och jag hade inte packat ner någonting förutom en jättestor ficklampa så jag fick gå ut i natten precis som jag var.

Natten blev till dag och vi bröt oss in i en verkstad för att hitta vapen så vi kunde skydda oss mot människorna. När det började bli kväll så träffade vi Lilja och han tog följe med oss. Efter en stunds gående så kom Emelie(Eda)Andersson och tog kort på oss allt för att säkra att vi var vampyrer vilket tydligen syntes på kortet. Åsa hade också blivit vampyr utan att jag sagt det till henne eftersom jag visste hon skulle bli ledsen. Men när Emelie tog kort så fanns det ju bevis på att hon var en vampyr så då gick det inte att ljuga för henne längre. Åsa blev jätteledsen men efter ett tag så blev det bätter. När vi bekantat oss med varandra så gick vi upp till Emelies lägenhet och satt hela natten på hennes balkong och skyddade oss från inkräktare.  När  vi tillslut  fick inkräktare så vaknade jag så jag fick aldrig veta vad som hände. Men spännande var det iaf.



The sound of Friday

Kategori: Musik

Denna veckan så blir det 2 låtar som blir veckans låt dels för att jag missade förra veckan och att jag har lyssnat mycket på 2 olika låtar.

Första låten är 18 karat Gold med Johnossi.

Andra låten är inte min typ av musik men jag kan inte hjälpa det. Den är skön att lyssna på 300 Slow Days in a row med Marit Bergman Feat. Tityo. (Plus för en annorlunda video)

Dagen som gått

Kategori:

05:55 vaknade jag upp av att mobilens alarm ringde och då satte jag på snoozen
06:04 ringde mobilen igen och då var det dax att gå upp
06:32 så gick jag ner till cykeln och cyklade iväg.
07:00 började jag jobba.
16:02 gick jag ut från willys eftersom jag hade handlat lite mat.
16:30 hade jag laddat ner dagens Xbox Live Arcade spel och jag testade Bionic Commando : Rearmed som är en remake på ett över 20 år gammalt spel som jag spelade en del på Nintendo 8bit. Andra spelet var ett gäng småspel som man tjänar pengar på till Fable 2 som kommer senare i höst. Vinner man mycket i de spelen så har man råd med massa grejer när man börjar spela Fable 2 i höst.
18:40 var det dax att laga mat. Det blev Chili Con Carne
19:40 började jag kolla på en film som jag har velat se jättelänge och det var ingen mindre än Butterfly effect. Mycket skum film men också mycket bra.
22:07 sitter jag här och skriver och väntar på att Åsa ska ringa. Men först ska jag skriva klart här och borsta mina tänder.
23:00 så sover jag antagligen.

Semestern är slut

Kategori:

Imorn börjar jag jobba igen och det känns tufft mycket tufft. Det hade vart så skönt att ha ännu längre semester men nångång måste man ju börja jobba igen. Denna helgen hade jag planer på att åka till Uddevalla och festa men tyvärr blev det inte så eftersom både jag och Åsa var så slitna efter att vi hade festat på fredagskväll. Så istället för att vi åkte till uddevalla så hängde vi med Johanna till en fest strax innan Varola som var hemma hos henrik och Malin. Det var trevligt men tyvärr så var man lite seg och inte så sugen på att dricka så det blev lugnt där med lite kortspel. När vi kom hem på kvällen så kollade vi på film och sen somna vi rätt så fort.

Idag har jag inte gjort så mycket förutom att kolla film och på eftermiddagen kom Patrik så vi spelade lite spel och sen kollade vi på en fruktasvärt kass film, Starship Troopers 3. Den var så dålig att när vi lidat tills filmens slut så tog vi ut den och började grilla den och repa den mot husväggen. Ingen ska behöva se så kassa filmer.

Betyg 0 av 5

The Dark Knight

Kategori: Film Recensioner

Igår kväll så var jag på bio med Patrik och Pontus. Vi såg på den bäst inkomstbringade filmen någonsin jag pratar om den nya Batman filmen. En anledning till varför den blev en sån kassasucce´ måste ju vara för att det vara Heath Ledger var med och det gick inte att se filmen utan att man blev lite rörd och tänkte på hans öde. Men nu tillbaka till filmen. The dark knight handlar om att Batman och polisen tar i med hårdhandskarna mot maffian och allt de kan göra i motangrepp är att samarbeta med galningen Jokern. Jokern är inte intresserad av pengar han vill bara ordna kaos i staden. Vilket han lyckas med. Många av människorna i staden anser att Batman inte ska finnas längre eftersom han föder upp all kriminalitet som Jokern i detta fallet.

Filmen var så sjukt bra att man inte ville den skulle ta slut trots att den var grymt lång. 2tim 32min. Jag kollade på klockan och då såg jag att det var en timma kvar och då var det bara att njuta av allt som hände. Betyget är en givet. En fullpott.

Betyg 5 av 5

Reaper

Kategori:

Jag är så exalterad. Jag har nu sett klart på första säsongen av Reaper och den var så bra och annorlunda. Det har varit så skoj att följa Sam och hans vänner när de för tillbaka själar till helvetet. Reaper handlar om en kille som heter Sam som på sin 21års dag får veta att hans föräldrar var tvungna att sälja hans själ till djävulen för att Sams pappan var dödligt sjuk. Nu måste Sam skicka tillbaka förrymda fångar från helevetet med olika hjälpmedel. Längtar jättemycket till nästa säsong. Så till alla er som missat denna utflippade serie. Ge den ett försök på torsdag klockan 9 på kanal 5

Asian Beef

Kategori: Allmänt

Idag så gick jag och Patrik in på McD för att äta lite mat. Vi hade inga bra förhoppningar om att maten skulle vara god men vad gör man inte när man vill slippa regnet. Jag testade den nya Asian Beef och efter bara en tugga så kände jag att jag valt fel mat. Den smakade som om man åt asiasisk mat men det blev helt fel när det var på en hamburgare. Vill man ha smak av asien så är det 1000 gånger bättre att gå till en thairestaurang eftersom det kostar lika mycket.

Hamburgaren var kass, värdelös och äcklig så den får inget bra betyg av mej. Usch

Seriösa Niklas

Kategori:

Idag har jag vart duktig tycker jag. Jag har dammsugit, dammat alla ytor(nästan), tvättat golven, Satt upp mina datahhögtalare på väggen och sen ska jag diska och göra det fint i köket. Under hela dagen har det regnat och jag undrar hur många millimeter det har blivit egentligen. Senare i eftermiddag kommer Patrik och hälsar på och då kommer vi att gå till game där han ska köpa Soul Calibur IV som vi antagligen kommer att testa sen vilket kommer bli skoj.

Igår när det var söndag så kom Åsa hem till mej på kvällen och det var en av mycket få gånger som vi spenderade natten tillsammans en söndag. Åsa kom också med en mycket kul nyhet och det var att jag fick komma på Linda och Niklas fest efter bröllopet vilket jag ser fram emot jättemycket.


Den sista soldagen & de sista svenska jordbubbarna

Kategori:

Igår så njöt jag och Pontus av solen. Vi åkte till Skulltorp för att bada och med oss hade vi en riktigt god kebabpizza, de sista svenska jordgubbarna för i år, Gifflar och lite dricka. Vi kom till badet runt 2 och vi började nästan direkt äta på Pizzan. När vi låtit maten smälta in så gick vi ner för ett dopp. Det var mycket kallare än vad ja trodde det skulle vara me det var väldigt skönt att svalka sej. Vi stannade kvar på badet i över 2 timmar och sen åkte vi hem. Pontus mådde inget vidare eftersom han hade festat dagen innan och sen fått lite sömn. Senare på kvällen så tog jag tåget till Stenstorp för att hälsa på Åsa och hennes familj. Det var trevligt och vi kollade på en halv rolig film.

Idag åkte Åsa iväg till Lidköping för att vara med på en Möhippa åt sin moster Linda. Jag var kvar i Stenstorp men fick efter ett tag skjuss till Skövde av Svenne. När jag hade varit hemma ett tag så såg jag att min handduk som jag hängde på tork på min balkong igår var helt pisseblöt eftersom det har regnat i stort sett hela dagen. Jag tog in handduken till toaletten för att krama ur den. När ja sen ska kasta upp den på duschdraperiräcket så slår jag i armbågen i en lite krok där handdukarna ska hänga. Och det gjorde så förbannat ont att det värkte i hela armen. Det gör förfarande ont 1 timma senare nu men inte lika mycket som då iaf. Senare ikväll ska jag se på film med lite kompisar. Vet inte riktigt vilka än men trevligt blir det nog iaf.

The sound of Friday

Kategori: Musik

Denna fredagen blev det 2 låar som blev veckans låt. Första låten är Seperate Ways med Journey. Videon är en amatör video med orginalet inflikat i högre nedre kant. Mycket humor kan ja lova.


Andra låten är Hard to be a Rock ´n Roller med Wig Wam. Dessa 2 låtar spelas alltid hemma hos Klas och nu oxå Patrik