Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

Facebook party

Kategori: Party!

Igår Lördags så kom Pontus till mig och vi spelade halo 3 samtidigt som vi drack. Senare på kvällen så tog vi bussen till Skara för att förfesta hos Marika. Det var fullt hus hos Marika med några kända och andra okända ansikten men det var en skoj förfest. När klockan var halv 11 så ville alla gå till Olins utom jag men tillslut så var jag ju tvungen att hänga på. När vi kom till Olins så var det riktigt öde och jag var tvungen att betala inträde fast att jag hade blivit medlem och tackat JA till Facebook partyt. DÅLIGT! Efter att jag surt hämtat pengar för att betala så kom jag inte på Olins och snart därpå försvann min ilska. Folket började strömma in och det blev den bästa kvällen på Olins på mycket länge.

Bilder från partyt finns givetvis på min bilddagbok.

Göteborg är fint

Kategori:

I torsdags på Åsas lediga dag så åkte vi till göteborg för lite shopping men framför allt kolla in Liseberg. På stan så hittade jag inget till mig själv förutom en halsduk. Efter några timmars shopping så tog vi spårvagnen till Liseberg och direkt när man kommer in så blir man så glad över all mysighet som föresegår där. Det finns lampor överallt där man inte hade tänkt att man kunde ha dem. Sen finns det ju massa mysiga små bodar som säljer lite allt möjligt väldigt fint.

När vi åkte hem efter flera timmar i götet så var Åsa lite trött så hon somnade på tåget och det såg så himla skönt ut.
Vi kom hem till skövde vid halv 8 så vi gick till kiosken vid bion för att köpa oss lite godis.


Mer bilder på min bilddagbok

The sound of Friday(en dag försent)

Kategori: Musik

Veckans låt som varje vecka dock en dag försent denna gången. Denna veckan blir det en låt från Guns n´ Roses nya album Chinese Democracy och låten heter This I Love.
 

Veckans Xbox Live

Kategori: Tvspel

Idag kom det ett spel på liven och men det var gratis så det var bara att tanka hem. Spelet gick ut på att man skulle äta bilar om man spelade som en T-rex och och om man var bilen så skulle man fly undan T-rexen och dela ut paket. Det var ett riktigt skitspel men det var ju gratis och man fick massa achievementspoints vilket inte gjorde saken sämre.

Idag har jag annars inte gjort så himla mycket förutom att Pappa & Eivor tittade förbi och vi fikade lite. Sen cyklade jag till stan för andra gången för att handla lite mat för andra gången också. Pappa testade Colin Mcrae Rally : Dirt men det gick inte så bra han åkte ner i en lavin. Sen ville han skjuta på saker i något skjutar spel så jag lät han spela Call of Duty : Modern Warfare och sist men inte minst ville han testa Guitar Hero men när han insåg att det var så många knappar att hålla reda på så ville han inte prova.

The day the earth stood still

Kategori: Allmänt

Igår gick jag och Åsa på bio och vi såg ovanstående film. Den handlar om att en enorm "kula" kommer ner till jorden och självklart landar den i USA. Ut från kulan kommer en alien som skjuts ner av människorna men som också räddas av människorna. Alien som kom från kulan kom till jorden för att rädda den från människorna eftersom människorna förstör den mer och mer hela tiden.

Filmen är en remake från 1951 men det coola är att den passar så himla bra in i vårat samhälle nu när vi står inför den ena naturkatastrofen efter den andra. Ibland skulle jag vilja att det hända något som i filmen så att alla kunde fatta att vi inte kan hålla på att förstöra den ända jorden som finns. Jag såg en bit ut dokumentären the Garbage island och den visar hur skräp det finns i haven. Det finns sopberg i stilla havet som är lika stort som 2 gånger USA:s yta vilket inte säger lite. Jag är inte världens miljö vänligaste människa men jag ska bli mycket bättre det måste alla bli.

santa lucia

Kategori:

Det är 13:e december idag och jag har varit på media markt, chilli och Maxi med mor och Freddie. Köpte lite smågrejor till min lägenhet. När jag kom hem så fixade jag lite hemma och sen gick jag till stan för att köpa lite på systemet. Träffade Pappa, Eivor och min moster+ hennes man bengt som är riktigt skön. När jag sagt hej då till dem så gick jag till systemet och sen vidare hem. Efter 2 timmar eller nåt kom Patrik och vi spelade lite o sen åt vi lite mat.

Nu sitter vi i min lägenhet och dricker lite grann och spelar ännu mera spel och tillslut ska vi ut till Krikelin vilket känns riktigt kul för en gång skulle eftersom det var så pass längesen. Nu är Patrik klar i duschen så nu ska vi köra vidare med Vodka och Fanta Pineapple grape vilket är en riktigt bra kombination.

En god lucia till er alla. Love ya

The Sound of Friday

Kategori: Musik

Veckans låt blir lätt We built this city med The Starship eftersom den har satt sig på mitt huvud i flera dagar. Musikvideon är blad de fulaste/roligaste jag sett ever.

Veckans Xbox Live

Kategori: Tvspel

Då var det onsdag igen då men xbox live spelen kom ovanligt sent idag. De brukar komma vid halv 12 men idag var det närmare 2 tiden. Första spelet som jag laddade ner i brist på att de riktiga arkad spelen skulle släppas var Sonic Unleashed demo som till en början var alldeles för snabbt för min del men sen blev det bättre när jag lärde mej att parrera alla hinder. Första banan var som hämtad ur någon grekisk stad. För det var massa vita hus med massa av sol. När demon tog slut så var jag sugen på mer men smart val av Sega att avbryta demot där för annars kanske man inte tycker det lockar mer om man får testa som varulvssonic som alla recensenter har klagat på i alla recensioner.



Det andra spelet som jag testade var ett av de 2 arkad spelen som släpptes idag och det heter power Up forever och det var ett skjutarspel i rymden. Inget för mej att bara skjuta utan någon poäng eller poäng samlar man men till vilken vits förstår jag inte. Spelet påminner lite om Spore i början när man är en amöba och dödar/äter allt i sin väg. Dock så räddar inte det spelet från att vara ett skitspel.



Sista spelet var ett pusselspel som heter Meteos Wars och det ska väl vara en efterföljare till Meteos till Nintendo DS som har blivit hyllat men tyvärr så var också det fel spel för min smak. Dock så är det nog det bästa spelet av dessa 3 i längen.

Long time no see

Kategori: Allmänt

Nu var det ett tag sen jag bloggade men det har sin förklaring i att jag inte gjort så mycket. Jag har mest varit hemma och kollat film och väntat på att min förkylning ska gå över. Idag ska jag åka hem till Åsa och där ska vill göra lussebullar och Våfflor som Åsa har velat göra skit länge nu. Fick en årets bästa film i brevlådan idag The Dark Knight. Älskar den filmen från början till slut den har allt som jag önskar mig. Nu hade jag tänkt att äta lite tacos så får vi hoppas att jag blir lite piggare sen.

Not what I Want

Kategori:

Idag skulle jag åkt till Göteborg med vänner från Skara men tyvärr så kände jag mig inte så frisk imorse så det blev bara att jag gick till Statiol och sen hem igen. När jag kom hem igen så ville jag inte väcka Åsa så jag lade mig i soffan för att vila lite. Åsa gick upp 30min senare ungefär och startade datorn men hon såg mig inte där jag i soffan och hon blev väldigt överaskad när hon upptäckte mig senare. Istället för att åka till Göteborg så har jag varit hemma hela dagen förutom då jag åkte till Maxi med pappa för att handla lite grejor. Det var så sjukt mycket med folk på Maxi eller som det nu heter Elins Esplanad att vi blev chockade. När vi stod i kön på Ica så svimmade en kille framför oss och trots att jag ville hjälpa till så stod man bara där som ett fån och visste inte vad man skulle ta sig till. Som tur var så fick han hjälp av sin syster.

Har kollat mycket på tv idag och 2 filmer. Första filmen var Arn tempelriddaren & andra filmen var actionkomedin Get Smart



The Sound of Friday

Kategori: Musik

Veckans låt var det dags för igen då. Denna veckan blir det låten Abandon med Backyard Babies för att det är en grymt skönt låt plus att den har bra text. bara att lyssna och läsa texten nedan.

I thought
Release
The endless pain
I think it'll never
Be the same
But I didn't cause
The summer rain
I don't wanna see you
Here again
Again, again
Never again
Never again

I made a move
I thought was right
I had a chance
To stop the fight
But I looked away
And to the side
I never thought
I'd say
It'll be alright
Again, again
Never again
Never again

Cause I'm far away
From everyting we knew
But all I see
Reminds me so 'bout you
Face to face
I'm a hopeless case
We go on and I pretend
Cause I'm far away

I don't wanna live
To reverse my life
I had it coming
Ccause of my lies
I'm not about being
Number one
But I'm so afraid
That I'm right
And you're wrong

Again, again
Never again
Never again

Cause I'm far away
From everything we knew
But all I see
Reminds me so 'bout you
Face to face
I'm a hopeless case
We go on and I pretend

Cause I'm far away
From everything we knew
But all I see
Reminds me about you
We are face to face
Such a hopeless case
We go on
And I pretend
I'm far away

Again, again
Never again
Never again

Mirrors Edge FlashBeta

Kategori: Tvspel

Företaget Borne har gjort ett 2dimensionellt flash spel på Dice underbara parkour spel Mirrors Edge som släpptes för ett tag sen. Tycker ni ska testa detta underbara och smått beroendeframkallade spel. Inget man måste betala inget man måste ladda ner bara att följa länken och spela.
 

20 dagar kvar

Kategori:

Nu är det bara 20 dagar kvar till Julafton och jag har inte köpt alls mycket presenter men kanske blir det ändring på det när jag ja ska till gbg på lördag med lite kompisar. Fast egentligen är det bara 23 dagar kvar för jag firar jul med Åsa & hennes familj en dag innan den riktigt julaftonen.

Det jag har gjort idag den 4 december 2008 är att jag har tvättat, umgåtts med Patrik fått hjälp av pappa med att sätta upp en hylla i sovrummet och sen har jag sett på Serinety som gick på 6an. Jag och Patrik klara av spelet med det långa namnet Rayman Ravin Rabbits Tv Party och sen åt vi pizza från en pizzeria som vi aldrig testat förut. Snart har vi nog testat alla som står på gula sidorna tror jag :P..

Vad kan man säga om Ravin Rabbits då jo det är helt sjukt konstigt men rätt så skoj fast man får göra massa minispel om & om igen. Spelet blir extra kul om man har en balansbräda till sitt wii som jag har men det blir oxå genast mycket svårare.

Betyg

Grafik : 6 av 10
Ljud : 6 av 10
Kontroll 7 av 10
hållbarhet 5 av 10

Totalt 6 av 10

Shopping med Micke

Kategori:

Idag kom Erfrid in till Skövde för att shoppa vinterskor och eftersom jag inte hade något för mig så hängde jag med. Vi hittade en del fina grejor mej jag höll mig för att köpa eftersom jag ska till Göteborg på lördag. Hittade bl.a en Hugo Boss kostym för 1800:- ett riktigt kap om man vill ha det. Efter shoppingen så var vi lite hungriga och gick till Kebabhouse och käkade vilket var trevligt. Micke åkte hem 20 över 5 och nu sitter jag här nöjd med dagen kvart i 6. Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på söndagens avsnitt av Erik & Mackan

Helgens bravader

Kategori:

Eftersom jag inte har skrivit i min blogg sen i fredags så tänkte jag berätta vad jag har gjort sen i fredags till nu Tisdag 14.36.

Fredag : Åsa hade fått ledigt från jobbet eftersom hon fått ont i armen och nacken. För att fira Åsas ledighet så gick vi ut för att äta på restaurang och vi valde en nyöppnad restaurang som heter Rhodos Steakhouse. Efter maten så skulle vi kollat på Madagaskar 2 men det fanns inga så sena föreställningar så efter maten gick vi hem till mig och vi kollade på Idol och Johan åkte äntligen ut.

Lördag : Idag var det fest i skara på Olins och förfesten var hemma hos Marika som hyfsat nyss hade flyttat till en söt liten lägenhet i Skara. Det var jättekul och trevligt på förfesten men Olins var tyvärr en besvikelse.

Söndag : Lite bakisseg så frukosten blev Stuvade makaroner med Köttbullar samtidigt som vi kollade på Futurama. Pawe hade sovit över och hon var riktigt trött eftersom Itchy hade hållt henne vaken i flera timmar. På eftermiddagen så kom Åsas far och mor på besök och jag fick två fina blommor.

Måndag : Idag åkte jag, Åsa och Malin till Jönköping för att kolla på Ikea & A6 det var skoj och jag hittade massa grejor att köpa som vardagsbord, Hylla till sovrummet, ljus, Strykbräda. kläder, antennkabel mm.

Tisdag : Idag så har jag lämnat tillbaka min nycklar som var till den gamla lägenheten sen har jag och Åsa kollat efter en lampa till Itchy på stan men det var inte lätt att få tag på. Om 1 timma ska vi åka till skara för att fira mor.

Julkalendern är här igen!!

Kategori: Allmänt

Alla måste kolla in denna roliga julkalender på Oioioi.se skratta och ha en bra dag den andra december.

Grattis mor på födelsedagen