Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

Min stackars lilla cykel

Kategori: Allmänt

Jag måste bara säga att det är extremt synd om min cykel. För 3 år sen när jag fick den så hade var den röd och svart och hade stänkskärmar av Metall och allt var så fint. Före mej så hade Emelie cykel och hon ville inte ha någon paket hållare så hon ryckte bort det. När jag fick cykeln och hade ägt den ett tag så började den få lite ont. Första skadan den fick var när jag höll på att hoppa med cykeln hela tiden så att ekrarna blev lite dåliga. En annan gång stod cykeln hos Lollo när hon hade lägenhet och då hade nån idiot sparkat på bakdäcket så ena stänkskärmen blev sne och jag tror bakdäcket blev lite vint då oxå.

På vintern samma år så tappade jag kedjeskyddet.  Våren efter så  började  stänkskydden ge sen så jag var tvungen att göra en akut operation och ta bort dem. Någon gång under tiden jag har ägt min cykeln så har ventilskyddet till ett av hjulet gått sönder så den skyddar inte ett skit. Sadeln har på något sätt fått två hål i sej så om det regnar så suger skumgummit åt sej extremt mycket vatten och skulle det bli minusgrader så får man sitta på en svinkall/svinhård isklump. En gång när jag skulle stå på framdäcket utanför krikelin så råkade jag paja reflexen som satt i fram.

Denna veckan har dock cykeln råkat ut för mera skit än någonsin. Först så pajade mitt stödben så jag kan inte ställa cykeln vart jag vill längre. Andra grejen som har hänt denna veckan upptäckte jag igår och det var att min nyinköpta stänkskärm var borta på fram hjulet. Tredje och allvarligaste som har hänt cykeln denna veckan var idag när jag cyklade till jobbet(med isklump som säte). Jag cyklade under en viadukt och sen skulle jag upp för att åka igenom heden men då pajar kedjan och jag tappar balansen. När jag kollar efter så har kedjan delat sej och det finns inte en chans att laga så det var bara att försöka rulla i nedförsbackarna till jobbet. Nu är min cykel utan kedja, lampor, reflexer, helt säte, framstänkskärm och har ett vint bakhjul.

image334

3 dagars resume

Kategori:

Nu var det ett tag sen jag skrev här igen och det är synd men nu har jag en del att berätta.

Lördag den 23:e

Maja har kalasfest hemma hos sina föräldrar och både jag och Åsa åkte dit för att festa med allt skoj folk. Alla som kom till festen fick ett hemligt uppdrag som man skulle utföra senare på festen. Mitt blev att jag skulle Anspela nästan allt till sex. Festen höll till i Köket och det var massa roliga människor på festen så det blev rätt så varmt i deras kök.  Vilket man löste genom att öppna ett fönster. Ju längre kvällen gick desto fullare och fullare blev jag. Efter ca en halv  kvarting, halv Mintu och 3 cider så var det dax att gå.

Promenaden till Olins har jag inget minne av och mycket på Olins är rätt så svart också. Jag är rätt imponerad av mej själv att jag inte tappade bort något på Olins. Efter en rolig kväll på Olins så var det dax att åka hem.

När jag hade betalat bussen hem så satte vi oss längst fram. Innan bussen började åka så kände jag mej mycket illamående och funderade på om jag skulle spy i chaufförens soppåse, gå ut eller ta soppåsen längre bak. Det blev ingen av dem. Jag somnade och vaknade upp innan Skövde och kände mej illamående igen. Jag upptäckte att jag hade en systemet kasse i handen och gjorde något äckligt i den. Bussen stannade vid Statoil och jag och Åsa gick hemmåt.

Söndagen den 24:e

Denna dagen mådde jag inte så jättebra när jag vaknade men det gick fort över efter lite vatten i kroppen. Jag och Åsa lade oss i soffan och kollade på Jackass 2.5. Den var mycket rolig och som vanligt var Jackass gänget helt störda. När filmen var slut så kom Patrik och Åsa åkte hem efter en stund. Jag och Patrik kollade på Wrong Turn 2.

Måndagen den 25:e

Idag fick jag lära mej en ny station på jobbet och jag och Åsa firade 14månader tillsammans. I LOVE YOU!

image333

Grattis Maja

Kategori: Party!

Idag är det fest för Maja som fyller år. Jag trodde inte jag skulle gå på denna festen för jag kände att det blev lite stressigt och jobbigt att ta sej till Göteborg och sen hem igen men nu när jag har fått veta att festen ska vara i Skara så blir det ju en helt annan femma. Det är en maskeradfest med temat sagofigurer men som vanligt så är jag alltid ute med allt i sista minuten så jag har inte hunnit fixa någon klädsel. Tabbe. Det kommer känns så dumt/tråkigt att vara vanligt festklädd när alla andra har roliga utklädnader.

image328

En annan sak som hände igår var när jag skulle åka till jobbet så var det årets pissigaste väder. Det regnade så mycket att man kunde tro att det var en rejäl sommar skur. Jag tog cykeln till jobbet men det skulle jag inte gjort. När jag kom fram så var mina byxor pisseblöta, Skorna var blöta, strumporna var blöta, Handskarna och munktröjan var blöta. Jag kom till skåpet på jobbet och bytte om till varma jobbarbyxor(skönt). När vi slutade 8 timmar och 30min senare så var kläderna fortfarande lite fuktiga och handskarna hade inte torkat nått. Brrr så kallt det var att cykla i motvind då.

Veckans Live arcade och Virtual console spel

Kategori: Tvspel

Veckans Xbox live spel är ett coolt ninja spel där det går ut på att hoppa mellan olika plattformar och samtidigt undvika fällor. Man ska nå en checkpoint och sen springa tillbaka till målet. Det är en sån skön känsla i spelet att man bara tänker bara en bana till. Här nedan är en ful bild från spelet men det ser ut så här. Det ser inte mycket ut för världen men det är riktigt coolt.
image325

Veckans Virtual Console spel är faktist två rätt så okända Nintendo spel det ena är Street Gangs och det andra är Adventure Island som jag hade till Nintendo för massa år sedan. Street Gangs är ett roligt spel som jag och Pontus har spelet på datorn tillsammans någon gång.
image326
image327



The Sound of Friday

Kategori: Musik

Dagens låt är en gammal goding från Guns n´Roses som heter Used to love her.

Gears of War 2

Kategori: Tvspel

Äntligen så har de utannonserat Gears of War 2. Ettan är ett av mina favorit spel genom tiderna så idag när jag fick veta att Gears of War 2 ska släppas i November detta året så blev jag riktigt jävla glad. Än så länge så finns det inte så mycket information om spelet men jag och flera miljoner längtar ändå jättemycket. Hösten 2008 kommer bli superbra.

Psycho Killer Orignal & Cover

Kategori: Musik

Taking Heads orginal Version
 
Velvet Revolver Cover från Rock am Ring 2007

Seeeeeegt

Kategori:

Inatt så jobbade jag övertid eftersom Sami frågade om jag ville. (Man tackar ju inte nej till pengar). Efter 2 timmars övertid så var klockan halv 3 på natten och första rasten skulle komma och jag kände mej jättetrött. Ytterligare 2 timmar senare så slutade jag och då var jag skittrött. Jag gick upp till omklädningsrummet och bytte om och sedan så åka jag hem på min cykel. Det var helt dött ute i skövde jag såg inte en människa. Runt 5 på morgonen lade jag mej i sängen och jag kände mej inte något trött. Läste lite texter ur senaste GameReactor tidningen och sen somnade jag.
Vaknade vid 12 så vaknade jag men som tur var så lyckades jag somna om så att jag vaknade av alarmet på mobilen halv 1. Nu ska man snart åka och jobba igen och det känns rätt surt men som tur är så ska jag få träffa min älskling ikväll så denna kvällen är räddad.

image324

Skönaste dagen detta året

Kategori:

Vilken underbar dag. Vaknade med solljus riktat mot mitt ansiktet och fast att det var sjukt ljust så var det riktigt underbart. Kändes som sommar och nu när balkongen är öppen på vid gavel så fryser jag inget trots att jag är barfota,  t-shirt och byxor. Jag börjar jobba om 2 timmar och ska snart laga chili con Carne och denna gången ska det verkligen bli riktigt stark. Mumma!

image323

Younomia 2008

Kategori: Party!

Igår så hade jag fest för Patrik, Åsa<3 och Jenny. De kom runt 7 tiden och vi började dricka och spela lite smått direkt. Efter ett tag så började vi spela Bowling på min Wii och det gick superbra för Jenny fast att det var första gången för henne. Grattis! Andra gången vi spelade så vann jag när alla körde med vänster armen istället för höger handen. Vi gick ut mot stan strax efter 22 och det var svinigt kallt ute.

Vi kom till Valhall där Younomiafestivalen väntade på oss och som tur var så tittade inte vakterna upp om vi var fulla eller inte. Puh!! sån vilken tur. Klockan 11 så skulle Crashdïet börja så vi kom dit en jättebra tid. Tabben var bara att överallt så var det fjortisar vilktet inte är så konstigt eftersom det var 15års gräns. Crashdïet kom in strax efter 23 och den nya sångaren var grym och började sjunga låten In the Raw och man blev på party humör direkt. Det tråkiga med den nya sångaren var att han pratade på engelska mellan låtarna och det lät så konstigt eftersom de är från sverige.

 Efter Konserten gick vi till Krikelin och det började så bra där inne eftersom de spelade We don´t celebrate sundays. Tyvärr så blev musiken bara sämre och sämre efter det. När vi tänkte ta en sista gång på dansgolvet så fick Åsa en Shot med Jägermeister i håret av någon idiot. Så hennes hår och linne blev inte direkt fräscht. Det roligaste fast äckligaste som hände på Krikelin var när vi dansade i slutet och det kom 2 killar farande brevid oss. Direkt kom det en så jävla äcklig stank av råa ägg att både jag, Åsa och Jenny gick med snabba steg mot utgången. Patrik fattade dock inte vad som hade hänt eftersom han inte känner några lukter. Så han stod och kollade om det var någon som hade spytt. HAHAH! Så fult. Bilder från kvällen finns på min bilddagbok

image319
Åsa spelar Wii Sports
image320
Början av Konserten
image321
Gittaristen och Basisten
image322
På Krikelin

Mer bilder på min Bilddagbok

Overtime

Kategori:

Idag så har jag jobbat mitt första övertidspass och det kändes rätt så bra. Det som är jobbigt är att man måste lägga sej tidigt på dagen innan(Fredag denna gång) och man får inte sova ut på Lördan som man är van vid. Annars så funkar det jättebra att jobba. Jag trivs på Volvo och hoppas verkligen man får stanna lite längre så att man får vara med om mer roliga saker. Nu ska jag försöka vila lite så att jag orkar med festligheterna senare ikväll.

Ikväll blir det alltså lite fest hemma hos mej och sen blir det Younomia på Valhall där Crashdïet spelar senare på kvällen.

image318

The Sound of Friday

Kategori: Musik

Veckans låt kommer från Crashdïet vilket passar bra eftersom vi ska se på dem imorn i skövde. Låten är från den nya skivan och heter In The Raw

Veckans Live spel

Kategori: Tvspel

Ett av veckans Xbox Live spel heter Commanders: Attack. Jag har precis spelat igenom trial versionen av spelet och jag är nöjd. Det är ett taktiskt strategispel där det går ut på att t.ex utplåna alla fiender som finns på banan eller ta över en fiendebas. Det är ett mycket tids krävande spel eftersom man måste röra en robot i taget och det kan säkert i längden kännas en aning segt. Som sagt så gillade jag spelet men jag har inte lust att lägga min tid eller pengar på det dock.


(Klicka för större)
Andra spelet är ett gammalt spel som heter Disc of Tron. Jag spelade det en kort stund men det var verkligen kasst. Möjligen så kan det vara roligare om man spelar mot en kompis men jag tvivlar på det. Det räcker med att se på bilden nedan så kan man se att spelet är kasst.

image317


Just a Ordinary Day

Kategori:

Idag har det inte hänt mycket men ändå så har klockan redan hunnit passera 7. Jobbet gick skitbra och jag har inte varit alls trött på jobbet idag. Imorgon ska jag, mamma, Freddie och Åsa storhandla imorn kommer jag få massa mat till både frysen och kylen och allt mitt emellan. Jag måste skaffa mej en ny säng också så att jag och Åsa kan röra på oss utan att väcka den andra.

image313

En sån här säng hade ju varit så coolt.

Partykväll

Kategori: Party!

Ikväll så ska vi festa och det ska bli skoj. Just nu har ja lite ont i huvudet men det blir nog bättre efter maten och duschen. Jag och Åsa ska till Tobbe där Patrik, Stensson och Emelie festar för fullt. Senare på kvällen så ska vi till Olins och man får ju bara hoppas på att det blir mer och roligare folk än det har varit de senaste gångerna.

Pgr4

Kategori: Tvspel

Idag har jag klippt mej och efter det så gick jag till game och kollade lite. Meningen var att jag skulle hämta upp en gamereactor tidning men tyvärr så hade de inte fått in några än. Men i allafall så kom jag där ifrån med bilspelet Pgr4(Project Gotham Racing 4) Det var så billigt att jag inte kunde låta bli :P Nu har jag testa det hemma lite och det är skitskönt men det hade vart ännu skönare med en platt Tv.
image312
image311
image310
image309

 En dum sak som hände förut när jag solade i solarie så tyckte jag att det var lite så kallt. Efter 10min så kom jag på att jag inte hade satt på solning för kroppen bara ansiktet. Så ansiktet blev rött medans kroppen knappt fick något alls på sej. Tabbe

The Sound of Friday

Kategori: Musik

Tribute till Åsa eftersom jag tänker på henne så himla mycket när jag hör denna låten. With You med The Subways

Poker smash

Kategori: Tvspel

Veckans Xbox Live spel är ett lite annorlunda pokerpussel spel. Det går ut på att man ska bild höga poäng med korten t.ex kåk, triss och fyrtal. När man gör det så försvinner korten och stapeln som hela tiden går upp med kort förminskas. Man måste hela tiden skapa poäng och spränga bort kort annars går stapeln i taket och man förlorar. Är man stresstålig och gillar pusselspel så är det riktigt kul är inget som jag vill betala 80kronor för.

image305
image306image307image308

 

Regn och Rusk

Kategori:

Idag är jag seg och känner inte alls för att gå till jobbet. Det regnar ute som det har gjort sen i morse då vi gick upp. när denna dagen är slut så är det bara en ända dag kvar på jobbet för denna veckan och det känns mycket lyxigt. Det är skoj att jobba men det är inte lika skoj att cykla i regnigt väder. Jag får väl säga som min mormor alltid sa/säger.

"Det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder"

image304

Crashdïet

Kategori: Musik

Nu är det mer än 2 år sedan Dave Lepard gick bort och jag kommer ihåg att dagen jag fick veta det kändes genast lite gråare. Nu har Crashdïet fått en ny sångare som är helt okej men han kommer aldrig få en lika stor plats i hjärtat som Dave fick. Den 16:e Feb så ska Crashdïet spela på Younomia i Skövde och det ska jag gå på vilket känns riktigt kul. Den 1:a Mars så spelar de som förband åt my Love band Hardcore Superstar så den kvällen kommer vara super bra.
image303

Mangos!

Kategori:

I fredags var jag ju på After Work på Mangos med jobbet. Det var lite stiff i början men efter att maten var klar så var det skitskoj. Sami som är lagledare blev lite full och var skitrolig att kolla på. Vi satt på Mangos till 7 på kvällen och jag ångrar lite att jag inte hängde med jobbarpolarna vidare ut på krogen. Men istället så fick jag ju vara med min älskade Åsa och det är inte fel det heller =)

image300
Grabbhörnan

På Lördagen åkte vi till Åsas Farmor och där bjöd hon oss på mat. Vi fick pannbiff med potatis och sås. Det var super gott. Nu en halv timme innan vi kom till Åsas farmor. När vi åkte dit så var det värsta snöstormen så vi åkte i max 60km/h det blåste så mycket snö så ibland kunde man inte se vägen framför sej. Vi svängde höger av för att komma in snabbare till stan trodde vi. När vi hade svängt så fick vi all vind mot oss och snön gjorde att det bara blev helt vitt och vi såg inte ett skit för en stund.

image301
Snön anfaller
image302
Åsa har klippt sej och färgat håret. Hon är så söt


Firmafest!

Kategori:

Idag är det våran första firmafest. Om 30min ska jag vara på Mangos och vi ska äta god mat och dricka lite. Jag har beställt en grilltallrik vilket innebär att man får grillad oxfile, kalkonfile och Fläskfile med klyftpotatis och taztiki och metaxasås. Vi får hoppas det blir gott och att vi får det roligt så att det kommer mera sånna här firmafester så att man är lite mera förberädd på vad som gäller.

Jävla skit Mix Megapol

Kategori: Allmänt

Jag får fan bryt på Mix Megapol när jag är på jobbet. Fast att jag har min iPod som jag lyssnar på så är det väldigt svårt att undvika all kass musik som kommer från radiohögtalarna som är utplacerade vid varje station. Mina hatlåtar som brukar komma några gånger om dagen är : Believe med Cheer, Apologize med One Republic, Brother oh Brother med Måns Zelmerlöv, Do You Love me med Amanda Jenssen, This Moment med Marie Picasso och sen har spelas också sönder Big Girl(You are Beatiful) med Mika.

Det känns som om de har 10-20 låtar i deras låtsamling och sen slumpar de dem och kör dem om & om & om igen.

Deras reklam är en annan sak som jag hatar också. Samma reklam hela tiden och alltid så grymt dålig reklam.
Med risk att låta som en gnällkärring så får ja ge dem en eloge att de själva pallar att gå till jobbet och höra samma låtar hela tiden.

 image299