Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

Accidents do happen

Kategori:

Igår när jag och Åsa gick hem till mej efter att vi hade handlat lite mat på Willys så såg vi att det kom en polisvan snabbt åkande och stannade strax innan partaj och benidorm. Vi sa till varandra att det kanske var nån gamling som blivit påkörd och visst var de så. Man blev lite rädd när man gick förbi all personal som försökte hjälpa henne där hon låg. Jag kom och tänkta på vad hemskt det måste vara om man är anhörig. Höra att sin mormor/Farmor har blivit påkörd. Jag vill verkligen inte att någon ska behöva känna den känslan.

Sjukt roligt

Kategori:

Denna helgen har varit lång från fredag till idag(Söndag) Tyvärr så har jag varit sjuk alla lediga dagar. Värst var det i Fredags då Åsa var på besök och jag bjöd henne på middag. Mådde lite kass på morgonen men det blev bättre på dagen på kvällen däremot så kokade jag och Åsa tyckte att jag skulle ta en kalldusch vilket jag gjorde. Det är så himla tur att man är tillsammans med världens bästa för hon tog hand om mej så hela fredagen. På kvällen åt vi hemmagjorda Kebabrullar och såg på Lets Dance och den stört sköna komedin Wedding Crashers.

På Lördagen så kom Patrik och vi spelade Wii och Xbox i stort sett hela dagen med lite korta tvpauser och matpauser =S. Vi spelade igenom röjarspelet gunstar heroes och nästan hela Bubble bobble och Golden Axe. Idag klara vi bubble bobble och nästa hela Mega man 2. Bubble Bobbles shit vilket skönt spel det är, Jag måste erkänna att jag hade glömt av att det ger en mycket stort leende på läpparna när man spelar det.
image298
Spelen vi spelade under Lördan och Söndan

Gunstar Heroes
Golden Axe
Super Mario 64
Gradius
Pokemon Snap
Fifa Street 3 Demo
FlatOut ultimate carnage
Mega Man 2
Bubble Bobble
Kingdom under Fire Demo

The Sound of Friday

Kategori: Musik

Veckans låt är My Chemical Romance´s The sharpets Lives



Små dålig

Kategori:

Idag mår jag lite smådåligt och det är skitsynd eftersom jag hade så mycket planer idag. Jag hoppas jag piggnar till efter duschen sen så att jag orkar handla mat eftersom jag ska bjuda Åsa på middag ikväll. När jag har städat färdigt min lägenhet så tänkte jag att jag skulle testa Turok som har släppts som demo på Xbox Live. Vi får hoppas det är bättre än resten av alla Turokspel som kom till Nintendo 64 och det gräsligt dåliga Turok Evolution som kom till Ps2, Xbox och Gamecube om jag inte missminner mej
image297

veckan är slut

Kategori:

Nu är denna veckan färdig jobbad och jag är så glad för imorn ska ja få träffa Åsa igen och vi firar 13 månader tillsammans. Denna veckan har vi fått sluta tidigt nästan varje dag och det är också mycktet skönt. Inte lika bra för pengakassan men va fan. Ibland kan det vara riktigt skönt att komma hem i lite tidigare. Imorn ska jag få massa vuxenpoäng. Jag ska städa, tvätta golv, diska och laga en fin middag till Åsa eftersom vi firar våran första månaden efter nyårskiftet =)

image296

3 Timmar med Zelda : Twilight Princess

Kategori: Tvspel

Nu har jag kommit igång med det senaste Zelda spelet. Det började lite segt första timmen med att man skulle lära sej den nya kontrollen vilket var lite ovant. Men efter ett tag så satt den där den skulle. Man fick hjälpa byborna med små sysslor. Andra timmen så jagade jag och barnen i byn en apa som senare blev tillfångatagen av några fiender. När man hade slagits lite så lyckades man rädda både apan och ett av barnen från byn som oxå hade blivit taget.
Tredje timmen spenderades som en varg och man var tvungen att gå igenom ett slott och sedan slåss mot några skuggfiender.

Nu när har historien börjat lite mera så blir är det bara svårare och svårare att sluta spela men som tur är har man ju ett arbete att gå till annars så kanske jag hade sutttit vid min Wii fortfarande

image292image293image294

Speldag

Kategori:

Igår så var vi på Fest hemma hos Mikael E i Skara och det var rätt så skoj. Sen gick vi vidare till Olins för att parta men när vi kom dit så var det nästan helt dött vilket var sjukt tråkigt. Jag och Åsa fick lust att åka hem eftersom det var så tråkigt men när jag sa det till Patrik så blev han lite purk så vi stannade och tur var väl det för vid 12-halv 1 kom allt folk.
Vi dansade och hade skoj ute vid lekplatsen hela kvällen.

Idag så har jag testat min nya sköning. Mitt Wii som jag fick igår =)
Har inte spelat allt än men ska snart efter maten testa Zelda. Mario testade jag i morse. Jag trodde jag skulle få Mario Galaxy men det var paper Mario vilket inte var helt fel heller. Det var ett mycket speciellt spel som kunde byta från 2D till 3D. Wii Sports spelade jag och Pappa i eftermiddags efter att vi fixat hyllor till min nya bokhylla.

image288image289

image290image291

Wii, Pizza, Fest & Pontus

Kategori: Party!

Snart snart får jag min Wii av Alex och efter det så ska vi på fest i Skara för att träffa Pontus och Josefin som hälsar på från Sälen. innan festen så hade jag och Åsa tänkt att vi skulle dela på en Pizza i Skara. Måste bli hungrig tills dess. Shit vad det har blåst idag men samtidigt så har det varit värsta sköna vårdagen med massa sol. (skumt)

Nästan alla cyklar utanför min lägenhet låg ner på gatan och samma sak var det på resecentrum.

Välkommen hem Pontus och Josefin

image287

The Sound of Friday

Kategori: Musik

Jippi Wii

Kategori:

Jag kontaktade Alexander(fd teknikare) i Onsdags då jag hade kollat på Stan om det fanns några Wii till salu. Som tur var så fanns det inte inne. När jag hade pratat me Alex så ville han sälja sin till mej för 2000 inklusive Mario & Zelda. Klart man slår till lixom. Så imorn så dyker Alex upp här och då blir jag 2000 kr fattigare men ett Wii rikare.

Vad har mer hänt i mitt liv då. Jo idag när jag jobbade på Volvo och skulle montera Lameller och Kopplingar så tappade jag en skruv(det är inget farligt) men just denna skruven ville inte vara som alla andra så den lade sej på banan och när nästa motor skulle komma så åkte den på skruven så att en sensor gick söndar. Det blev ett himla liv fast jag fick ingen skit som tur var. Sami(lagarbetare), Chefen, Jonsa, 4st arbetare och elektiker fick komma till undsättning och försöka laga sensorn som jag råkade paja. Bara det felet missade vi säkert 40 motor på.
PINSAMT!!!!

Wii Continue

Kategori: Tvspel

Det blev ingen Wii idag. Det var slutsålt på alla ställe förutom på Game. Så imorn kanske jag går dit och kommer hem med en vit skönhet. =)

Nintendo producerar 1,8miljoner Wii:s i månaden ändå så räcker det inte till. På Siba idag så hade de fått in några ex men de var slut samma dag.

Grattis Nintendo får man väl säga.


Wii

Kategori: Tvspel

Jag går i funderingens banor om  jag ska inhandla mej en liten vit Wii. Har länge funderat på det men nu när man har fått jobb och har 5000:- mer på Kontot än vad jag trodde så kanske det är dax. Kan ju alltid jobba lite övertid oxå så man tjänar in sina stålar. Nu kommer Patrik och vi ska åka till Elgiganten. Hoppas Emelies syster är där så att man kan få lite rabatter :P

image286

Ahh! Satans Clementiner

Kategori: Allmänt

Här kommer ett kort inlägg om mina satans clementiner jag köpte igår. Jag har än så länge ätit 2 stycken och i den första var det 19 kärnor och den jag åt precis nu efter jobbet hade 20 kärnor. Hur fan kan det finnas så många kärnor i en sån liten frukt.

Någon som vet?

Har för övrigt nu gjort min första förmiddagspass på volvo idag. Det gick rätt så lätt idag. Har inte känt mej trött någongång. Hoppas det sitter i sej varje tidig morgon




Kort helg

Kategori:

Denna helgen har varit så himla kort. På fredag kväll jobbade jag till klockan 00:24 så den dagen försvann. På Lördagen efter att vi(jag & åsa) varit på en trevlig fika hos Farmor & Farfar så satte vi oss i soffan för att kolla på lite film. Först kollade vi på napoleon Dynamite vilken var en besvikelse. Jag trodde den skulle vara mycket bättre än den var eftersom alla kritiker har hyllat den. När vi hade sett 1h 16min på filmen så
hade jag tyvärr missat att spela in slutet så vi fick aldrig veta hur den slutade(surt). Efter filmen var vi lite trötta så vi tog oss en promenad i mörkret. När vi kom tillbaka hem så kollade vi på Scary Movie 4. Visst den är kass men ändå rolig på sina ställen.

Om en timma nu så ska jag kolla på Sing Bee på Tv3. Det verkar underhållande det måste man ge en chans. Efter det hade jag tänkt att kolla på Bourne ultimatium och sen kanske det är dax att lägga sej för man ska ju upp klockan 6 imorn bitti. Usch har inte gått upp så tidigt på skitlänge.

The Sound of Friday

Kategori: Musik

Veckans låt är en låt av Laakso eftersom jag har haft den på hjärnan inatt och idag.

The Club

Kategori: Tvspel

Igår laddade jag ner ett demo på det kommande spelet The Club. Spelet är ett tredje persons spel och går ut på att man ska skjuta fiender och beroende på hur bra man skjuter dem och vilket avstånd så får man mer poäng. Skulle man skjuta en annan fiende strax efter så påbörjas en combo och man måste fortsätta skjuta fiender i en stressig takt för annars förlorar man combon. Ju högre combo därstå mer poäng. Det var rätt skoj det lilla jag spelade men samtidigt så var det var alldeles för stressigt och man hann aldrig titta på omgivningen om man ville ha bra poäng. När spelet kommer ut i februari så kommer inte jag stå vid spelbutikens dörr och vänta på att få köpa spelet.


Första dagen avklarad

Kategori:

image283

Då har man jobbat sin första riktiga dag på Volvo då. Jag började jobba 15:36 igår och slutade 00:24. Min fadder Glenn lärde mej att montera och idag ska jag få lära mej något annat. Tiden gick rätt så fort men man fick så sjukt ont i fötterna efter att man stått upp i många timmar på hårt industrigolv. Det bästa med jobbet mot på Gjuteriet är att det inte är någon hög bullernivå och att man byter arbetsplats efter varje rast.

Äntligen funkar det igen

Kategori:

Nu äntligen är jag igång med datorn igen. Har varit utan dator sedan nyår. Av någon anledning så pajade datorn på nyårsafton och jag har inte lyckats förstå vad det var för fel. Men idag efter att jag tryckte till grafikkortet lite så funkar allt kanon. En annan glad nyhet är att jag har fått jobb idag =). Jag börjar imorn på Volvo som montör fast jag jobbar för Lernia bemanning. Så imorn är jag inte arbetslös längre =) Yippie Kay Yay