Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

Recensions Måndag

Kategori: Spel Recensioner

Jag tänkt jag skulle recensera 2 spel nu. Först ut kommer första spelet som jag spelade igenom och det är Fallout 3.

Handling:
  Spelet börjar med att man som liten växer upp i Vault 101 eftersom det har varit ett atombombs krig och de människor som bosatte sig i de så kallade valven klarade sig utan några större biverkningar. När man har fyllt 19 så flyr ens pappa iväg från vault 101 och eftersom man vill veta varför så tar man upp spåret efter sin pappa och letar sig ut i vildmarkerna.

Grafik: Grafiken är snygg men inget man inte har sett förr som t.ex utvecklarnas tidigare spel Elder scroll IV : Oblivion.

Ljud: Ljudet från vapen och musik är riktigt härliga men när det kommer till rösterna i spelet så känns de väldigt opersonliga och stela exakt som i Oblivion.

Kontroll: Kontrollen är som vilket FPS(First Person Shooter) som helst och det funkar utmärkt specielt systemet när man möter fiender och väljer V.A.T.S systemet som gör att spelet stannar och man får välja på vilka kroppsdelar av fienden man skall skjuta på mycket underhållande och bra.

Betyg : 8.5 av 10


Handling :
Människorna utlöste en bomb i första spelet men tyvärr så gjorde den bara att Locust Horde som fienden är blev ännu mer aggresiv och de började sänka hela städer. Marcus Fenix och hans vänner går återigen till attack för att dels rädda Doms flickvän och krossa The locust Queen.

Grafik : Grafiken är så sjukt snygg fast att det inte är så stor skillnad från förra spelet så gör inte det något eftersom första spelet som är 2 år gammalt fortfarande håller fruktansvärt hög klass.

Ljud: Ljudet är också det riktigt bra fast det krävs att man har hemmabio för att få del av allting.

Kontroll: Kontrollen är i stort sett oförändrad från första spelet men varför ändra på något som är så bra.

Betyg : 9 av 10


Kommentarer


Kommentera inlägget här: