Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

gammalt och nytt

Kategori: Film Recensioner

Igår så hade jag och Åsa en riktigt bakisdag. Vi satt/låg i soffan och kollade på massa film och serier. 

Som en av FBI:s toppagenter är Jennifer Marsh specialist på att spåra Internetbrottslingar. Men då hon får i uppgift att ta reda på upphovsmannen till en sajt fylld med obehagliga bilder tycks hon möta sin överman – eller åtminstone sin like när det gäller datakunskaper. Det verkar vara omöjligt att få fast mannen bakom den minst sagt obehagliga webbsidan där bilder på plågade djur läggs ut. När webbmastern tar det hela ett steg längre och börjar använda mänskliga offer blir läget akut. För varje besök till sidan kommer offret närmare döden, och dessvärre tycks Internetanvändarna ha ett minst sagt underligt intresse för det morbida och blodiga. Och ju närmare Marsh kommer upphovsmannen, desto närmare kommer han henne. Hennes eget liv står på spel och all hennes styrka, skicklighet och kreativitet krävs för att sätta stopp för den psykopatiska seriemördaren som utan samvete eller tanke på konsekvenserna har skapat en värld av död och skräck.

Shit vilken lång handling det blev denna gången. Man kan kort och sagt säga denna filmen påminner om Saw filmerna men med mindre dödsfall. Filmen kom ut 2008 och heter Untraceble på engelska.
 

En komedi om två polisers äventyr för att hitta ett stulet basebollkort, rädda en kvinna och ta hand om ett gäng gangsters och deras förfalskade pengar.

Mycket kortare text om handlingen så jag antar att det jämnade ut sig. Cop out är en actionkomedi med lite action och tråkiga skämt. Bruce Willis spelar hyfsat bra men hans kollega Tracy Morgan är i ärlighetens namn rätt jobbig att lyssna på.








En grupp tonåringar från förorten blir alla förföljda av Freddy Krueger, en brännskadad seriemördare som jagar dem i deras drömmar. Så länge de håller sig vakna kan de skydda varandra, men när de somnar finns det ingen utväg...

Nightmare on Elm Street är en remake på första filmen som kom 1984 och hade Johnny Depp i rollistan. Jag hade inte några höga förväntningar så jag blev faktist posetivt överaskad. Dock så saknar jag Robert Englund som Freddy Krueger. Han som spelar Freddy 2010 är bra men det blir inte riktigt samma sak. Det är heller ingen skrämmande skräckfilm men det har ingen Terror on Elmstreet varit i och för sig.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: