Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

2 somriga filmer i höstmörkret

Kategori: Film Recensioner

När Day hamnar bredvid en mystisk, charmerande man på en flygresa tror hon att hon mött mannen i sitt liv. Men det blir ett bryskt uppvaknande då han visar sig vara en spion på flykt. Detta blir början till en härva där Day sätts i livsfara och måste avgöra om hennes drömman är en förrädare eller den enda hon faktiskt kan lita på.

Detta är handlingen till en mycket överdriven actionkomedi med glimten i ögat. Tom Cruise & Cameron Diaz känns inte så värst trovärdiga i rollerna men vad gör det. En skön rulle som får en att längta tillbaka till sommaren.




Cliff och Cydney är ett äventyrslystet par som firar sin smekmånad genom att backpacka på vackra Hawaii. När de träffar en grupp vettskrämda fotvandrare som berättar om ett hemskt mord på ett annat nygift par på ön, börjar de ana att deras drömresa kommer att förvandlas till en mardröm.

A Perfect Getaway var rätt så spännande film men tyvärr så hände det inte speciellt mycket förrens mot slutet. Hade det bara hänt lite mer i filmen så hade jag nog gett filmen ett högre betyg. Utan att spoila för mycket så är inte allt som det verkar i filmen.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: