Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

Café, Stream, Wii 2

Kategori: Tvspel


Kärt barn har många namn brukar man ju säga. Den senaste tiden så har det florerat massvis med rykten om Nintendos kommande maskin och att GTAV ska vara ett av releasespelen. Nintendo ska tydligen vilja vinna tillbaka hardcorespelarna nu igen efter alla dessa år som wii funnits.

Det ryktas även om att Wii2 eller vad den nu ska heta kommer vara kraftfullare än både Ps3 och en Xbox360 som i ärlighetes namn börjar bli lite gamla vid det här laget. Det sägs även att Blu Ray skivor skall användas vilket borde göra att microsoft också använda det när deras kommande konsol släpps trots att sony har rättigheterna till det formatet.

Ett annat ihärdigt rykte har handlat om kontrollen och det sägs att det ska vara en handkontroll med 6tums pekskärm. Detta borde innebära att kontrollerna blir väldigt dyra om det ska vara bra kvalitet vill säga.

E3 i år kommer bli riktigt spännande då vi kommer få veta så mycket mer om vad som är sanning och vad som är falskt. Dock så vet jag inte om jag har lust att köpa mig en ny konsol nästa år för 3000-4000kr för att kunna spela uppföljaren till ett av mina favoritspel GTAIV.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: