Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

Film recensioner

Kategori: Film Recensioner

Denna veckan så har jag sett en del filmer. Den första jag såg var med Jocke och Pontus och den heter The Midnight Meat train. Den handlar om en kulle som är fotograf och får i uppdrag att ta spännande/farliga kort på staden. Han upptäcker en man som han misstänker är en seriemördare och sen får man följa honom när han försöker luska ut vem dem mystiska mannen är. Det var en väldigt brutal men bra skräckis med en hård Vinnie Jones i en av rollerna.

Betyg 3 av 5

Andra filmen denna veckan var oxå det en skräckis. Den heter Vacancy 2 : The First Cut. Första filmen tyckte jag var riktigt bra men tyvärr så kommer inte denna filmen upp i samma klass. Filmen handlar om ett motell som styrs av ett gäng galningar som filmar folk när de blir mördade och sedan säljer de filmerna vidare sen.

Betyg 2.5 av 5

Sista filmen denna veckan blev Boog och Elliot som har funnits ute hur länge som helst men först nu så såg jag den. Den handlar om den tama Grizzlybjörnen Boog som en dag blir släppt ute i vildmarken där han måste klara sig själv. Den var lite förutsägbar som de flesta barnfilmer är men den var rolig och det är ju det som är det viktigaste.

Betyg 3.5 av 5

Kommentarer


Kommentera inlägget här: