Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

Niklas förhandstittar på Halo 3 : ODST

Kategori: Tvspel

Nu har jag provat ODST i ca 2 timmar i både singleplayer och i läget firefight som det har varit mest snackis om innan det släpptes. Spelet börjar med att man är en Orbital Drop Shock trooper som kallas för Rookie och man ska ta sig i flygkapslar till den afrikanska staden New Mombasa. Tyvärr så blir det lite fel och man krashar en bit bort från sina kompanjoner så det blir upp till rookie att hitta sina vänner och ta reda på vad det är som har hänt. När man spelar med Rookie så är det natt och man får ta det försiktigt när man möter fiender.

Efter en stund så hittar man ett betydande föremål och då får man spela ur en av sina vänners synvinkel. Än så länge har det bara vart ljusa mer actionfyllda banor. Det är roligt att spela ur olika vinklar av historien så att man får variation. ODST trupperna är inte lika starka som Master Chief är så de måste vara mycket mer försiktigare än honom. En fördel med att vara en ODST är att man har ett visir som gör att man  kan se jättebra i mörker. Fiender lyser rött och vännerna lyser grönt.

Firefight läget har jag bara testat en gång och jag tror att det kommer blir riktigt skoj att spela det med en vän. Fire fight går ut på att man möte horder med motståndare och det gäller att överleva varje ström som kommer mot en. man har gemensamt antal liv så det gäller att vara taktisk.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: