Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

Spiderman Shattered Dimensions

Kategori: Spel Recensioner

Spiderman Shattered Dimensions klarade jag och Patrik för ett tag sedan men jag glömde av att skriva om det. Shattered Dimensions handlar om att Mysterio försöker stjäla magiskt tavla som gör att man får oändliga krafter. Problemet är bara att spiderman upptäcker honom och i en konfrontation går tavla sönder och hamnar i 4 olika dimensioner.

Det blir upp till Amazing spiderman, Spiderman Noire, Spiderman 2099 och Ultimate Spiderman att få tag på alla bitar igen innan Mysterio får tag på alla dem.

Att spela Noire banorna blir ett skönt avbrott då det blir mer att smyga på fienden

Grafiskt så är det rätt så snyggt serietidningsvåld men tyvärr så är banorna och fienderna rätt så enformiga. Fienderna är oftast väldigt lätta men kan vara lite irriterande då de alltid är så sjukt många. Bossarna är spelets behållning då man får tänka lite innan man attackerar. De banorna som sticker ut mest är Noire banorna då spelet blir ett stealthspel istället för ett knappnötar spel. När du dödar fiender och hittar Spiderman emblem så får du erfarenhetspoäng som du kan uppgradera din spiderman med.

Första banan mot Kraven var en av dem roligare banorna.

Shattered Dimensions är nog det bästa spiderman spelet jag testat men det säger inte så mycket eftersom de flesta har varit riktigt usla. Spiderman har roliga kommentaren som lyfter spelet en aning om man tycker sådant.
Kontrollen i spelet är rätt bra men kameran kan verkligen göra livet surt för en speciellt när man klättrar på väggar.

Grafik 7 av 10
Ljud 7 av 10
Kontroll 8 av 10
Hållbarhet 7 av 10

Kommentarer


Kommentera inlägget här: