Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

Spyor o Children of Men

Kategori: Allmänt

Idag är det inte min dag. Kände inatt när jag låg i sängen och läste en tidning att ja mådde lite illa. Men trodde att det var tröttheten. Klockan 2 på natten så vaknade jag över att jag mådde jätteilla o sprang iväg till toaletten för att spy. Jag gick tillbaka till sängen och somnade 30min senare så måste ja spy igen. Så här var min natt till kl 7 då sista spyan kom. Ringde och sjukanmälde mej på vägvalet. Somnade om och vaknade vid halv 11. Gick upp för att lägga mej i soffan. Spydde nån gång. Så har hela dagen vart för mej. Har legat i soffan. Fort jag går upp så måste jag spy. Åt kyckling igår och tror att det är den som förgftade mej.

Filmen jag såg på när jag hade vaknat var Children of men. Den handlade om att alla alla kvinnor i världen var sterila. Så de kunde inte föda barn. Bara för att det inte hade föds ett enda barn på 17 år så blev det krig över hela världen. Storbrittanien var det enda landet som hade en motståndsrörelse mot regeringen. Det var en mycket mörk och förstörd och skrämmande framtid utan barn. Denna filmen var riktigt cool. Skitsköna sjutscener och roliga avsnitt.

Betyg

4 av 5

image29

Hot Fuzz & Ghost Rider

Kategori: Film Recensioner

image21Har precis sett filmen Hot Fuzz och tidigare idag såg jag klart Ghost Rider. Mycket Underhållande filmer men Hot Fuzz var häst längder bättre än Ghost Rider. Börjar skriva om Hot Fuzz.
Filmen handlar om en Londonpolis som måste flytta till en liten by för att vara polis där. Något han absolut inte vill. Väl där i den lilla byn upptäcker han att poliserna inte bryr sej om någonting. Efter ett tag så börjar människor i byn dö mystiskt. Han tror helt klart att det är mord det rör sej om men resten av poliskåren tror att det rör sej om olyckor. Efter 2 timmar har man fått beskåda biljakter, skottlossningar, svanjakt, massa sköna skämt och en hel del blodsplatter. Men det är på ett roligt sätt som i filmen Shaun of the dead som förresten hade samma huvudrollsinnehavare som denna filmen =)
Tycker man helt klart ska se denna filmen om man tycker om Shaun of the Dead och action komedier


Betyg 4 av 5



image26Ghost Rider då, ja den var väl inte så bra som jag hade hoppats. Riktigt lökiga specialeffekter och rätt dåliga skåderspelar insatser. Men ändå så kunde den underhålla mej iaf. Så helt kass var den ju inte. Förstår dock inte hur filmen kunde locka så många kända skådespelare som t.ex Nicholas Cage och Ewa Mendes. Ghost Rider rekomederar jag till dem som tycker om meningslös action med mycket fula datagjorde specialeffekter. En annan sak som var tråkig med filmen är att han som skrivit manuset har ändrat historien. Ghost Rider skall vara en alkoliserad människa som säljer sin själ till djävulen. I filmen så är huvud personen (Nicholas Cage) Nykterist. Lite konstigt. Antagligen bara för att man ska få mera empati för honom.


Betyg 2.5 av 5




Stand Up i toppklass

Kategori: Videos

5 Månader & 309 dagar

Kategori: Allmänt

image16
Idag har jag och Åsa vart tillsammans i 5 månader. Har aldrig känt som jag känner för Åsa hos någon annan människa någonsin. Så underbart. Jag tänker konstant på hennes vackra leende och vill vara henne nära hela tiden. Det är så underbart att vakna upp och inse att man ligger brevid henne. Som igår när vi låg och kollade på Kyle XY det var så underbart. Bara låg och höll om varandra i soffan. Idag var det 309 dagar sen vi träffades för första gången. Idag var det 309 dagar sen jag vann över åsa i kubb för första gången. Idag var det 309 dagar sen jag råkade sparka en fotboll på hennes huvud. Idag 309 dagar senare så delar vi säng och pussas så fort det finns tillfälle. Har aldrig tyckt om någon så mycket som jag tycker om dej Åsa! Du är det bästa som finns.

Love you!

image19

Fest i Skara

Kategori: Party!

Igår åkte jag och Åsa till skara för att festa med Maja, Marika och Carro. En kille jag inte kommer ihåg namnet på hade fyllt år och firades i Carros lägenhet. Lägenheten var helt full av ballonger. Säkert 60stycken. Lite coolt. Jag och Åsa delade på en kvarting vodka efter bara 5 groggar så var flaskan tom. Skumt. Då kände vi oss inte något fulla men sena blev vi det iaf. Klockan var 11 när vi kom iväg till Olins där vi dansade o hade skoj. Vi gick ut för att hämta lite luft då träffade vi Heimar och Linus. Efter ett tag får jag syn på 2 av mina gamla klasskamrater från 1-9 så jag började prata med dem om gamla minnen och om man skulle fixa en återträff. Sånt där prata som man brukar prata om när man e fuller. När jag hade pratat men Marie och Anna ett ganska bra tag så gick jag in för att dansa med Åsa en sista gång. Men då kom hon o Patrik från dansgolvet. Åsa tyckte vi skulle gå till bussen. Så då blev det ingen dans för min del. Väl på bussen så somnade vi till o vaknade precis innan vi skulle av. När vi kom till min lägenhet så la vi oss i sängen och somnade.
Imorse när jag vaknade kl 8 så insåg jag att vi fortfarande hade kläderna på oss =) . Då var det bara att klä av sej o krypa ner i sängen igen.

Idag har jag o Åsa kollat klart på Sagan om Ringen : Konungens återkomst. Tog sin tid men nu har Åsa sett en denna underbara historiska film.

Pans Labyrinth

Kategori: Film Recensioner

Har precis sett på den spanska filmen Pans Labyrinth. Väldigt annorlunda film men fortfarande väldigt bra. Första filmen jag såg på spanska men det gick ganska bra. Problemet var ju att man var tvungen att läsa hela tiden för att fatta allt. Är det en film på svenska lr engelska så förstår man ju utan att läsa. Filmen handlar om en flicka som kommer i kontakt med en faun som har lite uppdrag åt henne. Lyckas hon med dem så skall hon få komma till ett palats och där skall hon bli prinsessa och sedan härskarrinna. Helt klart sevärd film speciellt om man tycker om fantasy blandat med andra världskriget typ :P

Betyg

3.5 av 5

image11

Spiderman 3

Kategori: Film Recensioner

image10

Såg på Spiderman 3 igår mer Heimar på Bio i Salong 1 i Skövde med dunderljud. Det är så maffigt att se storfilmer i salong 1.  Jag tyckte om filmen, hade dock inte så höga förväntningar för man har ju hört och läst att den inte skall vara i samma klass som de andra filmerna i serien. Men jag håller inte riktigt med. Den hade mycket tanke och inte bara action. Vissa kan nog tycka att den blir seg bara för att det är mycket snack om vänskap och kärlek. Men jag tycker bara det är bra. Inte bara Action hela tiden, det är ju det som gör spiderman så mänsklig. Spiderman tvingas i denna filmen slåss mot inte midre än 3 Bad Guys. Hårt !
När "The Sandman" blev till så tänkte jag bara. Shit det där ser ut att kräva tid och pengar att fixa i datorn. Måste ses helt klart. Så grymmens snyggt gjort. Det var lite kul att se att  Topher Grace (Eric Forman från that 70s show) gjorde en roll oxå. Har länge tänkt vad som hänt med skådisarna från den underbara serien. Det ända negativa till filmen är väl att den är lite lång. Inget problem i biosalongen kanske men sen när man ser den på DVD så är det ju lite svårare att hålla sej vaken när man halvligger i soffan med en filt över sej och kollar på den. Men jag längtar ändå tills den kommer på DVD då ska iaf jag springa iväg och köpa den.

Betyg

3,5 av 5

Office space

Kategori: Film Recensioner

Såg precis Office Space på 6an, shit vilken bra film. Vilken tabbe att man har missat den alla dessa år :(
Så sköna karaktärer och de klockrena skämten. En film jag absolut måste köpa till min DVD samling. En film alla borde se. Speciellt scenen då kompisgänget tar ut sin ilska på skrivaren som krånglar hela tiden.

Betyg

Office Space 4,5 av 5

image9
Min favvo scen som alla borde se från filmen

Jagad av vespor!

Kategori: Allmänt

Vespor!! Efter att jag drömde om en röd vespa så ser jag dem över allt. De förföljer mej. Speciellt röda.

Itchy har mycket mindre rädd nu. Fast hon e fortfarande feg. Men det går i rätt riktning i alla fall. Igår när vi hade upp henne så bajsa hon på Åsa Moahahha!

Eurovison ja. Var hos Pontus och kollade på det med Josefin och Åsa. När vi hade sett hälften av programet så låg alla o halv sov i varsin soffa. Det blev ju inte riktigt som man trodde. Vilken jävla skittävling det har blivit. Man måste spacea till sej som ukraina eller vara ett land som har många grannar så att man får många poäng. Men all kred the ark de var riktigt bra men det verka som inga andra fattade de.

image8

En film jag vill rekomendera är Clerks 2. Har sett den två gånger nu och den har en sån där skön känsla. Kan tyckas vara lite B men ge den en chans. De olika karaktärerna är så underbart korkade o sköna. Det finns en som är realist, en sexgalning & en transformers/Sagan om ringen nörd.

Eurovison

Kategori: Allmänt

Idag är det då dax att se vilket land som har sjunger den bästa låten och gör det bästa framträdandet detta året. Jag, Åsa, Josefin & pontus ska sitta hemma hos Pontus i Avxvall och kolla på denna spännade finalen. Jag tror Sveriges bidrag med the Ark har en bra chans men man ska inte vara för självsäker. Ska äta pizza senare på kvällen oxå. Jag ska beställa en Axvalls special har längat till att äta en kebabpizza från axvall sen jag flyttade till skövde så det är snart 3 år sen. Shit vad tiden går fort.

HEJA SVERIGE !!!


Ps innan eurovison så måste man ju heja på Sverige i Vm semifinalen. Kanada ska åka på stryk.



Spelade Forza Motorsport till Xbox 360 som jag laddade ner en demo på igår. Så här gick det med min RX8 Mazdaspeed när jag inte höll bilen på vägen

Vespor & sidentäcken

Kategori:

Klockan 5 i morse vaknade jag av en lite smått irriterad Åsa som putte på mej. Jag snarkade tydligen. Inte så konstigt för jag kunde inte andas genom näsan. Sprang iväg till toaletten för att snyta mej. Då kom det massa torkat blod i en klump. Båda närborrarna var fyllda med blod. Supermysigt verkligen. Sen kröp jag ner o myste med Åsa igen.
Somnade rätt fort och drömde om att åsa var gravid som en badboll o att vi solade med hennes familj. Senare på kvällen så smällde jag smällare med Åsas morbror som jag aldrig träffat i hela mitt liv. Sen började jag drömma om att jag, Pontus & Patrik sprang runt i axvall. Jag hittade en gammal vespa som vi körde omkring på. Men när Patrik skulle åka på den så gick den sönder. Hjul och styre bara försvann. När vi vaknade så var vi så trötta och jag ville bara ligga kvar i sängen o mysa hela dagen.

But a man's got to do what a man's got to do.

Nu sitter jag och skriver här på Vägvalet när man kunde legat hemma o mysa med Åsa under sidentäcket. Varför ska man ha sidentäcken det är faktist rätt värdelöst. glider av hela tiden o så blir det jättevarmt. Men samtidigt så är det vädligt mysigt. image2

Nya bloggen!

Kategori: Allmänt

Ja då har man satt igång lite smått med den nya bloggen. Hoppas det blir roligare att skriva här. Inatt har jag bara sovit 5 timmar men känner mej ovanligt utvilad faktist. Spelade Guitar Hero inatt med Lollo innan vi gick o la oss. Det var riktigt skoj och så fick vi upp itchy för första gången EVER!

Får se vad som händer på denna bloggen. Blir väl som man gör det antar jag.
Hardcore superstar spelar i halmstad på lördag. Borde nästa åka dit för det var faktist ett tag sen jag såg dem live. Men antagligen så blir första konserten med dem när nästa album släpps. Då blir det release party & Fest i Göteborg som förra gången. Längtar tills dess

image1