Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

The sound of Friday

Kategori: Musik

Veckans låt är February Star från Foo Fighters och låten kommer från min favoritskiva The colour & the shape.

Carlings i stan

Kategori:

YES! äntligen en ny cool klädaffär i min smak. Carlings har kommit till stan och jag hoppas den är här för att stanna. Jag och Åsa var inne i affären och det var knökat med folk vilket gjorde att det var lite svårt att hitta allt men det är ju bara att gå tillbaka en annan dag då det är lite mindre folk. Jag och Åsa har börjat kolla på Prison Break säsong 1 igen och fast att man vet att det kommer gå bra så är det så spännande. Imorn är det fredag och jag hoppas jag kan ligga i solen och njuta innan det bär av till Axvall för att fira pappas bil. hehe! Min Pappa har lite annorlunda syn på vad som man ska fira o så.

Patrik på besök

Kategori:

Idag har jag inte gjort mycket nytta. Det började med att jag sov till kl 3 eftersom jag kom hem från jobbet strax efter 7. Klockan 6 kom Patrik och vi Åkte till Siba och där köpte jag ett skydd till mobilen så att den inte skadas när man använder den på jobbet. När vi kom hem så grillade vi Choritzos och spelade Super Mario World hela kvällen i stort sett. Imorn ska jag gå upp runt 2 och då ska jag lägga mej ute i solen och sola och lyssna på någon ljudbok. Strax är det dax att gå till jobbet vilket fortfarande konstigt eftersom man är van att sova denna tiden. När klockan är 7 i morgon bitti så är det dax att gå hem med ett leende på läpparna eftersom det bara är en dag kvar att jobba denna veckan.

Nattskiftet

Kategori:

Nu har jag arbetat min första natt på Volvo och jag har ca 23 nätter kvar innan jag går tillbaka till mitt vanliga skift. Inatt så var jag så himla trött eftersom vi hade festat på Lördagen och jag fick inte mycket sömn så jag höll på att somna på jobbet när vi inte hade något att göra. Det känns väldigt annorlunda att gå till sängs strax innan 8 och när man vaknar så är det eftermiddag och då ska man äta frukost =S. Jag har nu varit vaken i 3 timmar och har 6timmar kvar tills det är dax att gå till jobbet igen. Hoppas jag inte är lika trött idag men det är nog ingen risk.

The sound of Friday(2 days late)

Kategori: Musik

Denna låten tänker jag på Åsa när jag hör och denna dagen blir det ju extra mycket då vi firar 17månader tillsammans. Låten heter Built to last och framförs av Meleé
 

17 månader <3

Kategori: Kärlek

17 månader tillsammans och jag älskar dej så sjukt mycket. Du är det bästa som finns min Åsa.

Jag Älskar dej!

Club Velvet

Kategori:

Idag är det är det fest som står på menyn efter många helger utan den varan. Tyvärr så ska inte Åsa vara med att festa med mej(igen) eftersom hon inte kunde passa några lämpliga bussar. Tanken är att vi ska grilla hos en polare till Patrik som bor i Axvall och sen ska vi bege oss vidare till Skara där vi ska spela Bowling och festa på Stadt. Det kommer säkert bli skitlajbans. Jag köpte mej ett par nya byxor idag också vilket känns riktigt najs eftersom jag har så får byxor som jag verkligen tycker om.

Indy is the man

Kategori: Film Recensioner

Igår efter jobbet så gick jag, Patrik och pontus på bion i stan för att se Indiana Jones & Kristalldödskallens rike(Lite väl långt namn kanske?) I vilket fall så började filmen 13min senare än väntet men vad gjorde det när man hade godis och gott sällskap. Direkt när man såg LucasFilm Ltd och Steven Spielberg i filmen så kände man att detta var något magiskt och visst var det så. Filmen utspelar sen 1957 och det verkligen osar gammeldags vilket är riktigt skoj. allt från kläder till bilar till språk var gammeldags och man blir så hänförd i hur snyggt det kan vara. Filmen handlar om att Indy får veta att en gammal kompis till honom är kidnappad och kan bli mördad om han inte hjälper till. Det händer massa grejer i filmen hela tiden och det är verkligen ett äventyr man bjuds på. Mitt enda klagomål på filmen är att slutet inte känns så trovärdigt och det känns lite väl flummigt men annars är filmen en riktigt bra äventyrsfilm och man blir mäkta imponerad av att Harrison Ford(65år) kan utföra de flesta stuntsen själv vilket är riktigt coolt.

Betyg 4.5

Satans internet

Kategori:

Helvete oxå. Hade precis skrivit massa superlativ om den nya filmen Indiana Jones men så bråka internet och allt stängdes ner så nu orkar ja inte skriva det ingen. Det får bli imorgon. Nu ska ja avreagera mej på Gta istället.

Wedding time

Kategori: Allmänt

Igår fick jag veta något roligt och det var att Niklas och Linda skulle gifta sej i sommar. Inte jag och min syster Linda utan Åsas Moster Linda och hennes kille Niklas ska gifta sej efter 10 år tillsammans. Jag har längtat att gå på bröllop hur länge som helst så jag hoppas jag blir bjuden. Linda och Niklas är jätteschyssta personer så bröloppet kommer bli så
 jävla coolt.

What happens in Vegas...

Kategori: Film Recensioner

Igår kväll så gick jag och Åsa på på bio och vi såg komedin What happens in Vegas. Den var jätterolig och jag blev mycket imponerad eftersom jag inte hade så höga förväntningar på filmen.
Filmen handlar om Jack Fuller(Ashton Kutcher) och Joy McNally(Cameron Diaz) som träffas i Las Vegas en kväll och de har så roligt ihop att de gifter sej på fyllan. Dagen efter så inser de sitt problem och kommer överens att skiljas. Problemet är bara att Jack använder en peng till att spela på enarmad bandit på som Joy hade lagt på maskinen. Han vinner 3miljoner dollar men självklart kan de inte komma överens om vem som har rätt till pengarna eftersom det var Joy´s peng men Jack som spelade. De hamnar hos en domare och han dömmer dem till ett halvårs försök till äktenskap och skulle de bryta detta så skulle de inte få några pengar alls. I början så gör de allt för att få varandra att bryta upp äktenskapet så att pengarna skulle komma bara till en person. Det händer massa roliga saker i filmen men det tänker jag inte avslöja här. Bara att gå iväg till biografen och ha 105 minuters nöje framför sej istället.

Betyg 3.5

Veckan i Liberty City

Kategori: Tvspel

Denna veckan har det hänt mycket i Liberty City. Jag har hjälpt min kusin från ett gäng kidnappare, Dödat en advokat när jag var där på arbetsinterjuv, Stulit pengar från Maffian och sen har jag börjat dejta en tjej som heter Kate. Här näst så ska jag och polarna råna en bank och sen kanske jag kan bli tillsammans med Kate.

The sound of Friday

Kategori: Musik

Denna veckan kommer blir det två låtar eftersom det inte blev någon förra veckan. Jag skyller på tidsbrist. Första låten är Givin Up med Linkin Park och den låten har jag lyssnat på massor när jag har vart på jobbet. Mycket grym speciellt introt.
Andra låten är en mycket sorges låt av Black Label Society och den heter Sick of it all. Den är också riktigt bra. Så lyssna så med glädje.

Veckans Xbox Live Arcade

Kategori: Tvspel

Denna veckans live spel var en uppföljare till förra årets actiondänga Assault Heroes. Assault Heroes 2 ska enligt utvecklare vara större, bättre och grymmare på alla plan och den lilla delen av spelet som jag provade idag så kan jag hålla med. Det blir ingen lugn stund. Spelet går ut på att man åker i något fordon eller går på fots och skjuter på allt som rör sej och inte rör sej i stort sett. Det är underhållande men räcker inte till att man ska bli fast ett längre tag.


Donnie Darko 2?

Kategori:

Inatt läste jag att de planerar att göra en efterföljare till min favoritfilm Donnie Darko vilket fick mej att le men efter ett tag så blev jag också väldigt skeptisk. Det är klart man vill se en fortsättning på en film som gör en glad men samtidigt så kan en uppföljare bli en flopp och då är det inte lika skoj. Jag ser fram emot filmen med förundran och hoppas att filmen blir lika cool som första filmen.

Besök i Skara

Kategori:

Imorse åkte jag till skara för att gå till Folktandvården och träffa Rebecca över en fika. Efter 20min hos tandläkaren så var jag 635kr fattigare men fick också veta att mina tänder såg bra ut vilket var riktigt kul att höra. Jag hade varit lite väl posetiv mot vädret imorse så jag hade bara skjorts och t-shirt på mej vilket jag surt ångrade i Skara när jag gick på stan. Jag gick in i en klädaffär där jag köpte mej en tröja och sen fikade jag me Rebecca vilket mycket trevligt. Vi tog var sin muffin med olika smak och kaffelatte till Rebecca och varmchoklad till mej. Efter 2 timmar så tog jag bussen hem och nu är det dax att gå iväg till jobbet.


Fika med Rebecca idag

Längtar till att kicka lite ass!

Kategori: Tvspel

Detta spelet kommer till Xbox 360 till Höst tror jag och det heter Gears of War 2. Längtar så till hösten när jag och Patrik ska ha många actionfyllda kvällar framför tv:n när det är skitväder utomhus.

Sol Sol Strålande Sol

Kategori:

Denna helgen har varit så makalöst skön och än är den inte slut. I fredags så åkte vi hem till Åsa och där hjälpte jag Åsas pappa med att fixa hemmabiot samtidigt som Åsa försökte bleka sitt hår. När vi var klara så kollade vi på Talang och film. Igår så låg vi i solen från 10-11 till 16-17 på dagen och det var så underbart. Vi bakade en Rabarberpaj som blev jättebra och när vi kom hem till min lägenhet så kollade vi på en rolig film med Ben Stiller och Drew Barrymore som jag aldrig hade hört talats om. Duplex hette filmen och den var rolig men ändå lite jobbig. Idag har vi solat på min balkong och spelat kort ute i gräset. Om cirka 2 timmar kommer Patrik och då ska vi köpa en grill och sen ska vi grilla och njuta av resten av dagen.

Damp Megapol!!

Kategori:

Jag får bryt på radiokanal Mix Megapol som vi nästan lyssnar på varenda dag på jobbet. Idag har jag hört sanna nielsens låt 4 gånger och Perellis låt hero 3 ggr. Adam och Gry på morgonen är rätt okej att lyssna på första passet men när man hör samma interjuver om och om igen på varje pass resten av dagen så blir det fruktansvärt tjötigt. Apologize med timbaland feat One Republic har gått varje dag x antal gånger varje dag i x antal veckor och jag är så sjukt trött på den låten att jag får lust att förstöra radion när jag hör den.
En lite rolig sak på Adam och Gry i morse var att Anders Timell fick i uppdrag att sitta i en soptunna med en brottardräkt på sej och sen kom det 3 snygga tjejer och han fick inte avslöja att det var ett uppdrag. Dock så räcker inte en rolig sak på 8 timmar eftersom man vill ha lite mera variation.



Hasta La Vista, Terminator

Kategori:

Jag kommer direkt från soffan där jag kollade på Terminator : The Sarah Connor Chronicles. Serien började visas på TV3 igår kväll men jag kollade på annat då så idag fick Terminator ta 50min av min kväll. Tyvärr så var det 50min som jag nästan led av alla dåliga repliker och Terminatorn var så fruktansvärt töntig. Nästa vecka så kommer jag inte spela in denna serien eftersom den inte var något för mej tyvärr. Jag får längta till Terminator 4 istället.

Bloggen är igång igen :P

Kategori: Allmänt

Nu äntligen kan jag börja skriva min blogg igen. Den har varit knas sen slutet av förra veckan så nu kan ni får läsa om vad som händer o sker i mitt liv igen.

Idag har jag tagit mej i kragen och städat min lägenhet så nu är den så fin så fin. Hoppas bara jag kan hålla det så här ett tag nu.