Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

FlatOut : Ultimate Carnage

Kategori: Tvspel

image57Jag tror inte jag har haft så skoj med ett spel på länge. Igår när jag var med Patrik så gick vi in på Game på commerce. Där hittade jag Flatout till Xbox 360. Jag köpte det utan att tveka. När vi hade handlat allt vi skulle ha så åkte vi hem till mej. Kollade på en riktigt lökig skräckfilm om en gigantisk krokodil som dödade människor i afrika. Efter filmen så startade vi Xboxen. Satte i spelet o efter bara någon minut så älskade både jag o Patrik FlatOut. 2 timmar senare så grillade vi lite kött som vi senare åt medans vi kollade på serien Blade som hade premiär. När vi var mätta så sket vi i Blade o satte på Xboxet istället. Skit i Blade sa vi, Köra bil o prejas e` mycket mycket roligare. Sen satt vi säkert en timme till med spelet. Fan va skoj vi hade. Runt halv 12-12 så var Patrik tvungen att åka hem. Lika bra var la de. Annars hade vi la spelat sönder oss och Xboxen.

Ser redan fram emot nästa gång vi ska spela ihop =)

Die Hard 4.0

Kategori: Film Recensioner

image54Igår så gick jag och älsklingen på bio och vi såg Die Hard 4. Den var riktigt bra faktist. Hade inte förväntat mej en så bra actionrulle av Bruce Willis som börjar bli lite gammal nu. Fortfarande så fanns de vassa replikerna från "John McClane"som var med i de andra filmerna som nästan e 10 år gamla nu. T.ex

"Now I have a machine gun. Ho. Ho. Ho"
"Eight million terrorists in the world and I got to kill the one with feet smaller than my sister." och klassikern
"Yippie-ka-yay Motherfucker!"

Det var ett ställe i filmen som ja garvade så mycket. Har nog inte skrattat så mycket åt en film på länge inte ens en komedi.. Mycket bra betyg till DIE HARD 4.0


Betyg

4 av 5


Yippie-ka-yay Motherfucker!

Carcassone till Xbox Live

Kategori: Tvspel

image50Idag släpptes Carcassone på Xbox Live Arcade. Orginalet är ett brädspel som jag fick i julklapp för några år sen. Det är ett mycket taktiskt spel och mycket underhållande. Har spelat det väldigt många gånger. Men tillbaka till det digitala spelet då. Det var oxå väldigt bra. Det bästa är att man kan spela mot datorn så slipper man plåga sina kompisar med att spela hela tiden =P. Samtidigt som det är tråkigare att förlora mot en kompis så är det ju roligare att vinna. Som tur e så kan man spela mot kompisar både över nätet o brevid varandra i soffan. Carcassone går ut på att man ska bygga så stora borgar & vägar som möjligt. Ju större de är ju mer poäng får man. Man drar ett spelbrick o på den kanske det är en väg, då kan man lägga den mot en annan väg bit så få man helt plötsligt en längre väg. Lite krångligt att förklara men riktigt kul när man fattar.

Nu ska ja iväg o träna. När jag kommer tillbaka så ska jag förnedra datorn eller min älskling om hon har kommit in till stan på Carcassone..
image51

6 underbara månader

Kategori: Kärlek

Shit vad tiden går fort. Känns som om vi precis blev ihop.
(Tiden går fort när man har roligt).
Igår så firade vi våran dag lite smått. Blev att vi lagade en tallrik med olika frukter o dip. Sen hade vi vitlöksbaguetter & Avocado med kesoröra till. Mycket smaskens.
Kollade på Filmen Free Jimmy men redan efter 20min så stängde vi av. Kände inte riktigt för den sortens film. Så vi slog på teven o kollade på komediserierna 2 ½ män & My name is Earl istället. Fan va ja tycker om My Name is Earl. Imorn ska vi fortsätta vårat firade lite så vi ska gå på den nya Die Hard filmen på bio. Ska bli mycket intressant att se om den innehåller samma sköna känsla som de 3 tidigare filmerna.
image49

Surkärring

Kategori:

Dagen tistel vill jag tillägna kärringen som klagade på mej för att jag uppehöll bussen från att åka i 5 sekunder.

Det var så att jag fick syn på en buss som skulle åka ner till stan. Så jag började springa för att hinna med den. Busschaffören såg att jag ville med så han väntade på mej. Jag sprang på bussen och stämplande mitt busskort och gick för att sätta mej. Då hör ja surkärringen som säger. "Det finns faktist dem som har ett jobb att åka till. i I stressat tonläge"  Men herregud tänker jag. Jag uppehåller bussen i 5 sekunder. Som om det skulle betyda att du kommer försent till ditt lilla sketna jobb. Suck!!

Annars idag så har ja vart rätt nyttig av mej. Jag har tränat, vart på banken, brännt en skiva till midsommar, varit social mot Patrik, Lagat riktigt lyckad snitzel med sås. Smaksens

Ps Itchy har vart så söt idag. Hon har börjat sova som en katt/hund på en lite filt. Det är så underbart sött.

image48

PEACE & LOVE

Kategori: Allmänt

image47Fan helvetes jävla überskit.

 Peace & Love biljetterna är slut. Det var den ända festivalen som jag verkligen ville åka på i sommar. Helvete oxå. Vilken besvikelse. Nu får jag ju inte se Crashdiet o alla andra bra band jag ville se. Visst kommer andra festivaler, men Peace har man ju aldrig vart på. Arvika och Augustibuller var man ju på förra året. Mycket roligare att prova på något nytt. Satan va sur/besviken jag är på mej själv att jag inte beställde biljetter i tid. Hade räckt med för några dagar sen. Kändes inte som det var så nära festivalen var men den var ju det. Suck oxå. Får försöka sova och lugna ner mej nu. =(

Midsommar = Ångest

Kategori: Allmänt

Snart är det Midsommar och det är alltid samma sak varje år. Beslutsångest över att man måste hitta på något skoj att göra. Det känns som om denna midsommaren kommer bli bra iaf. Först och främst för att jag har någon jag älskar att fira den med och att vi ska göra 2 olika saker på dagen. Först så ska vi till Åsas moster (har jag för mej iaf) för att umgås med släkten för att äta och leka olika lekar. Senare på kvällen så åker vi hem o festar vart det nu blir någonstans med våra vänner. Supernajs.

Denna veckan består annars i att söka praktik och åka till göteborg på Onsdagen med min älskling. Torsdagen blir det träning och  sen skall jag åka till stenstorp o sova hos Åsa. Men innan vi sover så kommer vi kolla på våran serie Kyle XY.

Sen helt plötsligt är det midsommar. Fan ta den som säger den deprimerande frasen "Nu blir det bara mörkare och mörkare för varje dag"

Student 2007

Kategori: Party!

Då har alla studenter sprungit ut då. Man blir så glad när man ser alla lyckliga studenter springa ut. Man minns hur jävla kul man hade själv. I år var det väldigt många man kände som gick ut. Tyvärr så kom man inte ihåg alla :S TABBE! Jag kom till Skara på fredagen 11.50 där mötte jag upp med Niclas och Heimar. Efter att vi väntat på studenterna i 40min så springer de ut med stora leenden. Jag träffar Pontus o vi går o grattar alla som vi känner. Vissa får presenter vissa får bara en kram. Sen bär det av till botan o sen är det vidare till stan där kortersen är. Efter allt så är det middag hos Kero, Det var riktigt najs. Fick sitta i solen o äta kött med potatisgratäng och efter fick vi kladdkaka och jordgubbstårta. Efter den trevliga middagen så bar det vidare till Tobbe o Madde där förfestade till 11 på kvällen. Vi gick in till stan för att festa på vidare Olins. Det var trevligt men det var riktigt dåligt att de inte hade någon gardroberier när man betalde 100kr för att komma in. Jag och Åsa fick gå runt och dansa med en påse, väska och en tröja hela kvällen. Lagom kul men va fan. Innan 1 så lämnade vi Olins 100 kronor fattigare och mycket tröttare. Tog bussen till skövde 01:20. När vi kom fram till skövde så frös Åsa så himla mycket att vi typ sprang hem till mej. Det var lite skoj. När vi kom hem så var det meningen att vi skulle vara pigga o sitta öppe en stund men vi somnade rätt så fort. Attans så mysigt.

Sommar, Sol & Bad

Kategori: Allmänt

image40I veckan närmare bestämt Torsdag så gjorde jag och Pontus första doppet utomhus för året. Det var skönt att svalka av sej men lite kallt i vingsjön. I helgen närmare bestämt Lördag efter att vi hade vart hos Åsa i Stenstorp och träffat hennes farmor så åkte vi till Axvall för att grilla med Pontus och Josefin, det var så skönt. Innan vi tände på engånggrillarna så blev vi attackerades vi av myggor men så fort vi fick igång grillarna så var det lugnt. Jag och Åsa delade på ett grillspjut. En lång köttbit som var mycket mycket smaskig. Pontus o Josefin åt korv och så fick de smaka på våran stek och marshmallows. Man blev väldigt sugen på att bada på kvällen för det var så varmt i vattnet men jag och Åsa orkade inte krångla med att bli blöta o sen hoppa på en buss. Så vi väntade med att bada till söndagen. Då åkte vi till skulltorp för att bada. Det var jätteskönt och mysigt. Det var oxå första gången vi badade ihop =) Måste bli av mera gånger i sommar.

Vilken bild?

Kategori:

Funderar på vilken bild jag skall välja till Lunar.Här nedan kommer alternativen
Sen finns det ju alltid andra bilder man kan ta.. men dessa får duga så länge

Min Nationaldag

Kategori: Allmänt

Jag vaknade runt 9 och vid min sida låg den personen jag älskar över allt annat. ÅSA!!
1 timme senare var jag fortfarnade dödstrött så jag orkade inte ens kolla på min älskling. Efter att Åsa tjötat på mej ett tag så gick jag upp. Efter någon timma så gick vid ut för att sola o spela kort i gräset. Mysigt. 2 timmar senare så kom Patrik på besök. Vi åkte till maxi för att handla lite mat och panta flaskor. Det blev kycklingfileer och Potatissallad. Vi marinerade och grillade kycklingen. Smaskens. På kvällen vid 6 så åkte Åsa hem och lämnade mej själv med Patrik. Men som tur e så gick det bra. Vi spelade lite Nhl och softade framför tv:n. När Patrik sedan lämnade mej så kollade jag på Fotbollen mellan Sverige och Island. Shit vilken match. Värsta måååålfesten. 5-0 =)
En sak jag funderade på under matchen var varför alla i islands lag hade något efternamn som slutade med son. t.ex isaksson, alfredsson, andersson osv. varenda spelar i island verkligen iaf av dem som fick spela. Mycket märkligt

image35

Mangos = magsjuka

Kategori: Allmänt

Jag har kommit på varför jag låg och spydde förra Onsdagen =) Jag och Åsa hade ju käkat på Mangos på Måndagen.  Jag åt av coscosen där medans Åsa bara smakade en liten bit av mej. Den var ju väldigt god. Problemet var ju att alla som åt av den blev magsjuka som jag. Tabbe. Så nu när jag går ner på stan så skall jag gå in på mangos och säga till dem vad som har hänt. Kanske får jag ersättning. Men mest så skulle jag vilja ha en ursäkt.

Sommar och Sol!

Kategori: Allmänt

Så underbart det är med sol. Alla blir så glada. Jag och Åsa gick ut i solen o solade i 2 timmar utanför min lägenhet. Det var så underbart. Sen gick vi ner till bolonger där vi åt var sin kebabsallad. Mums!
Efter maten så spelade vi lite Minigolf. Shit vilka dåliga banor det är, men va fan lika för alla. Det var rätt jämt mellan mej och Åsa i början men sen drog jag ifrån och vann.. Better luck next time älskling. Detta var nog en av de bättre söndagarna detta året iaf. Kändes som man gjorde något värt mer än att ligga i soffan "bakis" o kolla på film.
Imorn är det vägvalet igen. Ska försöka komma upp tidigt så att jag kan sluta vid 12 för att komma hem tidigt o sen kunna lägga sej i solen igen. Så underbart !

Ses ute i solen alla glada människor

image34