Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

Sista November

Kategori:

Idag är det måndag och det betyder att det är den första december är imorgon. Det betyder i sin tur att det bara är 2 månader kvar tills jag och Åsa flyttar in i den nya lägenheten. Idag har jag inte varit direkt aktiv förutom att jag lagat mat och sorterat tvätt. Snart ska jag iväg till stan för att träffa Åsa och lämna in papprena om uppsägning av lägenheten. När Åsa har gått tillbaka till jobbet så kommer Patrik och när han har åkt hem så kommer Åsa hem till mig =).

Imorgon ska jag skriva på ett nytt kontrakt om den nya lägenheten och senare på eftermiddagen blir det övningskörning med Svenne.

Vasaru Starfighter?

Kategori: Film Recensioner

Igår skrev jag att jag var sugen på att se en b-film men när vi letade efter film i skara så var det tyvärr lättare sagt än gjort att hitta någon b-film som ingen hade sett tidagare. Till slut så fick vi åka till Ica Munken för att hyra film där. Filmen blev Kenny Begins. Kenny Begins utspelar sig före Kenny Starfighter serien som gick på tv för säkert 10 år sedan. Jag tycker fortfarande Kenny Starfighter är riktigt skoj trots att det är fruktansvärt B.

Handling : Kenny Starfighter är troligtvis den mest hopplösa elev galaxhjälteakademien någonsin har haft. Kennys föräldrar har tröttnat på att betala hans studier och ställer ett ultimatum: ta examen eller bli frisör i familjens salong.

Under sitt examensprov på planeten Mylta kraschlandar Kenny av misstag på jorden där han möter Pontus, en haltande och mobbad femtonårig kille med dålig syn. Pontus i sin tur har råkat hitta en mystisk, självlysande kraftkristall som har gett honom superkrafter och möjligheter att få pluggets coolaste tjej, Miranda. Vad Pontus inte vet är att Rutger Oversmart, Universums intelligentaste och elakaste man är på jakt efter kraftkristallen. Kan Kenny Starfighter rädda Pontus liv eller är det Pontus och Miranda som ska rädda Kenny?

Effekterna i filmen var riktigt dåliga och skämten är väldigt barnsliga men ändå så skrattade vi åt filmen flera gånger. Jag tycker vårat val av b-film var riktigt lyckad faktist.

Betyg 2.5 av 5
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tidagare ikväll så gick en av mina barndomsfavoriter på Tv3. Filmen heter Ensam hemma och är en klassisk julfilm som ger mig riktiga julkänslor. 

Betyg 4 av 5

En god & rolig tävling

Kategori: Tävling

Nu har jag kommit hem efter en dag i Axvall. När bussen kom till Skövde förut så knallade jag till Willys för att köpa mig en burk med Apelsinmarmelad och en burk med Jordnötssmör(NYTTIG :P). Så snart ska jag göra rostade mackor med jordnötssmör och dricka te.

Nu ska jag börja skriva om det jag hade tänkt skriva om från början och det är att Xboxflickan(Angelica) har en riktigt skoj tävling där man kan vinna massa bra spel. Tävlingen går ut på att göra pepparkakor med speltema. Tryck bara på bilden nedan för att läsa tävlingsinstruktioner.

En B-filmkväll

Kategori:

Idag har det varit en sån där dag då man inte vet vad man ska göra. Alla vill hitta på något men ingen vet vad eller vägrar ta intiativ. Jag fick en Idé om att jag ville se lite kalkon filmer så jag ringde upp Stefan, Pontus och Patrik för att kolla om de var med på idén. Alla var med trots att Patrik ska iväg senare på kvällen.

Idag har jag förutom att tänkt på vad jag ska hitta på ikväll.  Tvättat, diskat, sett på Polisskolan 5 och spelat lite Ballad of Gay Tony. Klockan 6 går bussen till Axvall och där ska jag vara hemma hos Pontus i någon timma innan vi åker vidare mot skara för kalkonaftonen.

Metropia

Kategori:

Sveriges skummaste och coolaste film i år måste bara vara Metropia som enligt SF hade premiär igår. Det går tyvärr inte boka biljetter på deras sajt så jag tror det dröjer längre tills den kommer. Kolla in trailerna nedan och säg vad ni tycker. Sevärd eller Inte?

The Sound of Friday(En dag för sent)

Kategori: Musik

Denna veckan vill jag rekomendera en riktigt bra Green day låt som heter Viva La Gloria(Little Girl).

Sneak peak!

Kategori: Tvspel


Igår laddade jag ner den andra exklusiva expansionen av GTA IV till Xbox 360. Expansionen heter The Ballad of Gay Tony och handlar om Tony som är chef över en nattklubb. Spelet hade nog inte varit så skoj om man fick spela som en nattklubbsägare som bara fixar med siffror hela dagarna så därför får man spela som Tonys vän och hjälpreda Luis. Luis är en man som har suttit inne i fängelse men har nu kommit ut och vill inte hålla på med för mycket olagliga saker.

Jag har inte spelet denna expansionen så jättemycket men det går riktigt fort innan det blir totalt kaos i staden. Jag tippar på att The Ballad of Gay Tony kommer bli det mest flippaste och actionfyllda av orginalet och Lost and the Damned. Karaktärerna i denna expansionen är sköna och lagom männskliga. Jag har som sagt inte spelat expansionen så mycket så det är svårt att ge så mycket mer information men jag kan säga att det är jäkligt bra.


Winter Sports 2010: The Great Tournament
För några dagar sedan så laddade jag ner en demo på Winter Sports 2010: The Great Tournament och även om mina förväntningar var låga så tror jag faktist att Winter Sports 2010 var sämre. I demot så fick man testa på 2 olika grenar. Den första grenen jag provade var att åka 4 mans bob vilket var lite småtrevligt men inget speciellt underhållande. Andra grenen jag testade var freestyle med skidor vilket också var lite underhållande. Grenarna är alltså rätt så okej men inget man sätter sig för att spela.

Nu till det riktiga minuset i spelet och det är grafiken och ljudet. Om vi börjar med musiken så är den helt värdelös och helt onödig. Grafiken skulle jag inte säga är ful men den är heller inget snygg. Grafiken ser lite ut som om spelet hade tänkt komma 2006.

Update

Kategori: Allmänt

Sorry för min dåliga update idag. Imorn blir det mina första intrycka av GTAIV : The Ballad of Gay Tony och Winter Sports 2010: The Great Tournament. En lite tease är att de ena spelet är jättebra och det andra är kasst. Gissa vilket som är kasst?

YES WE GOT IT!!!

Kategori:

JAAAA! Fick fick lägenheten i Trängen så nu kan jag och Åsa börja planera att bli sambos på riktigt =). Den första februari och förhoppningsvis lite tidigare så får vi tillgång till lägenheten och då blir det massa jobb men på ett roligt sätt. Imorn ska jag ringa Akelius och säga upp denna lägenheten och sen blir det förhoppningsvis spelkväll med Pontus och Stefan.

Jag fattar inte...

Kategori: Allmänt

Jag fattar inte vad det är för fel på mig just nu. Jag är trött på nätterna men ändå så kan jag inte somna. Varje natt denna veckan med start i Söndags så har jag somnat efter 4 tiden vilket är några timmar försent. Inatt somnade jag efter halv 5 och vaknade klockan 9. Jag är som tur inte ett trött vrak på dagarna iaf. Senare idag ska jag ringa Skövde bostäder och kolla med dem om vi fått lägenheten och förhoppningsvis så får man ett bra svar.

New Moon

Kategori: Film Recensioner

Igår var jag, Åsa och Louise och kollade på filmen New Moon. Den var bra men inte alls lika bra som första filmen. Jag tycker i och för sig att New Moon boken är den svagaste av alla fyra så det ska bli mycket intressant att se de 2 kvarvarande filmerna. Specieleffekterna i denna filmen var mycket bättre än i första vilket var skönt.

Handling : Bella firar sin födelsedag tillsammans med sin pojkvän och vampyr, Edward, och hans familj. En enda händelse får förödande konsekvenser.
Bella skär sig i fingret på ett papper, och Edwards bror tappar kontrollen och försöker attackera henne.
Händelsen får Edward att tänka över sitt och Bellas förhållande, och han beslutar sig för att lämna henne. Bella sjunker ner i ett djupt mörker, och det verkar som att ingenting kan få henne att hitta tillbaka till livet igen.

Det var några saker som jag saknade med denna filmen som fanns med i första och det var den blåa filtret i filmen och att vampyrernas ögon var förändrade. En annan sak jag störade mig lite på var skådespelarinsatserna från Alice som inte var lika bra som i första filmen. Nää nu får jag sluta klaga på småsaker men så går det när första filmen är så bra.

Betyg 3.5 av 5

Veckans Xbox Live

Kategori: Tvspel

Denna veckan kom det bara ett ända spel och det var sportspelet Madden NFL Arcade. Madden NFL är ett amerikanskt fotbollsspel med lite enklare regler än det riktiga NFL spelen. NFL Arcade är som Nhl Arcade och NBA Unriviled som kom för några veckor sedan. Jag har aldrig riktigt gillat amerikask fotboll för jag tycker det är för krångligt men NFL Arcade var absolut mer i min smak men det blir inget köp för mig dock

Madden NFL Arcade kostar 1200MS Points

Silverchair Top 10

Kategori: Listor

Det var längesedan jag gjorde en topplista på mina favoritlåtar med något band så här kommer Silverchair.
Jag började lyssna på Silverchair efter deras storhetstid med albumet Neon Ballroom. I början när jag lyssnade på Silverchair så trodde jag att sångaren i bandet var Kurt Cobain eftersom de såg så lika ut tyckte jag. Men ju mer jag lyssnade på Silverchair så lärde jag mig mer och mer om dem. Jag lyssnar inte på silverchair längre men det finns fortfarande rikigt bra låtar med dem.

Silverchair grundades 1992 och är ett band från Australien med tre bandmedlemmar. Silverchair hade i från början influenser från genren grunge och det var nog det som lockade mig till att börja lyssna på dem mer och mer. Silverchair har släppt 5 album och det senaste släpptes 2007.

SILVERCHAIR TOP 10

  • Black Tangled Heart
  • Roses
  • Emotion Sickness
  • Miss You Love
  • Tommorow
  • Do You Feel The Same
  • Ana Song(Open Fire)
  • Cementery
  • Shade
  • Abuse Me

Black Tangled Heart

Godmorgon tisdag

Kategori: Allmänt

Idag försov jag mig en lite stund men nu känner jag mig för första gången utvilad vilket känns skönt. Snart är det dags att äta lunch lunch eftersom jag inte orkar fixa någon frukost. Mina planer för dagen är att jag ska röja i min lägenhet och sen ska jag ringa Stefan och se om han vill hitta på något.

Ps är det någon som vill köpa 2 st bokhyllor 300kr tillsammas och ett vardagsrums bord för 100kr så är det bara att höra av sig.

200 kr för den stora bokhylla och 150kr för den lilla. 300kr i paketpris

New Moon parody in Sims3

Kategori: Videos

Här kommer en lite rolig sims3 parody på New Moon. 

New Moon biljetter fixade

Kategori:

Jag kommer precis från soffan där jag har spenderat ungefär 2 timmar med filmen Twilight. Jag tycker den är riktigt bra och det är klart man måste se första filmen nu när vi ska se på andra filmen New Moon på onsdag. Appråpå New Moon så skulle jag hämta mina reserverade biljetter förut men de fanns inte kvar längre av någon skum anledning så då fick jag köpa nya biljetter med sämre plats. DAMN!

Nu ska jag kolla på 2 ½ män på tv6 som visar avsnitt jag inte har sett förut. Efter 2½ män är det Raw Comedy Club och sen blir det Silent Libary på kanal 5.

Demotest

Kategori: Tvspel

Hejsan!

Det har kommit ut en ny demo på japanska xbox live som man kan man ladda ner om man vill. Demot heter Multi Raid men i USA och Europa kommer det heta Dynasty Warriors: Strikeforce. Dynasty Warriors spelen har funnits väldigt länge nu men jag ser ingen skillnad på det här spelet och dem som kom till Playstation 2. Dynasty Warriors: Strikeforce fungerar som sagt lika dant som de gamla spelen fast detta känns lite mera overkligt än de andra spelen.

Grafiken i spelet är riktigt tråkig och fienderna som anfaller är fortfarande lika korkade som de var för massvis med år sedan. En annan dålig sak med grafiken är att det är väldigt mycket pop-up i spelet. Fienderna kan bara poppa upp framför en och även om man tror att man dödat alla så kommer det nästan alltid mera.

Demot är på japanska så jag förstod inget av vad det stod i menyerna men det löste sig bra ändå.

Ett annat spel som har kommit ut på det japanska och amerikanska kontot men inte det europeiska är det kommande spelet MX VS ATV Reflex. Förra året ägde jag det förra MX VS ATV Untamed spelet och jag hade rätt så skoj med det spelet tills det blev lite väl svårt i slutet. Reflex är samma sak med lite snyggare grafik och ett nytt sätta att göra tricks vilket jag tycker har blivit till en försämring.

Anledningen till att spelet heter Reflex är att om man landar snett så kommer det upp att man ska trycka höger spaken nedåt t.ex och hinner man inte det innan det är försent så ramlar man.

Helt okej spel men inget jag lägger mina slantar på detta året

Folkuniversitet

Kategori:

Idag började jag på Folkuniversitetet där man ska få hjälp att hitta ett jobb. Jag tror absolut att det är bra men just nu behöver jag praktik i handeln men det får man inte ta eftersom affärerna inte ska uttnytja en. Mötet på folkuniversitet började kl 9 idag och efter bara 30minuter så var det slut. Det hade vart så skönt att få ett jobb snart som jag trivs med så att man kan börja köpa saker till den kommande lägenheten.

Det blev inte många timmars sömn för mig inatt eftersom jag inte kunde somna förrän runt 4 tiden och sen gick jag upp klockan 8. Inatt blir det förhoppningsvis mer sömn.


Lördagen den 21:a

Kategori: Party!

Igår innan festen så åkte jag, Åsa och Svenne till lägenheten som vi har spanat in. Lägenheten var riktigt fin med stor härlig balkong. Det fanns också Solarium och Bastu i huset vilket är riktigt coolt tycker jag. Tyvärr så tog jag inte några bilder på lägenheten men förhoppningsvis så får vi lägenheten och då kommer det massa bilder.

Efter visningen så åkte vi hem till mig och då blev det städning före förfesten och de första gäster kom vid halv 7 typ. Louise dök upp vid 20 över 7 och sen dröjde det jättelång tid tills Pontus, Micke, Remi plus hans vänner kom förbi. Från början så var snacket att vi skulle gå till bogrens men


Jag o Maja Posar

Maja med en rolig kille som jag glömt namnet på nu

Louise och Åsa var på party humör

Maja hamnade på golvet efter att ha ramlat av stolen

Christer och Viktor påväg till psyket?

Kategori: Tvspel

Viktor och Christer har recenserat Left 4 Dead 2 på Gameplay och jag har nog aldrig sett dem flippa ut så här mycket. Christer når nya höjder av galenskap i denna recension och man börjar fundera på om han är besatt.
Följ denna länken för att få 24minuters underhållning.

Dead Space Extraction

Kategori: Spel Recensioner

Nu har jag och Stefan äntligen klarat av Dead Space Extraction till Wii. Dead Space kom förra året till Xbox 360, Ps3 och PC men trots bra kritik från kritikerna så sålde det inte så bra. Dead Space Extraction är ett ljuspistol spel och har egentligen ganska lite med föregångare att göra. I första spelet så var man ensam och spelet var mer som Resident Evil 4 fast i rymdmiljö. Dead Space Extraction är ett ljuspistol spel där det gäller att skjuta så mycket det bara går.

Extraction utspelar sig faktist före det första Dead Space så har man inte spelet Dead Space så missar man inget . Det är ett rätt smart sätt av utvecklarna att få spelarna vilja testa orignalet. Grafiken i detta Wii spel är faktist riktigt snygg dock så är designen enformig och tråkig. Ljudet i spelet är helt okej och röstskådespelarna är hyfsade.

Det finns dock några minustecken med spelet och det är kontrollen som jag tycker är väldigt flackig då kameran flänger fram och tillbaka. Visst man får mer inlevelse av en kamera som inte är helfokus men samtidigt så blir det jättesvårt att sikta på fienderna. Spelet förlorar väldigt mycket när det är svårt att sikta i ett ljuspistolspel. Ett annat minus är att varken jag eller Stefan fattade slutet.

Jag vet inte hur lång tid det tog för oss att klara av spelet men jag kan gissa på minst 6-7 timmar. Det är i alla fall 10 kapitel som man får gå igenom och man blir tyvärr rätt så less på att skjuta ner fiender efter bara några kapitel.

BETYG
Grafik 8 av 10
Ljud 7 av 10
Kontroll 6 av 10
Hållbarhet 6 av 10

Totalt 6 av 10

IN SPACE NO ONE CAN HEAR YOU SCREAM

Sista minuten

Kategori:

Idag blir det fest hos mig och givetvis frågar man folk sista dagen givetvis. Impulsfester är skoj men jag föredrar riktigt stora planerade fester som tyvärr oftast blir katastrof mot slutet när alla har olika viljor. Nu ska jag äta lite mat och sen ska jag iväg på stan för att hämta min cykel. Senare i eftermiddag blir det att kolla in lägenheten och sen blir det som sagt party

The Sound of Friday

Kategori: Musik

Jag har haft veckans låt som alarmsignal på mobilen ett tag nu och varje morgon vaknar man till Dexter Hollands vackra stämma i låten Fix You.

Funny usb gadgets

Kategori: Allmänt

Jag fick en idé när jag såg den första bilden. Idén var att jag skulle bjuda på lite roliga Usb saker som man kan ha till datorn.



President i Tropikerna

Kategori: Tvspel

Jag har testat en demo på det senaste i spelserien Tropico som är tredje i ordningen. Tropico3 är ett strategispel i lite simcity anda blandat med Theme park. Denna sortens med spel är inte riktigt min grej längre eftersom jag lätt blir rastlös och jag orkar inte lägga ner tid på att tillfredställa några dumma simmar som går runt och klagar.

Tropico3 var ett rätt så vackert spel men det hjälpte mig inte från att tröttna på demot efter att jag hade gått igenom tutorialen. Det är svårt att berätta så mycket om spelet när jag inte gav det en ärlig chans att blomma ut men så kan det gå ibland när tutorialen är seg och tråkig.

För den som är intresserad av detta spelet så ska det finnas ute i butik nu. Det blir dock inget köp ifrån mig. En annan sak som gjorde att jag inte orkade lägga ner tid på det var att texten var så sjukt svår att läsa på min 32" tjocktv.

Bomb-Omb och Frågetecken

Kategori:


Bomb-Omb kommer från Marios underbara värld som man ska besöka igen imorn när New Super Mario Bros : Wii släpps.

Det klassiska frågetecknet som det alltid kan finns något bra i.

900

Kategori: Allmänt

Detta är mitt 900:e inlägg och jag vill bara tacka för alla som tittar in på min blogg då och då. Det är skoj med kommentarer och jag hade länge tänkt att skrota min blogg men tack vare alla läsare så är det roligare att skriva nu är på mycket mycket länge.

Inatt har filmen New Moon premiär men jag har inte fixat några biljetter förrän nästa onsdag. Det är långt dit men förhoppningsvis så har alla skrikande fans redans sett filmen då så då slipper man tinnitus.


Den coola lägenheten

Kategori: Allmänt

Idag fick jag ett roligt brev om lägenheten som jag skrev om för några inlägg sedan. Jag är nummer 2 i turordningen och jag får komma dit och kolla på lägenheten om jag vill. Jag tror inte jag vill ha den eftersom hyran är rätt så dyr för att vara en 2:a tycker jag och speciellt när vi vill ha en 3:a. Det ska dock bli skoj att se
vad man får för pengarna.

När Åsa har rast vid halv 4 så ska jag ringa henne och säga den roliga nyheten. Nu ska jag lyssna på spelradion och äta lite mat.

Angry Video Game Nerd : Castelvania Part 4

Kategori: Tvspel

Onödig video

Kategori: Videos

Detta är en fruktansvärt onödig video men ändå lite underhållande bara för att den är så onödig.

Mario i pärlform

Kategori:


Min senaste pärlplatta

Veckans Xbox Live

Kategori: Tvspel

Då var det dags igen för onsdag och ni som följer min blogg vet säkert vad det betyder. Jo det är dags för mina test av veckans Xbox Live Arcade spel.

Det första spelet jag testade heter Diner Dash och är ett charmig och väldigt stressigt spel då det gäller att vara servitris och serva gäster som kommer i överflöd. Man får ta beställningar, dela ut mat och duka av. Ett tag in i spelet så kan man utöka restaurangen med olika tillbehör t.ex mer matbord så att man kan förkorta kön. Jag spelade en omgång och jag blev riktigt stressad och jag vet knappt om jag andades under spelomgången. Diner Dash kostar 800MS Points vilket jag tycker är lite väl mycket för ett sådant här spel men för den som tycker om stresspel så är det verkligen något att kolla närmare på.

Andra spelet som kom idag heter Gyromacer och är ett "pusselspel" i stil med Puzzel Quest som kom förra året om jag inte misstar mig. Även om Puzzel Quest är riktigt skoj så tycker jag Gyromacer känns lite segt tråkigt i jämnförelse. 1200Ms Points går detta spelet på vilket jag tycker man ska investera på Puzzel Quest istället. 


 

Inatt jag drömde....

Kategori:

Inatt drömde jag att nästan alla människor hade förvandlats till zombies och det alla gjorde sitt bästa för att försvara sig mot horderna av zombies som kom hela tiden. Jag hittade en sportbil som jag åkte med mellan olika mänskliga läger och fixade vapen och mat. Jag hade en kompanjon som tyvärr blev biten av ett gäng zombies.
Lite senare i drömmen så kom det in massa zombies i min sportbil och då vaknade jag.

Klockan var runt 8 på morgonen och jag försökte drömma vidare på zombiedrömmen för jag ville veta vad som hände. Men tyvärr så började jag drömma om en lite pojk som ramlade i vattnet från en båt och en flodhäst gick till attack. Killen hoppade upp på flodhästen och slog den i huvudet utan verkan. Efter ett tag så fick floghästen tag i pojkens ena ben och bet av det. När blodet spred sig i vattnet så kom det massa hajar. På något sätt så klarade sig pojken med ett avslitet ben tillslut. 

 

Cleaning up

Kategori:

Nu är jag färdig med allt viktigt idag alltså min städning och diskning. Handla mat får bli senare när Stefan kommer. Nu ska jag göra några pärlplattor medans jag väntar på Stefan. När Stefan kommer så kanske vi kommer klara av säsongen med frölunda Indians som jag drömde om inatt och förhoppningsvis klarar vi Dead Space Extraction till min wii. Apprå på Wii så kommer New Super Mario Bros : Wii(måste vara ett av årets längstaste titlar) på Fredag.

Modern Warfare 2 Recension

Kategori: Spel Recensioner

Nu har jag klarat av Modern Warfare 2 efter ca 8 timmars spelande. Modern Warfare 2 fortsätter där första spelet slutade men man behöver inte ha spelat det första spelet för att man ska njuta av uppföljaren. I slutet av ettan så dödar man ledaren av ryska ultranationalisterna Zakhaevs. Vladimir Makarov tar över makten efter Zakhaevs och det blir upp till Task force 141 att göra något åt saken.

En av de första banorna i spelet

Grafiken i spelet är riktigt snygg men inte det snyggaste jag sett. Kontrollen i spelet är lika dan som i förra spelet alltså perfekt. Spelet är väldigt lika första spelet vilket är gör att det inte känns lika häftigt som det gjorde för 2 år sedan. Det är nog min ända negativa kritik till spelet. Det finns också ett Challenge läge där det går att spela CO-OP vilket gör att spelet får ännu mera hållbarhet. 

En bild från ett av mina favorituppdrag då man anfaller ett fängelse.

Online spelande har jag inte testat än så det recenserar jag inte. Det finns några delar i spelet som utmärker sig mot andra uppdrag. Ett exempel på annorlunda uppdrag är när man har infilltrerat Vladimir Makarov gäng och man går in på en flygplats och måste skjuta ner massa civila. Ett annat uppdrag så ska man åka snöskoter och mitt favorit uppdrag var när man anfall ett gammalt fängelse som i filmen The Rock.

BETYG

Grafik 9 av 10
Ljud 9 av 10
Kontroll 10 av 10
Hållbarhet 9 av 10

Totalt 9 av 10


Som man ser på bilderna så är det mycket terrängbyte vilket är uppskattat.

Shut up and drive

Kategori:

Hejsan!

Nu är jag tillbaka efter nära 3 timmar i förarsätet. Jag och Lillemor övningskörde runt omkring Falköping och sedan åkte vi hem till hennes syster. Efter det besöket åkte vi till Skövde och hem till mig. Körningen började inte så jättebra men efter ett tag så blev det mycket bättre och jag är riktigt nöjd över mig själv nu.

Snart kommer Pontus hit och senare kommer Åsa. Denna dagen har gått så himla fort men det är några timmar kvar tills jag ligger i sängen.

AVATAR Trailer

Kategori: Videos

Den 18 December så har Avatar premiär och den ska jag se. Se trailern och låt hajpen börja.

Moving on

Kategori: Allmänt

Jag och Åsa har funderingar på fixa oss en lägenhet tillsammans och igår fick vi syn på denna häftiga lägenhet. Jag tycker planlösningen är riktigt häftig och jag hoppas att vi får komma och kolla på den iaf. Helst så vill vi ha 3 rum och kök men vi får se vad vi hittar. Varför ska det vara så jävla svårt att få tag på bra lägenheter centralt för.


The End Of The World

Kategori: Film Recensioner

I Fredags så såg jag, Åsa, Louise, Pontus och Stefan på filmen 2012 på bio och här kommer min recension.

Hanling : Mayaindianerna förutspådde för hundratals år sedan att jorden ska drabbas av stora naturkatastrofer och slutligen gå under år 2012. När de gamla sägnerna blir verklighet och människorna står inför världens ände kämpar Jackson Curtis inte bara för att rädda sin familj, utan hela mänskligheten. Det blir en omöjlig kamp mot klockan och hopplösa odds. Men Jackson vägrar ge upp trots att allt hopp verkar vara ute.¨

Jag har länge gillat John Cusacks filmer sen jag såg Con Air för massvis med år sedan. I 2012 spelar han Curtis Jackson som är en författare med fasligt mycket tur medans han undviker olika katastrofer. 2012 är en mycket lång film på sina 2tim 38min men jag tyckte tiden gick rätt så fort ändå. Filmer översköljs av specialeffekter vilket gör att filmen känns lite fånig men oftast är det riktigt bra gjort. Jag tycker 2012 är värd att se på bio om man tycker om katastrof filmer och om man tål alla datagjorda scener.

BETYG 3 av 5

Känn ingen sorg för mig i Göteborg

Kategori:

Nu ska vi se om Blogg.se kan vara lite snabbare med uppladdningen av bilderna.


Hallen hos Frida och Johannes

Vardagsrummet med öppen spis. NAJS

Vardagsrummet som vi stökade ner. Egentligen ska det vara en matta under bordet.

Ewa, Mormor och Morfar som fyller 80år

Martin, Ewa, Morfar, Mormor

En av 2 tårtor. Detta var en riktigt god choklad tårta.

Jag blir så trött

Kategori: Allmänt

Ibland blir man bara så trött på långsamma saker. Jag hade tänkt att ladda upp bilder från gårdagen nu men Blogg.se vill inte sammarbeta så det får bli senare förhoppningsvis. Just nu kollar jag på Vem kan slå Filip och Fredrik och utmanaren ligger under med 9-12 i poäng.

We Don´t Celebrate Sundays

Kategori:

Lördag 14 November
Igår var jag i Göteborg hela dagen. Först hälsade jag, Freddie och Mamma på hos Frida och Johannes för att umgås lite och sen på eftermiddagen åkte vi till mina kusiner för att fira Morfar som fyllde 80 år den 13 November. Det var en trevlig dag/kväll som jag hade velat vara lite längre men jag var lite seg efter ha sovit 6 timmar och åkte massa mil samma dag plus att Mamma och Freddie ville åka hem. Bilderna från igår får vänta tills nästa inlägg kommer. Grattis till Louise som fyllde år igår också.

Söndag 15 November
Idag har jag varit skittrött och kollat på vänner hela förmiddagen med Åsa. Snart kommer Patrik hit och då blir det säkert en hel del tvspelande och slappande =). Senare ikväll när Patrik har åkt så kommer jag bjuda på bilder från gårdagen och min recension av filmen 2012.




GÅSHUD!

Kategori: Musik

Just nu sitter jag och lyssnar igenom lite Hardcore superstar ballader och då satte jag på låten Mother´s Love och fick gåshud ända upp i huvudet. Tyvärr så hittar jag inte musikvideon men denna får duga sålänge tills jag gör en egen

The Sound of Friday

Kategori: Musik

Veckans låt är tillbaka och denna veckan har det varit lite svårt att välja ut bara en eftersom jag har haft en hel del låtar i hjärna. Jag har spelat en del NHL10 denna veckan så därför blir det 2 låtar från det spelet.

Kids in America - MxPx

Hellions on Parade - CKY

Fredag den 13:e

Kategori:

Idag är det fredagen den 13:e November och jag ska snart ta mig en varm dusch. Till frukost så åt jag macka med apelsinmarmelad men av någon konstigt anledning så tyckte jag det smakade rå lök så jag åt bara upp en macka. Onödigt vetande, jo jag vet.

Ikväll blir det bio och sen är det nästan dags för att sova eftersom jag ska upp tidigt imorn för att åka till Göteborg. Det ska bli skoj att åka till Göteborg för då får jag se Frida och Johannes lägenhet plus att jag får träffa mina kusiner som jag inte sett sedan 2 år tillbaka.

Nattidags

Kategori: Allmänt

Nu är det dags för mig att lägga mig och kolla på UFC och sen ska jag läsa i boken Marley & Jag. Imorn ska jag på jakt efter en 80års present till Morfar och på kvällen ska jag, Åsa, Pontus, Stefan och Louise gå på bio och se filmen 2012. Det ska bli intressant att se en riktigt maffig storfilm på bio som är lång och påkostad.

Parodifilm

Kategori: Film Recensioner

Jag har precis sett klart på Stan Helsning som är en Parodi på alla möjliga skräckfilmer. Filmen handlar om

En liten stad terroriseras av ondska och lokalbefolkningen har väntat många år på en räddare. Räddaren är dock inte den skarpaste kniven i lådan... På självaste Halloween ska videobutiksbiträdet Stan Helsing leverera en film som blev beställd i sista minuten. Informationen kopierad från disc shop.se! Beställ före 16.00, leverans nästa dag. Han övertalar sin bästa vän, flickvän och en sexig ex-flickvän att följa med och tillsammans tar de omvägen via Stormy Night Estates för att leverera filmen.

Här får Stan överraskande veta att han faktiskt är Stan Van Helsing - avkomman till den legendariska monsterjägaren. För att lösa staden från förbannelsen och för att tryggt få hem sina vänner igen måste Stan motvilligt bekämpa de sex mest fruktade monstrena i historien.

Problemet med filmen är att det inte händer så mycket och det är väldigt dåliga skämt plus att monstrena inte gör något för att fånga dem. Fånig och kass film. Detta är en av de sämsta filmerna jag sett i år. Jag tycker det är lite konstigt att de som gjorde de halv roliga Scary Movie filmerna kan bli så här dåliga.

Betyg 1 av 5

Veckans Xbox Live

Kategori: Tvspel

Denna veckan kom det 3 nya spel och alla var i olika kategorier.

Första spelet jag tänkte berätta om detta NBA spelet som påminde mig NBA spelen på Super nintendo tiden fast med vackrare grafik då. Jag spelade inte detta spelet så mycket så det är svårt att säga exakt hur bra det var men det var iaf inget spel för mig. Jag antar att detta NBA spelet är som det där NHL arcade som kom i
början av året. NBA Unrivaled kostar 1200MS Points vilket jag tycker är rena rånet. Lägg hellre era slantar på den nya expansionen till GTA IV.


Ett annat av de tre spelen var pusselspelet 0D Beat Drop som fungerade ungefär som Tetris. Det behövs inte säga så mycket om det här spelet förutom att det kostar 800MS points vilket jag inte tycker det är värt.


Sista spelet som kom denna veckan var enligt mig det bästa men tyvärr inte tillräckligt bra för att jag ska betala 800MS Points för det. Spelet heter Encleverment Experiment och är ett hjärnträningspel. I Trialversionen så fick man 3 övningar där det t.ex gick ut på att memorera olika saker och sedan skulle man svara på olika frågor om vad som fanns med.

12-11-09

Kategori:

Idag är det Torsdag och jag har inte gjort så mycket vettig idag. Imorse när jag och Åsa vaknade så kollade vi på Efter Tio och det handlade en hel del om bloggande. Kenza och Foki var gäster och pratade om lite allt möjligt. Kenza sa t.ex att hon tjänar mer än 35.000kr i månaden på bloggen och andra jobb som hon fått genom sitt bloggande. Det är helt sjukt att man kan bli "känd" och tjäna så mycket pengar för att man skriver om vad man gör på dagarna och om kläder.

Efter programmet så blev det en hel del kortspelande och 2 omgångar Carcasonne innan det var dags att åka hem. Här kommer lite bilder från Viktors 7års Kalas igår.

Åsa sitter med Maja som är en Viktor och Tea hittade övergiven.

Maja somnade i min famn

Viktor till höger fick massa lego i present, trummor och gitarr.

Kalas

Kategori: Allmänt

Nu ska jag snart gå iväg till resecentrum och sätta mig på en buss som tar mig till Åsa. Efter en stund hos Åsa så ska vi åka vidare till Linda och Niclas för att fira Viktor som fyller år idag. Det ska bli skoj att åka iväg på kalas faktist. Jag har inte varit på ett kalas för ett barn på massvis med år. Självklart kommer jag lyssna på Spelradion hela vägen till Stenstorp så resan kommer gå sjukt fort.

Idag kom det 3 nya XBLA spel men de hinner jag inte att skriva någonting om idag så det får bli imorgon då jag kommer hem. Jag kan dock säga att det inte var några jättebra spel denna veckan.

Grattis till lilla Viktor som fyller år idag.

Sleeping my day away

Kategori: Allmänt

Jag försov mig idag i hela 4 timmar. Stefan sov över här inatt och han ville upp klockan 8 för han skulle till skara för att träna klockan 12. Jag vaknade klockan 8 av Stefans mobil men jag tänkte att han väcker mig när det är dags att gå upp så jag somnade om. 9 minuter senare ringde det igen och jag tänkte samma sak då. Klockan 12 ringer Stefan mobil igen och det är Pontus som undrar när de ska börja träna. Jag vaknar som ett skott medans Stefan fortfarande är trött.

Just nu ligger han i min soffa och sover. Frågan är hur man ska väcka honom. Vattenglas, smäll, skrik eller bara en liten snäll klapp.

Natt på Museet 2

Kategori: Film Recensioner

I Lördags så hyrde jag, Åsa, Louise och Stefan filmen Natt på Museet 2. Jag hade inte så höga förväntningar eftersom jag inte tycker att första filmen är speciellt bra.

Filmen handlar om att museet som ben Stiller var vakt för i första filmen ska förnya sig så de flesta föremålen i museet ska flyttat till ett arkiv i washington. När vakten som spelas av Ben stiller får reda på detta så beger han sig fort till Washington för att hämta tavlan som gör att alla museeföremål kommer till liv. Tyvärr hinner han inte att hämta tavlan i tid och alla föremål i arkivet kommer till liv.

Handling är väldigt blev och även om det finns vissa roliga skämt så känns det väldigt barnsligt. Betyget till filmen blir 2 av 5

Jag tycker faktist att första filmen är bättre och då är det illa.

ABBA : Greatest Hits LP

Kategori: Musik

Jag hittade som sagt en LP skiva på second hand affären för 10kr. Jag köpte den mest för att jag gillade omslaget. Vad tycker ni om omslaget? Snyggt eller Fult eller bara crazy!

Framsidan

Baksidan

Invändigt

Mobilbilder dax

Kategori:

FARSDAG spenderades hemma hos Farmor och Farfar och deras katt Svarten låg i fotöljen hela dagen.

Svarten är en snäll katt så länge man inte klappar magen eller långt ner på ryggen.

Jag vill också ha en katt

Jag och Åsa cyklade till Ica Kvantum för att gå till Thai affären. Tyvärr så var Thai affären stängd så vi ställde oss i kön till en secon hand affär. Pensionärerna var sjukt köpsugna och väntade ivrikt på att komma in. Jag inhandlade en LP skiva med ABBA. Bilder på skivan kommer senare.

Modern Warfare 2 beslutsångest

Kategori: Tvspel

Imorn släpps det mycket efterlängtade Modern Warfare 2. Jag har dock ett problem som jag skulle vilja ha hjälp med.

Antigen så kan man inhandla Modern Warfare orginalutgåvan på t.ex OnOff eller Elgiganten för 499kr eller så kan jag få Hardened Edition på Game för 999kr. Det som ingår i Hardened Edition är :

* Spelfodral i stål med special artwork av Infinity Ward
* Inbunden bok "Behind the Lines" som innehåller artwork från spelet
* Call of Duty 1 i HD

999kr är mycket pengar men fördelen med att köpa spelet på game är att jag kan byta in äldre spel som jag inte spelar längre och få ner priset några hundralappar. Beställer man Hardened Edition på Nätet så får man betala 850kr som lägst men då får jag också vänta någon dag extra.

Frågan är nu hur jag ska göra.

Några förslag?

Marvel gröt

Kategori: Tvspel

Marvel : Ultimate Alliance 2 har funnits ute i handeln i snart en månad och jag gissar att försäljningen inte går som tänkt så därför har det kommit en demo på spelet till Xbox live. Jag testat demot med min kompis Stefan och vi hade inte speciellt höga förväntningar.

Demon börjar med en liten turorial som visar vad man kan göra och sen ska man börja pucka på alla motståndare. Efter de första sekunderna så inser man hur fruktansvärt stelt och grötigt spelet är och det blir absolut inte bättre. En stund in i demot så blir det ännumera grötigt och man vet inte riktigt vad man ska göra förutom att trycka på slagknapparna. 

Om utvecklarna hade tänkt att sälja spelet på demot så har de verkligen inte lyckats. Kameran i spelet var riktigt dålig och ibland så var det svårt att se vilka som var fienden och vilka som var sina vänner. 

NO BUY FOR ME!  

Halo Reach läckta bilder

Kategori: Tvspel

Det har läckt en del bilder från det kommande Halo spelet Reach som ska komma nästa år. Bilderna är inte mycket att hänga i granen men det är alltid skoj att se vad som händer med Halo serien.

The Lost and Damned

Kategori: Spel Recensioner

The Lost and Damned är som sagt en expansion till GTA IV som är exklusiv till Xbox360. I denna expansion får man spela som Johnny K som är en av motorcykelgängets ledare. Billy är den stora ledare men efter ett tag så vägrar Johnny lyda Billy så de slutar som ovänner. Livet som MC knutte är riktigt härligt när man åker i en formation med sina kamrater. Men allt som är bra har också ett slut och givetvis så blir det gängkrig med de konkurrerande MC gängen.

Lost and damned är lite skitigare än GTA IV och har en hel del intressanta karaktärer. Ett av problemen med Lost and Damned är fortfarande kontrollen från 4:an. Kontrollen för att styra sin karaktär är lite seg och ibland blir det svårt att sikta där man vill det kan också vara lite bökigt att springa runt inomhus och in trånga situationer. GTA serien borde snegla lite mer på Saints Rows kontroller när det gäller att styra karaktären.

Det som är nytt i Lost and Damned är att det tillkommit några bilar, vapen och givetvis uppdrag men tyvärr inga nya ställen att åka till. Det som är lite skoj med Lost and Damned är att man då och då träffar karaktärer som fanns med i GTA IV vilket gör att det känns att allt händer samtidigt i staden.

Det finns både bra och dåliga saker med denna expansion men om man vill ha ut mera av GTAIV så tycker jag absolut man ska införskaffa detta.

BETYG

Grafik 9 av 10
Ljud 9 av 10
Kontroll 8 av 10
Hållbarhet 7 av 10

Totalt 8 av 10

Friday Update

Kategori: Allmänt

Just nu kollar jag på Idol med älsklingen Åsa. Erik var självklart bäst och Rabih och Eddie var klart sämst. Det kommer inte bli någon recension på The lost and damned idag som jag skrev inatt men imorgon kommer den. Imorgon blir det även en förhandstitt på Marvel : Ultimate Alliance 2.

Vem tycker ni var sämst/bäst ikväll i idol?

Possessed by the devil

Kategori:

Inatt hade jag fruktansvärt svårt för att somna och klockan var efter 4 på natten när jag äntligen kom in i drömmens värld. Tyvärr så drömde jag en mardröm. Drömmen handlade om att jag och 2 kompisar råkade få en av våra kompisar besatt av djävulen. Den var rätt otäck drömmen eftersom man blev jagad av en galen vän som ville döda en.

När jag vaknade av alarmet kvart i 10 så kändes det som om jag sovit i kanske 1 timma så då blev det bara att trycka på snooze knappen och somna om. Nu ska jag fixa iordning det sista innan jag åker till Åsa för att övningsköra

The Sound of Friday

Kategori: Musik

Denna veckan har det blivit en hel del Vänner kollande med Åsa så därför blir introlåten till Vänner som blir veckans låt

I´ll be there for you - The Rembrandts/Ross?

I´ll be there for you - The Rembrandts

Hårda män kör motorcykel

Kategori: Allmänt

Lagom till släppet av den nya expansionen Ballad of Gay Tony så har jag klarat expansionen The Lost and  Damned. En recension på The Lost and Damned kommer imorgon för nu ska jag lägga mig och läsa lite innan jag somnar och drömmer mig bort i drömmarnas värd.

Goodnight!!  

Recension av

Kategori: Spel Recensioner


Det var inte en dag för tidigt som jag och Patrik klarade av Spectrobes : Origins till Wii. Spectrobes tog oss cirka 20 timmar att spela igenom och då skyndade vi oss inte direkt.

Som jag skrev i min förhandstitt på spelet så är Spectrobes väldigt likt Pokémon där det gäller att samla olika spectrobes och gå ut i fight mot alla krawls. Det går att spela co-op i Spectrobes vilket jag faktist rekomenderar om man har tänkt spela detta. Det går mycket snabbare att spela tillsammas eftersom man man slipper ge olika kommandon till sina spectrobes hela tiden. Det är väldigt smidigt för andra spelaren att bara hoppa in och ut ur spelet genom att trycka på Z knappen. Huvudpersorna Rallen och Jenna är roliga karaktärer och så det finns en hel del humor i spelet.

Bilden ovan visar hur det ser ut när man gräver ut sina spectrobes från fossilstadiet.

Grafiken i spelet är snygg, enkel och väldigt japanskt vilket gör att vissa kanske tycker att det ser ut som ett barnspel men det tycker jag inte att det är. Spelet går inte bara ut på att slåss mot Krux som har förpestat olika planter med krawls. Det finns 5 olika typer av Spectrobes som eld, vatten, jord, växt och is. Vatten Spectrobes är t.ex starka mot eld Spectrobes. Ljudet i spelet är inget märkvärdigt men det finns några trallvändliga men blir tyvärr lite tjatiga efter ett tag.

Kontrollen i spelet är rätt så bra och speciellt när man spelar 2 så att man slipper massa viftningar med wiimoten. Det finns dock några minus med spelet och det är att det finns vissa kameraproblem som man råkar ut för när man spelar co-op. Ett annat minus är att spelet kan vara lite väl pedagogiskt och ibland stör man sig på att de berättar vart man ska även när man fattade det för 5minuter tidigare.

BETYG

Grafik 8 av 10
Ljud 7 av 10
Kontroll 8 av 10
Hållbarhet 9 av 10

Totalt 8 av 10

Ps. Ett av de bästa spelen jag testat till wii i år.

Modern Warfare 2

Kategori: Tvspel

Nu är det inte många dagar kvar tills Modern Warfare 2 släpps vilket är riktigt najs. Jag trodde inte spelet skulle vara så snyggt som det är men jag är mäktigt imponerad. På tisdag kommer det bli fullskaligt krig i min lägenhet iaf.

Finns det andra som ska införskaffa detta?

Glömda recensioner

Kategori: Film Recensioner

Jag kom av en slump på att jag inte har recenserat varken Zombieland och Fallout3 : Broken Steel.

Fallout3 : Broken steel är en expansion till Fallout3 som kom förra året. Broken steel börjar där Fallout3 slutar vilket gör att man äntligen kan spela vidare med sin karaktär. En grej som är riktigt bra med Broken steel är att level taket höjs från 20 till 30 vilket gör att man kan lära sig massa nya saker. Broken Steel expasionen bygger på att man hjälper gruppen broken steel med att utrota motståndarna Enclave.

Expansionen är inte så väldans stor men att man kan gå upp i level över 20 gör det absolut värt pengarna. Grafiken har piffats upp en aning sen orginalet men det är inte så stor skillnad. Det finns också lite nya vapen.

Betyg
Grafik 8 av 10
Ljud 7 av 10
Kontroll 8 av 10
Hållbarhet 6 av 10

Totalt 7 av 10


Zombieland har jag skrivit några gånger om på bloggen och självklart är det befogat. Zombieland är en komediskräckis och handlar om ett gäng människor som har lärt sig överleva i en värld full av zombies. När jag satt i biofotöljen och såg denna filmen så tyckte jag att den varken var super skoj eller läskig utan bara riktigt skön och underhållande. Zombieland är en jättebra avslappnad film och absolut ett köp för mig när den kommer ut på dvdhyllan. 

Man ska inte förvänta sig stordåd av filmen utan bara slappna av njuta av den sköna rullen.

Betyg 4 av 5

Torsdag 051109

Kategori:

Idag försov jag mig men jag tycker jag har hunnit med en hel del ändå. Jag har städat min lägenhet och diskat massa disk och snart ska jag ta mig en dusch. Självklart lyssnar jag på spelradion medans jag fixar iordning i lägenheten. Senare eftermiddag skulle jag övningskört med Lillemor men jag gör det imorgon istället. Patrik ska komma senare och då kommer vi antagligen klara av Spectrobes till Wii.

Utanför fönstret faller snön ner och jag tycker det är riktigt härligt med snö så länge det inte blir till slask som smälter och blir till is.

bild från www.xboxflickan.se

Angry Video Game Nerd : Castlevania Part 3

Kategori: Tvspel

Nu är the angry video game nerd tillbaka med sin 3:e och antagligen sista castelvania del.

Glöggtest

Kategori: Allmänt

Den senaste tiden så har det kommit många nya glöggsorter och jag har testat en glögg med smak av Blåbär och Lingon. Den var helt okej men tyvärr så smakade den inte så mycket blåbär som jag hade hoppats.

Veckans Xbox Live

Kategori: Tvspel

Hejsan!
Idag är det onsdag och det betyder att det har kommit några nya xbox live arcade spel men tyvärr så är jag inget intresserad av att testa spelen som kom denna veckan eftersom det är Episode 2,3 & 4 av Wallace and Gromit : Grand Adventures. Det första Wallace Gromit spelet kom för några månader sen och även om jag tyckte det var okej så var det inget jag tänker lägga ner min tid på. Som jag skrev om första spelet så är uppföljarna typiska peka och klicka äventyr. Alla episoder kostar 800Ms Points vardera.


Denna veckan släpptes även ett demo på Left 4 Dead 2 vilket jag nu har testat. Jag spelade aldrig första spelet så jag vet inte om det är någon jättestor skillnad mellan spelen. Det jag vet är skillnad på 1:an och uppföljaren är att man nu använder en hel del närstridsvapen och att banorna är lite mer öppna och ljusare. Det finns också nya fiender men jag kan hålla med om att detta lika gärna kunde vara en nedladdningsbar expansion. På demot kan man spela med själv, med en kompis eller online.

Jag testade att spela själv med datorn och det gick rätt så bra trots att man fick ta täten hela tiden för att datorn skulle fatta. Left 4 Dead 2 är säkert ännu roligare om man spelar med vänner online men det blir inget köp för mig än så länge.  
  
Grafiken är inte superfin men duger helt klart.

Vinter

Kategori: Allmänt

Jag har provat en av årets marabou nyheter och det är Vinter Limted Edition. Chokladen smakar verkligen julaktigt men det kanske inte är så konstigt när den har valnötter, mandel, vanilj, nejlikor och ingefära i sig. Vinter smaken är ingen favorit som t.ex Schweizernöt men den kan vara god till glöggen kanske.

Halloweenbilder från Bogrens

Kategori: Party!

Här kommer några fler bilder från helgen.  




Halloween 2009

Kategori: Party!


1. Johanna och Jonathan hälsade på och gav Åsa en present. 2.Jag(Jokern) och Åsa(Militär).

1. Djävulen och militären i armbrytning. 2. militären, Djävulen och den söta djävulen 3. Gruppbild

1. Joker, Mumie, Kawa och Cute Devil 2. Pontus som mumie 3. Rydell & Quick

Rydell & Quick

Halloween 2009

Tv Premiärer

Kategori:

Ikväll är det premiär för stand up programmet Raw Comedy Club och efter det kommer även Silent Library som är en svensk version av det populära programmet Fist of Zen som går på MTV. Kanal 5 har ytterligare ett program som har premiär idag och det är Ullared.



Ullared : 20:00 Kanal 5
RAW Comedy Club 21:55 Kanal 5
Silent Library 22:30 Kanal 5

 

 

Scene it? Unboxing

Kategori: Tvspel

I Förra veckan så köpte jag detta spelet och här kommer uppackningen av det. Scene it? är riktigt skoj synd bara att det bara finns filmfrågor i serien.  

Robert Gustafsson Tips från Coachen

Kategori: Videos

No Halloween pics yet

Kategori: Allmänt

Hallo! Jag skrev förut att jag skulle ladda upp bilder från halloween och lite annat förut men Blogg.se är fruktansvärt segt just nu så det får bli ett kort inlägg om vad jag har gjort från Onsdagkväll till Fredagkväll.

ONSDAG
Heimar och Niclas kom till mig efter att de spelat bandymatch och sen hängde jag med dem hem till jönköping. Det var fruktansvärt dimmigt på vägen dit så vi fick köra i 80km/h. För att få tiden att gå lite snabbare kom jag på att vi kunda leka namnleken fast med filmer. Exempel : Säger jag Terminator så ska personen efter mig säga en film på R och sen håller det på så tills någon inte kan. Det tog cirka en timma att åka till Jönköping och sen gick vi ner för att köpa oss lite kvällsmat och vi körde namnleken nästan oavbrutet i 90minuter.

TORSDAG
Jag och Heimar vaknade väldigt sent denna dagen eftersom vi satt uppe till kl 3 på natten och spelade. När vi kommit igång med dagen så åkte jag, Heimar och Niclas iväg till stan för att jag skulle hitta en lila skjorta till halloweenfesten. Efter att lite second hand letande skjussade vi Niclas till hans jobb och sen åkte vi hem till lägenheten för att testa Forza motorsport 3 som Heimar fick från England.

Vi spelade lite xbox och lite senare på kvällen åkte vi iväg för att se på Zombieland. Den var riktigt rolig och bra vilket kommer bli ett köp för mig när den kommer på DVD. Efter filmen åkte vi hem till Heimar och åt lite mat och kollade på Alien 2. 

FREDAG
Under fredagen så gjorde vi inte så mycket mer än att jag köpa min lila skjorta och lite alkohol och efter maten så åkte jag hem till Åsa. Hemma hos Åsa så fixade vi iordning en smörgåstårta och senare på kvällen kollade vi på Dobidoo och Flashforward.
  
FREDAG

Back from the dead

Kategori: Allmänt

Jag har varit fruktansvärt dålig på att skriva på min blogg sen i onsdags så idag blir det ändring på det. Anledingen till min frånvaro har varit att jag åkte till Jönköping i onsdags och sen på fredagen åkte jag hem till Åsa. Igår kom jag hem till min lägenhet men då hanns det inte med att blogga eftersom jag hade halloween fest.

Nu hinner jag inte skriva så mycket mera för Patrik kommer kommer snart igen. Mitt nästa inlägg kommer ikväll runt 9 tiden och då ska det handla om vad jag hittade på denna veckan och sen kommer en hel del bilder från Halloweenfesten. MISSA INTE!

Förresten är det någon som sett Stan Helsing? Bra eller Dålig? Jag tror att den är kass men jag vill ändå se den.