Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

The sound of Friday

Kategori: Musik

Ännu en vecka utan speciellt mycket musik men denna låten har jag fått på hjärna ändå. Därför blir det veckans låt. This is how I Disappear med My Chemical Romance

Snabba Cash

Kategori: Film Recensioner

För ett tag sen så sa min Syster Linda att jag skulle testa att lyssna på Snabba Cash av Jens Lapidus. Jag fixade den ljudboken och laddade in den i min mobil. Gick till jobbet och väl där så lyssnade jag på ljudboken i trans. Den var så bra och medryckande att man inte ville stänga av. Den var grov, rolig, våldsam och underhållande vilket gjorde att det inte tog många dagar innan den var färdiglyssnad.

Boken handlar om JW som är en kille från landet men som har flyttat till Stockholm där han pluggar och umgås med alla bratzen. Han spelar dock ett dubbelspel för bratzen som inte fattar nått. På helgerna så festar han som om han vore vrålrik och på dagarna så äter han nudlar och spagetti för att ha råd med lyxlivet. Han kommer senare i kontakt med in man som hjälper honom att bli rik. Tabben är bara att han blir rik genom att deala knark.
Jorge är den ökända rymlingen från fängelset och alla vill ha tag på han på något sätt. Innan han åkte in så var han stockholms knark kung. Boken handlar om Stockholms undre värld och man blir så facinerad över hur äkta det låter när man lyssnar med spänning. Detta är den bästa boken jag har lyssnat på och jag vill bara tacka min syster för att hon rekomendrade denna boken till mej. Just nu när jag är på jobbet så lyssnar på på Snabba Cash uppföljare som heter Aldrig Fucka Upp.

Betyg 5 av 5



18 Månader Kärlek

Kategori: Kärlek

Idag firar jag och Åsa att vi har varit tillsammans i 18 månader. Det har gått så himla fort och jag är så glad över att jag har träffat Åsa min kärlek. Det är svårt att beskriva sin kärlek med ord så jag hoppar det. Istället så får det duga med att jag hoppas att vi får minst lika roligt i framtiden och att vi kommer göra massa resor tillsammans.

JAG ÄLSKAR DEJ HONEY!

Tröttis dag nummer 1

Kategori:

Idag vaknade jag klockan 4 och jag var inte direkt pigg då heller. Jag gick till soffan efter ett tag och kollade på tv. Efter ett tag så kollade jag på Simpsons och sen kom AFV men då somnade jag till i pausen. Vaknade strax därefter men jag låg fortfarande i soffan och var riktigt seg. Slökollade på tv till halv 8 då jag äntligen blev pigg och då gick jag och duschade. Imorn ska jag inte vara trött för då ska jag vara med Åsa =). Hoppas vi får en mysig kväll tillsammans det är dax att gå till jobbet igen.

Midsommar 2008

Kategori: Party!

Som jag har skrivit förut så skulle vi på fest hemma hos Pontus och dit åkte vi. Bussen från Skövde gick klockan 18 och jag åkte med Åsa och Johanna som bestämde att hon ville med vilket var skoj. Vi kom fram i Axvall och ute på gatan stod Patrik, Pontus, Stefan och en Arbetskamrat till pontus som hette Ramona. Klockan blev 19 och Paweena och Anders tittade förbi men de stannade inte så länge vilket var synd. Ernfridsson och en till arbetskamrat till Pontus kom nån gång efter 19 oxå.
Jag började festen med en Smirnof Ice och sen blev det en drick efter den andra vilket resulterade i att man blev sjukt full vilket resulterade i några spyor för min del. Pontus, Mikael och Patrik badade på natten och jag fattar inte hur de pallade eftersom det var svinigt kallt ute. Åsa åkte hem nångång med Johanna men jag stannade eftersom jag ville röja lite till.

Mer bilder på min bilddagbok.

Midsommardagen var sjukt seg och jag missade bussen till Skövde så det dröjde jättelänge innan jag fick komma in och träffa Åsa som tur var så kunde pappa skjussa in mej så jag kom 1timma och 20min tidigare än om jag hade väntat på en senare buss. Efter att jag kommit hem så gick jag och Åsa till Benidorm för att köpa oss en Pizza och det bästa med det var att Åsa hittade en hundralapp så då blev pizzan och drickan gratis vilket inte var helt fel. Resten av midsommardagen spenderade vi framför tv:n och vi avverkade 2 och en halv film. Office space, 28 veckor senare och Superhero Movie.

Glad Midsommar på er alla!

Kategori:

Då var det äntligen midsommar igen och vädret är fortfarande bra.(helt otroligt) Vi ska fira midsommar hemma hos pontus och det ska bli kul med en hemmafest. Jag tycker alla hemmafester är mycket bättre än fest på krogen för där blir det så opersoligt tycker ja. Inatt somnade jag klockan 3 och sen vaknade jag kvart i 8 imorse och kunde inte somna som så det var bara att gå upp och softa i soffan. Itchys bur stank så mycket förut så jag tog och städade den så nu är den jättefint. Nu ska ja duscha och sen får jag se vad som händer innan bussen bär av till Axvall.

Glad Midsommar

The sound of Friday

Kategori: Musik

Idag är det midsommar och det är mycket finare väder än vad jag trodde. Då passar ju denna låten in som är veckans låt. Summer in the city med Lovin Spoonful.

Jag är förföljd

Kategori: Allmänt

Det började en dag då jag gick hem från stan. En Duva satt helt blickstilla på fontänen vid skövde teatern fast att jag gick närmare så rörde den sej inte en millimeter. Efter den dagen så har det kommit massa olika olika fåglar och alla har satt sej på ett staket precis bredvid mej och kollat på mej med sina stirriga ögon. Det känns lite som om de vill säga något men så är givetvis inte fallet.

Jag = trädgårdsnisse?

Kategori:

Idag vaknade jag av mobilen alarm. Jag gick upp och stängde av den. Tyvärr så la jag mej i sängen igen och snart därpå så somnade jag om och sov en timma. När jag insåg att jag hade somnat så blev det ett snabbt spring upp och började laga lite "frukost". Medans jag åt frukosten så såg jag klart på Den sista actionhjälten med Arnold Schwarzenegger i huvudrollen. Fick ett Sms av Åsa där det stod att hon ville träffas idag. Jag gick ner på stan när jag kom på att man kunde köpa Forza Motorsport 2 & Viva Pinata till Xboxen för 99kr på Game. När jag handlade spelet så träffade jag Åsa på Game och vi gick hem för att testa spelet och laga mat. Viva Pinata var roligt och vädligt barnsligt men vad gör det när det är skoj. Nu är det bara en natt kvar att jobba denna veckan vilket känns grymt najs.

Midsommar Ångest.

Kategori: Party!

Vad ska man göra på midsomma?. Samma visa varje år vad ska man göra? Vart ska alla vara? kommer det bli regn?. Varför ska man ha sån stor press på sej att alla dagar som har något speciellt namn så måste det bli superbra och inget får gå fel. Jag vet 3 olika planer som man kan göra på denna midsommaren vilket känns ovanligt mycket.

1. Vara hos Åsas släkt i tråvad och äta mat och ha de trevligt.
2. Hemma fest hos Pontus som också kan bli trevligt sålänge det kommer mycket folk.
3. Camping i Filsbäck med Pontus, Patrik, Classeman+nån.

Det jag vet att jag vill på midsommar är att jag inte vill behöva passa massa bussar på natten. Jag vill umgås med mycket folk som är trevliga. Jag vill dricka men inte för mycket och allt det här vill jag göra med min älskling Åsa såklart.

Midsommar 2005

Sämsta kvällen på länge.

Kategori:

Idag är det fredag och jag hade sett fram emot att ta en lugn kväll hemma med Åsa eftersom vi inte åkte till Stockholm så kunde man umgås här iaf. Men inte då. Åsa skulle festa med sina arbetskamrater och blev inte bjuden(som vanligt). Åsa gick strax innan halv 12 och jag satte mej för att ta dö på tid med GTA4. Nu har det gått 4 timmar och jag har fortfarande inte sett någon Åsa eftersom krogarna stängde kl3 så får ja vänta ännu längre. Så sjukt pisstråkigt. Roligare fredag kan man ju ha istället för att sitta ensam hemma o uggla och nu har jag bara en ledig kväll kvar innan det är dax att jobba kl 23 på söndag.

JAG bokmal??!

Kategori: Film Recensioner

Jag har börjat lyssna på ljudböcker nu när jag är jobbet vilket är mycket avslappnade och roligt. Jag har aldrig tyckt om att läsa böcker eftersom jag tröttnar på att läsa sida upp och sida ner och när man ska läsa nästa gång så har man glömt av vart man vad och vad som hade hänt typ. Man glömmer ju inte av om man läser hela tiden men det gör ja inte eftersom det finns så mycket roligt att läsa på kvällarna. Det började med att jag lyssnade på Ljudboken Invasionen som jag trodde skulle vara boken till filmen the Invasion men så var inte fallet men jag började inte gråta för det.

Invasionen handlar om en kvinna som heter Molly hon vaknar en regnig natt och tycker att allt runt omkring henne beter sej konstigt. Efter ett tag väcker hon sin man och han får också den känslan. De slår på tv:n och inser att det händer något med världen för det är kaos överallt. utomjordingar? Molly och hennes man Neil åker in mot stan för att vara med andra människor i staden så att de inte är ensamma. Denna boken var spännande och ganska så skrämmande ibland och jag kan rekomendera den väl ända felet med den var att jag inte tyckte om slutet.


Betyg 3.5 av 5

Jag har lyssnat klart på en annan bok denna veckan och det var Tomas Bodströms Rymmaren. Den handlar om Miro som sitter i fängelse och hans kusin dör vilket han senare får veta att han också ska göra så han beslutar sej för att rymma. Den handlar också om en kvinnan som heter Susanne som är Polis och försöker utreda mordet med sin chef Christian men hon förstår senare att han inte skyr några medel från att fälla brottslingar trots att de kan vara oskyldiga.

Betyg 4 av 5
 

The sound of Friday

Kategori: Musik

Denna veckan har jag faktist inte lyssnat på såvärst mycket musik men det kommer väl bli mera till helgen antar jag. Veckans låt eller rättare sagt veckans låtar är Nostalgia Locomotiv med The Mo. Var tog det bra bandet vägen egentligen?
Tycker alla borde se denna videon och lyssna till denna underbara låt. Rysningar.


Veckans andra låt är också bra men på ett helt annat sett. Låten heter Mono och den framförs Courtney Love som man kan säga en hel del om men vissa låtar med henne är riktigt sköna och bra.

Heja BLÅGULT!

Kategori:

Yes! Nu är matchen slut och vilken match. Sverige dominerade första halvlek men det var först i andra halvlek som Zlatan äntligen fick göra mål och efter ytterligare 5min så gjorde Hansson ett mycket turaktigt mål efter ljungbergs supermiss. Ärligt talat så trodde jag Grekland skulle vinna eftersom de är ett bra lag och att de vann EM förra gången. Jag hade fel vilket jag är mycket glad för. En annan person som oxå hade fel är Johan från jobbet som förmodligen inte är något glad alls just nu. Inatt så pratade han om att Grekland skulle vinna och om det blev lika så skulle Sverige ha mycket tur. Men så blev det inte.

Heja BLÅGULT! Heja BLÅGULT! Heja BLÅGULT! Heja BLÅGULT! Heja BLÅGULT!

Sommarplaner

Kategori: Allmänt

Denna sommaren har jag rätt så mycket som jag vill göra men tyvärr så är det en hel del som jag inte kan göra eftersom min semester inte infaller då jag vill riktigt. Översträckat betyder att jag har gjort det.

Mål inför sommaren

  • Sola
  • Äta jordgubbar
  • Bada
  • Grilla
  • Åka till Arvikafestivalen(Funkar inte pga jobb)
  • Åka till Where the Action is
  • Åka till Liseberg
  • Åka till Stockholm för shopping
  • Åka till Umeå med Åsa(Funkar inte pga jobb)
  • Hälsa på Linda och Mats i Kalmar
  • Midsommar firande
  • Köpa cykel
and More to come

Grillning i Skara

Kategori: Party!

Igår kväll så blev det grillning i Skara utanför Kicki och Mickes lägenhet och när jag kom dit så blev jag förvånad över att det var så mycket människor där eftersom jag hade gissat på typ 6 pers men det var skoj att det var så mycket folk och massa nya människor man aldrig sett. Påväg till Skara så var jag så trött att jag nickade till 5ggr men när jag kom av bussen så blev det bättre. Tyvärr så hade inte halsen blivit något bättre efter fredagsnatten så det gick/går inte att ta i så mycket med rösten utan att det skär sej. Senare på kvällen då vi bestämde att vi skulle dra vidare till Olins men precis innan det så fick min mobil ett glas med juice över sej och idag har den varit kass på alla knappar men annars funkar det bra. Olins var rätt skoj igår fast det var väldigt dåligt med folk men det gjorde inte så mycket eftersom vi hade trevligt med alla kompisar från gillfesten.

Rydell and Quick

Kategori: Party!

Igår var jag som sagt på Rydell and Quick men innan det så var vi hos Klasseman och där förfestade vi(Pontus,Patrik,ja och Klasseman). Vi grillade Grillspjut vilket var så sjukt gött. Vi kom in till Skara runt 11 på kvällen och gick rätt så fort till Stadt där vi vimlade runt bland allt folk. När vi kom dit så var medelålderna 50+ men efter ett tag så kom alla i våran ålder. Spelningen var bra men inget speciellt. Hade vart bättre om de hade spelat mera kända låtar och om publiken kunde vara lite lungare men det är samtidigt det som är grejen med rock konserter. Jag och Pontus gick från konserten lite tidigare för att sitta och chilla tills bussen kom. Vi hade inget bättre för oss än att göra dreadlocks av benhåren och sen slet vi av massa hår i taget. Got Damn vad det kunde göra ont. Ibland är det bra att inte vara för nykter. Ikväll ska Åsa och jag till Skara för att grilla me gänget där. Vet inte riktigt vilka som kommer men jag gissar på Micke, kicki, Marika, Maja och Rebecca. Men det kan säkert komma ngn mer. Nu ska ja testa Battlefield Bad Company och sen är det dax att åka iväg till skara. Bilder från helgen kommer imorn.

Nationaldagen

Kategori:

Idag har jag och Åsa varit i skulltorp vid sjön där men tyvärr så badade vi aldrig för vattnet var fortfarande kallt. Ikväll ska vi eller bara jag åka till Axvall där vi ska grilla hos Klasse och sen ska vi till Stadt för att lyssna på Rydell & Quick. Min Farfar fyller år idag också men tyvärr så har jag inte varit där och firat honom men här kommer ett grattis iaf.

GRATTIS FARFAR PÅ FÖDELSEDAGEN!

Mission Complete!

Kategori: Allmänt

Igår gjorde jag något som jag har velat göra länge. Jag och Patrik klarade av Super mario World på min Wii vilket känns jätteskoj. Var så avis på alla som fick spela det spelet när jag var liten och jag hade bara Vanliga Nintendo och kunde inte spela det. Senare på kvällen när Patrik åkt hem och jag la mej i soffan och kollade på Bourne Ultimatum(äntligen) jag köpte filmen för ett halvår sen men det har inte blivit av att jag sett den eftersom jag velat ha perfekta förhållanden. Tyvärr så var gårdagskvällen kanske inte den bästa eftersom jag hade sprängande huvudvärk och var jättetrött. Efter filmen så blev jag dock jättepigg och kände att jag kunde var uppe länge till men jag somnade ganska fort efter att jag sett början på Alien 3.

Veckans Xbox Live Arcade

Kategori: Tvspel

Idag släpptes ytterligare 2 spel på Xbox Live Arcade och det första var ett häftigt men ack så enformigt rymdskjutar spel som heter Aces of the Galaxy och det andra var ett pusselspel som fick en att minnas när man var barn och lekte med klossar av olika former spelet heter Roogoo.

Aces of the Galaxy

Roogoo

Tillfriskning

Kategori:

Idag har jag mått bättre förutom inatt och i morse då jag frös sjukt mycket och kände mej fruktansvärt stel i hela kroppen men nu på dagen så känner jag mej pigg och fräsh. Får se hur det blir inatt om jag ska jobba eller om jag ska stanna hemma en dag till. Som sagt så är det värst på natten och morgonen. Det har blivit att jag ätit mycket glass när jag vart hemma och det är så gott att man glömmer av att man är sjuk vilket är riktigt najs.
 

Ninja Gaiden 2

Kategori: Tvspel

Idag testade jag ett till demo spel till 360:n och det är inget mindre än Ninja Gaiden 2. Jag brukar inte tycka om sånna här spel eftersom jag bara tycker de är röriga och frukansvärt enformiga. Jag köpte Ninja Gaiden till min förra Xbox men det var så sjukt svårt att jag bytte in det snart igen. 2an verkar vara en aning lättare och därför roligare för det är inte skoj med för svåra spel. Grafiskt trodde jag detta skulle vara übersnyggt men jag tycker det ser ut som Ninja Gaiden med högre upplösning. Spelet är frukansvärt blodigt och det är fruktansvärt överdrivet vilket är rätt skoj. Blod färgar golv och väggar röda medans kroppsdelar flyger huller och buller. Det är inget spel jag skulle lägga mina pengar på men för den som gillar den här typen av spel så kan jag varmt rekomendera det. Rya hayabusa är Hårdare än Hårdast.

Resident Evil 5

Kategori: Tvspel

Jag längtar jag längtar tills Resident Evil 5. Fyran i serien var/är grym och det finns inget som säger att del 5 skulle vara sämre. Efter att man har sett denna trailern så ser man vad panik man kommer få när man spelar det.

Sjuk, allergi och mobil

Kategori:

Idag har jag inte mått så bra. Det började med Pollenallergi som jag fick förra året för första gången. Jag gick upp vi 3 tiden och så åkte jag till Hentorp och hämtade min gamla mobil som jag hade lämnat in på service. När jag kom hem så kände jag mej väldigt seg i hela kroppen och jag har spenderat hela dagen i soffan i stort sett. Nu ska jag lägga mej eftersom jag inte mår tillräckligt bra för att gå till jobbet. Hoppas det är bättre imorn för jag vill verkligen vara ute med Åsa.

Crash Time

Kategori: Tvspel

För några dagar sen så laddade jag ner en demo till 360:n och det hette Crash Time. Redan på namnet så kan man förstå att det stinker men jag gav det ett försök ändå. Det var ett av de fulaste bilspelen jag sett på mycket länge och jag undrade om det var ett spel som skulle kommit till första Xboxen och hade spelet gjort det så hade grafiken vart ful men ändå okej. Nu är den bara ful som stryk . Musiken i spelet var nog den sämsta spelmusiken jag hört på mycket länge den oxå. Samma slinga om och om ingen så den kunde lika gärna kommit till ett Nintendo 64 spel. När man stängde av spelet så stod det WARNING! This turns the game off. Den varningen borde stått när man satte på spelet. WARNING! This turns the game on.