Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

Vampire dream

Kategori: Allmänt

Inatt/imorse hade jag en skön dröm då jag drömde att jag blivit vampyr. Dock så var inte livet som vampyr så lätt som man kan tro utan vi fick gå i skolan och lära oss hur man skulle vara vampyr. Efter ett tag så började alllas tänder växa ut och alla som bodde på internatet hade problem med att prata ordentligt.

Precis innan jag vaknade så blev dock drömmen lite mer vrickad och jag fick i uppdrag att rädda fisken från lilla sjöjungfrun som hade dödat någon på fel sätt.

Tucker & Dale vs Evil

Kategori: Film Recensioner

Två hillbillies från landet reser på stugsemester för att dricka öl, fiska lite och ha det skönt. Väl där stöter de ihop med en grupp studenter som misstar killarna för mördare. Fler och fler dör och förvirringen stiger. Studenterna försöker skydda sig mot duon medan de i sin tur tror att ungdomarna ingått någon slags självmordspakt.

Det vimmlar av fördomar och missförstånd och killarnas stugsemester förvandlas snart till en av de blodigaste och hemskaste som världen har upplevt.

Min vän Pontus sa att denna filmen var hur kul som helst och självklart blev man sugen på att se den. Tyvärr så tror jag mina förväntningar var lite för höga. Visst var filmen lite småkul men ibland var den lite seg och förutsigbar. Jag blev även lite trött på alla missförstånd hela tiden. Vill man ha en svart komedi så är den klart sevärd men förvänta dig inget speciellt.

Speltriss vecka 22: Tillsammans

Kategori: Tvspel

Emmy har denna vecka valt temat tillsammans på sitt speltriss och här kommer mina tre tillsammans bilder.


Delad glädje är dubbel glädje. Portal 2

Halo serien hade nog aldrig blivit så stor om man inte hade kunnat spela tillsammans.

Borderlands är kul men spelar man med en kompis eller 3 så blir det många ggr roligare

En kväll på Harrys

Kategori:

Igår så gick jag till Harrys där Daniel med vänner väntade. Vi väntade inte så länge med att beställa lite bira och sen blev det att beställa käk. För min del blev det hamburgare med lite olika dressingar. Hamburgaren var god men lite torr tyvärr. Pommes Fritesen var inte heller de helt perfekta som de var på hamburgartallriken från stadt i Lidköping. 
 

Daniel, Rikard, Ola och Henrik

Top 10 Anticipated Games of E3 2011

Kategori: Tvspel

Jag håller med om en del av dessa spel men det finns även spel som GTAV, Forza4, Saints Row 3 och framför allt Nintendos nya konsol som jag ser fram emot extra mycket. E3 kommer blir spännande i år.

MW3 Trailer

Kategori: Tvspel

Jag vet att jag är sen med att lägga upp denna video och de flesta har väl redan sett den både 1 och 2 gånger. Min hype för spelet ökade faktist betydigt efter att jag sett denna trailer trots att den inte säger direkt mycket. Musiken är underbar likt Inception och ja vad kan man säga mer. Det ska bli intressant att se hur det blir till hösten då det är giganternas kamp. Battlefield 3 vs Call of Duty Modern Warfare 3.

Bokar man spelet på Gamestop så får du en exklusiv poster som man får redan nästa vecka.

Friday

Kategori: Allmänt

Fredag idag då. Mina planer för dagen är följande. Spela Dirt och kanske lite LA Noire. Sen blir det att fixa lite käk innan jobbet. Efter jobbet så blir det kanske lite NHL11 om Pontus vill hitta på nått. När Åsa kommer hem ikväll så ska vi kolla på Tucker and Dale vs Evil som Pontus rekomenderade i veckan.

Imorgon blir det oxå några timmars jobb på den bästa jobbplatsen ever. Efter det så är det champions League final och även om jag inte är något större fotbollsfreak så kan det bli kul att se på matchen med ett gäng vänner.
Ps denna helg på Gamestop så har vi ett extra erbjudande när du köper en wii konsol. Förutom 50% rabatt på nedanstående så får man med Wii Sports, Wii Sports Resort, Wii Remote Plus och t.ex Nhl Slapshot för 1599:-

Veckans Xbox Live v.21

Kategori: Tvspel

Denna veckan så hade ju microsoft lite småproblem med deras online shop men det löste sig rätt så fort ändå. Nu har jag iaf testat veckans xbla spel och det heter Dungeos and Dragon : Daggerdale och är ett klassiskt hack n´slash rollspel.
Jag hade förväntat mig en vuxnare Torchlight. Istället så fick jag ett halvfärdigt spel som är rätt snyggt på sina håll trots att banor som ser likadana ut. Trial versionen gav mersmak men efter att jag såg en trailer så tappade jag suget.

Det som gör att jag kanske köper det någongång när det är rea på det är att det går att spela Co-op. Men jag får se om det är någon som vill slakta fiender och läsa text eftersom igen i spelet verkar ha några röster.


1200Ms Points kostar Daggerdale och det tycker jag är lite väl saftigt då Torchlight för samma pris är 100ggr bättre.

Onsdag

Kategori:

Idag har jag haft en rätt skön dag. Jag började dagen med lite LA: Noire. Vilket är ett helskönt spel som jag tycker alla borde ta och testa. Efter det så drog jag till jobbet och där var vi fullt mannskap med mig, Pontus, Charlotte och Jimmy(Regionschef). Efter jobbet så blev det lite spelade men tyvärr så har microsoft haft lite problem med sitt marketplace idag så det blir ingen veckans xbox live idag.

Förhoppningsvis är problemen lösta imorgon så då ska jag testa veckans spel som verkar rätt bra. Nu ska jag spela lite Dirt 2 innan Åsa kommer hem från jobbet. Det är även våran dag idag vilket borde firas på något sätt.

Rango

Kategori: Spel Recensioner

Nu har jag klarat av Rango som jag vann i Emmyz tävling. Mina förväntningar på spelet var inte direkt stora men jag blev faktist positivt överaskad. Rango är ett typiskt filmlicensspel men jag tycker det var bättre än mycket annat som har släppts som jag har provat.

Jag antar att spelet är gjort för barn, men jag har lite svårt att se att ett barn skulle kunna klara detta då det händer väldigt mycket hela tiden. Spelet är även väldigt monotont då man spöar fiender, hoppar mellan olika avsatser och klättrar på väggar. Sen går det om och om igen. Vissa banor så får rida eller flyga och dessa banor är rätt lätta men problemet är att siktet är tvärt emot vad det är när man spelar vanliga banor vilket är riktigt störande och försvårar det hela avsevärt.

Zombies är så populära att de även finns med i spel som Rango

Kontrollen funkar oftast bra men ibland är det svårt att hoppa mellan plattformar vilket oftast leder till att man faller ner och får börja om igen. Som tur är så finns det många checkpoints. Jag vet inte riktigt varför jag spelade igenom hela spelet. Antagligen var det för att det var så pass kort och enkelt eller kanske främst att det var så lätta achivements.

Flygbanorna går riktigt snabbt och det gäller att undvika alla hinder.

Hittar man spelet billigt så kan jag rekomendera det om man gillar lite barnsliga spel. Dock så blir spelet de sista banorna väldigt tråkiga och utflippade.

Grafik 6 av 10
Ljud 7 av 10
Kontroll 7 av 10
Hållbarhet 5 av 10

Vanishing on 7th Street

Kategori: Film Recensioner

Ett oförklarligt strömavbrott lägger sig över Detroit, och vid soluppgången finns bara ett fåtal människor kvar - resten har försvunnit, kvar är endast högar med de kläder de hade på sig. Den handfull människor som finns kvar kämpar för att överleva det mörker som kryper in på dem, då timmarna av dagsljus börjar försvinna helt.

Denna filmen har jag velat se länge nu sen jag såg trailern för första gången. Men nu när jag har sett den så är jag sjukt besviken. Jag vet inte riktigt vad jag hade väntat mig men kanske lite mera action och lite mera skräck. Nu satt man mer uttråkad och rastlöst under filmen. Ingen film jag kan rekomendera tyvärr.  





Drive Angry

Kategori: Film Recensioner

Milton är en hårdnackad brottsling som brutit sig ut från Helvetet för att hitta den ondskefulla kulten som brutalt mördade hans dotter och kidnappade hans barnbarn. Han slår sig ihop med Piper - en sexig och tuff servitris med en '69 Charger, som söker egen försoning.

Handlingen i denna film är inte direkt lysnande men det spelar ingen roll då den är en perfekt söndagsrulle när man inte orkar bry sig direkt om någon handling. Drive Angry påminner om gamla actionfilmer där det var med viktigt med cool action än bra handling och visst funkar det även här.

Nicolas Cage spelar huvudrollen som Milton och jag tror inte han hade valt att vara med i denna film under hans storhetstid på nittiotalet. En roll som chockade mig lite var sektledaren som spelas av Twilight pappan Billy Burke. I Twilight är han hur god som helst men i denna film är han en riktigt idiot.




Speltriss vecka 21: Alkohol

Kategori: Tvspel

Denna veckan i Emmyz speltriss så är temat alkohol och jag tänker givetvis på GTA, Dead Rising och Fallout.


Att köra bil i GTA när man druckit slutar oftast med att man kör i bilar och får polisen efter sig

I Dead Rising 2 kan du dricka alkohol för att få tillbaka hälsa men dricker du för mycket så spyr du och då kan zombierna halka i spyan!

I Fallout blir du lite starkare av någon anleding när du dricker. Men som vanligt finns det dåliga sidoeffekter.

And the winner is.....

Kategori: Allmänt

ME!! Yes jag har haft sån tur den senaste månaden med att vinna i olika tävlingar som jag skrivit förut. Idag kom mitt pris i Emmyz Rangotävling. Tack för vinsten Emmy!

Priserna är Rangospelet till Xbox 360, En Rango penna och Notebook, Rangobandana och en Rango Tatuering. Awesome!


Pirates of the Caribbean : On Stranger Tides

Kategori: Film Recensioner


När Jack Sparrow stöter på Angelica, en kvinna från hans förflutna, är han inte säker på om det är kärlek – eller om hon är en hänsynslös bedragare som utnyttjar honom för att hitta den mytomspunna Ungdomens källa. När hon tvingar ombord Jack på den fruktansvärde piraten Blackbeards skepp,är det början på ett oväntat äventyr. Där Jack inte vet vem han ska frukta mest: Blackbeard eller Angelica.

Jag gillar verkligen alla Pirates of the Caribbean filmer men främst den första. Sen är jag lite tveksam om den andra kommer sen eller om det är den här som kommer bli den näst bästa.

Jag & Åsa såg denna film på bio i 3D och det var då jag fick känslan av att vad tråkigt det är med 3D egentligen. Visst är det fräckt när grejor kommer ut från filmen men man får man betala att få sämre bildförhållanden, vilket märkts väldigt tydligt i de mörka delarna av filmen. 3D känns rätt ovärt i mina ögon nu när man sett några filmer. Det är kul de första 15minutrarna men sen blir det som vanligt typ. Sen avskyr jag verkligen att ha på mig 3D glasögonen.

Jaja nu tillbaka till vad jag tyckte om filmen. Jag gillade den men ibland gick filmen lite på tomgång och ibland var det lite väl flummig. Det som var skönt med filmen var att de inte fortsatte med de gamla filmerna utan började på ett nytt äventyr och (Spoiler) det kan nog bli så att det dyker upp en till film i framtiden.

Rio

Kategori: Film Recensioner

Fågeln Blu som förflyttas från det trygga burlivet till den vilda brasilianska djungeln. Och det hade nog gått alldeles strålande, om det inte varit för en sak. Han kan inte flyga...

På sina äventyr stiftar Blu bekantskap med den färggranne Rafael som känner djungeln som sin egen bakficka, sångfåglarna Nico och Pedro som har lite olika musikaliska tolkningar på vad det innebär att vara en sångfågel, den vackra, vilda Jewel samt djungelns mest osannolika invånare; Bulldogen Luiz som förstår att det inte är snällt att äta upp sina fågelvänner men ibland vattnas det ändå i munnen på honom.

Jag har hört både bra och dåligt om denna filmen jag jag hamnar lite sådär mitt emellan. Den är inte dålig men heller inte så bra som tidigare animerade filmer. Skaparna till denna film har även gjort Ice Age filmerna och jämnför jag mot dem så gillar jag mera Ice Age. Det finns inte så mycket att säga om filmen men funkar att se om man har lite tråkigt.

Regular Ordinary Swedish Meal Time

Kategori: Videos

Igår så upptäckte jag dessa roliga klipp på youtube och jag garvade mycket. Hur man gör pytt i panna på svenskt vis. ENJOY!

Screeeeeeam 4

Kategori: Film Recensioner

Skräckmästaren Wes Craven är tillbaka. Nytt årtionde. Nya regler. För tio år sedan tystnade skriken och mördaren, som dolde sitt ansikte bakom den numera legendariska Scream-masken, försvann. Sidney Prescott har lyckats återvända till ett relativt normalt liv, mycket tack vare sitt skrivande. Men nu är det dags igen - mördaren har återvänt och skriken får en ny dimension.

Nu har man sett uppföljaren till den gamla filmserien scream. Mina förväntningar på filmen var kanske inte jättehöga men jag blev ändå besviken. Det finns mycket att klaga på i denn filmen men en grej både jag och Åsa tänkte på var att karaktärerna i filmen inte verkade bry sig att deras vän hade dött kvällen innan. Scream filmerna har väl aldrig varit äckliga men jag hade gärna sett lite mera skräck och mindre flams.
Filmens slut var faktist lite oväntat och blev därför blev filmen lite bättre mot slutet.



I am Number Four

Kategori: Film Recensioner

John Smith är en mycket speciell ung man som döljer sin sanna identitet för att undkomma en dödlig fiende som vill förgöra honom. Tillsammans med sin beskyddare bor John i en småstad, som han för tillfället kallar sitt hem. Där inträffar en rad oväntade, livsavgörande händelser - han möter den första kärleken och får nya kraftfulla förmågor och kommer i kontakt med andra som delar hans otroliga öde.

Jag har läst att detta är den nya Twilight och visst har filmerna några gemensamma nämnare som t.ex övernaturliga krafter, kärlek och skoltid. Men det som jag tycker finns i Twilight är en skön stämning som tyvärr saknas i denna filmen. En annan grej med filmen jag störde mig på var att fienderna i filmen var fruktansvärt fula plus att deras vapen såg väldigt plastiga ut.

Nog klagat på filmen. Trots vissa problem jag hade med filmen så var den helt okej och det ska det bli intressant att se en uppföljare.

Veckans Xbox Live v.20

Kategori: Tvspel

Denna veckan så kom det ett snyggt, snabbt och klassiskt rallyspel på xbox live. Spelet jag skriver om är givetvis Sega Rally Online Arcade. Har man spelat Sega Rally tidigare till Xbox360 eller Ps3 så vet man vad som väntar. Men jag blev ändå lite nyförälskad eftersom jag glömt av farten i spelet. Tyvärr så har jag redan ett rallyspel som jag kör för tillfället så något köp blir det inte av mig just nu. Men kanske vid ett senare tillfälla då jag vill ha ett fartfyllt bilspel.

800Ms Points kostar Sega Rally Online Arcade och är lätt värt det.

Turtles review

Kategori: Videos

James Rolfe mer känd som angry video game nerd har kollat igenom alla säsonger av Teenage Mutant ninja turtles och berättar en hel del rolig koriosa om serien. Detta väcker mycket barndomsminnen trots att jag inte har sett så jättemånga avsnitt.

Speltriss vecka 20: Kärlek

Kategori: Tvspel

Denna veckan har Emmyz temat kärlek på sin speltriss vilket kan tolkas på lite olika sätt som kärleksrelationer, Kärleksscener med mera.


Så många gånger som Mario har räddat Prinsessan Peach från Bowser så måste det finns kärlek dem emellan.

Link & Zelda har även de några känslor för varandra.

John Marston i Red Dead Redemption gör allt för att komma hem  till sin familj. Det är kärlek det.

Friday the 13th

Kategori:

Idag är det fredag den 13:e och jag känner att det kommer bli en bra dag. Jag har börjat dagen med lite nhl11 och snart ska jag iväg till jobbet =). Tyvärr så missar jag semifinalen i hockey vm men det får jag väl leva med. När jag kommer hem efter kl 7 så ska jag testa Dirt2, Just Cause2 och Carnival Games till kinect som jag hittade billigt.

Antagligen så kommer Carnival Games vara rätt kasst men för 130spänn så får det gärna det och som tur är så kan jag ju sälja det till gamestop där man just nu får 20% extra för sina spel om man säljer dem och har en trade in bag.

Fast & Furious 5

Kategori: Film Recensioner

Sedan Brian och Mia Toretto fritog Dom från häktet har de korsat många gränser för att kunna undvika myndigheterna. I Rio de Janeiro har de slutligen hamnat i en återvändsgränd och måste göra en sista stöt för att kunna vinna sin frihet. Medan de samlar ihop sitt gäng av toppförare vet de fortfarande att det enda sättet för dem att verkligen slippa undan är att konfrontera den korrupte affärsman som vill se dem döda. Men han är inte ensam om att vilja få tag på dem.

Den hårdkokte FBI-agenten Luke Hobbs missar aldrig ett mål. När han får i uppdrag att sätta stopp för Dom och Brian sätter han ihop en insatsstyrka av elitpoliser och går till angrepp. Men under sin jakt över hela Brasilien inser Hobbs snart att det är omöjligt att skilja de onda från de goda. Nu måste han lita till sina instinkter för att fånga sitt byte, innan någon annan hinner ikapp dem.

Jag och Åsa var och såg denna film på Bio igår och både blev riktigt positivt överaskade. Det är inte så mycket Fast and Furious känsla kvar av filmen vilket jag tyckte var rätt skönt. Däremot så fanns det väldigt många bekanta ansikten från tidigare filmer vilket var lite kul att se. Filmen utspelar sig i Rio De Janeiro och under vissa action inslag så kände man igen sig från Modern Warfare 2 vilket fick en att fundera om det var medvetat. Fast Five är en riktigt bra film om man gillar fartfylld action men den hade även många lugna partier.

Veckans xbox live v.19

Kategori: Tvspel

Denna veckan fick man nöjda sig med ett ända spel men det var i och för sig roligare än alla shooters som har kommit den senaste tiden. Spelet som kom heter Gatling Gears och jag har ett svagt minne av detta att jag sett det förut men jag är inte riktigt säker.

Spelet går i alla fall ut på att du styr en mech som ska spränga sönder allt i sin väg i stort sett. Till en början så kommer det lite soldater och senare dyker det upp lite större fiender som t.ex pansarvagnar. En riktigt bra grej med spelet är att det går att spela co-op både offline och online.

Kontrollen funkade smidigt och grafiskt så flöt det på mycket bra. Det som var mindre bra med spelet var dock att att vissa fiender var svåra att se.

 1200 Ms Points kostar det om du vill ha hela detta spel.

Veckans andra spel heter Star Raiders och är ett rymdaction spel som jag tyckte gick alldeles för segt. Kontrollen funkade väl hyfsat men segheten i spelet gjorde att jag tappade intresset snabbare än vad jag kanske borde. Nu är i och för sig inte jag nog scfi fantast men det borde ju kunna vara lite roligare och inte så tråkigt.

Star Raider kostar 800 Ms points men är inte ens värt den summan.

I´m a Winner

Kategori: Allmänt

Den senaste tiden så har jag haft sån jävla röta. Det började med att jag vann kartpaket first strike till cod blops. Sen efter det så vann jag ju Operation Flashpoint Red River. Efter det så vann jag Halo Reach och beta nyckel till Gears of War 3. Nu har det hänt igen. Denna gången vann jag i Emmyz blogg där jag vann spelet Rango med lite extra lull lull. Nice!
Riktigt turmånad för min del alltså.

Speltriss vecka 19: Blue

Kategori: Tvspel

Den trevliga Emmyz som jag träffade under Gamex har åter igen skapat ett speltriss med temat Blue. Jag har valt att tolka veckans speltriss med blå figurer i spel.


Swarm som kom ut till xbox Live för några veckor sedan

Sonic är nog den kändaste av de blå spelfigurerna

Liara T´Soni från Mass Effect är verkligen blå

Mr.Nice

Kategori: Film Recensioner

Howard Marks ambition tog honom från den slitna småstaden till Oxford, där han inte bara blev introducerad till högre studier utan även till marijuana. Han nöjde sig inte med att uppleva det egna ruset, utan såg den kommersiella potentialen, och snart har han inlett sin smugglarkarriär och dess möjligheter till rikedom. Han börjar ordna smugglingar från Pakistan och snart har han en jätte business över hela världen med 25 företag, 43 alias, 89 telefonlinjer. Inblandad i Maffian, CIA, IRA och MI6. Girigheten driver honom dock för långt och snart riskerar Marks såväl sin frihet som sina närmastes säkerhet.Han var Englands mest jagade man. Han har avtjänat sju år i USA:s tuffaste fängelse.

Jag gillar filmer som är baserade på verkliga händelser och filmer som handlar om brått är väldigt intressanta. Mr. Nice påminner en hel del om filmen Blow med Johnny Depp och Penélope Cruz där man får följa en knarkkung från starten till höjden till botten. Mr.Nice var intressant men inte lika fint filmad som Blow och var mycket mer engelsk vilket i och för sig inte är så konstigt då Howard Marks kommer därifrån.

Hockey VM

Kategori:

Igår så var jag och pontus återigen på o´learys i Skövde och kollade på VM i Hockey där Sverige mötte USA. U Suck Ass som pontus kallade dem i 3:e perioden. På pappret så trodde jag det skulle bli en mycket jämn match men USA körde på samma taktik hela tiden vilket Sverige oftast försvarade sig bra emot.

Det blev ju tillslut 6-2 i matchen och Sverige som var tvunga att vinna vann även gruppspelet vilket var riktigt najs. Imorgon väntar Frankrike på tur och där borde man få se ännu mera mål.

Natchos med Cheese, Salsa och Quacemole dip

Beer Beer

Chips, öl och hockey. Det är grabbigt det :P

Veckans Xbox Live v.18

Kategori: Tvspel

Denna veckan så är det åter igen väldigt japanska spel som har dykt upp. Det första jag testade heter moon Diver och är ett sidoscrollat spel där du styr en karaktär samtidigt som du spöar på massafiender. Spelet känns lite som ett Contra utan skjutvapen. Jag tyckte det var riktigt tråkigt men det kanske lyfter en aning om man är 4 vänner som spelar tillsammans.

Musiken i spelet var katastofalt dålig och jobbig att lyssna på och fienderna var tråkiga att slå på så det blir inget köp utav mig.

Moon Diver kostar 1200Ms points

Veckans andra spel var även det väldigt japanskt och heter Bangai-O HD Missle Fury och det gör verkligen själ för sitt namn. Jag har nog aldrig sett så många missiler på en och samma gång som i detta spel. Spelet är väldigt likt geometry Wars och har samma kontroll där du styr med vänstra spaken och skjuter/siktar med den högra.

800 Ms points får man betala för detta överdriva spel som man knappt överlever en minut i.

Pirater & gruvor

Kategori: Spel Intryck

Idag kom det en demo på Lego Pirates of the Carribean vilket liknar alla andra lego spel som släppts de senaste åren. Den korta demoversionen utspelades i början av första filmen och jag hade rätt skoj med spelet trots likheten med alla andra legospel. Grafiskt så ser jag inga förändringar mot t.ex Lego Harry potter men detta spelet känns ändå gladare och roligare än Lego harry Potter demot.
När man spelar som Jack Sparrow så kan man använda hans kompass för att hitta olika föremål på banorna men när man gjorde detta så gick karaktären riktigt segt vilket jag tyckte vad synd.

Lego Pirates of the Carribean släpps 13:e Maj

En annan demo som släpptes idag var Red Faction : Armageddon. Red Faction började som ett FPS till PS2 som senare blev ett sandlådespel till 360 & Ps3 och nu har det blivit ett tredje persons actionspel med Dead Space vibbar. Jag gillade det förra Red Faction Guerilla och hade gärna sett en förbättrad version utav det.
Armageddon känns väldigt tråkigt och fienderna var fruktansvärt tråkiga att möta i tid och otid.
Även om Red Faction serien har ändra genre fler gånger så har det alltid funnits en gemensam nämnare spelen emellan och det är att man kan spränga sönder allt i stort sett.
Detta går utmärkt i Armageddon men jag såg aldrig någon poäng med det. Det som är nytt med Armageddon är att du även kan återställa miljöer som gått sönder med ett enkelt knapptryck.

Red faction Armageddon släppts i juni men det kommer inte bli ett köp utav mig.

Felix Herngren

Kategori: Film Recensioner

Felix Tobias Herngren föddes 1967. Han visste förmodligen inte då att han skulle bli en av Sveriges populäraste komiker. Denna DVD innehåller det allra bästa med Felix. Från genombrottet i SMASH till TV-succén Solsidan.
 
I Sen kväll med Luuk blev Felix kult med sina karaktärer Papi Raul, Dan Bäckman och Tim Hibbins. Här finns också klipp från TV-serier som Pangbulle, Hjälp!, Pentagon, Extra Extra, Ulveson & Herngren, Det sociala spelet, Parlamentet, Sanningen bakom, Roast, Boston Tea Party samt biofilmerna Vuxna Människor och Varannan Vecka. Detta och mycket mer i DET ALLRA BÄSTA MED FELIX HERNGREN. Åååhhh, vad roligt...

Jag har aldrig varit något större fan av Felix Herngren. Denna dvd samling är tyvärr inte så rolig om man jämnför med andra komikers samlingsverk. De roligaste i filmen är sådant man såg för många herrans år sedan eftersom det är lite nostalgi.

Speltriss vecka 18: GOD

Kategori: Tvspel

Ny veckan och denna veckan har Emmyz  är temat God och kan ju vara någon spelkaraktär som är snäll eller som min första tanke var God på engelska.


Nu i Mortal Kombat tider så passar Raiden in

Too human handlar om asagudarna men tyvärr så blev det inget bra spel efter alla år av hype

I Black and White spelar du som gud sjäv men detta spelet tycker jag var tråkigare än vad det borde ha varit.

Damn you bugs!

Kategori: Tvspel

Idag fick jag operation Flashpoint Red River som jag vann från FZ.se men tyvärr så är det redigt buggigt då jag inte lyckas komma förbi träningsuppdraget.
De första gångerna jag testade hade min soldat inget vapen framme och det gick inte heller ta fram. Efter att jag startat om så hände samma sak igen. Efter några omstarter så fick jag äntligen fram ett vapen men då trodde spelet att jag hade ett automatvapen men egentligen hade jag en pistol som inte gick att byta bort även om det skulle gått att göra med Y knappen.
 
Jag hoppas att spelet funkar bättre nästan gång jag testar annars blir det att byta in det på gamestop.

Releaselista för Maj 2011

Kategori: Listor

Cabela´s Dangerous Hunts 2011 2011-05-06
The First Templar 2011-05-09
SBK 2011 2011-05-12
Brink 2011-05-13
LEGO Pirates of the Caribbean 2011-05-13
MX vs ATV - Alive 2011-05-13
Xbox 360 Arcade Triple Pack (Limbo, Trials HD, Splosion Man) 2011-05-13
L.A. (LA) Noire 2011-05-20
DiRT 3 2011-05-24

Denna månanden släpps det inte så jättemycket till 360 men det finns självklart intressanta titlar som LA Noire, Dirt 3 och Brink.

The Sound of Friday(2 days late)

Kategori: Musik

Denna veckans låt är en RixChristian parodi på låten Barbra Streisand med Duck Sauce.
I Give You Birdie num num.