Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

Gott Nytt År

Kategori: Allmänt

Gott Nytt år från mej och Itchy!!

Hoppas 2008 blir ännu bättre än 2007. Vilket kan vara svårt att slå när man tänker på allt bra som har hänt. Förhoppningsvis så fixar jag mitt körkort nästa år och ett jobb/utbildning.
image282

Vulcano in Skövde

Kategori:

image280Inatt drömde jag att det blev som i filmen Volcano. Hela skövde blev drappat och det kom upp magma överallt från marken. Jag var vid P huset på Commerce så jag hoppade allt jag kunde för att ta mej så långt ifrån magman som möjligt. Jag kunde hoppa 2-3 meter upp i luften när jag hoppade jämnfota och kom ännu längre när jag tog i.  Väl uppe på toppen hittade jag ett ställen där man skulle markera alla rutor på en figur. Lyckades man med det så fick man någon hemlig skatt. Tyvärr så kom jag aldrig så långt. Helt plötsligt byttes allt ut mot pärlplattor som man var tvungna att bygga i rätt färger för att man skulle få skatten och det var lättare sagt än gjort. Efter att jag och Lillemor(Åsas mamma) försökt ett tag så vaknade jag.
Jag drömde också att jag köpte mej ett Wii och 2 spel för 1000kr men hann tyvärr aldrig spela det.

image281

Call of Duty 4: Modern Warfare

Kategori: Tvspel

image279I julklapp fick jag överstående spel av en mycket tveksam Mamma men sen tog hon sitt förnuft till fånga och köpte det till mej. På annandagsjul testade jag spelet och jag tyckte om det direkt. Första uppdragen gick ut på att hämta information på ett fartyg men det uppdraget blev inte riktigt som planerat så man fick fly från fartyget medans det höll på att sjunka. Andra uppdragen utspelar sej på landbygden och man börjar lära sej hur spelet funkar. Men det är inte förrens uppdrag 3 som man verkligen får vara med om ett krigsdrabbat mellanöstern. Kulorna sprutar mot en och bilar sprängs på löpande band. Helvetet är här tänker man både en och två gånger.

image277
image278

Sämst 2007

Kategori: Listor

Igår skrev jag vad jag tyckte hade varit bra 2007. Idag tänkte ja skriva om filmer, låtar, spel och annat som har varit dåligt som jag varit med om detta året. 1:a = Sämst

Årets Sämsta film
 1. Pumkinhead : Ashes to Ashes
 2. The Darkling
 3. Swamp Thing
Årets Sämsta spel
 1. Two Worlds (orkade bara testa i 4min)( Xbox 360)
 2. Fuzion Frenzy 2(Xbox 360)
 3. Scramble(Xbox Live Arcade)
Årets Sämsta  Live-akt
 1. Tough Alliance(30min speltid =S)
 2. Billy Talent
 3. Blindside
Årets Sämsta Umbrella version
 1. Rianna (dålig)
 2. Vanilla sky(bra)
 3. LillaSyster(Bäst)

The sound of Friday

Kategori: MusikFredagens låt kommer lite senare än vanligt. Men denna gången är det ett av de hårdaste banden.

2007 Review

Kategori: Listor

Tänkte jag skulle sammafatta allt som varit bäst detta året med t.ex bästa film plats 1-3. 1 är det bästa.

Årets Album
 1. Dreamin in a Casket - Hardcore Superstar
 2. The Unattractive Revolution - Crashdïet
 3. What If Leaving Is A Loving Thing - Sahara Hotnights
Årets Film
 1. Children of men
 2. Die Hard 4
 3. The Simpsons the Movie
Årets Spel
 1. The Orange Box
 2. Mass Effect
 3. Halo 3
Årets Resa
 1. Roattripen till västkusten med Patrik
 2. Arvikafestivalen
 3. Kryssningen till Åland
Årets Besvikelse
 1. Inget Jobb
 2. GTA 4 släpptes ej
 3. Hardcore Superstar hade inget release Party
Årets Drink
 1. Fishermans Friend
 2. Likör 43 med mjölk
 3. Screwdriver
Årets Live-akt
 1. Mando Diao - Pier Pressure
 2. The Sounds - Pier Pressure
 3. Neverstore - Pier Pressure
Årets Händelse
 1. Åsa och Jag firar 1 år tillsammans
 2. Jag skaffar Itchy
 3. Hardcore Superstar släpper världens bästa skiva
Julklappar

Kategori:

Finally, så e ja tillbaka efter jul uppehållet. Det har inte varit meningen att inte skriva men det har hnt så himla mycket annat så då blir det så här. Min Jul detta året har varit kanon. Den 22:a kom jag till Åsa och vi smyg åt på julmaten som vi skulle äta dagen där på.

Söndagen den 23:e så öppnade jag massa julklappar med Åsas familj och det var supermysigt. Jag fick Spiderman 3, munktröja, Elvis bok och ett Bälte.

Måndagen den 24 åkte jag till Axvall för att fira julen med Mats, Pappa och Linda. Efter maten och Kalle ankas Jul så var det Julklappsöppning då fick jag en Bart Simpsons docka, Pirates of the Caribbeans Vid världens ände och Pengar.

 Tisdagen den 25:e så åkte jag till Mormor och Morfar för att träffa dem och mina kusiner. Vid middag åkte vi vidare till Mamma och Freddie och där åt vi och öppnade ännu mera paket. Call of Duty 4, Glögglas, Karaff, Pengar, Choklad och Pirates of the Caribbeans Vid världens ände( igen) Det har blivit en tradition för mej att jag alltid får samma sak av Mamma och Pappa. Efter att jag varit där i några timmar så var det dax att ge sej vidare. Jag åkte med Svenne till tråvad där Tomten var på besök för att ge mej ännu mera paket. (Måste varit mycket snäll i år). Detta var och samma dag som jag och Åsa firade ett år men tyvärr så kändes det inte så mycket som det eftersom vi knappt träffades förutom på kvällen fast då var vi ju runt massa människor.

Familjen Ströms Julgran
image275
Mina Kusiner och jag spelar spel
image274Merry X-mas

Kategori: Allmänt

image273

Måste ses!

Kategori:

Idag såg jag en trailer på en film som jag bara blev förälskad i direkt. Jag måste se den när den kommer på bio helt klart. Namnet på filmen är I am Legend med Will Smith i huvudrollen. Jag har ingen aning om vad den handlar om men enligt trailern så såg det ut som om Will är helt ensam i Amerika och de ända som lever är några snabbspringande zombieliknade varelser. Jag sa till Åsa direkt att den vill jag se och hon blängde på mej och sa : Bara för att det är Zomibes i eller?
Japp svarade jag och log.

The sound of Friday

Kategori: MusikJack black & Kyle Gas Vs The Devil alias ( Dave Grohl) Kan det bli bättre

Halo 3 Recension

Kategori: Spel Recensioner

image272
Det var mycket längesen som jag klarade av detta spelet men nu kommer recentionen på det. Bättre sent än aldrig. Jag har klarat av spelet både med Pontus och med Patrik 2 gånger på olika svårighetsgrader. Det börjar med att man hör Cortanas röst som säger

"They let me pick, Did I ever tell you that. choose which ever spartan I wanted. You know me, I did my research watched as you became the soldier we needed you to be. Like the other you where strong and swift and brave. A naturel leader. But you had something they didn´t, Something no one saw but me. Can you guess? Luck"

 Det är natt och något brinnade far fram över skärmen och det blir alldeles ljust för en sekund.

 "Was I wrong?"

Kameran visar en jungel, Några soldater pratar om Master Chief som ligger där orörlig mitt i jungeln. Det var han som var det brinnade som for framför skärmen några sekunder innan. Han har fallit 2km minst och känns gott som död. Men strax där på vaknar han till liv och då börjar spelet. Första banorna i jungeln är helt underbara. Några timmar senare har man fått slåss på motorvägar och öknar, inomhus banor, snöbanor och massa annat. När sista banan närmar sej så är tyvärr spelet väldigt tråkigt. Man får slåss mot Fludd som är precis över allt. Grafiken hade jag önskat mycket mera av men designen på banorna och alla action man får uppleva väger upp allt sammans. Ljudet på vissa vapnen är också en besvikelse. De låter väldigt fjuttiga. Nu låter det som om jag bara klagar och klagar men så är det inte. Bara att man vill ha mera av allt nu när det är sista delen i trilogin och så har man väntat väldigt länge. Musiken där emot är underbar, Den är framför av en symfoniorkester och man får verkligen andrenalinkickar när stråkarna drar på för fullt. Multiplayer läget har jag inte provat så himla mycket men det ska vara väldigt bra har man ju hört så därför kommer spelet hålla väldigt länge.

Grafik 8 av 10
Ljud 9 av 10
Kontroll 10 av 10
Hållbarhet 9 av 10

Totalt 9 av 10

Half Life 2 Recension

Kategori: Spel Recensioner

Nu har jag äntligen spelat igenom Half Life 2. Som är en del av Orange box som jag köpte i höstas. Det tog ett bra tag om man ska räkna med att jag köpte spelet först till PC hösten 2005. Men nu tillbaka Xbox versionen. Half Life 2 är ett spel som troligtvis alla har hört något om. Det är riktigt bra spel. Det är inte bara att skjuta hela tiden utan man får göra lite olika problemlösningar oxå. Spelat handlar om Gordon Freeman som än en gång måste hjälpa till och reda ut allt som är fel. Denna gången skall han hjälpa motståndsrörelsen mot combines och utomjordingar. Staden det utspelar sig i heter City 17 och hålls under sten hård kontroll av The combine. Gör man något fel så dör man eller har man tur så sätts man i fängelse med toryr. Kan ungefär liknas med natzi tyskland.
Man får uppleva många olika miljöer under Gordons äventyr och det är nog ett av de bästa äventyren jag har spelat någonsin. I spelet träffar man en tjej som heter Alyx och hon är så himla verkligehets trogen att man gillar henne direkt. Citat av Mikael från Gamereactor : "jag SKA banne mig gifta mig med Alyx. På något sätt." Grafiken är inte av toppklass men det är ju inte så konstigt eftersom det var 3år sen spelet kom till PC.

Betyget till detta spel är självklart ett toppbetyg.

Grafik 9
Ljud 10
Kontroll 9
Hållbarhet 9

Totalt 9 av 10
Efter detta ska jag spela igen om Episode One & Two som jag längtar till. Förhoppningsvis tar det inte lika lång tid att klara som Half Life 2 :P

Wedding Time

Kategori:

Inatt drömde jag att Åsa och Jag skulle gifta oss. Det var efter nyår någongång och varken jag eller Åsa vill gifta oss när det är kallt. Men tillbaka till drömmen. Vi skulle gifta oss klockan 12:25 och den dagen vaknade jag 11:35 så jag fick lite panik över att jag inte skulle hinna. Men så fick jag skjuss av Alan Harper( från 2 ½ män) Problemet var bara att jag kom på efter vi kört en stund att jag har ingen smoking att ha på mej.
Så jag och Pappa fick åka in i skövde för att leta efter en. Det var 40min kvar innan jag skulle stå altaret bredvid min Åsa så Pappa mej körde till någon affär som kan liknas med biltema blandat med en rutten klädaffär. Där fanns inget man kunde ha på sej men Pappa ville inte lämna stället eftersom de hade så billiga verktyg. Det tog hela dagen innan vi gav upp med smokingletandet. På kvällen träffade jag en inte allt för glad Åsa men efter jag förklarade min situation och att det vi egentligen ville gifta oss på Sommaren så blev hon glad och såg fram emot det. Det var en mycket flummig dröm med massa av olika karatärer som jag inte kommer ihåg just nu.

Vår, Sommar, Höst & Vinter

Kategori: Allmänt

image265image266image267image268

Yippie! Jag fick mitt efterlängtade

Kategori: Tvspel

Nu öppnade jag posten och gissa vad jag hittade. Fight Night Round 3. HAHA! Det skulle komma efter alla mina andra grejor jag har beställt men icke då. Nu ikväll ska jag och patrik göra oss en tungviktare och sen ska vi träna styka o snabbhet och sen efter det ska vi spöa varje motstånd som vi får möta. Moahahaha!!

Mitt i nyllet favoriten

Kategori: Videos

Mitt favorit avsnitt fråm Mitt i Nyllet. Tomas(Floran) blir terroriserad av en trubadur hela dagen.

Krikelin

Kategori: Party!

I fredags så var vi som sagt på Krikelin men innan det så fick vi värsta panikstessen. Jag och Patrik satt lugnt spelade Hockey o drack. Helt plötsligt kolla ja på klockan och den visade 23:31. SHIT tänkte jag och kollade klockan på tvn(samma tid där) Sen bad ja patrik kolla klockan på moblilen och där var det oxå samma tid. Vi blev stressade eftersom vi hade tänkt att vara där halv 12. Efter Patrik fixat frillen så gick vi iväg. Kom till Krikelin vid 12 någon gång. När vi kom dit så kände vi oss näst intill nyktra efter 6timmar drickande så det vara bara att gå fram till baren och beställa mer att dricka. Efter ett tag så gick vi till dansgolvet och röjde så gott vi kunde. Jag fick en full kille efter mej som sa att jag skulle imgås med honom så att det inte skulle bli bråk mellan honom och en annan eller nått sånt. Fattade inte vad han mena riktigt. Senare på kvällen så träffa jag en gammal klasskompis till Åsa och vi snacka på riktigt mycket så det var coolt.

Vi kom hem till mej efter att vi hade tagit lite fyllemat på stan. Väl hemma så spelade vi Xbox men efter nån timma så blev vi lite trötta så vi gick och la oss.

Dagen efter så kollade vi på Stardust och åt Pizza. Den filmen var riktigt bra om man tycker om Äventyr/Fantasy filmer.
image264

Fest i fullgång

Kategori: Party!

Just nu e Patrik o duschar och både han o ja håller på att dricka oss fulla så att vi inte känner kylan sen när vi ska gå vidare till Krikelin. När han kommer tillbaka så ska vi spela åttondels final i Nhl och förmodligen så kvalar vi vidare till kvartfinal och sen förhoppningsvis Final!

Das Grande Finale!


Jag har under kvällen blandat några übergoda mjölkdrinkar till mej och Patrik som bara måste smakas. Sen har vi testat Assasins Creed som e lika coolt som det låter. Nää nu ska ja gå tillbaka till soffan för att dricka upp min Screwdriver.

Smell ya later!

The sound of Friday

Kategori: Musik

Varje fredag i fortsättningen kommer jag att ha en fredagslåt här som får mej att må bra.

Snälla Ginza

Kategori: Allmänt

Nu verkar det som om Ginza har fått tummen ur röven o skickat mina grejor inklusive Fight Night Round 3 =)
Jag tar tillbaka det jag skrev igår lite iaf. Dock så får jag och Patrik inte spela spelet ikväll som planerat men vi överlever nog.

Imorgon kommer en blogg om vad som hänt ikväll och inatt. Så synd att min kamera e hos Åsa annars skulle man kunna ta massa kort fina fyllekort under kvällen. (Ringer patrik i detta nu och ber han ta med sin kamera). Han Kunde!

Dumma Ginza

Kategori: Allmänt

Suck imorn hade jag och Patrik tänkt att dricka, Spela och kanske gå ut senare på kvällen. Jag beställde Fight Night Round 3 från Ginza i Måndagsnatt samt lite andra grejor. Men idag fick jag veta att spelet var slut och att de skulle beställa in det. Så istället för att jag ska få spelet i veckan så får jag det kanske innan jul men troligtvis inte. Tycker det är konstigt att de inte skickade mina andra grejor jag beställde innan så att jag kunde fått något denna veckan. Istället får jag vänta på dem till nästa vecka och sen vänta på Fight night i ytterligare 1-2 veckor..Grrrr! Jag skulle kunna avboka spelet men då får ja betala 49kr. WHYYY liksom.
image263
Santa Lucia

Kategori:

Imorse vakna ja utvilad och det var skönt. Klockan var halv 11 och Åsa låg vid min sida. hon hade drömt någon äcklig dröm som hon inte kom ihåg och jag drömde att jag försökte få ut mitt pris från en lott som jag vann på. Priset var en gammal digitalkamera, 5kronor pch något mer jag inte kommer ihåg just nu. Problemet var att butiksägaren förstod aldrig att jag hade vunnit så han vägrade ge mej någon vinst. Vi tjafsade i flera timmar och sen kom Åsa in i Butiken och vann samma pris. Då fick hon det direkt. Grrr! Mycket märklig dröm. Antigen betyder det att jag ska köpa lotter eller så betyder det att jag ska ge lotter till någon annan.

Vad tror ni?

Jag drömde också att det var festival och att vi festade men de drömmarna kommer jag inte ihåg så mycket av.Besvikelse

Kategori:

Igår såg jag och Åsa på Sunes Jul tillsammans och det var inte alls lika bra som vi kom ihåg. Vi såg iof bara 2 avsnitt av 24 men ändå. Nån gång innan jul så kommer jag se klart på Sunes Jul iaf för jag vill se när de äter på restaurangen och när Rudolf tappar knäck på golvet. Rudolf är verkligen den bästa i filmen så han vill jag se mycket av.
                                     image262

Backyard Babies Top-10

Kategori: Listor

 1. Minus Celsius(Stockholm Syndrome)
 2. Hightlights(Total 13)
 3. Roads(People Like People Like People)
 4. Earn the Crown(Stochholm Syndrome)
 5. Heroin Heroes(People Like People Like People)
 6. A Song for the Outcast(Stockholm Syndrome)
 7. Clash(Making Enemies Is Good)
 8. Painkiller(People Like People Like People)
 9. Things to do before we die(People Like People Like People)
 10. I Love To Roll(Making Enemies Is Good)
Har du någon annan favorit så kommetera gärna.

F****ing Cliffhangers

Kategori:

Åhh vad det är jobbigt med alla dessa cliffhangers. Senaste jag så var Prison Breaks cliffhanger som var precis på tv. Den värsta Cliffhangern jag vart med om är när Halo 2 slutar. Man tror man äntligen ska få vara med om en slut fajt men helt plötsligt utan anledning kommer eftertexterna och då blir man lite purk. Sen finns ju alltid dessa cliffhangers på alla Lost, 24 och alla andra serier oxå. Men de är inte lika jobbiga som om en cliffhanger är på en film eller spel eftersom om det är på ett spel så kan man få vänta 2-5 år innan man får veta fortsättningen.

Julklappar

Kategori: Allmänt

Nu har jag slagit in några julklappar o det känns gött. Nu är det bara vad man ska hitta på till älsklingen. Jag har haft mina ideer men inget som är riktigt bra. Man vill ju att det ska vara något bra och något som man minns. Men idag har ja ju 14 dagar på mej innan det är julafton. Så jag har  ju ett tag på mej att tänkaimage259

Weekly update

Kategori:

Nu var det längesen jag satt här och skrev på min blogg. Anledningen till att det har tagit så lång tid mellan jag skrev förra gången och nu är att jag inte har haft tid. I onsdags så var hade jag och Patrik ordnat en helkväll hemma hos mej för Pontus eftersom han skulle flytta till Sälen. Vi försökte supa honom full och så spelade vi Xbox samtidigt som vi spelade våghals. Det var riktigt kul kväll dock så blev det väldigt sent för stackars Patrik som skulle upp tidigt dagen där på för att jobba. Efter jag och Pontus druckit några glas så fick jag en våghals lapp där det stod att personen till vänster skulle göra en drink till mej och kravet var att något skulle vara från kylen. Resultatet blev ett glas innehållande Vodka, B sprite, san Frassisco extrakt, chokladmint extrakt och citron extrakt. Jag tog mej en lite smutt och den kom upp direkt så jag fick springa till toa för att spy upp skiten. Men när jag var klar med det så var det bara att fortsätta.
Kvällen slutade klockan 12 och jag fick skjuss till Åsa av en mycket snäll men trött Patrik. Tack för det!


På Torsdagen så vaknade jag och Åsa tillsammans och efter ett bra tag så fick hon upp mej ur sängen. Vi skulle åka till Ikea idag med Lillemor(Åsas Mamma). Lillemor försov sej men det gjorde inget för vi kom iväg i en bra tid i vilket fall. Väl på Ikea i Jönköping så hittade jag en Bokhylla jag ville ha. Dock så fick den inte plats i bilen och skulle den fått plats så hade den förstört sätet den låg på. Jag hade tänkt jag skulle hitta massa kläder i Jönköping men det var lättare sagt än gjort. Vi gick igenom A6 utan några fynd. Sen gick vi till Pc City och blev riktigt besvikna på att de tog ut 150kr mer för 25st DVDskivor än på andra ställen. Så vi åkte hem lite trötta men glada. När vi kom till Stenstorp så spelade vi lite Mario Party eftersom jag har mitt Gamecube hos Åsa. Efter det så åkte vi hem till mej för att mysa och kolla på finalen i Surviour och jag tyckte fel person vann i slutet.

På Fredagen så var tränade jag för första gången på länge och det var riktigt tråkigt men skönt. Senare på Kvällen åkte vi till Stenstorp och där kollade vi på Idol och åter igen så tyckte jag fel person vann. Men som alla vet så är det ju 2an som vinner i långa loppet.

Lördagen spenderade jag och Åsa i Göteborg. Jag hade ont i magen hela dagen av någon anledning jag inte vet och av träningsvärken som jag drog på mej. Vi shoppade lite julklappar och jag hittade ett par skor. När det började bli mörkt åkte vi till Liseberg och gick där i cirkus 2 timmar. Både jag och trötta på allt folk så vi beslutade för att åka tillbaka hem. När vi kom till mej så började min granne spela dunka dunka tekno skit musik och vi orkade inte lyssna på det ännu en natt så vi åkte till Stenstorp igen=)


Idag så har vi varit så trötta och slöa hela dagen. Varför ska man vara det på Söndagar för. Mitt ägg som jag skulle ha på mackan i morse blev lite konstig. Bilden nedanFight Night Round 3

Kategori: Tvspel

Är det någon som har detta spelet till Xbox360 och vill sälja så blir jag übersuperglad. Jag hade det för längesen men dum som jag var så sålde jag det :(

image247
image248image249

Xbox Uppdatering

Kategori: Tvspel

Idag kom Xbox uppdateringen som hade över 100 förändringar. Det bästa tycker jag är att man nu kan ladda hem gamla Xbox spel för 120kr styck. Tabben är dock att man inte har tillräckligt med minne på hårddisken om man vill ladda ner några stycken. Antagligen vill Microsoft att man ska köpa större hårddisk eller köpa Elite versionen för att de ska tjäna sina stålar men det kommer ja inte göra. Jag får leta upp spelen i reabackarna om jag vill ha dem. Nu ska ja äta lite sen blir det kanske lite träning vem vet.

image246

Ratatouille & Ichi the Killer

Kategori: Film Recensioner

Ratatouille

Igår kollade jag och Åsa på Ratatouille och den var mycket bättre än vad jag trodde. Jag tycker pixars filmer har hållit ganska låg standard efter Hitta Nemo. Superhjältar t.ex den sög ju hårt som bara den. Bilar var bättre men den var alldeles för lång för att engagera mej hela filmen. När filmen borde varit slut efter 1timma och 30min så var det ytterligare 30min, alldeles för långt. Men nu tillbaka till Ratatouille. Den är väldigt välgjord och mycket rolig och man kommer på sej själv att man små ler i typ hela filmen.

Filmen handlar om en råtta som heter Remy, Han har extra bra lukt och smak sinne mot alla andra råttor och älskar att äta god mat. En dag träffar han på Linguini som är städare i Gusteaus Restaurang. De blir kompisar och Remy hjäper Linguini att laga mat eftersom han inte alls är bra på att laga. Jag rekomenderar verkligen denna filmen till alla som gillar animerade filmer. Bästa Pixar filmen på flera år.

Betyg 4 av 5
image244
Ichi the Killer

Denna asiatiska film såg jag klart imorse efter Åsa gått till jobbet och det tog mej 3 dagar att se den. Då kan man ju tro att den är helt värdelös men det var den inte. Dock så är den lite konstig och annorlunda.
Filmen handlar om en kille som heter Ichi som blir uppmuntrad till att mörda onda människor som t.ex gängmedlemmar. Det var väldigt mycket blod i filmen och många tortyr scener. Den elakaste tortyren är när ett gäng hänger upp en man i köttkrokar så att han hänger vägrätt med hela kroppen. När han vaknar upp så trycker en kille in vassa pinnar genom kinderna på honom. Senare tar han kokande olja som han häller över hela kroppen så att den friteras. hela ryggen blir friterad och halv ansiktet. Tycker man om onödigt våld och asiatiska filmer så kan ja rekomedera denna.

betyg 3 av 5
image245

My Dream

Kategori:

Inatt drömnde jag att jag bodde i Malmö fast det var ändå Skara. Jag hade sånt tur hela tiden att jag hittade massa pengar vart jag än gick. Senare hittade jag oxå riktigt gamla mobiltelefoner liggade på ett ställe. Jag plockade på mej allt utan att tänka mej för. Jag kände hur rik jag kunde bli om det fortsatte så här så jag reste till London av någon anledning.

Väl i London så gick det dock inte lika bra. Regeringen hade ingen koll alls på kriminaliteten och 10.000 människor var hemlösa. Jag och Pontus (som senare blev Idol Ola) gick omkring på stan för att fixa lite pengar som vi kunde köpa mat för. Överallt så försökte folk bygga sina egna hus/skjul med plankor som de hittat. Efter att vi gått runt på stan ett tag så blev vi rånade av ett gäng men som tur var så kom det några för att hjälpa oss.
Vi gick iväg och skulle köpa en hamburgare på Burger King och då såg vi att alla affärer hade ett nummerlappssystem och man fick bara gå in 1 och 1 i affären eftersom regeringen ville minska på brotten i staden. Jag sökte jobb på Burger King och på något annat jobb som hade hand om försäkringar men jag fick inget. Utan mat och hus så höll jag på att börja leva som en uteliggare men som tur var innan det hände så vaknade jag av att jag fick ett Sms av Åsa =).

Hipp Hipp Hurra!

Kategori:

Grattis mor på din födelsedag. Det var roligt att fira dej och maten var kanon. Hoppas dagen var bra.
image243