Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

Långledighet

Kategori:

Idag är det sista dagen denna veckan vilket känns riktigt najs. Ska bli skönt att ta det lungt några dagar hemma med Åsa och träffa Pontus och kanske Jonas. Ikväll får jag sova med min honey<3 vilket jag ser fram emot och imorn ska jag, pontus och Patrik festa vilket jag också ser fram emot. Nu ska jag gå till jobbet och där ska jag jobba på massa stationer som jag aldrig har jobbat själv på så det kommer bli mycket intressant.

Välkommen till Liberty City

Kategori: Tvspel

Jag träffar min kusin vid hamen i Liberty City. Han har ljugit mej hit från ryssland där jag har spendarat mitt liv i armén bl.a. Han tar mej till sitt hem och det är inte alls så som han har beskrivit det. Han har sagt att det var ett slott med vackra tjejer istället är det en skitig lägenhet med kackerlackor. Dagen efter så åker vi runt och göra massa ärenden i staden och det blir bara mer och mer olagliga ärenden som jag dras med i. Jag träffar en tjej som jag senare spelar bowling med. Jag vinner med några käglor. Ännu en dag går i Libery City och jag känner mej jättelycklig trots att jag inte har något i mitt nya hem Amerika.
image420image421image422image423image424

Wii Fit training

Kategori: Tvspel

I Fredags så köpte jag mej Wii Fit efter att jag läst på Gamereactors sida att det var både skoj och bra och idag har jag gjort mitt första riktiga träningspass. Jag fick bra på nästan allt jag gjorde utan några få balansövningar. Ibland kan det faktist vara skoj att träna och när man slipper gå iväg till ett svettigt gym där det spelas sanslös dålig  euro  techno musik så är det riktigt bra.
 
Nu ska jag duscha och äta lite mat så att jag inte är hungrig innan jobbet.


image417
image419


Ps Denna tiden imorgon så sitter jag nog och kör runt i Liberty City.

Grand Theft Auto IV Review

Kategori: Tvspel

Vad jag längtar till detta spel som antagligen kommer bli årets spel. Jag har kollat lite på nätet om betyg och alla betyg jag sett är 10 av 10 vilket bådar mycket gott. På tisdag är det dax då ska jag stå utanför Game som en frimärke så att jag hinner med att spela lite innan jobbet. Här nedan kommer en recention som jag inte har vågat se på förutom betyget som är i slutet eftersom jag inte vill veta för mycket hur spelet ser ut när man spelar.
       

Födelsedagsfest

Kategori: Party!

Igår så blev jag firad hemma hos Mamma med Mormor, Morfar, Freddie och Åsa. Fick en del presenter så det var jätteskoj. När jag och Åsa kom hem till mej på eftermiddagen så städade och diskade vi så att lägenheten skulle se fin ut för festen. Tyvärr så var alla mycket senare än jag räknat med och många som jag hade bjudit dök inte upp vilket var mycket synd. Förfesten var helt okej men vi kom iväg mycket senare än vi planerat så vi fick betala för att komma in på Vatra och det var då allt gick så fel. Alla vänner delades upp och jag och Åsa hade vårt första gräl.
Vi gick hem runt halv 2 nedstämda. Som tur var så blev vi sams innan vi somna.

Idag har vi sett på Bee Movie, Talang 2008 och spelat Mario Kart. När Åsa skulle åka hem så var det så svårt att skiljas åt att det tog flera hejdå pussar och massa kramar. Nu sitter jag här och saknar min älskling så jättemycket.


Itchy 1 år, 16månader med Åsa

Kategori: Allmänt

Idag fyller Itchy 1 år och hon har inte fått något speciellt förutom en näve hö som hon nafsade i sej i ett nafs. Idag "firar" jag och Åsa 16månader också men vi har inte träffats någonting än. Men snart(ca 1timma) så träffas vi och då blir det mysigt. <3
image415
image416

The Sound of Friday

Kategori: Musik

Denna veckan har jag lyssnat på mycket Sahara Hotnights så denna låten fick bli veckans låt.

Happy Birthday to me

Kategori:

Idag har dagen kommit då jag kan räkna mej som 24årig gamling. Blää! Men det är inte bara negativa saker med att fylla år. Alla skickar kort, sms, hälsar på och ger presenter så man känner sej extra speciell.
Undra hur det skulle känns om man inte visste när man fyllde år och alla ens kompisar blev firade.Detta är lite av grejorna jag fått men imorgon och på Lördag då kommer den stora lassen med presenter. Moahaha!

Segis Tisdag

Kategori:

Idag har det varit en dag då jag varit jättetrött. Tisdagar är min hatdag eftersom de brukar vara de dagar då jag är tröttats men nästa Tisdag då ska jag vara pigg som ett Piggsvin för då Släpps Gta 4 och jag ska vara på plats när spelet släpps så att jag får det innan någon annan i Skövde. HEHEH! Eller kanske inte men ändå.

Idag njöt jag av solen otroligt mycket både på rasterna på jobbet och när jag fikade på stan med Åsa <3.
Imorgon är det bara en dag kvar innan jag fyller år och då blir jag gammal men det är ju bara göra det bästa av situatonen och ha så kul som det går vilket är superlätt med alla goa vänner. Love Ya!

Half Life 2 - Episode Two Recension

Kategori: Spel Recensioner

Nu har jag klarat av Episode Two och det var så underbar att man redan nu längtar tillbaka till White Forrest som spelet utspelar sej i. I Episode one så var man väldigt mycket inomhus bland stela sterila väggar men i Episode Two så är man största delen utomhus vilket är riktigt skoj. Man hittar en sleten amerikanare och åker runt med Alyx på stigar i skogen och ibland så hittar man hus som man måste in i och göra något speciellt. Ett spelmoment som jag minns med glädje i Episode Two är när man kommer till ett stort hus och helt plötligt så blir man attackerad av massa Combines och deras Hunters. Alla fönster pulveriseras medans man skjuter åt alla håll för att överleva. I källaren kan man få lite ro men så fort man går upp till ytan så fortsätter kriget och det ser ut att aldrig dö ut. Combines och Hunters tränger in i huset och man kan bara hoppas på att ammunitionen räcker. Spelet går ut på att Gordon och Alyx ska försöka stänga ner en portal(ses på bilden nedan) och så försöker de undvika City 17 så de beger sej ut i skogen med sin bil(bild nedan).
image403image404
Grafiskt så har det hänt en del från Episode One men inget märkvärdigt. Det är riktigt snyggt och mycket väldesignat. Ljudmässigt så finns det en del ljud som kan vara väldigt jobbiga eftersom de är så höga som t.ex. larm. En sak som är riktigt häftigt men onödigt är att man kan spela igenom alla spel på orange box med kommentatorer som berättar hur de tänkte med spelet. Jag tror aldrig jag kommer göra det men det är roligt att alternativet finns.


Betyg

Grafik 9 av 10
Ljud 8 av 10
Kontroll 9 av 10
Hållbarhet 9 av 10

Totalt 9 av 10

The Sound of Friday

Kategori: Musik

Veckans låt är en skön men rätt så töntig låt av Lillasyster men vad gör det när den röjer stenhårt.


1, 2, 3, 4

Det finns ingen
som kan ta hand om mig
som du gör när du säger till mig
och det sättet som du, förfogar över
all din kraft den är oslagbar
du når mig som ingen annan
inga tjejer eller ens min mamma
så jag behöver dig i mitt liv
jag vill att du är kvar i gammal god stil

Snälla ge mig, mera hårdrock
låt mig känna, att det hamrar
låt mig veta, låt mig höra
åh, att du finns här, och att du stannar

Jag var orolig och riktigt tärd
att du skulle försvinna ur min värld
men nu ser jag ett styrkebesked
av stora mått
och det ger mig fred
men nu är det dags, att dra ut i krig
och ta bort all skitmusik
så dina vänner och alla som vi känner
nu går vi ut och bränner

Snälla ge oss, mera hårdrock
låt oss känna, att det hammrar
vi vill veta, vi vill höra
åh, att du finns här, och att du stannar

Snälla ge oss, mera hårdrock
låt oss känna, att det hammrar
vi vill veta, vi vill höra
åh, att du finns här, och att du stannar

(Kör)
Snälla ge oss, mera hårdrock
låt oss känna, att det hammrar

ÅHHH
Snälla ge oss, mera hårdrock
låt oss känna, att det hammrar
vi vill veta, vi vill höra
åh, att du finns här, och att du stannar

Snälla ge oss, mera hårdrock
låt oss känna, att det hammrar
vi vill veta, vi vill höra
åh, att du finns här, och att du stannar

Önskelista 08

Kategori: Allmänt

En vecka kvar tills jag fyller år och i år blir jag riktigt gammal. 24 år det är fan illa. Vart tog alla åren vägen egentligen.

Niklas Önskelista 2008

 • Foo Fighters : Echos Silence Patience & Grace
 • Crashdïet : Unattractive Revolution
 • The Big Lebowski : special Edition
 • Man on Fire
 • 4Gb SD kort
 • 256blocks minneskort till Wii
 • Terminator Ultimate Edition
 • När lammen tystnar Special Edition
+ more to come

Grattis Patrik

Kategori:

Grattis på födelsedagen till Patrik som fyller 23 år idag. Hoppas det går bra på körlektionen inte så skoj om det går dåligt på ens födelsedag.
image402
Om två veckor och 2 dagar så fyller jag år vilket jag verkligen ser fram emot för då är det fest till helgen. Nu ska jag gå ner till banken och få reda på om man kan få tillbaka sina pengar som man betalade till fel ställe.

Panikångest

Kategori:

När jag vaknade idag så kändes det som om jag missat larmet så jag gick upp och kollade på klockan. Då visade den halv 1 och jag fick ångest över att jag sovit bort hela dagen. Jag satte mej och kollade på parlamentet och sen kollade jag mobilen om jag hade slagit av larmet i sömnen men det hade jag inte. lite senare efter jag varit på toa så såg jag att klockan på datorn och då var den inte alls halv 1 utan 9.00, då blev jag så skitglad och avslappnad.

Nu har jag massa tid att göra allt möjligt innan det är dax att gå till jobbet.

Min födelsedag

Kategori: Allmänt

GTA IV Countdown

Kategori: Tvspel

No Country For Old Men

Kategori: Film Recensioner

image396Igår kväll när Åsa gick ut och festade med sina jobbapolare så kollade jag på filmen No Country for old men och den var riktigt bra. Jag hade grymmt höga förväntningar så om filmen hade varit dålig så hade den fått dåligt betyg av mej. Jag satt och tänkte när jag kollade på den att denna måste jag skaffa mej när den kommer ut på DVD.

Filmen handlar om en Jägare som heter Llewelyn Moss som en dag när han jagar hittar massa bilar och massa lik. Lite senare så hittar han också en väska innehåller 2 miljoner dollar. Han tar pengarna för att behålla dem själv vilket han snart inser var fel val. Han får en lunnmördare efter sej som är välkänd i kretsarna som mördaren som man aldrig överlever. LIewelyn försöker hålla sej undan så länge som möjligt men det oundvikliga är ett faktum. Han måste möta mannen som försöker döda honom. Alla actionscener är så verkliga att man nästan får ont när någon skadas eller dör. Jättebra film och en mycket hård rulle

Betyg 4.5 av 5

The Sound of Friday

Kategori: Musik

Veckans låt är Silence for the Peacefully med Hardcore Superstar. I videon som mestadels spelades in den första mars detta året så borde jag, Åsa, Jenny, Patrik, Rebecka och Maja vara med.

Äntligen Fredag!

Kategori:

Idag efter jobbet så tog jag bussen till stan med Kristoffer. Vi gick skilda vägar han gick hem medans jag gick till Game för att införskaffa mej Mario Kart till Wii som släpptes idag. När allt var klart där så gick jag till bussen och åkte till hentorp där jag handlade lite mat och hämtade ut ett paket. I paketet låg det en årsbok och i den så står det alla som hände under 2007.

När jag var klar inne på Ica Toppen och precis då kom det en buss hem som jag hoppade på. Väl hemma så såg jag att det låg ett paket på golvet och i det paketet låg det Mario Party 8 som jag vann på Tradera. Jag tog av mej skorna och åt en Gorby med Tacosmak =) Under tiden jag åt så kollade jag på onsdagens Gameplay. När det var slut så kunde jag inte hålla mej längre så jag startade min Wii för att testa Mario Kart och direkt så kände man igen Nintendo på deras lite små töntiga men ändå charmiga stil. Man fick med en ratt som man ska trycka fast Wii-moten och då får man en rörelsekänslig ratt vilket kändes helt okej att köra med.

Nu kommer snart Åsa och vi ska laga pannkakor och förhoppningsvis spela lite Mario Party och se på Talang.

trött, tröttare, Pigg

Kategori:

Idag var första dagen denna veckan som jag inte var halvt död när jag vaknade av mobilen som väcker mej klockan 6 på morgonen. I måndags så kände jag mej nästan bakis fortfarande från helgens bravader med Volvogänget.
Tisdagen var inte mycket bättre direkt. När jag gick till Volvo på morgonen så kunde jag inte hålla ögona öppna. Så jag gick och blundade var 5:e meter typ. Imorgon så är det Torsdag och då ska jag städa bort allt bråte från min balkong. ÄNTLIGEN!

På fredag så kommer Mario Kart och jag kommer troligtvis få Mario Party 8 också av Rasmus på Tradera. Så kvällen är räddad.
image392

Party me folket

Kategori: Party!

Ikväll ska jag på min första fest med jobbet. Förra gången räknar jag inte eftersom jag aldrig hängde vidare ut efter mangos. Nu ska vi vara hos Gonzo o sen ska vi vidare till stan. Resten av Volvofolket skulle redan börja klockan 4 men ja orkade inte gå iväg så tidigt så istället blir det klockan 7 och kanske är det lika bra det eftersom man vill ju inte vara fullast på första festen. Ser fram emot att se Sami eftersom han var så full förra gången(undrar hur han är idag)

Kollade på en film igår som är jättegammal(1993) som heter Cool Runnings och den var lika skoj som jag hade för mej. Handlar om ett gäng jamaicaner som beslutar sej för att vara med i OS som Bobåkare. Mycket underhållande och värmande film trots att den utspelar sej största delen i kyla.

image391

Natalie B:s Tävling

Kategori: Tävling

image390

The Sound of Friday

Kategori: Musik

Veckans låt är Sword and Shield med Sister Hazel. Videon är lite klipp från olika Final Fantasy spel.

Varför försvinner alla?

Kategori: Musik

Nu börjar jag bli lite trött på att alla mina band som jag lyssnar på mister en medlem eller så slutar de helt. Det började med att Bad Cash Quartret lade ner och sen har alla mina favoritband blivit lidande. Senaste bandmedlemmen jag hörde som fick sluta av Scott Weiland från Velvet Revolver. Magnus Silver från Hardcore Superstar slutade i våras för att han hade tröttnat på att turnera. The Darkness Sångare Justin Hawkins slutade eftersom att han inte ville använda droger fast han kunde inte sluta om han turnerade. Ett annat favoritband jag har är The Hellacopters och de spelar sin sista spelning nån gång i sommar. Dave Lepard sångaren i Crashdïet avled för 2 år sedan vilket jag tycker är supersynd eftersom crashïet var/är så grymma. Audioslaves sångare Chris Cornell slutade för ett tag sen eftersom han inte längre ville göra samma typ av musik som resten av bandet. Svenska bandet The Mo som inte är rockband men ändå ett skönt band slutade av någon anledning som jag inte vet. Innan jag började lyssna på rockmusik så tog Kurt Cobain sitt liv och Guns n´Roses gick skilda vägar. Dessa band är två band jag har lyssnat sjukt mycket på under mina dagar. Det Senska bandet Jumper lyssnade jag på när jag gick i 4:an men de hann bara släppa 2 album innan det var dax att lägga ner. Mando Diao har inte splittrats än och jag vill verkligen inte att de gör det men i höstas så sa det att de var trötta på varandra. Hoppas verkligen att de inte kommer med på min lista om splittrade band.

                                 
Bad Cash Quartret                                  Scott Weiland
                                                                                                               
Hellacopters                                              Tomas Silver
                                         
Justin Hawkins                                          Dave Lepard
                                                         
Chris Cornell                                            Kurt Cobain
                              
Guns n´Roses                                                Jumper

April April

Kategori:

Denna månaden kommer bli så sjukt bra. 5 anledningar :

 • Jag Fyller 24år(gammalt) 
 • Mario Kart till Wii kommer 11 April
 • Gta IV kommer 29 April
 • Patrik fyller 23år
 • Pontus fyller 23år
Denna månaden kunde dock börjat bättre. För några dagar sen så vann jag ett bud på mario Party 8 till Wii. Problemet var bara vilket jag upptäckte när det kom ner i brevlådan (1:a April) var att det inte var Pal version vilket innebär att den inte kan spelas på en ochippad Wii( vilket jag inte har). Så nu försöker jag få tillbaka mina pengar och så att jag kan skicka tillbaka spelet till säljaren. Jag blev lurad en gång på jobbet av Kristoffer som sa att vi skulle få sluta eftersom att de inte behövde oss längre och då blev man lite nedstämd men så fort han sa April April så blev ja glad igen =). När Pontus kommer hem så kommer det säkert bli en stor fest för att fira mej och Pontus vilket göra denna månaden till den bästa på mycket länge. Det är ju heller inget fel att det är sol ute.

Half Life 2 - Episode One Recension

Kategori: Spel Recensioner

image378Precis nyss så blev jag klar med ovanstående expansion. Jag har varit så nära slutet så himla länge utan att veta om det. Hade jag vetat det så hade jag klarat spelet(expansionen) mycket snabbare. Episode One tar vid där 2:an slutar och spelet börjar i tråkiga miljöer som är mycket sega att ta sej igenom men efter en stund så kommer man ut i staden och då börjar det bli mycket roligare. Jag hade dock väntat mej mycket mera av denna expansion trots att jag har läst att det ska vara en av de svagare delarna i Half Life serien. I Episode One så får man hjälp av en tjej som heter Alyx och hon är väldigt lika Lollo till utseendet ibland vilket är mycket coolt. Grafiskt så ser man att det inte är purfärskt men vad göra det när det är väl designat. Ljudet är lika bra som i Half life 2 men vissa ljud kan vara lite irriterande. Kontrollen är lysande och hållbarheten är också bra. Tror inte jag kommer spela igenom det den närmsta tiden men nån gång i framtiden kommer det bli.

Betyg

Grafik 7 av 10
Ljud 8 av 10
Kontroll 9 av 10
Hållbarhet 7 av 10


Totalt 7 av 10Portal Recention

Kategori: Spel Recensioner

Finally är jag klar med First Person Pussel spelet som hängde med i Half Life2 the Orange Box. Det tog mej några timmar men nu har jag tränat upp hjärnan samtidigt som man har varit glad och fly farbannad på spelet. Portal går ut på att man har ett vapen som till verkar 2 olika portaler. En är blå en är orange. Går du in t.ex in i den blåa så kommer du ut i den oranga. Det fanns 19 banor vilket kanske känns kort men jag tycker att det var helt lagom innan man tröttnade. Vissa banor var så kluriga att man fick tänka en hel del och vissa kom man på direkt vad man skulle göra vilket kändes riktigt bra. I spelet så hör man en dataröst som guidar en genom alla banor men mot slutet så blir hon helt galen och försöker ta dö på en vilket är väldigt underhållande. Det grafiska är suverät i spelet och designen är enkel och grym. Senare i spelet så byts det sterila ut mot metall och då känns det skitfräscht. Ljudet är och skitbra och rösterna man hör är både komiska o lite läskiga. Här nerdan kommer eftertexterna där datarösten man hör sjunger sin mycket underhållande låt. Det negativa med spelet är att ibland så har min ingen kontroll på vart man siktar när man åker fram o tillbaks i portalerna, men oftast fungerar den jättebra.Grafik 8 av 10
Ljud 8 av 10
Kontroll 9 av 10
Hållbarhet. 7 av 10


Äntligen funkar det

Kategori: Allmänt

Nu funkar min blogg igen o det känns gött det. Har dock inget värt att skriva nu så jag går och äter.