Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

127 Hours

Kategori: Film Recensioner

Den sanna berättelsen om äventyraren Aron Ralston som under en klättring råkar ut för en olycka och blir fastkilad i en bergsklyfta. Medan han svävar mellan hopp och uppgivenhet går han igenom sitt liv, sina framgångar, motgångar och tiden han fått spendera med de han älskar. Tankarna ger honom styrka och han fattar ett beslut: Han ska överleva.

Jag tycker om verklighetsbaserade filmer och detta var inget undantag. James Franco som spelar huvudrollen gör rollen som Aron riktigt bra i denna äventyrsfilm. Filmen var en rätt bra film men mot slutet så började man så blev den lite seg. 1timme och 17minuter kändes mycket längre än vad de borde ha gjort. Sen fattade man rätt fort hur filmen skulle sluta vilket var tråkigt. Men annars så tycker jag den är sevärd.
 

Veckans Xbox Live part2

Kategori: Tvspel

Denna veckan så har det varit lite struligt för Microsoft att få ut sina spel i rätt tid och så men idag såg jag att ytterligare ett arkadspel hade släppts. Days of Thunder Arcade heter det och är handlar om samma sak som filmen med samma namn. Nascar racing med allt vad det innebär. Grafiskt så såg det riktigt dåligt ut och körkänslan var inget vidare heller. Det kommer definitivt inte bli något köp här inte. Hade det var gratis så hade jag väl laddat ner det för att få lite achivements men nu ett stort NEJ!

800MS Points för denna dynga. Never gonna happen

The Sound of Friday

Kategori: Musik

Denna veckan har det inte blivit så mycket musiklyssnande. Men ska det vara någon låt så blir det nog den här. Mutemath med Spotlight.

Lego Star Wars 3 demo

Kategori: Spel Intryck

Idag får alla som har guldmedlemskap testa det kommande Lego Star Wars 3 : Clone Wars. Det har kommit så mycket Lego spel de senaste åren att jag har tröttnat på dem. Visst så är det lite charmiga men man tröttnar på att det alltid är samma upplägg hela tiden. Självklart så är dessa spel roligare att spela med en kompis men jag kommer troligtvis inte lägga ner någon tid på detta spelet något mera.

På demot så fick man prova två olika banor. Den första jag provade var en väldigt vanlig lego star wars bana. Gå runt och laga saker och spöa på fiender. Andra banan var lite mer variation då man började men att flyga i ett skepp och sedan fick man landa för att göra lite saker.

Cannibal Holocaust

Kategori: Film Recensioner

När filmaren Alan Yates och hans dokumentärfilms-team spårlöst försvinner i Colombias djungel sänder professor Monroe en expedition för att ta redan på vad som har hänt dem. Men teamet är spårlöst försvunnet. Till slut hittar man några av Yates filmrullar som skickas till New York för undersökning. Vad man upptäcker på dessa rullar är bortom deras värsta mardrömmar. Det som finns på filmen är det mest bestialiska, barbariska och fruktansvärda som de någonsin kommer skåda och avslöjar människans allra mörkaste och mest skrämmande sidor.

Igår så såg jag, Pontus och Sofie denna gamla film från 1979. Pontus hade hela dagen hypat om att den skulle vara så otäck och blodig för det hade han läst. Nu när man sett filmen så förstår jag inte riktigt vad det var som var så farligt. Visst så var den riktigt sjuk filmen och våldsam men inte så farligt som jag hade tänkt mig. Det som var otäckas var nog när det dödade oskyldiga djur. Detta var ingen bra film trots att det fanns ett rätt så bra budskap i den.

Skyrim Trailer

Kategori: Tvspel

Igår så visades en trailer för det kommande Elder Scrolls V: Skyrim som ser så underbart snyggt ut. Videon kommer från Xbox360 versionen som sägs vara lead plattform.  Skyrim släpps 11/11/11 och får du ett barn det datumet och döper barnet till Dovahkiin får du och barnet ett livstids konto på steam där man kan ladda ner Bethesdas alla spel som finns och kommer att komma. Sen får även föräldrarna någon sorts hemlig överaskning.

Medal of Honor

Kategori: Spel Recensioner

Igår förmiddags så klarade jag av det nya Medal of Honor som jag fick förra veckan. Det var ett rätt kort spel men jag vet inte om jag hade orkat med mer militärshooter av mall 1a. Medal of Honor har alltid legat efter Call of Duty och därför slutade de med andra världskriget och gick in i nutid för att vinna lite fans eller nått sånt. Tyvärr så gör de inget nytt utan kör på i samma uttjatade riktning som alla militärshooters.

Grafiskt så är spelet väldigt ojämt. Ibland tycker jag att ljuseffekterna är riktigt läckra men sen så försvinner texturer och tydliga buggar uppenbarar sig så jag är lite kluven till grafiken. Men oftast så är det hyfsat snyggt, inget mer eller mindre. Ljudmässigt så trodde jag det skulle vara riktigt bra då Dice har hjälpt till med Multiplayer läget men tyvärr så var det inget speciellt. Dock så fann jag en ljudeffekt jag tyckte stack ut och det var när ammunitionen i ett vapen var påväg att ta slut så blev vapenljudet lite mer ihåligt.

Kontrollen är väldigt lik Call of Duty serien även om det inte finns någon quick aim funktion. Handlingen brydde jag mig inte om ett smack trots att den handlar om det pågående kriget i arabvärlden. De flesta banorna tyckte jag kändes väldigt instängda även om utvecklarna har försökt bygga ridåer så att det skulle kännas mer levande. Trots att banorna var instängda så hade jag ibland problem med att veta vart jag skulle ta vägen. Ska man välja en militärshooter från 2010 så tycker jag att man ska välja Bad Company 2. Där fanns det humor, action, fordon, förstörbar terräng, läckert ljud och bra grafik.

Betyg 
Grafik 7 av 10
Ljud 8 av 10
Kontroll 9 av 10
Hållbarhet 7 av 10

Veckans Xbox Live v.8

Kategori: Tvspel

Denna veckan så fick än xboxen Bejeweled Blitz Live. Detta spelet har ju funntis på Facebook en längre tid. Bejeweled serien är väl rätt så känd så jag tänker inte berätta hur det funkar mer än att det gäller att para ihop 3 likadana kristaller för att få poäng. Blitz versionen innebär att det går mycket snabbare än orginalet och att man kan spela mot varandra online och lokalt. Jag tycker detta blev lite för stressigt för mig och jag föredrar Bejeweled 2 framför detta.

Bejeweled Blitz Live kostar 800Ms Points vilket jag tycker är onödigt mycket då man kan spela de gratis på olika flashsidor.

Dragon Age II intryck

Kategori: Spel Intryck

Under min vistelse i Stockholm i höstas så fick man se världsexklusivt matrial från Dragon Age II på Gamex. Jag tyckte det såg rätt skoj ut. Första Dragon Age har jag aldrig provat eftersom jag tyckte det såg lite segt ut och att den bästa version skulle vara på PC. Men nu i uppföljaren så ska spelet ha blivit lite mer konsolvänligt.

När demon börjar så får man välja mellan 3 olika klasser både manliga och kvinnliga. De klasser som fanns att välja var Mage, Warrior eller Rouge. Jag valde en manlig Rouge. När man valt det så fick man se en mellansekvens vilket fick mig att se att det inte såg så polerat ut. Det fanns lite saknade texturer och så. När man väl fick börja spela så började spelet med några fighter. Grafiskt så såg det hyfsat ut men inget man inte sett förr. Lite väl brunt för min smak.

Kontrollen funkade helt klart nu men jag tyckte inte det kändes som man träffade fienderna när man högg mot dem men ändå så tog de skada. Detta kan bli ett irritationsmoment. Efter fighten så fick man välja olika val så som i Mass Effect spelen och här tyckte jag röstskådespelarna failade totalt. Vissa lät riktigt dåligt och karaktärsdesignen var även den lite tråkig. Självklart så kan det bli bättre senare men under demotiden så blev jag besviken. Dock så kan det kanske bli ett köp senare när det ligger i reabacken.

Gullivers Resor

Kategori: Film Recensioner

Gulliver jobbar som den postasvarige på en firma vars liv går på tomgång. För att imponera på sin äkta kärlek så tackar han ja till ett jobb som resejournalist. Trots att han ljuger om allt han kan göra så får man jobbet. Hans första uppdrag blir att åka till bermudatriangeln. Gullivers skepp förliser i en storm och han flyter iland i det okända landet Lilliputt där invånarna är pytte, pyttesmå.

Mina förhoppningar på denna filmen var inte stora vilka gjorde att jag blev posetivt överaskad. Även om den är väldigt barnslig och vissa skådespelare är rätt kassa så gjorde det inte så mycket. Filmen var helt enkelt väldigt utflippad och hade sköna Jack Black inslag. Ingen jättebra film men kan passa både stora och pyttesmå.

The Tourist

Kategori: Film Recensioner

Under en improviserad resa till Europa för att laga ett brustet hjärta, snubblar Frank oväntat in i ett flirtigt möte med Elise, en extraordinär kvinna som medvetet har korsat hans väg. Med de hisnande vackra Venedig och Paris som bakgrund, utvecklas deras romans snabbt och omedvetet och snart befinner de sig i en dödligt katt- och råttalek.

The Tourist hade svårt att få mig att tro på historien och det tog tid innan jag fastnade för filmen men mot slutet blev den bättre. Tyvärr så var det försent. Johnny Depp & Angelina Jolie är inte lika bra som de brukar vara tyvärr vilket säkert gjorde att jag inte riktigt fastnade för filmen. Ingen film jag kan rekomendera tyvärr.

Nya Soffan

Kategori:

Igår så hämtade Åsa, Mamma och Freddie vår nya soffa på Mio. Tyvärr kunde jag inte hjälpa till då jag fick hoppa in och jobba på Expert. Det känns så skönt att äntligen få en stor och snygg soffa. Ikväll blir det spelkväll och dricka med Pontus, Patrik, Micke o Stefan hemma hos Pontus. Får ta och inviga soffan en annan gång.

The Sound of Friday

Kategori: Musik

Denna veckan så finns det bara en låt egentligen och det är Pwn You Gently. Men jag vill tipsa om en låt som jag hörde jag på podcasten Gonegaming i veckan de hade kärleks tema och hade med denna låten. Mario Kart Love song. Mycket charmig låt.
Men veckans låt utan konkurrens är självklart Pwn You Gently med Radiogamer som jag lade upp i Onsdags.

Dead Island Trailer

Kategori: Tvspel

Det är många bloggar som läggar upp denna snygga trailer och jag ska väl inte vara sämre. Trailern kommer från det nästan dödsförklarade spelet Dead Island. Jag kommer ihåg att jag såg fram emot detta spelet för flera år sedan men nu är det alltså inte jättelångt kvar tills det släpps.

Post kommer lastat med...

Kategori:

Idag fick jag post från cdon som jag beställde i söndagskväll. I paketet låg det ett ex av Assasins Creed II Complete Edition och Medel of Honor. Ska bli intressant att se vad jag tycker om dessa spel när jag testat dem.

New Merchandise

Kategori: Musik

Det har kommit lite nya Hardcore Superstar T-shirts. 229:- kostar de och om jag ska ha en så blir det någon av de 2 första. Hardcore Superstar spelar i Skövde den 4:e Mars och 15:e April i Göteborg. Hoppas jag har råd med båda.

Veckans Xbox Live V.7

Kategori: Tvspel

Ny vecka och nytt spel. Denna veckan så dök Hard Corp : Uprising upp. Hard Corp är en andlig uppföljare till Contra spelen som var populära på NES och SNES tiden. Grafiskt så ser det rätt snyggt ut men inte lika snyggt och skönt ut som Bionic Commando Rearmed som kom förra veckan. Ljudmässigt så tyckte jag att det lät som skit. Kontrollen funkar fint och det får även att spela tillsammans med en kompis. Då blir nog spelet lite bättre men inget jag lägger mina slantar på då jag inte gillar denna typen av spel.

1200 Ms points kostar detta actiontunga spel.

I Rymden finns inga känslor

Kategori: Film Recensioner

18-årige Simon delar lägenhet med sin bror Sam. Simon som har Aspergers syndrom kräver ett fast schema där allt måste vara sig likt vecka efter vecka. Förändringar är något han bara kan hantera i små doser och när allt blir för jobbigt gömmer han sig i sin tvättunna, fylld med självlysandestjärnor – han gömmer sig i rymden för där finns inga känslor. När Sam blir dumpad av sin flickvän och går in i en mindre depression spricker hela tillvaron för Simon. Han ger sig själv i uppdrag att hitta en ny flickvän till Sam, men med sin sociala inkompetens blir det inte enkelt, Simon vet ingenting om tjejer och kärlek

Detta var min första svenska film på väldigt länge vilket kanske både är bra och dåligt. I Rymden finns inga känslor var faktist rätt rolig och det var tack vare Simon(Bill Skarsgård) som gör rollen så bra. Resten av skådespelarna känns aningen b men de funkar. Jag hade faktist förvånandsvärt skoj med filmen trots att de sista 30-20 minutrarna inte var lika bra som början av filmen.

Pwn you Gently

Kategori: Musik

Christian Hedlund(Rixchristian) & Peter Kjellin(Mr. Grafisk Novell) från Radiogamer har gjort denna nördiga låt som om tvspel. WONDERFUL!

Crysis2 gameplay

Kategori: Tvspel

Mitt sug efter detta spelet hade avtagit men efter jag såg denna xbox360 trailer så blev jag pepp igen. Det är så mycket roligare att slåss mot männsikor är alienrobotar.

Furry Vengeance

Kategori: Film Recensioner

Fastighetsmäklaren Dan Sanders beger sig från storstadens larm till de djupa skogarna när han får i uppdrag att bygga ett klimatvänligt bostadsområde i Rocky Springs. Den fredade skogen måste ge vika för lukrativa byggplaner – men det finns några som Dan har glömt att be om lov… Och snart står han öga mot öga med skogens invånare bestående av griniga gnagare, bitska bävrar och en mycket barsk brunbjörn som strider för att bevara skogens djupa och stilla fridfullhet…

Denna filmen påminner lite om den animerade filmen Andra sidan häcken och Evan den allsmäktige. Djuren är trötta på att människorna breder ut sig och jag tycker det funkar rätt bra som en familjefilm. Detta är ingen bra film man kommer se om igen men den är lite charmig då den inte känns töntig.

♥ Happy Valentine's day ♥

Kategori:

Idag är det alla hjärtans dag och jag har precis sett klart på filmen Furry Venguence. Snart ska jag iväg till stan för att fixa lite papper så att jag kan börja min praktik på Gamestop =D. I eftermiddag när Åsa kommer hem från Göteborg så ska vi hitta någon restaurang som vi ska äta något gott på.
I ♥ YOU

Due Date

Kategori: Film Recensioner

Peter Highman, som väntar barn om fem dagar, försöker förtvivlat hinna med ett plan hem för att vara med på sitt första barns födelse. Hans planer blir dessvärre helt omkullkastade när han låter sig övertalas att göra resan med bil tillsammans med den aspirerande skådespelaren Ethan Tremblat. Resan över hela kontinenten visar sig bli en resa som förstör inte bara ett antal bilar och ett antal vänskaper utan också Peters nerver.

Due Date har jag velat se ett tag utan att jag egentligen visste vad det skulle handla om. Nu när jag sett den så är jag lite besviken. Den var inte så skoj som jag hade hoppats och så störde jag mig på karaktären Ethan som bara klantade till allt hela tiden utan att bry sig speciellt mycket. Detta är ingen dålig rulle men jag hade hoppats på mera från Todd Phillips regissören av baksmällan. Robert Downey Jr är som vanligt nu förtiden bra och det är väl han som gör filmen en del.

13-02-11

Kategori:

Idag när jag och Åsa gick ner till stan så tog jag med kameran och tog lite kort eftersom det var så fint väder.

Dagens goda gärning : Vi gick och gav änderna lite bröd.

Skövde har blivit en stad där det hänger skor lite överallt.

X-Men : First Class Trailer

Kategori:

Till sommaren kommer ytterligare en blockbuster. Den nya X-men filmen som utspelar sig före de andra 3. Kan bli lite intressant ändå.

The Sound of Friday

Kategori: Musik

Veckans låt blir Smashing Pumpkins med bullet with butterfly wings. Denna låten är med i Dead Space 2 reklamen vilket fick mig att lyssna på den.


Toby Turner AKA Tobuscus gjorde en liten egen variant i sin Literal trailer. Även den bra men mest underhållande.

Alice i Underlandet

Kategori: Film Recensioner

Livet kommer snart att överraskande förändras för 19-åriga Alice Kingsley. En dag i trädgården följer hon efter en kanin och när han försvinner in i sitt kaninhål tittar Alice in där och faller. Hon faller länge och efter det så är ingenting sig likt. Vad Alice inte vet är att hon varit i Underlandet en gång förut som barn, men hon har inget minne av den händelsen. Vad som helst verkar kunna hända i det fantastiska Underlandet. Här möter hon nu en uppsjö av annorlunda och speciella invånare, som Hattmakaren, Filurkatten, den storrökande larven Absalom, den obehagliga Vita Drottningen och hennes ondskefulla äldre syster Hjärter Dam, den griniga härskarinnan av Underlandet.

Jag och Åsa började se denna filmen för längesedan men det var först idag jag såg klart den. Den första gången så tröttnade vi rätt fort men idag omfamnade den sagolika världen mycket bättre. Som vanligt stjäl Johnny Depp showen då han spelar hattmakaren och gör en skön roll.
Jag har aldrig sett den teckande versionen. Så jag har inga nostagiska minnen av Alice i Underlandet så jag vet inte om man tycker om denna datagjorda film men jag tycker det funkade fint. Dock så var det långt ifrån lika snyggt gjort som t.ex Avatar.

Fight Night Champion & Nail´d

Kategori: Spel Intryck

FIGHT NIGHT CHAMPION
Förra veckan så laddade jag ner demoversionen av det kommande Fight Night spelet. Jag spelade Fight Night Round 3 väldigt mycket och redan då tyckte man det var sjukt snyggt. Nu när 5:e delen i serien dyker upp så är det snyggare och mycket snabbare men jag kunde inte bry mer mindre.

Jag vet inte om det är demoversionen som visar upp en dålig sida eller om det är jag som tycker att det var bättre förr. I 3:an så kunde man få in väldigt många sköna hårda slag men i det nya så är det jättesvårt. En fördel med det nya är dock att det känns mer som riktig boxning. Tyvärr inte lika kul.

NAIL`D
Nail´d är ett ATV racing spel i Pure anda som kom 2008. Det känns likadant som Pure men här saknas mycket av det som gjorde Pure till ett bättre spel. Nail´d största problem måste vara att det går för fort och det gör att man ibland inte vet hur man ska förhålla sig till banan.

Sen tycker jag det var riktigt svårt att inte köra in i väggar, tåg, sågklingor, träd och stenar. Problemet med det är att man kan klara av att köra in i något stort men ibland nuddar men en lite sten och då åker man av. Grafiskt så ser Nail´d bra ut men även där liknar det Pure alldelses för mycket. Musiken i spelet är min stil då det är rock men det är väl det ända bra.

LET ME IN

Kategori: Film Recensioner

Owen är 12 år och mobbad. Han blir kär i en flicka som heter Abby, en märklig flicka. Hon är vanvårdad och mager men ändå så vacker. Abby ger Owen styrkan att slå tillbaka. Men hon är inte som andra - hon tål inte solen, hon äter inte mat och för att komma in i ett rum behöver Abby bli inbjuden.

Let me in är en remake på den svenska filmen Låt den rätte komma in och jag som läste boken blev riktigt besviken på den svenska versionen av filmen. Let me in gör faktist boken mer rättvis men jag saknar fortfarande vissa delar i som gjorde boken så bra. Som sagt bättre än den svenska versionen men inte så bra som jag hade hoppats på. Man märker verkligen att det är en remake på en svenska film då allt går så störande långsamt. Karaktärerna pratar t.om långsamt.
Veckans Xbox Live v.6

Kategori: Tvspel

Denna veckan så bjöds det på Racing och pussellösande rollspel. Första spelet jag testade var TNT Racers och är ett bilspel som man kan lista ut på namnet. TNT Racers påminner lite om en tecknad och gullig version av Death Rally/ignition typ. Körkänslan var inte jättebra men funkar. Vapnena man kan plocka upp under racen var lite fjantiga men passar ändå in. Loppen består oftast i minilopp där det gäller att samla poäng i loppet och den med mest poäng vinner.


TNT Racers kostar 800Ms Points vilket jag tycker är lite för mycket. Kostar det 400Ms points någon gång så kanske jag inhandlar det men bara kanske.

Andra spelet denna veckan var ett sjukt charmigt och snyggt spel där man spelar som en Ryskdocka som kan hoppa in i en större och sedan hoppa in i en ännu större. Tyvärr så orkade jag inte lägga ner någon vidare energi på detta spel trots sin fina estetik. Spelet går ut på att man ska rädda sina syskon och far som är inlåsta på ett ställe.

Stacking kostar 1200Ms Points vilket blir ca 130kr

Enslaved : Odyssey to the West

Kategori: Spel Recensioner

Imorse så klarade jag av Enslaved : Odyssey to the west vilket kändes rätt skönt men ändå rätt så tråkigt eftersom det var ett så underhållande spel. Enslaved handlar om Monkey och Trip som flyr från ett flygande slavskepp. När de störtlandar i New York så får man se att världen inte är sig lik. Medans Monkey ligger avsvimmad så sätter Trip på honom ett slavhuvudbonad vilket innebär att om inte han gör som hon säger så kan hon döda honom. Trip vill att Monkey hjälper henne hem till hennes familj där de kan få hjälp.

Grafiskt samt designmässigt så tycker jag Enslaved är riktigt vackert i den postapocalyptiska värld som de är i. New York har blivit överkört av naturen och allt är riktigt vackert. Kontrollen är bra och enkel men det finns vissa problem med kameran som i slagsmålssekvenserna kan bli lite knasig.

Andy Serkins(Gollum) & Lindsay Shaw är utmärkta som röstskådespelare till Monkey & Trip. Även animationerna är riktigt vassa. Plattformshoppandet är väldigt styrt vilket gör att du inte kan misslyckas med ett hopp vilket både är bra men även gör att det blir lite stelare. Enslaved rekomenderar jag varmt för de som vill ha ett skönt avslappnande äventyr. Ett minus är att fighterna mot alla robotar är mindre kul och som sagt kameran som gör fighterna mer svårkontrollerande än vad de borde vara.

BETYG
Grafik : 9 av 10
Kontroll : 8 av 10
Ljud 9 av 10
Hållbarhet 8 av 10


Afterski Party

Kategori: Party!

I Lördags så hade jag och Åsa fest tack vare Johanna och Jonathan som undrade ifall vi ville ha det. Så denna festen var tack vare dem.

Jag hade ingen aning om att Johannas kusin med vänner skulle komma. Alltid kul med nytt folk


Katrin(Den sena), Åsa(The Love), Johanna(Den galna)Katrin är en av de lyckliga få som passar i Sonic mössan

När de flesta hade gått från förfesten så dök Mr Boob upp. Oogie Boogie på Facebook


Mr Boob tar hand om en sliten Stefan

All Saints Day & Dinner for Schmucks

Kategori: Film Recensioner

Efter första filmen har båda bröderna McManus och deras far flyttat tillbaka till Irland där de lever ett tillbakadraget liv. De får dock veta att en präst hittas mördad i en kyrka i deras gamla kvarter i USA. Kroppen är arrangerad så att man ska tro att det är dem (the Saints) som utfört dådet. Detta för bröderna tillbaka till staterna där de får hjälp av en ny sidekick som kallas för Romeo. Samtidigt är en ny FBI-agent dem på spåren och frågan är nu - kommer hon hjälpa dem likt hennes föregångare, eller blir hon deras fall?

Den första filmen såg jag först förra året men trots höga förväntningar så blev jag överaskad. Denna filmen blev jag också överaskad av eftersom alla sa att denna var totalt värdelös. Vilket gjorde att jag trodde den skulle vara det. Visst var den långt ifrån lika bra som första filmens elegans. Men det fanns en del sköna scener. Man märker att filmen försöker vara så lik första filmen som möjligt men jag tror det är det som gör att filmen inte blir mer än okej.

Tim är en man mitt i karriären. Bara en sak hindrar honom från att klättra ännu högre upp inom företaget. Han måste hitta den perfekta gästen att ta med till sin chefs middagsbjudning där kvällens vinnare är den som har tagit med sig den största pajasen. Som tur är träffar Tim Barry , som återskapar kända konstverk med hjälp av uppstoppade möss. När duon dyker upp till middagen börjar galenskapen verkligen ta fart. Det blir en festlig berättelse om två osannolika vänner och en galen middag!

Dinner for Schmucks trodde jag skulle handla om att de var på middagen typ hela tiden. Men det visar sig att middagen bara är i slutet av filmen. Vilket är lite kostigt då man läser handlingen. Steve Carell´s karaktär är så sjukt jobbig och pinsam men samtidigt är det han som oftast lyfter filmen till något mera. Jag tyckte denna filmen var helt okej men lite för seg och lång för att vara en komedi i min smak.

Bakissöndag

Kategori: Allmänt

Idag är jag bakis men det börjar gå mot bättringsvägen. Det blev ingen utgång för mig, Åsa, Katrin, Stefan, Louise o hoffa igår som tänkt men alla andra på festen kom iväg ut iaf. Hade riktigt kul igår kanske lite för kul då jag får straffa för det idag. Imorn kommer jag lägga upp bilder från festen.

Nu har jag äntligen...

Kategori: Allmänt

Sett Avatar i 3D. För fjärde gången gillt jag ser filmen så blev det i 3D i lilla Skara. Jag tyckte inte 3D effekterna gjorde så mycket åt filmen men självklart är det skoj att ha sett den i 3D. Detta borde vara den sista chansen jag hade att se den.
Jag väntar riktigt mycket på en uppföljare men jag vill verkligen att den blir bra så den ska inte göras för fort bara för att tjäna in några miljarder till. Jag jag fixat klart mitt hemmabio så ska jag se den förlängda versionen.

Mars = Livespelningar

Kategori: Musik

I Mars så kommer äntligen my favorite band Hardcore Superstar till Skövde. Självklart ska jag gå och kolla på dem den 4:e Mars. Sen 22 dagar senare så kommer ytterligare ett grymt band till Skövde. Mustasch kommer och dem har jag velat se jättelänge så det ska bli riktigt skoj.


Duty Calls

Kategori: Videos

Skön Parodi på Call of Duty och alla andra militär shooters.

The Sound of Friday

Kategori: Musik

Denna låten har jag haft på hjärnan i veckan som gått även om den är väldigt kort. The Fourskins med Mundertrain. Här kommer 2 av videor från How I met your mother där låten är med.

Trollkarlens Lärling

Kategori: Film Recensioner

Balthazar Blake är en nutida trollkarl som har fullt upp med att försvara Manhattan mot mörka krafter. När en till synes helt vanlig kille visar sig ha dolda talanger, tar Balthazar sin motvilliga elev på en snabbkurs i de magiska konsterna för att göra honom till den perfekta trollkarlslärlingen. Upplev nervkittlande spänning, fantastisk action och spektakulära specialeffekter. Du kommer inte tro dina ögon, medan det omaka paret visar oss att verkligheten är långt mer magisk än vi någonsin kunnat tro!

Ja vad ska man säga om denna filmen då. Den påminner en del om Percy Jackson och kampen om åskviggen. En ung kille är släkt med den store Merlin och han vägrar inse det föränn mot slutet av filmen. Fast filmen var rätt så underhållande ändå och även om den var väldigt förutsigbar så var den helt okej att se på. Specialeffekterna tycker jag inte var så spektakulära som det står på baksidan men de var heller inte fula.


Takers

Kategori: Film Recensioner

En ökänd liga förbryllar gång på gång polisen genom att komma undan med perfekt genomförda bankrån. Men när de planerar en sista stor stöt, värd 20 miljoner dollar, får de en hårdkokt polis efter sig.

Jag gillar filmer som takers där det handlar om bankrån och så. Inside Man och Heat är riktigt bra sådana filmer men denna var inte dålig denna heller. Takers har en del kändisar så som Hayden Christensen, Matt Dillon & Paul Walker. Detta var en skön film med en del sköna actionsekvenser men jag störde mig på vissa karaktärer i filmen dock.
AVGN : STAR WARS

Kategori: Tvspel

Det andra angry video game nerd för i år är här och handlar om Star Wars.

Releaselista för Februari 2011

Kategori: Tvspel

Nail'd 2011-02-04 
Dr. Kawashima's Body and Brain Exercises (Kinect) 2011-02-11
Test Drive Unlimited 2 2011-02-11
Gears of War - Triple Pack 2011-02-15
Rapala Pro Bass Fishing 2011-02-15
Marvel vs Capcom 3 - Fate of Two Worlds 2011-02-18
Deathsmiles - Deluxe Edition 2011-02-22
Bulletstorm - 2011-02-24
De Blob 2: The Underground 2011-02-25
Dreamcast Collection 2011-02-25
Gray Matter 2011-02-25
Knights Contract 2011-02-25
Warriors - Legends of Troy 2011-02-25
Stoked -  2011-02-28

Månades spel till 360 är nog utan tvivel Bulletstrom. Hade jag haft en Ps3 hade det blivit Killzone3 och hade jag orkat spela wii hade det blivit Kirby Epic yarn. Man kan aldrig lita på releasedatum till spel dess är preliminära iaf.

Veckans Xbox Live v.5

Kategori: Tvspel

Denna veckan så kom ett efterlängtat spel. uppföljaren till Bionic Commando Rearmed som i sin tur var en remake av orginalet. Denna uppföljare var sjukt mycket större rent utrymmesmässigt och låg på 1.2GB vilket är rätt stort för att vara ett sånt här spel. Spelet flörtar med 80talet och har skön bitpop musik. Det mesta är rätt sig likt från förra spelet men nu kan man äntligen hoppa vilket gör att spelet får lite mer flyt. Kontollen är till en början lite ovan men man lär sig ganska fort.

Det går fint att spela Co-op vilket antagligen kommer göra att jag införskaffar detta om någon vill spela Co-op.

1200Ms Points kostar Bionic Commando Rearmed 2 vilket är värt om man gillade första spelet.

Lost Boys : The Thirst

Kategori: Film Recensioner

Vampyrjägaren Edgar Frog. Det har introducerats en ny drog på klubbscenen som egentligen inte är en drog alls utan vampyrblod....Med hjälp av sina vänner Zoe och Lars beger sig Edgar ut i en blodig kamp mot ondskan.

Den första Lost Boys filmen tycker jag är rätt bra trots att den ser ut som skit. Andra filmen var inget vidare utan mer en onödig uppföljare. Nu när man sett den 3:e filmnen så var mina förväntningar riktigt låga och kanske därför kändes denna lite roligare än andra filmen.

Det är långt ifrån en bra vampyrrulle men går att se på en bakissöndag. Den var även väldigt kort 1 tim 18min med eftertexter vilket kanske är bra eftersom det inte finns mycket till handling. Lost Boys The Thist är fjantig och har många usla skådespelare men tar man det för vad det är så funkar den.

Sambo i 1år

Kategori:

Idag har jag och Åsa bott i våran lägenhet i 1 helt år. Jag hade sett fram emot att bygga 2 byråer ikväll som Malin & Lillemor köpte på Ikea åt oss idag men det får bli på torsdag istället. Jag har inte gjort speciellt mycket idag förutom hämtat min cykel och gjort en god Kyckling/Pasta sallad och fått hem Avatar collectors Edition.