Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

Jönköping??

Kategori: Allmänt

Snart borde heimar, Linus och Niclas komma tillbaka till mig och jag funderar på om jag ska hänga med Heimar hem till Jönköping sen när de ska åka hemmåt. Det är ju alltid skoj att komma iväg lite. På lördag blir det halloween fest någonstans i Skara eller Skövde. Jag tror att det blir skövde och fest hemma hos mig men inget är bestämt än. Jag hade tänkt att klä ut mig till Jokern trots att det känns lite vanligt nu förtiden.

Veckans Xbox Live

Kategori: Tvspel

Denna veckan kom det 2 xbox live spel.

Det första jag provade heter Rainbow Islands: Towering Adventure och är ett väldigt japanskt spel där det går ut på att komma så högt upp på banan och undvika fiender. Det påminner lite om Ice Climbers som man spelade när man var liten. Spelet är ingen höjdare och jag förstår inte varför det ska kosta ca 90kr.


Andra spelet för dagen hittade jag inte på den europeiska liven men däremot på den amerikanska. Spelet heter inferno Pool och är ett biljardspel där man ska jävlas med sin motståndare. Jag tyckte spelet var väldigt flummigt och det var väldigt dåligt med information innan det började. Om jag förstod rätt så gällde det att skjuta ner så många biljardbollar man kan innan tiden är slut.

Inferno Pool kostar också det ca 90kr vilket det inte är värt.

Here we go!

Kategori: Allmänt

Nu går snart tåget till göteborg. Jag och Åsa ska åka dit för lite shopping och äta lite god mat. Imorgon är det Åsas födelsedag och då blir mys och en del paket. Vi har inte planerat så mycket hur vi ska fira men nått skoj kan man alltid hitta på. Jag kommer inte skriva något inlägg förrän kanske senare ikväll. Så jag tycker ni kan spana in andra delen av Den arge spelnörden när han tar sig an Castlevania II & III.

Ny Kategori

Kategori: Film Recensioner

Jag har lagt upp en ny kategori där jag samlar alla min pärlplattor. Självklart heter kategorin Pärlplattor. Nu ska jag sätta mig och slå in lite paket till Åsa som hon ska få på hennes stora dag.

Idag har Patrik vart här och vi spelade en del Spectrobes och hyrde filmen Last of the Living. Framsidan på filmen kanske inte ser så bra ut men filmen var mycket sämre ändå. Last of the Living är en riktigt dålig skräckkomedi som handlar 3 "coola" killar som har överlevt en zombie invasion i landet. De tre träffar en "cool" tjej som påstår att det finns ett botemedel så då blir det upp till gänget att få tag på botemedlet och rädda alla.

Filmen är varken skoj eller äcklig vilket jag hade förväntat mig. På baksidan står det "Om du gillade Shaun of the Dead kommer du älska Last of the Living" BULLSHIT!


Betyg 1 av 5
VARING SE INTE DENNA SKITEN!!

Work in Progress

Kategori:

Igår jobbade jag på denna pärlplattsskapelse. Det är prinsessan Peach i från Marios värld.

Natti

Kategori: Allmänt

Nu är det dags för mig att gå till sängs för jag börjar bli lite seg. Imorn ska jag gå på stan med Mor och Freddie och sen blir det väl en del städande i lägenheten antar jag.

Ps jag har ju glömt att berätta att jag inhandlade Scene It? tidigare idag men det får jag skriva lite om imorn. Tills dess sov så gott!

En fråga : 
Igår såg jag detta popcornet och direkt så såg jag så som jag ritat på under. Vad ser ni?


Nya skapelser

Kategori:

Tidagare idag så köpte jag lite nya pärlor så att jag kunde göra klart min pärlplatta som jag började med förra gången. Nu är den och några andra äntligen klar så här kommer mina nya skapelser.

En fiende som finns med i många Megaman spel

En stjärna som finns med i alla Mario spel

Sist men inte mist ett spöke från svampriket

Top 10 biggest busts

Kategori: Videos

Orbital Drop Shock Trooper

Kategori: Spel Recensioner

Jag har klarat av Halo ODST idag så jag tänkte berätta vad jag tycker om det.

Halo3:ODST är som jag skrev i min förhandstitt ett nytt kapitel av Halo3 fast istället för att man spelar som master Cheif så spelar man nu en man som kallas the Rookie. The Rookie och hans kollegor får i uppdrag att ta sig till staden new mombasa men det blir lite fel när de ska landa så alla sprids lite huller och buller runt i staden. Rookies kapsel som han färdas i krashar och 6 senare senare vaknar Rookie mitt i natten. Rookies uppdrag blir att leta reda på vart hans kollegor har tagit vägen.

Då man spelar som Rookien så är det nattsvart och istället för att slåss mot alla covenanter som har belägrat staden så går det ibland utmärkt att undvika skottlossning så länge man håller sig i skuggan. Ibland träffar man på betydande föremål och då får man spela som en av sina kollegor och se allt ur deras synvikel. De banorna som man får spela som en av kollegorna är mycket mera fart och action orienterat. 

Grafiken är lite snyggare än Halo3 trots att det är samma grafikmotor. Det är inte jättemycket nyheter i spelet förutom 2 olika vapen och någon fiende.

Det som Bungie har jobbat mest på är spelläget Firefight där man kan spela men en kompis i soffan eller med 3 vänner online. Jag har bara provat firefight med en kompis och jag tror att det är denna delen av spelet som kommer göra att det håller mycket längre. Firefight är läget då man anfalls av våg efter våg av covenanter och det gäller att sammarbeta för att överleva så många vågor som möjligt.

BETYG

Grafik 7 av 10
Ljud 8 av 10
Kontroll 9 av 10
Hållbarhet 9 av 10

Totalt 8 av 10

Sgt Johnson i firefight läget

The Haunting in Connecticut

Kategori: Film Recensioner

Hejsan! Sorry för den dåliga updaten igår. Igår åkte jag och Åsa hem till Mor och Freddie för att fira Freddie som fyller 60år imorgon. Efter ett kalas med trevligt folk och god mat så gick jag och Åsa till bussen. När vi kommit ungefär halvvägs så ringde Pontus så då gick vi av i Axvall och sen tog vi bilen till Skövde istället. Vi hyrde en skräckfilm eftersom det är sånna helloween tider nu. Filmen heter The haunting in connecticut och är baserad på verkliga händelser.

Handling : När familjen Campbell flyttar till norra Connecticut märker de snart att deras charmiga sekelskifteshus har en obehaglig historia - inte nog med att det tidigare varit en begravningsbyrå där obegripliga saker inträffat, dessutom var den tidigare ägarens synske son Jonah ett demoniskt sändebud som kunde öppna portarna till den andra sidan för att släppa genom osaliga andeväsen. Nu väntar ofattbar terror när Jonah återvänder för att släppa lös en ny form av ondska på den oskyldiga och ovetande familjen.

Handling från CDON.se

Filmen var riktigt bra och hade en hel del snabba skrämseleffekter. Åsa och Pontus hoppade till riktigt många gånger i filmen. Det står att filmen är baserad på verkliga händelser vilket jag har lite svårt att tro även om vissa delar kan vara sanna.

Betyg 4 av 5

We are all the winners

Kategori:

Nu har jag klarat av en säsong på NHL10 och det gick väldigt lätt. Självklart är det bara att höja svårighetsgraden men då blir det så fruktansvärt svårt. En Recension på spelet kommer nästa vecka då jag förhoppningsvis har klarat en säsong med min kompis Stefan.

Som jag har skrivit många gånger förr så är NHL10 ett mycket bättre spel än 09 trots att 09 var det bästa nhl spelet jag hade spelat. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll. Det är så tråkigt att vara själv en fredag egentligen. Åsa ska ut när hon har slutat jobbet så då blir det inte mycket mysande ikväll.

Har någon något förslag på vad man kan göra en höstdag som denna?

Facebook, Twitter och Zune till Xboxen

Kategori: Tvspel


Idag kom det en uppdatering till xboxen för alla som ville prova på en förhandsversion av de nya funktionerna. Jag tänkte beta av alla så smått jag kan.

FACEBOOK
Alla vet antagligen vad facebook är så här behövs ingen närmare presentation. På xboxen kan man göra i stort sett allt man kan göra på datorn men det går givetvis snabbare att skriva på datorn. Fördelen med att ha facebook på xboxen är att man kan kolla på bilder på tv:n och det går snabbt att streama dem.

Så här ser huvudsidan till facebook ut

Här ser ni mina bilder från Arvika07 t.ex

TWITTER
Jag antar att de flesta vet vad twitter även om det inte är lika stort som facebook. Twitter funkar väldigt smidigt på xboxen men datorn är fortfarande mycket smidigare då man ofta lägger länkar till alla möjliga ställen.


ZUNE
Zune är utvecklat av microsoft och konkurrerar med Appels iPod. Zune Videos är en videotjänst där man kan hyra film och streama dem. En film kostar mellan 25MS Points till 45MS Points och det beror på vilken kvalitet man vill se i.

Här kan man se alla nya filmer som kommer. Jag hoppas att det kommer lite fräshare filmer än från tidigt 2000tal.

Bag on your head & No Resistance live

Kategori: Musik

Jag sökte lite på youtube och hittade 2 riktigt bra filmade klipp från Hardcore Superstar konserten 9 oktober. Mer från filmaren www.framednoise.com

The Sound of Friday

Kategori: Musik

Denna veckan har jag lyssnat på ett intro väldigt mycket. Jag vet inte om man kan kalla det en låt men i vilket fall som helst så är det This worm´s for ennio jag har lyssnat på. Låten kommer från hardcore superstars skiva beg for it. Låten ger mig en sån skön känsla. Vad tycker ni?
ORGINALET


LIVE VERSIONEN FRÅN LISEBERGSHALLEN

The End

Kategori: Allmänt

Då har den alltså kommit, det sista nummret av SuperPlay kom idag. Det är lite sorligt att en tidning som jag har läst i sedan 1996 inte kommer komma till butikshyllorna eller i mitt brevinkast nästa månad. Detta numret har en väldigt speciellt layout och väldigt mycket text att läsa om vad som hänt under de 13 åren som tidningen har funnits.


1 av 2 mål klara

Kategori:

Idag har jag varit på AF och där blev mötet inte riktigt som det var planerat men det gjorde inte så mycket. Vi pratade om praktik och hur man skulle göra för att få jobb. Senare i eftermiddag så ska jag med Åsas föräldrar till Falköping där vi ska gå en handledarkurs för körkortet. Jag fattar inte varför man ska behöva betala 400kr per person när Åsas föräldrar redan har gått den där 2-3 timmars kursen. Vägverket eller vilka det nu är som har bestämt att det ska vara så här är några snikna jävlar. 


Det kommer bli riktigt tråkigt att sitta i falköping och lyssna men man måste ju göra det för att få körkort tydligen. Nu ska jag fixa lite mat och sen blir slutspel i NHL10.
 

Min kväll i bilder

Kategori:


Idag var jag, Åsa och Malin på runt stan och handlade lite. Köpte detta träningshjul som funkar rätt bra men jag trodde det skulle vara jobbigare.

Ikväll har jag gjort nya pärlplattor men tyvärr tog det svarta slut. Kan ni gissa vad den till vänster ska bli?

Kollade på Bonde söker fru kl 20

Nu kollar jag på Fråga Olle Dokumentären

News blooper

Kategori: Videos

Veckans Xbox Live

Kategori: Tvspel

Nu är det onsdag igen och denna veckan kom det två nya spel. Det första jag testa var Panzer General allied assault och det andra var Tower Bloxx Deluxe. Här nedan kommer mina tankar om dem.

Panzer General Allied Assault är ett tur baserat strategi spel i andra världskrigsmiljö. Panzer General har funnits i många olika versioner under många år men jag har ingen tidigare erfarenhet om dem. Panzer General Allied Assault tyckte jag var alldeles för långsamt för mig personligen men många tyskar kommer nog köpa det här. För mig så blir det dessvärre inget köp.

Panzer General kostar 800MS Points

Det andra spelet heter som sagt Tower Bloxx Deluxe och är verkligen en stor skillnad mot Panzer General. Tower Bloxx är ett glatt och enkelt spel där det går ut på att bygga höga hus med en lift som åker fram och tillbaka. Man får höga poäng om man bygger raka hus istället för lutande hus men att bygga rakt är inte världens lättaste. Tyvärr tycker jag priset på 800MS points för mycket för det här enkla spelet som verkar vara samma sak hela tiden.

Spelnyhet i korthet

Kategori: Tvspel

Jag läste precis på Gamereactor(sveriges bästa spelsite) att utvecklarna Remedy har släppt sitt första spel till gratis nedladdning. Spelet är Death rally och det spelade jag och Linda jättemycket när vi var unga. Spelet kanske ser ut som skit idag men underhållningsvärdet är nog det samma. Så vill ni prova på ett gammalt underhållande bilspel ur fågelperspektiv så tycker jag att ni ska följa denna länken.

Kvällsinlägg

Kategori:

Nu har jag många bollar samtidigt i luften. För det första kollar jag på tv och skriver här. Sen ska jag laga mat och ta hand om min tvätt nere i källaren. Jag har gjort två nya pärlplattor idag och så har jag spelat en hel del Fallout som jag skrev förut.

Pow märket som finns med i Mariospelen

Pacman ser mer ut som en ost

Tuesday

Kategori:

Goddag alla glada!

Sorry för den dåliga updaten men det har kommit en del emellan. Idag har jag gjort ytterligare en pärlplatta och det kommer givetvis mera. Det som har tagit upp mest av min tid är att jag har fastnat totalt i Fallout3 : Broken steel expansionen. Jag har alltid gillat Fallout 3 men nu när det kommer ny uppdrag och att level taket har höjts 10 steg så blir det mycket roligare. Här nedan kommer mina senaste pärlplatteskapelser. Tyvärr blev det dålig skärpa på bilderna. Nästa gång lovar jag att bättra mig.

Latisdag

Kategori:

Hejsan!
Idag har det varit en soft dag för mig. Jag har suttit inne i min lägenhet och det är jag rätt glad för eftersom det är så blött utomhus. Nu hade jag tänkt att testa Wii fit eftersom det har legat oanvänt i snart ett år. Det ska bli intressant att se vilken ålder nintendo klassar mig som. Jag har varit i mailkontakt med CDON ett tag nu eftersom det blev lite fel när jag skulle betala min order. Jag fick betala det dubbla för mina prylar när jag beställde så nu hoppas jag att jag får tillbaka mina pengar snart.

Ikväll hade jag tänkt att göra massa nya nintendo figurer med pärlplattorna jag har.

Sängen

Kategori:

Nu är det dags att gå till sängs och kolla på Robins. Jag är hungrig men vad jag än äter idag så blir jag hungrig 30min senare ändå så det känns inte så värt att plocka fram massa mat igen. Ses imorn då hade jag tänkt att börja träna lite med wii fit igen och se om jag blir något slimare. Förresten jag installerade Windows 7 på min dator idag och det var väldigt längesen som datorn gick så här fort och krånglade så här lite. LYCKA!

Klockan 8

Kategori:

Om ca 10 minuter så är det 3 olika program som jag vill se. Jag brukar ha ganska mycket beslutsångest men nu idag gick det rätt fort att välja vilket program jag ska se klockan 8. Det jag ska se är Vem kan slå Filip och Fredrik på kanal 5. Under tiden som jag se på Filip och Fredrik så går Hål i väggen på 6:an och Playa del sol på Svt1. Halv 9 så kommer det ytterligare ett program jag vill se och det är parlamentet men idag blir de nog bara Vem kan slå Filip och Fredrik. Som tur är så finns det webb-tv och då kan man kolla in allt man missar idag och i helgen som t.ex Robins.

Party weekend

Kategori: Party!

Denna helgen har varit lugn även fast att jag har druckit och "festat" både fredagen och Lördagen.

FREDAGEN

I Fredags så hade jag bestämt med Patrik att vi skulle sitta hos mig och spela lite spel och ta lite dricka. kvällen blev som vi tänkt fast ändå inte. Pontus hade inget att göra så vi bjöd med honom också och även om ha sade att han inte skulle dricka så mycket så var det han som gjorde kvällens miss.

Vi spelade lite Halo3 ODST, Worms 2, NHL10 och till sist boom blox smash party. När vi spelade Worms 2 så blev det en hel del drickande eftersom vi gjorde en drick lek av spelet. Om man t.ex blev skadad 38 så fick man dricka 3 klunkar. Dog ens mask så fick man dricka ur ett glas där vi hade blandat allt vi hade att dricka i stort sätt. Det var inte gott.

LÖRDAGEN

När vi vaknade på lördagen så var man ju inte alls sugen på att dricka senare på kvällen men ju längre dagen gick så mådde man ju givetvis bättre. På lördagkväll så åkte vi hem till Linus eftersom han fyller 24 idag. Han var inte riktigt klar när vi kom hem till honom men efter en stund så började vi dricka lite smått och hade det trevligt. Innan 10 så gick vi till Bowlingen och där träffade vi Martina och Mikael. Vi spelade lite bowling och sen gick vi till SG för att äta. Heimars "bror" Daniel kom förbi där vi satt på SG så vi fick skjuss till skövde. Bilresan till skövde var en av de roligaste resorna jag har varit med om på länge.

Påväg till Linus som firar sin 24års dag

Linus har byggt ihop 3 sugrör. Det funka sådär. Jag var också byggarsugen så jag byggde torn av kapsyler.

Åsa var grym på bowling idag. Själv blev jag mycket bättre andra serien.

Going for the kill

2 Förhandstittar

Kategori: Tvspel

Jag har testat en demo på det kommande spelet Bayonetta. För att få ta del av denna demo nu så måste man fixa ett japanskt xbox live konto. Bayonetta är ett fartfyllt actionspel i Devil may Cry anda. Det som skiljer spelen åt är att man är att man spelar en tjej som kan skjuta med sina fötter och händer samtidigt som hon spöar fiender men olika vapen och magier. Bayonetta är ett fruktansvärt flummigt och ösigt spel. Bayonetta är inte min typ av spel men helt klart intressant. Grafiken i spelet var snygg men väldigt rörig.



Ett annat spel som jag har testat lite är bionic Commando som jag köpte på CDON för 199:- vilket jag tycker är billigt. Bionic Commando är en uppföljare till ett väldigt gammalt nintendo 8bit spel som på den tiden var väldigt bra. Jag har inte testat Bionic Commando så mycket. Men det jag har testat har varit bra trots att jag inte riktigt har fått full kontroll på kontrollen. Då man använder sin robotarm för att svinga sig runt staden som självaste spiderman. Grafiken är inte det snyggaste man sett men bra.


jag får vänta

Kategori:

Hej! klockan är 5 nu och jag har fortfarande inte installerat om min datorn. Jag måste skjuta på ominstallationen eftersom snart kommer Patrik till mig och ikväll ska vi antagligen använda datorn så ominstallationen kommer nog bli på Söndag om jag har tid. Jag har vart runt på stan med malin hela eftermiddagen och efter att vi handlat så träffade vi Åsa och Katrin för en fika på Waynes Coffee. Det var gott men rejält dyrt.

Snart kommer Patrik som sagt och då ska vi åka iväg och köpa massa mat inför kvällen. Vi ska spela lite olika spel och dricka en del alkohol samtidigt som vi äter oss feta på massa plockmat =)

16/10/09

Kategori:

Godmorgon alla glada! Idag har det snöat fast som tur är har det inte lagt sig. Jag måste göra en fruktansvärt tråkig sak idag och det är att jag måste installera om denna fruktansvärt sega datorn. Förhoppningsvis går det smidigt när jag installerar om. Egentligen skulle jag vilja skaffa mig en bärbar dator men det får bli lite senare med Windows 7 och allt. Just precis fick jag min leverans från CDON. Det tog dem bara 24timmar. NICE!

Nu ska ja testa Bionic Commando och sen blir det att installera om datorn. Om det går dåligt med det så vet ni varför jag inte uppdaterat så mycket.

Någon som kan ge ett bra tips om en bra laptop. Jag är väldigt sugen på en Sony Vaio eftersom design är läcker.

Making pancakes 4 honey

Kategori: Allmänt

Som ni kan se på överskriften så gör jag just nu pannkakor till min älskling Åsa som kommer hem vilken minut som helst. Tabben med att göra pannkakor hos mig är att de blir så himla små. Jag måste använda min wokpanna eftersom min andra vanliga stekpanna har något fel på sig så det fastnar hela tiden. Intresseklubben antecknar kan gissar jag på att ni tänker nu men så är det iaf här.

Band Hero

Kategori: Tvspel

Jag har precis testat en demo på det nya Band Hero som ska vara en mer popigare version av Guitar Hero. Visst lyckas neversoft med att göra det popigare men också mycket tråkigare. Det finns inte många låtar som jag skulle tänka mig köpa spelet för. Alla har givetvis olika smak så för de som vill spela guitar,bas,trummor och sjunga till Taylor Swift & Hillary Duff har ju mycket att se fram emot.

 

LÅTLISTA

* The Airborne Toxic Event - "Gasoline"
* Big Country - "In a Big Country"
* The Bravery - "Believe"
* Cold War Kids - "Hang Me Up To Dry"
* Counting Crows - "Angels of the Silences"
* Dashboard Confessional - "Hands Down"
* David Bowie - "Let's Dance"
* Devo - "Whip It"
* Evanescence - "Bring Me To Life"
* Fall Out Boy - "Sugar, We're Goin' Down"
* The Go-Go's - "Our Lips Are Sealed"
* Hilary Duff - "So Yesterday"
* Jesse McCartney - "Beautiful Soul"
* The Kooks - "Naive"
* Marvin Gaye - "I Heard It Through The Grapevine"
* Mighty Mighty Bosstones - "Impression That I Get"
* OK Go - "A Million Ways"
* Pat Benatar - "Love Is A Battlefield"
* Robbie Williams and Kylie Minogue - "Kids"
* Styx - "Mr. Roboto"
* Yellowcard - "Ocean Avenue"

* The All-American Rejects - "Dirty Little Secret"
* Alphabeat - "Fascination"
* Aly and AJ - "Like Whoa"
* Carl Douglas - "Kung Fu Fighting"
* Cheap Trick - "I Want You To Want Me" (Live)
* Don McLean - "American Pie"
* Duran Duran - "Rio"
* Jackson 5 - "ABC"
* Janet Jackson - "Black Cat"
* Katrina and The Waves - "Walking On Sunshine"
* Lily Allen - "Take What You Take"
* Maroon 5 - "She Will Be Loved"
* No Doubt - "Just A Girl"
* Roy Orbison - "Oh Pretty Woman"
* Snow Patrol - "Take Back the City"
* Taylor Swift - "Love Story"
* Taylor Swift - "Picture to Burn"
* Taylor Swift - "You Belong With Me"
* Tonic - "If You Could Only

Spelradion avsnitt 100

Kategori: Tvspel

Här har ni den 100:e avnittet av spelradion där de går igenom vad som hänt under alla avsnitt. Som jag skrev igår så tycker jag ni ska lyssna på Anders klagomål efter 1tim och 4min.

Edit : 2tim 8min 20sek in i avsnittet så spelas det upp ett klipp som jag röstade på =) 

G.I.Joe : The Rise of Cobra

Kategori: Film Recensioner

Igår såg jag filmen G.I.Joe och jag har hört en hel del olika åsikter om den. Vissa har sagt att den är bra och andra att den är värdelös. Det första som slog mig när jag såg filmen var att den var väldigt plastig. Det var väldigt mycket datagjort vilket fick det att känns fjantigt. Vissa effekter var riktigt snygga men det blir ändå inte så bra tycker jag.

Handlingen i filmen är att en man säljer vapen till både den goda och den onda sidan och hans idé är att han ska bli så mäktig att han kan ta över världen typ. Det finns väldig många olika karaktärer i filmen men man får inte veta så mycket om någon direkt.

När jag var liten så var en av mina favoritleksaker Action Force som det hette i Europa och G.I.Joe i Amerika. Jag hade inte så stor koll på vilka gubbar som var på den goda sidan men det brydde jag mig inte heller om. I filmen så ser man vilka som är goda och vilka som är onda men det visas så tydligt att det nästan blir lite barnsligt.

Jag tycker G.I.Joe är en väldigt meningslös film men om man är sugen på att se någon halv b söndagsrulle så funkar den absolut.

Betyg 2 av 5

Goodmoring

Kategori:

Inatt hade jag en så himla konstig dröm. Jag drömde att min kompis som var tjejen ur millenium filmerna skulle tappa minnet så jag skrev massa stödord i en bok så att hon skulle fatta vad hon skulle göra när hon kom tillbaka till verkligenheten igen. Lite senare i drömmen så var det blötsligt jag som hade tappat minnet fast jag såg mig själv ur tjejens ögon. Det var väldigt flummigt.

Andra drömmen jag hade var att världen var attackerad av stora robotar och jag hade tydligen en kod de ville ha. Jag hade råkat skicka koden till min syster Linda. När robotarna fick tag på mig så fick jag 5minuter på mig att fixa koden annars skulle de spränga sönder ett hus med människor. Jag försökte få tag på Linda men min mobil krångla så jag fick inte tag på henne. Jag fick ringa runt till annat folk och sen tillslut fick jag tag på koden och då vaknade jag. Typiskt!

ZOMBIELAND

Kategori: Videos

Det är väldigt dåligt med biofilmer som jag vill se i höst men Zombieland är en av dem. Zombieland är en Skräckkomedi och handlar om att världen har blivit full utav zombies.

Next Generation

Kategori: Tvspel

Nu har det kommit till känna att AMD & ATI ska fortsätta att utveckla GPU:n till nästa generations xbox konsol. Enligt tekniksidan Fudzilla så skulle nästa generations konsoler redan 2010 men eftersom det är ekonomisk oro i världen just nu så tror de att nästa generation konsoler kommer 2012. Sony har berätta i en intervjuv att det skulle vara först ut nästa generation men det vore riktigt illa om de blev så för då får deras PS3 en extremt kort livscykel. Om nästa generations konsoler 2012 så kommer det isf vara den längsta konsolgenerationen någonsin.

Generation count : 7st

En bild från en grafikdemo om hur nästa generation ska se ut. Antagligen blir det snyggare än så här vilket jag verkligen hoppas.

Veckans Xbox Live

Kategori: Tvspel

Peka och klicka är temat på veckans 2 XBLA spel. Först spelet jag provade denna veckan var Sam & Max: Beyond Time and Space som är säsong 2. Denna säsongen har funnits länge till PC och jag har läst att den ska vara bättre än säsong 1. Tyvärr så är inte jag så mycket för peka och klicka spel eftersom jag tycker det går för långsamt och det blev väldigt segt. Sam & Max är ett jätteskönt radarpar och tyckte man om första säsongen så är det absolut värt sina 1600MS points.



Andra spelet är också ett peka & klicka spel som heter
Axel & Pixel. Spelet har väldigt egendomlig stil ungefär som Lucidity som kom förra veckan. Det påminner också lite om Karl-Bertil Jonssons julafton. Axel & Pixel verkar vara mer fritt än Sam & Max men inte alls lika roligt eller stilrent. 800MS points får man betala för Axel & Pixel vilket jag verkligen inte skulle göra.


Tisdag

Kategori:

Hello! Igår kväll gick jag hem till Pontus och efter en stund hos honom så åkte vi hem till mig i det svinkalla vädret. Väl hemma hos mig åt vi varsin pizza och kollade på Dodgeball. Efter filmen spelade vi lite xbox och sen sov Pontus över på soffan. Idag har vi åkt runt lite och Pontus köpte Uncharted 2 och Wolverine. När vi kom hem till mig igen så såg vi på Evil Dead som jag inte sett sen jag var en liten skit som kanske gick i 4:an. Efter Pontus åkt hem så fixade jag äntligen upp min vardagslampa. Bilder på den nedan.

Citat från Anders "McKorv" Jonsson  i spelradion som pratar om störande affärer.

"Det är också härligt konstigt när man står i en kassa som är jätteseg. Så öppnar de kassan bredvid och så säger dem det går bra här också. VADÅ OCKSÅ! Det går ju INTE bra här. Det är ju därför det går bra där. Så det går bra här istället....."

Ni får lyssna på Spelradion 1 tim 4min in i programmet så förstår ni vad jag svamlar om.

Jag hittade denna tunna isbit på balkongen och pontus var så envis att han hade den på handen tills fingrarna smälte igenom

Det gick rätt så fort tills isbiten hade smält men Pontus känsel i fingrarna var borta.






















Filmer från HCSS konserten 09/10/09

Kategori: Musik

Det första av alla klipp är inte mitt men sen kommer mina som jag redigerade lite men som tyvärr inte blev så bra.



Cyberbike

Kategori: Tvspel

Nästa år ska det komma ett nytt träningsspel till Wii. Hade det varit den 1:a april så hade jag självklart trott att det var ett aprilskämt. Cyberbike heter spelet och när man köper det så får man med en träningscykel. Det finns nu 3 frågor om det här.
  1. Hur mycket kommer kalaset kosta.
  2. Hur mycket kommer det väga.
  3. Hur mycket plats tror utvecklarna man har framför tv:n
Det ska bli mycket intressant att se hur det går för detta spelet när det släpps. Idén är det absolut inget fel på problemet är bara att jag tror inte spelet är lika bra som idén.

New Record

Kategori: Allmänt

Igår hade jag rekord på antal besökare på bloggen igen vilket är superskoj. Jag hade antagligen skrivit detta inlägget igårkväll men många sidor på nätet krånglade så jag gav upp. Idag hoppas vi på massa nya besökare.
Jag är medlem på bloggtrafik och jag tycker absolut att du ska använda det oxå om du vill få nya besökare.

Are You Feeling Dirty, Punk?

Kategori: Allmänt

Jag skrev ju att jag skulle visa mitt nyköpta duschdraperi. Jag har velat ha detta draperiet sen jag såg det i kalmar i sommras men det var först igår som jag köpte det.

Wrong number

Kategori: Allmänt

Jag har fått många telefonsamtal den senaste tiden från folk som vill ha hjälp med sin bil. Första gången det ringde tänkte jag att det var en slump men nu har jag fått en hel del samtal från göteborgare som har något fel med bilen. Det är väldigt störande faktist men som tur är så är det inga otrevliga människor.

Jag har tagit bort musikspelaren från bloggen. Var det ett bra val?

++++

Kategori: Film Recensioner

Min syster Linda skickade mig en länk till aftonbladet där de hade betygsatt Hardcore Superstars spelning i Lisebergshallen och här kommer den.

Rock your socks off!

Kategori: Tvspel


Jag har testat en demo på Guitar Hero 5 på min xbox360 och jag tycker att det har blivit mycket snabbare och smidigare med att byta svårighetsgrad och intrument utan att man måste börja om på låten. Det är antagligen det som är det bästa med spelet. Jag har knappt spelat Guitar Hero sen 3:an kom vilket känns rätt skönt eftersom denna genren bara har exploderat i nya spel och dyra instrument. I demo versionen fick man spela 3 tråkiga låtar och jag hoppas att hela spelet har mer att erbjuda den riktiga rocken. Den mer realistiska grafikstilen i spelet tycker jag om.

Det som gör Xbox versionen av spelet lite speciellt är att man kan spelet spelet med sina avatarer som artister. Det är en rolig gimmick men jag tror inte det håller i längden. Jag kommer inte köpa detta spelet trots att Kurt Cobain är med som en av frontartisterna.


Beg for it! Video

Kategori: Musik

Jag vet att jag har lagt upp Beg for it här på bloggen förr men aldrig denna videon. Så nu kan får ni se denna videon med Hardcore Superstar. Jag blir väldigt glad när jag ser den eftersom bandet utstrålar en sån glädje.

Söndag

Kategori:

Idag har det varit en klassik Söndag. Dagen började med att jag och Åsa åt lite frukost och sen kollade vi lite på tv. Runt 12 så gick vi ner på stan och jag köpte mig ett nytt duschdraperi som jag kommer visa på bloggen senare idag eller kanske imorn. Efter vi vart på stan en stund så kom Patrik och jag sa hej då till Åsa.

Jag och Patrik åkte upp till maxi för att köpa lite käk och sen åkte vi hem till mig för att spela lite Batman och Spectrobes. Vi kollade senare på Hål i Väggen och Parlamentet. Det känns som jag ätit väldigt mycket idag så höär kommer en onödig lista på vad jag ätit.

FRUKOST
Macka med te

LUNCH
Thailänska nudlar med ägg och gurka

MIDDAG
Grillad kyckling med potatissallad och sallad

KVÄLLSMAT
Baguetter med pålägg

FIKA
Citron tårta

Monsters VS Aliens

Kategori: Film Recensioner

Idag har jag varit lite seg och då passar det bra med film. Filmen jag såg var Monster Vs Aliens som ni antagligen förstår. Det var en roligt animerad film men tyvärr inte så bra som jag hade hoppats.

Handling : När unga Susan Murphy,på sin bröllopsdag, oväntat mosas av en meteor full av geggamoja från yttre rymden, växer hon märkligt nog till en längd av 15 meter och 21 centimeter. Militären rycker in, och hon tas tillfånga och förs till en hemlig statlig anläggning. Där döps hon om till Megarella och spärras in tillsammans med en massa andra märkliga monster.

Det fanns en del sköna monsterfilms pikar och inte bara humor för barn.

Betyg 3.5 av 5


Hardcore Superstar i Lisebergshallen

Kategori: Party!

Igår åkte jag och Micke till Göteborg för att kolla på Hardcore Superstar. Vi började dricka lite smått på tåget in till göteborg och Micke hade köpt lite jättelite tetra pack med vin. 225ml vin var det i förpackningen och jag tyckte verkligen det var gott vilket är en skräll. Väl framme i Götet så kollade vi lite på skivor men sen tog vi en spårvagn till Liseberg. När spårvagnen var framme så gick vi till en Pub som heter Stage door. Det blev ytterligare var sin öl och sen blev det Vodka Lime Sprite för hela slanten för mig.

1. äcklig öl som vi drack på tåget. 2.Micke. 3.Konst?. 4. Jag på Stage Door. 5. Hardcore Superstar.

På Ticnet.se stog det att insläppet var halv 8 så vi tänkte att vi skulle gå runt kvart i 8 så att vi skulle missa så mycket av H.E.A.T som möjligt. när vi kom fram till Liseberg så sa vakterna att det var Dia Psalma som spelade och H.E.A.T skulle komma efter dem. Då bestämde jag och micke att vi inte orkade vänta så vi gick tillbaka av sen slump till Stage Door och drack lite till. När vi var nöjda på Stage Door gick vi tillbaka och vi fick se 3 låtar urusla H.E.A.T.

H.E.A.T var så dåliga att både jag och micke blev dötrötta.

När Hardcore äntrade scenen vaknade publiken till med 100%


HARDCORE SUPERSTARS LÅTLISTA

  • THIS WORM´S FOR ENNIO
  • BEG FOR IT
  • INTO DEBAUCHERY
  • MEDICATE ME
  • SILENCE FOR THE PEACFULLY
  • SHE´S OFFBEAT
  • SHADES OF GREY
  • NERVOUS BREAKDOWN
  • MY GOOD REPUTATION
  • KICK ON THE UPPERCLASS
  • BLOOD ON ME
  • SHAME/STANDIN ON THE VERGE
  • NO RESISTENCE
  • NEED NO COMPANY
  • BAG ON YOUR HEAD
  • WILDBOYS
  • DREAMIN IN A CASKET
  • WE DON´T CELEBRATE SUNDAYS

Hardcore Superstar For The Win

Kategori:

Nu drar jag till Göteborg för att ha det supernajs med Micke och Hardcore Superstar. Det ska bli riktigt skoj att se dem igen efter en lång tid nu. Imorgon kommer jag lägga upp bilder från konserten tills dess.

ROCK AND ROLL!!!!!

The Sound of Friday

Kategori: Musik

Denna veckan kanske jag borde ha en till hardcore superstar låt eftersom deras konsert är ikväll men jag väljer att bjuda på två riktigt bra spellåtar istället. Första är Rain från Halo 3 : ODST och andra är theme låten från Metal Gear.

Så länge vi båda andas recension

Kategori: Film Recensioner

Igår läste jag äntligen klart den sista delen i twilight sagan. Här kommer min recension av den men först handlingen som jag tog direkt ifrån bokens baksida.

HANDLING

"Att vara oåterkalleligt förälskad i en vampyr är som en fantasi och en mardröm dödligt farlig i en verklighet. Den hett efterlängtade avslutningen på Bellas och Edwards omöjliga kärlekshistoria avslöjar hemligheter och mysterier i denna romantiska saga som har förtrollat miljontals läsare världen över. Bella slits mellan sin intensiva passion för Edward och en djup vänskap med Jacob. Året som gått har varit minst sagt omtumlande och fullt av längtan, saknad och förtvivlan. Valet att ansluta till en mörk och förförisk värld av odödlighet eller att fortsätta ett mänskligt liv har blivit den tunna tråd som vampyrernas och varulvarnas öde hänger på. Bellas val sätter igång en kedja av händelser som kommer att få oanade och förödande konsekvenser för alla inblandade..."

Den avslutande boken i twilight serien tog längst tid att läsa för mig. Det var inte för att den är längst utan jag glömde av att läsa den trots att den var riktigt spännande och bra. När jag läser böckerna så kan ja inte sluta tänka på hur det kommer se ut när filmen kommer och hur mycket som kommer klippas bort men det är ett senare problem antar jag. Det händer en hel del i boken egentligen men jag tycker fortfarande att första boken är snäppet bättre.

Betyg 4 av 5

Ranking av de bästa Twilight böckerna
  1. Om jag kunde drömma
  2. Så länge vi båda andas
  3. Ljudet av ditt hjärta
  4. När jag hör din röst


Resident Evil 5

Kategori: Spel Recensioner

Igår klarade jag äntligen av Resident Evil 5 med min vän Pontus. Vi har spelat detta spelet under en längre tid fast med mycket långa pauser emellan spelsessionerna.

Handlingen i spelet utspelar sig 10 år efter händelserna i första spelet. Chris som var med då har gått vidare till organisationen BSAA som bekämpar virus och detta har lett honom till Afrika. Väl i Afrika träffar han Sheva som också jobbar på BSAA. Deras uppdrag är att undersöka ett nytt virus som har gjort befolkningen helt tokiga och mordiska. En bit in i spelet så upptäcker Chris en bild på hans föredetta partner Jill Valentine som han trodde var död. Chris och Sheva tar upp jakten och inser att det här var mycket större än vad det trott från början.

Grafiken i spelet är bland det snyggast jag har sett. Tyvärr så känns det rätt så stel när det kommer till fysiken i spelet. Ljudet i spelet är bra och röstskådespelarna gör ett mycket bättre jobb än i de gamla resident evil spelen. Kontrollen i Resident Evil serien har alltid var seg men fick en uppdatering i och med del 4. Resident Evil 4 och 5 är vädligt lika förutom miljöerna då. En av nackdelarna med kontrollen tycker jag är att den fortfarande är väldigt seg. Man kan inte gå samtidigt som man siktar med ett vapen och visst det blir kanske mer spännande då när 10 fiender springer mot en men samtidigt blir man bara förbannad på att gubben är stel.

Fienderna i spelet är som i 4:an snabba och senare i spelet väldigt tråkiga då de använder skjutvapen. Jag tycker att hela resident Evil känslan har försvunnit från serien och den är inte längre äcklig. På vissa ställen kan man känna lite pirr men inte mer. En annan sak jag vill klaga på lite är att man ser siktet fruktansvärt dåligt. Ibland får man chansa på vart man siktar och förhoppningsvis träffar man. Jag tycker det är väldigt tråkigt att serien har förändrats till det sämre och jag hoppas att Capcom går tillbaka till rötterna med vanliga zombies eller iaf inte fiender med skjutvapen.

Betyg

Grafik 9 av 10
Ljud 8 av 10
Kontroll 7 av 10
Hållbarhet 7 av 10

Totalt 7 av 10

11:30

Kategori:

Jag hatar att vakna sent som idag. Det känns som man missar så himla mycket av dagen. Trots att Åsa gjorde ett tappert försök att få liv i mig vid halv 10 när hon ringde så lyckades jag somna om. Jag hade ställt att mobilen skulle ringa kl 10 och det gjorde den också men jag tryckt på snooze. När mobilen ringde igen så trodde jag att jag var tillräckligt pigg för att gå upp så jag stängde av alarmet. Jag skulle aldrig stängt av alarmet för jag försov mig som ni kanske förstår. Nu sitter jag här vid datorn och klockan närmar sig 13 på dagen och jag har inte gjort nått nyttigt.

Vid 5 tiden kommer Patrik till mig och senare ikväll kommer min älskling. Jag hoppas jag lyckas somna ikväll men det ska nog gå bra. Nu ska jag laga lite käk och sen ska jag ner på stan och efter det ska jag läsa klart den spännade boken Så länge vi båda andas.

Angry Video Game Nerd : Castlevania Part 1

Kategori: Tvspel

Då var äntligen den arga spelnörden tillbaka och nu sätter han tänderna i ett av de svåraste spelen Castelvania serien. Arge spelnörden har en hatkärlek till serien så allt är inte kasst som det brukar vara. En rolig sak han sa i avsnittet ska jag försöka mig på att realisera i ord. Förstår ni inte vad jag skriver så tycker jag ni ska kolla på avsnittet.

"Anything that hit hits you drains a quarter at your helth so that means four hits and your dead. OH! but the knight take nine hits. NINE FUCKING HITS! You can even concentrate to attacking them because you´re to busy dodging the medusas. But you can´t dodge the medusas because your to busy dodging the axes because you trying to hit the knight. But you can´t hit the knight because the game driving you fucking crazy. It´s like a test to the shit."

Rekord!!!

Kategori: Allmänt

Idag hade jag rekord i antal besökare på bloggen och det är tack vara Bloggtrafik så vill ni oxå ha en skjuss i statestiken så får ni gå in på länken. Bloggtrafik.nu är gratis och jag rekomenderar det varmt till alla. Jag hoppas att de som tycker om min blogg stannar till ofta.

Ha det så bra alla bloggare. Nu ska jag sova för dagen.

Kirrat och klart

Kategori:

Nu har jag hämtat min Hardcore Superstar biljett. På Fredag smäller det med rock i Göteborg. Jag kommer antagligen ha tinnitus resten av helgen men det får det vara värt antar jag.

Veckans Xbox Live

Kategori: Tvspel

Första av två xbox live arcade spel som jag provat denna veckan är Lucidity och är ett spel i Lemmings anda. Det gäller att sätta ut hjälpmedel till Sofie så att hon inte trillar och slår sig eller blir attackerad av fiender. Grafiken är ett av de mest speciella jag sett i år vilket är en komplimang. Det är svårt att beskriva spelet speciellt mycket mera än att det har en mycket speciell stil. En rolig grej med spelet är att Byssan lull spelas i menyn. Spelet är charmigt mycket charmigt men inget jag betalar ca 90 kr för. Kolla in trailern så får ni se vad ni tycker.



Andra spelet jag provade heter South Park Let's Go Tower Defense Play! och det går ju att lista ut på namnet vad det är för typ av spel. Spelet går ut på att försvara sig mot fiender som kommer i vågor och när man har dödad dem så har man råd att köpa nya vakttorn som kan skjuta ner ännu mera våger med folk. Jag brukar tycka towe defense spel är bra med detta var verkligen ingen höjdare. Det ända jag kan se som posetivt med spelet är att man spelar som en av killarna i gänget och kan flytta sig hela tiden för att kasta på de anfallande fienderna. Även detta spelet kostar ca 90 kr och jag tycker ingen ska lägga sina pengar på detta när det finns bättre tower defense spel än den här röriga skiten.

Edit : South Park blev mycket roligare om man spelade tillsammas med en kompis så då blev det nästan köpvärt.

Grafiken gjorde så att det blir väldigt rörigt när man spelar

Gôteborg here I come

Kategori: Musik

Nu har jag bokat biljetten till Hardcore Superstars spelning i Lisebergshallen på fredag. Det blev tillslut bara jag och Mikael som ska gå på konserten lite oväntat men skoj. Jag hoppas att vi har lite mer tur än förra gången då de spelade i Lisebergshallen. Då fick vi inte hänga in våra ytterkläder så det blev fruktansvärt varmt där inne. Hoppas Hardcore spelar Hope for a normal life och Illegal fun från beg for it.

Två förhandtittar

Kategori: Tvspel

Jag har provat 2 nya spel som jag skrev förut och de heter som sagt Darkest och Days och Wolfenstein.

Darkest of Days är ett FPS(First person shooter) spel som utspelar sig i olika tidsåldrar. Jag provade på spelet med Stefan i min närhet och han hatade nästan spelet direkt. På första banan skulle man skjuta indianer vilket var sjukt dåligt gjort. Andra banan så gick man genom ett majsfält och sen skulle man skjuta massa soldater. Grafiken i spelet fick en att tro att man spelade ett Playstation 2 spel. Allt i spelet var horibelt kasst från grafik, kontroll, ljud och känslan. Darkest of Days är nog ett av det sämsta spelen jag provat i år. Det ska bli intressant att se vad detta skitspel får i betyg när det kommer ut i butiken. På bilderna ser det rätt okej ut men när man spelar det så ser det verkligen ut som skit.



Wolfenstein är en spelserien som började 1992 och var det spelet som formade FPS genren till vad den är idag. Wolfenstein 3D som det hette 1992 visade hur spelen skulle se ut men nu 17 år senare så har andra spel i genren åkt långt förbi. Spelet är utvecklat av Raven som bl.a har gjort Soldier of Fortune som i sin tur blev känt för sitt brutala innehåll. Wolfenstein är inte lika våldsamt men man kan se att det är Raven som står för utvecklingen. Grafiken är varken snygg eller ful utan bara tråkigt. Ljudet i spelet är tama och kontrollen är standard.

Spelet är underhållande i små doser men inget jag tycker man ska betala fullpris för.




Tröttis

Kategori:

Idag är en sån där dag då jag bara skulle vilja ligga kvar i sängen och skita i konsekvenserna men det kan man ju inte göra. Jag somnade sent även igår och det känns nästan som om jag fortfarande sover. Förhoppningsvis piggnar jag till efter duschen som jag ska ta efter jag skrivit här.

Lite senare idag kommer jag skriva om mina första intryck av spelen Darkest of Days och det nya Wolfenstein. Jag har inga direkta förväntningar på dessa spel men det ska bli intressant att se om de kan överaska. Nu måste jag ta en dusch så att jag vaknar till en gång för alla.

Ps tycker det är skoj med alla nya läsare och jag hoppas ni tycker om vad ni läser.

Roast på Bert Karlsson

Kategori: Videos

Denna veckan på Roast på Berns så roastades Bert Karlsson. Det var dock bara Magnus Betner och Bert som var roliga så därför blir det ett inlägg med dem.



Back from the cut

Kategori:

Hejsan! Nu är jag tillbaka från klippningen och jag är inte super nöjd men det är jag i och för sig aldrig när jag har klippt mig. Det blir alltid för kort men det växer ju ut som tur är. Efter att jag klippt mig så gick jag in på willys för att köpa lite och då tyckte jag att jag såg Jocke Berg från Hardcore superstar. Jag tänkte vända om för att kolla lite mera men av någon dum anledning så gjorde jag inte det. Nu kommer jag tänka på det tills jag får veta om han vart i skövde idag eller inte. Suck!

Appropå Hardcore Superstar så uppträder de på Lisebergshallen på fredag så jag tycker alla som ska dit eller vet om Jocke var i Skövde idag kan skicka en kommentar.

Cut time

Kategori: Allmänt

Om en timma ska jag vara på frisörsalongen men jag har så svårt för att komma på en ny passande frisyr. Jag har haft min frisyr fast i olika utföranden i många år nu så det vore skoj att prova på något nytt. Googlar man på Killfrisyrer så får man inte så många bra resultat direkt. Någon som har någon bra idé tills nästa gång jag ska klippa mig?










Frisyren på bilden vill jag inte ha

Batman, Racing, Fighting & Rock and Roll

Kategori: Tvspel

Batman Arkham Asylum har prisats överallt för att vara ett mycket bra spel och jag kan absolut hålla med. Spelet börjar med att Batman har fångat Jokern som gav upp alldeles för lätt så Batman anar oråd. När Batman har lotsat in Jokern i metalsjukhuset Arkham Asylum så bryter sig Jokern fri för att försvinna bakom låsta dörrar. Jokern hade planerat att åka fast så att han kunde testa batman på olika sätt.

På bilderna till spelet så kanske det bara ut som ett spel där man sparkar och slår ner fiender men så är inte fallet. Batman är starkt men han är inte inte osårbar så därför lönar det sig att gömma sig i skuggorna och hoppa fram för överaskningsattacker. Spelet är både ett beat em up blandat med lite enkel problem lösning vilket är väldigt skönt. Det är det bästa batman spelet någonsin och ett av höjdar spelen i år.


Jag har spelat demot på Need for Speed Shift och jag är lite kluven. Shift är det bästa i Need for Speed serien jag testat på mycket mycket länge men det var något i spelet som gjorde att det inte kändes perfa. Grafiken är sjukt underbar och fartkänslan är bra. En häftig grej med Shift är att när man kommer upp i lite högre hastigheter så blir instrumentbrädan suddig och krockar man så tappar man haft synen för ett tag. Jag tror absolut att det är köpvärt om man tycker om racing som Forza motorsport men frågan är om inte Forza 3 har ett bättre karriärläge. Jag kommer kanske köpa detta spelet när det har kommit till reabackarna men just nu så avvaktar jag.


The King of Fighters XII hör till en serie som absolut har passerat mig utan att jag lagt märke till den direkt. The King of Fighters är som man hör på namnet en fighting serie som t.ex Street Fighter eller Tekken. Jag har provat demot vilket bara bestod i att välja mellan 2 olika karaktärer och sedan sloss mot en kompis. Jag brukar vara kass på fighiting spel men jag spöade iaf Patrik. Grafiken var ingen höjdare och det var väldigt rörigt. NEJ till detta.


Sista spelet i ordingen jag har testat är Brütal Legend vilket är ett "vanligt" actionäventyr med mycket charmig grafik och skön design av Tim Schafer. Huvudkaraktären Eddie
Riggs vars röst är gjord av självaste Jack Black. Brütal Legend handlar om Eddie som är en roadie och han dör under en spelning när han räddar gittaristen i världens sämsta heavy metal band. Eddies blod rinner in i hans bälte vilket släpper lös ett monster som dödar alla i bandet. Monstret teleporterar Eddie Riggs till en heavy metal fantasi värd där demoner har gjort människor till slavar. Det blir då upp till Eddie att ta hand om demonerna och rädd människorna.
Det är riktigt rolig humor och skön musik i spelet men jag kommer inte köpa det för fullpris.


Hoppas ni har orkat läsa all denna texten. Nästa gång ska jag inte skriva så mycket(lovar).

Angry Video Game Nerd : Wayne´s World

Kategori: Tvspel

Den arga spelnörden är tillbaka med 2 fruktansvärt dåliga waynes world spel.

Chillad fest

Kategori: Party!

Igår ringde Mikael mig och frågade om jag kunde tänka mig att ha en förfest/fest där vi skulle chilla lite. Jag var inte alls sugen på att festa innan han ringde men sugen eskalerade som man brukar säga. Jag och Åsa åkte hem till henne en stund på eftermiddagen och sen fick vi skjuss in till skövde för att förebereda festen.

Louise hängde med oss från stenstorp och Pontus, Stefan och Mikeal kom en stund senare. Här nedan kommer lite bilder från den softa kvällen.

Edit : När alla hade åkt hem från festen vid 3 tiden på natten så gick jag och lade mig brevid min trötta Åsa som lagt sej en stund tidigare. Efter ca 45 minuters försök till att somna så gick jag upp och lade mig i soffan och kollade på Ice Age. Efter halva filmen gjorde jag ett nytt försök att somna och lyckades men vaknade igen efter 1 timma. Gick upp på toa men sen gick det inte att somna igen. Satte då på Ice age igen och kollade klart på den. Klockan var efter 7 på morgonen när jag somnade och strax efter 8 vaknade Åsa över att jag inte låg brevid henne. Hon kom in och väckte mig så att jag kunde sova med henne i sängen. Det blev inte många timmar sömn denna natten pga allt strul men inatt hoppas vi på mera sömn.

Louise, Åsa och jag sitter och väntar på att Pontus, Emma, Stefan ska komma.

Stefan försöker förklara ett ord i Party Alias och Pontus e taggad till tusen

1.Jag dricker upp Pontus cider innan han kom. 2.Party Alias var ett bra spel. 3.Stefan förklarar ett ord samtidgt som han måste niga. 4. Louise & Åsa 5. Puss på love 6. Pontus och Sara.

Sista bilden för kvällen blev på mig och honey

Segis Söndag

Kategori:

Hejsan! Igår hade jag en liten fest med Pontus, Mikael, Stefan, Emma, Åsa och Louise. Senare kom också Sara och hälsade på. Vi spelade lite kort och senare på kvällen spelade vi partyalias vilket var superskoj. Det blev väldigt sent och inget blev riktigt som planerat. Vissa ville gå ut på stan men det blev inte av.

Snart kommer Patrik hit så därför hinner jag inte skriva så mycket om vad som hände. Senare idag när Patrik åkt hem så kommer det bilder från festen och mina tankar om Need For Speed Shift, Brutal Legend och Batman Arkham Asylum.

Lugnet före stormen

Kategori:

Hejsan! Nu sitter man i Åsas kalla källare och skriver sitt första inlägg här ifrån någonsin. Jag och Åsa väntar på att åka hem till mig för vi ska ha en lite soft fest där. Det ska bli trevligt att spela lite spel och dricka samtidigt och lyssna på bra musik. Bilder från festen och ullared shoppingen får komma imorn då jag är hemma och har hur mycket tid på mig som helst typ.

Ha det så bra tills dess

The Sound of Friday

Kategori: Musik

Jag & Åsa är hemkommna från våran roadtrip till Ullared idag. Veckans låt är Illegal Fun med Hardcore Superstar som jag har lyssnat på extremt mycket.

Let's see this as an invitation
Here's no end
In here you need no reason
A place to forget about bad beginnings
So when you go there
Look for me

Nobody hears
Nobody cares at all
No judging
I make my own laws

Whatever happened to all illegal fun
A hideout
A sanctuary from the sun

Let's go away for another season
I don't have to explain
Don't need to have a reason
I laugh and cry with a new beginning
So when I go there
I'll hide with you

Storshopping imorn!

Kategori: Allmänt

Jag tänkte bara berätta att jag kommer vara dålig på att uppdatera imorgon eftersom vi ska till Ullared för att shoppa. Förhoppningsvis så hinner jag skriva ett inlägg imorgon kväll men det är inget jag vet än. Snart kommer mor och freddie hit och då får jag en ny tvbänk och ett skåp där jag kan ha skivor och så.

Ha det så bra

I rymden kan ingen höra dig skrika!

Kategori: Tvspel

Igår testade jag Dead Space Extraction till wii för första gången. Det första som slog mig var att grafiken var riktigt najs för att vara på Wii. Karaktärerna i spelet är inte så speciella men omgivningarna var riktigt läckra. Extraction är ett så kallat rälsskjutarspel som house of the dead och virtua cop. Det som skiljer Dead Space Extraction från sina konkurenter är handlingen. Det är mycket mera handling och mera fokus på att man inte bara går runt och skjuter på exakt allt. Allt är inte gott med mera handling och mellansekvenser hela tiden för då tappar spelet mycket tempo.

Känslan i spelet är riktigt bra och en bra sak är att Extraction utspelar sig före Dead Space till Xbox360, PS3 och PC vilket är lite skoj eftersom man får lite mer information. Det är inte ett jättebra spel men är nog det bästa rälsskjutarspelet jag spelet under åren.





Coola videos

Kategori: Videos

Det har varit en ganska lång dag med mycket tvspelande. Stefan kom till mig och vi spelade och lagade lite thai käk. Det tråkiga är att det alltid blir så försvenskad smak på det hela. Det skulle vara skoj om någon vet hur man ska göra t.ex kyckling röd curry på riktigt vis. Nu ska i alla fall jag sova men för de som inte ska sova eller inte kan så kan ni kolla på dessa roliga videorna.