Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

Battle Los Angeles

Kategori: Film Recensioner

I åratal har UFO iakttagelser dokumenterats över hela världen – Buenos Aires, Seoul, Frankrike, Tyskland, Kina. Men 2011 kommer det som en gång var iakttagelser bli en skrämmande verklighet när Jorden attackeras av okända trupper. När folk över hela jorden ser världens stora städer falla, blir Los Angeles mänsklighetens sista utpost att stå fast mot det anfall som ingen förväntade sig. Det blir upp till marinofficeren och hans nya pluton att dra enlinje i sanden när de tar sig an en fiende olik allt de någonsin stött på tidigare.

Igår såg jag denna film på bio och till en början trodde jag att det var en 3D film men att vi inte fått några glasögon. Efter kanske halva filmen så gick en ut och sa till och då blev skärpan i bilden mycket bättre.
Mina förväntningar på filmen var inte speciellt höga men jag har velat se en stor actionfilm på bio ett tag och det kan man ju säga att det var.

Trots att hela jorden är anfallen så får man inte riktigt den känslan vilket jag tycker var lite synd. Det hade varit trevligt om man fick se hur det såg ut i de övriga länderna och inte bara USA och främst Los Angeles. En annan störande grej med filmen var att den glorifierade USA:s militärstyrkor hela tiden och så filmades filmen med en mycket skakig kamera.

Veckans Xbox Live v.17

Kategori: Tvspel

Denna veckan på xbox live arcade var väldigt japansk vilket jag tycker mindre om. Men omväxling förnöjer som man brukar säga.

Nin2-jump heter första spelet som jag testade och är rätt så likt n+ i vad man ska göra på varje bana. Det gäller att klara banan så snabbt som möjligt och plocka upp alla gröna scrolls(eller vad det nu är) på varje bana. Banorna går väldigt fort och tar slut på bara några sekunder och jag slutade spela ganska hastigt efter att jag blivit helt uttråkad.

400MS Points kostar Nin2-jump.

Ett annat spel denna vecka heter Trouble witches Neo och är ett bullethell shooter spel. Rätt så snyggt rent grafiskt men inget jag fastnade för. Jag fattar inte varför det har kommit så här många shooter spel den senaste tiden till xbla. Självklart finns det dem som gillar det men jag blir fort utråkad då det känns så meningslöst att hålla in skjutar knappen samtidigt som man undviker fienderna skott. 

Trouble Witches kostar 800Ms Points men det blir inget köp för min del

Sista spelet denna veckan heter Outland och var väldigt stilfullt och intressant. Till en början så påminde det om Limbo men övergick sen till lite Prince of Persia. Outland är ett 2D plattformsspel som går ut på att undvika fällor och ta sig från ett ställe till ett annat. Kontrollen var bra men jag är osäker om jag kommer ladda ner hela spelet. 

 800Ms Points kostar Outland och kan vara värt det men jag måste testa lite mer av trialversionen.

27:e April

Kategori:

Idag har det varit en bra dag. Jag började dagen med lite GTAIV spelande och så kollade jag min mail och där stod det att jag vunnit ett ex av Operation Flashpoint Red River från FZ. Efter den glada nyhet så drog jag och Pontus som fyller år idag till Arena badet där vi hade det gött i nästan 3 timmar.

Efter badet så kom Patrik och då gick vi och såg på World invasion : Battle Los Angeles på bio vilket jag kommer skriva om lite mer imorgon. Imorgon ska jag även skriva om mina intryck från veckans xbox live spel.

Speltriss vecka 17: På G

Kategori: Tvspel

Denna veckan på emmyz speltriss är På G och det kan vara spel som är på G eller något som händer eller varför inte ett spel som börjar på bokstaven G. Min lista är iaf spel som är på gång i framtiden.

Jag längtar så sjukt mycket till den femte delen i GTA serien. It´s gonna be awesome

Gears of War 3 är även det ett spel jag längtar till

Saints Row 2 var helt galet. Jag gissar på att 3:an kommer bli ännu mer galnare

Påsk/födelsedagspartaj

Kategori: Party!

Idag fyller jag år och det firades igår med en stor förfest och sen blev det utgång till Bogrens för oss. Tyvärr så tog jag väldigt lite bilder under gårdagen.

Det ser ut som att Pontus äter på sin tumme.

Marika & Maja på balkongen

Pontus & Edo på Balkongen

Patrik med sin vanliga pose

Åsa & Daniel sent på kvällen

Samling i hallen innan några drog ut/hem

Kinect Adventures

Kategori: Spel Recensioner

Igår klarade jag och Åsa av Kinect Adventures och det var nog ett av de första spelen som Åsa såg eftertexterna på. Kinect Adventures får man alltid med när man köper en kinect och innehåller 5 olika minispel. 

Minispelen består av att åka gummiflotte och samla tid eller poäng i minispelet River Rush. Racketball som är ett spel där du slår bollar på lådor så att de går sönder under kortast tid möjligen. Ett annat spel heter Reflex Ridge är att du åker på runt på rälsvagnar och då gäller det att undvika hinder samtidigt som du plockar poäng. Rätt skoj när man får upp farten men ibland går det lite för segt. De andra spelen är 20.000 Leaks och är ett lugnare spel där det gäller att täcka för hål som fiskar gör när du står i en glaskur under vattnet. Sista spelet i samlingen heter Space pop och går ut på att fånga så många bubblor som möjligt samtidigt som du är i ett rum utan gravitation. Spelet är inte så värst skoj direkt utan känns mest som utfyllnad.

Grafiskt så är spelet inte vidare vacket men det finns självklart vissa fina vyer när man åker i gummiflotten. Kontrollen funkar rätt så bra men funkar mycket bättre i Kinect Sports. Jag hade nog aldrig orkat spela klart detta spel själv men med en kompis vid sin sida så blir det genast lite roligare även om minispelen inte är superskoj utan mer som tidsfördriv.

Grafik 6 av 10
Ljud 7 av 10
Kontroll 7 av 10
Hållbarhet 5 av 10

The Sound of Friday

Kategori: Musik

Denna låten kom ut förra veckan men då kvalicerade den inte in så veckans låt men det gör den denna vecka. Radiogamer hillbillyhyllar FierceBabyJune (och PC Gamer-Mats) blir veckans låt.

Café, Stream, Wii 2

Kategori: Tvspel


Kärt barn har många namn brukar man ju säga. Den senaste tiden så har det florerat massvis med rykten om Nintendos kommande maskin och att GTAV ska vara ett av releasespelen. Nintendo ska tydligen vilja vinna tillbaka hardcorespelarna nu igen efter alla dessa år som wii funnits.

Det ryktas även om att Wii2 eller vad den nu ska heta kommer vara kraftfullare än både Ps3 och en Xbox360 som i ärlighetes namn börjar bli lite gamla vid det här laget. Det sägs även att Blu Ray skivor skall användas vilket borde göra att microsoft också använda det när deras kommande konsol släpps trots att sony har rättigheterna till det formatet.

Ett annat ihärdigt rykte har handlat om kontrollen och det sägs att det ska vara en handkontroll med 6tums pekskärm. Detta borde innebära att kontrollerna blir väldigt dyra om det ska vara bra kvalitet vill säga.

E3 i år kommer bli riktigt spännande då vi kommer få veta så mycket mer om vad som är sanning och vad som är falskt. Dock så vet jag inte om jag har lust att köpa mig en ny konsol nästa år för 3000-4000kr för att kunna spela uppföljaren till ett av mina favoritspel GTAIV.

Rea spel

Kategori: Tvspel

I onsdags så beställde jag 2 stycken spel för 79kr styck. Metroid Other M till Wii kommer jag nog behålla men Body and Brain kommer jag byta in imorgon eller någon annan dag men det blev ett köp eftersom det var så billigt.

WHAT????

Kategori: Allmänt

I Måndags när jag och Patrik hade köpt oss en vitlöksmarinerad fläskfilé som vi grillade senare på kvällen så läste vi på innehållsförteckningen och insåg att det fanns hushållsfärg i maten.

Veckans Xbox Live v.16

Kategori: Tvspel

Denna vecka kom ett actionspel och ett plattformsspel.

Actionspelet heter Section 8 : Prejudice och är ett First Person Shooter med med mallen 1:A från 90talet. Spelet känns väldigt gammalt rent spelmässigt men grafiskt så ser det rätt bra ut för att vara xbox live spel. Jag gillar FPS spel men spel som detta får mig att vilja dö en smula. Tröttsammare spel finns ju knappt.


Ett stort NEJ till detta gammelmodiga spel. 1200Ms kan du hellre lägga på något mycket bättre.

Veckans andra spel är ett flippat plattformsspel med lite sladdrig kontroll tyvärr. Spelet påminner lite om det helsköna N+ som jag har spelet en hel del sen det släpptes på xbox Live. Spelet heter Fancy Pants Adventures och fick mig intresserad trots eller kanske tack vare den speciella stilen på spelet.

800Ms Points kostar detta fartfyllda spel. Kan nog bli ett köp om det visar sig vara kul i multiplayerläget.

Speltriss vecka 16: Färgstarkt

Kategori: Tvspel

Ny vecka och ett nytt tema. Veckans tema hos emmyz denna vecka är färgstarkt.

Mario var det första som jag kom att tänka på när jag läste färgstarkt.

Donkey Kong spelen är även de vädligt färgglada.

Sist ut denna veckan blir Kirby som har varit med i mänger med färgglada spel. Ingen direkt slump att jag tänkte på Nintendo karaktärer när jag hör ordet färg.

Harry Potter : Dödsrelikerna Del 1

Kategori: Film Recensioner

Harry, Ron och Hermione tar sig an uppdraget att leta reda på och förgöra hemligheten bakom Voldemorts odödlighet: horrokruxerna. De tre vännerna är på flykt och har bara varandra att lita på. Men mörka krafter mitt ibland dem hotar att slita sönder vänskapsbanden.

Jag har aldrig varit något fan av Harry Potter men jag har ändå sett alla filmerna. Dock så tycker jag att de senare filmerna har varit rätt så tråkiga och sömniga. Dödsrelikerna utspelar sig ingenting på skolan vilket är en frisk fläkt men samtidigt så saknar man karaktärerna som fanns där. Jag är lite kluven till denna film, det är kul att den är lite annorlunda men samtidigt så saknar jag det som gjorde de första filmerna mysiga.Modell för en dag

Kategori: Allmänt

I eftermiddag så ska jag ställa upp som hår och skägg modell för en kompis. Det ska bli intressant och fruktansvärt gött att äntligen få klippa sig kort igen. Kawa som ska klippa mig senare idag frågande redan på Nyårsafton om jag var intresserad och visst svarade jag ja.

The Sound of Friday

Kategori: Musik

Veckans låt var verkligen jätte längesen som jag lyssnade på men jag har tänkt på den ganska länge ändå. Veckans låt är alltså Alive med P.O.D. Jag gillade denna låt jättemycket när den kom för längesedan men nu är det inte speciellt bra längre.

Svampriket

Kategori: Allmänt

En blogg som heter Svampriket frågande om de fick använda några av mina pärlplattor som logga och visst svarade jag ja. Nu pryder alltså ett frågetecken, NES kontroll och en Boo deras blogg. Niklas är stolt.

Crysis 2

Kategori: Spel Recensioner

Crytek är en av de grafiktunga studios som äntligen har testat att göra spel till konsolerna Xbox360 & PS3 vilket jag tycker är kul eftersom jag vägar köpa ny dator vartannat år. Trots att Xbox360 & PS3 börjar bli lite gamla vid det här laget så har även de en hel del kvar att ge. Dock så orkar det inte riktigt komma upp i samma klass som PC version av spelet.

Crysis 2 har en rätt så enkel och fånig handling men den funkar rätt bra ändå om man tar det lite för vad det är. Aliens har kommit och anfallit New York och det blir upp till Alcatraz att rensa upp bland Aliens och Soldater som vill sätta stopp för honom. I Början av spelet så möter du soldater och det är då spelet är som bäst tycker jag. Du har oftast olika tillvägagångsätt under uppdragen. Som t.ex kan du antingen smyga runt alla fiender eller skjuta ner alla som en galning likt Call of Duty spelen.

Grafiskt så har jag berätta att det är snyggt men designmässigt finns det mer att önska på fiendedesignen. Kontrollmässigt funkar spelet bra och påminner en hel del om konkurrerande spel. Det som gör att Crysis2 skiljer sig lite från mängden är att du kan när som helst aktivera osynlighet, sköld, snabbhet eller styrka. Problemet med att använda någon av styrkorna är att din energimätare sjuker. Så Det går inte att vara osynlig hela spelet utan du måste tänka dig för. Detta gör att spelet blir mer taktist än många andra spel och göra spelet mer levande.

Crytek har verkligen lyckats att skapa ett skönt actionspel som tyvärr tappar lite mot slutet. Dock så är jag mycket nöjd med helheten. Jag vet inte hur lång tid det tog att klara spelet men minst dubbelt så lång tid som valfritt militärskjutar spel iaf.

Grafik 10 av 10
Ljud 9 av 10
Kontroll 9 av 10
Hållbarhet 8 av 10

Final Hockey

Kategori:

Idag mår jag bättre men har varit lite seg. Dock så är det långt ifrån den feber jag hade igår.
Just nu slappar jag i soffan och kommar på när Färjestad kan fixa ännu ett guld till värmland vilket jag verkligen inte hoppas. Jag brukar heja på dem som har sämst odds och i detta fallet hejar jag alltså på Skellefteå. Förra matchen hade Skellefteå chansen att vinna flera gånger men förlorade i alla fall på ren otur. Nu när finalmatchen har pågått i 13min så leder FBK med 2 mål vilket känns rätt trist.

Veckans Xbox Live v.15

Kategori: Tvspel

Denna onsdag så har jag mått lite kasst då jag håller på att bli sjuk. Men det har inte hindrat mig från att testa veckans spel.

Det första jag provade var Yar's Revenge som är väldigt likt Panzer Dragoon Orta som dök upp till den första xboxen. Yar´s Revenge är ett slags bullethell spel så som Panzer Dragoon vilket innebär att du flyger runt och skjuter på fiender samtidigt som du försöker undvika fienders skott.

800MS Points kostar detta spel vilket jag aldrig skulle betala.

Andra spelet denna veckan heter Might & Magic : Clash of Heroes vilket är ett taktist rollspel likt Final Fantasy Tactics. Grafiskt så ser det rätt så mysigt ut och påminner en hel del om gamla tidens spel. Spelet var rätt intressant men jag orkar inte lägga ner tiden som kräver för att spela spelet tyvärr.

Might and Magic kostar 1200Ms Points och tycker man om liknade spel så rekommenderar jag det varmt.

Kinect Demos

Kategori: Spel Intryck

I Fredags så skaffade jag alltså en Kinect och har nu testat en hel del demos till den. Här kommer några korta intrycka av dem. Intrycken av Kinect Sports och Adventure kommer jag ta en annan dag då jag spelet lite mera.

KINECTIMALS
Kinectimals är lite som en tamagotchi där det gäller att leka med sitt utvalda djur. Det fanns lejon, tiger, geopard, puma och något mer djur jag inte kommer ihåg just nu att välja mellan. Spelet är ju till för småbarn så jag är inte så förvånad att det inte tilltalade mig. Dock så tycker jag grafiken var riktigt mysig och spelet hade sin charm. Dock så kommer jag aldrig spela det igen.

DANCE CENTRAL
Dance Central är ett av Kinect spelen som har fått högst betyg av recensenter. När jag testade demoversionen så fattade jag väldigt lite vilka rörelser man skulle göra för att få höga betyg. När Åsa provade efter mig så gick hon igenom träningsläget först och då fattade man desto mera. Kameran läste av kroppen väldigt bra men jag kommer nog aldrig skaffa detta då jag inte gillar att dansa i vardagsrummet.

KINECT JOY RIDE
Joy Ride skulle till en början vara ett gratis Xbox Live Arcade spel men efter några uppskjutningar så dyker det alltså upp som ett fullpris spel till Kinect. Kontrollen tycker jag var väldigt bristfällig och fordonen var även dem tråkiga att köra. Grafiskt så ser det väldigt simpelt och tråkigt ut. Jag hade säkert spelat spelet om det vart ett gratis spel men nu kommer det aldrig hända.

FANTASTIC PETS
Fantastic Pets känns som en dålig klon av Kinectimals med tråkigare grafik och töntigare djur. Det tog inte lång tid innan jag tröttnade på denna smörja till spel. Även detta spelet är ju till för de mindre men jag hade lätt valt Kinectimals framför detta.

YOUR FITNESS EVOLVED
Your Fitness Evolved testade jag lite på Gamex mässan i höstas och blev imponerad av följsamheten i rörelserna. Designmässigt så är det väldigt avskalat men funkar faktist mycket bra som ett tränings spel. Demot var däremot lite väl sparsmakat och visade inte upp så mycket från det hela spelet. Dock så blev jag lite mer sugen på att se vad som finns mer att göra.

ZUMBA FITNESS
Zumba är även det ett träningsspel med fokus på dans. Jag och Åsa testade demot tillsamms men det var väldigt svårt att veta vad man skulle göra för steg och rörelser de första gångerna och det var även svårt att se om man gjorde fel. Däremot så blev man faktist rätt så trött efter bara någon låt så träningsmässigt funkade det iaf. Jag hade dock velat veta vilket typ av rörelse man ska göra innan den kommer så som i Dance Central.

BODY AND BRAIN EXERCISES
Body and Brain är även det ett träningsspel till Kinect men här tränar man mer hjärnan än kroppen. DR.Kawashima spel har tidigare kommit till Nintendo DS och har varit väldigt populära för den äldre målgruppen. Spelet är säkert rätt bra om man gillar liknande spel men demot var riktigt dåligt. Man fick prova på ett minispel där det gällde att skicka bilar med olika färger till rätt ställe med hjälp av sina armar.


Kinect

Kategori: Allmänt

I Fredags efter jobbet så kom Patrik förbi och vi åkte iväg och inhandlade en Kinect. Efter att ha spelat en del i helgen så fick jag träningsvärk vilket både är gött och bra då det ger resultat. Vi laddade även ner massa Kinect demos som jag kommer skriva lite kort om i ett senare inlägg.
Tiger & Ripley var intresserade av vad jag hade köpt.

Den är inte så stor som man tror att den ska vara

Jag och Åsa testar Zumba demot. Det var svårt men Åsa gillade det ändå

Speltriss vecka 15: Färglöst

Kategori: Tvspel

Denna veckan har Emmyz temat färglöst och dessa 3 spel var de första jag kom att tänka på.
Mad World är nog det våldsammaste spelet till Wii och består av färgerna svart,vitt,rött och gult.

Saboteur som kom för 2 år sedan blir mer färgglatt ju mer man klarar spelet men till en början används samma färger som i Mad World.

Limbo det mörkaste och samtidigt det mysigaste av dem alla.

Ny LA:Noire Trailer

Kategori: Tvspel

Det har dykt upp en ny trailer på kommande LA : Noire som kommer i Maj. Jag har länge varit intresserad av detta spel och kommer självklart skaffa det på releasedagen.

The Sound of Friday

Kategori: Musik

Veckans låt kommer från RixChristian med låten Sluta Särskriv. Skit bra låt(Särskrivning) :P

AVGN : Spielberg Games

Kategori: Tvspel

YEAY! Ett nytt avsnitt av AVGN har dykt upp och denna gång testar han spel som baseras på Spielbergs filmer.

Veckans speltriss – Go Green

Kategori: Tvspel

Det är första gången jag är med i Emmyz speltriss där man ska leta upp 3 bilder och posta dem. Denna veckan så var temat go green vilket innebär att man ska leta upp 3 bilder med mycket grönt t.ex.

Master Chief är given på denna lista. Den grönaste hjälten

Green Goblin det hörs ju på namnet att han passar in på listan.

Crysis är grönska

Veckans Xbox Live v.14

Kategori: Tvspel

Denna veckan så dök det upp 2 actionfyllda spel. Båda spelen kostar 800Ms Points styck.

Red Faction : Battlegrounds heter första veckans största spel och är en avstickare i Red Faction serien. Battlegrounds påminner lite om Red Faction Guerilla men i detta spelet så är man i en arena där du antingen ska ta död på alla motståndare eller åka med ett fordon mellan checkpoints. Spelet är nog till för att spela online men det var inget jag orkade göra utan testade bara singelplayer uppdragen.

Skaffa hellre Red Faction Guerilla billigt istället för detta.

Andra spelet denna veckan är en uppföljare till ett indiespel som blev väldigt populärt i sina kretsar. Dishwasher : Vampire Smile heter spelet och är ett sidoscrollat hack n slash spel. Jag gillar verkligen estetiken men spelet som sådant är inget för mig.


Blod Blod Blod inget spel för den känslige.

Oceans

Kategori: Film Recensioner

Oceanerna – den okända värld som är början på allt liv visas för första gången upp i all sin skönhet, och rikedom, sin grymhet och sin förkrossande kraft. Under sammanlagt sex år genomfördes inte mindre än 70 expeditioner på 50 olika platser i världen – alla under havsytan. 12 produktionsteam filmade över 100 olika djurarter, i situationer och miljöer det tidigare inte varit möjligt att filma. Man fick helt enkelt uppfinna ny teknik och avancerad utrustning för att lyckas fånga det omöjliga på bioduken.

Oceans är en mycket vackert filmad film men tyvärr så var den rätt seg och jag saknade att det inte fanns så mycket hajar i filmen då det det var dem jag ville se mest. Oceans hade en del fantastiska djur men jag kommer nog aldrig se denna film igen.Namnbyte???

Kategori: Allmänt

Jag har länge tänkt att byta till en ny blogg men jag vet inte vad jag ska döpa den till. Så därför skulle jag vilja ha eran hjälp. Jag kommer blogga om samma saker som här men vill ha ett bättre bloggnamn som baseras på spel och film.
Har ni några ideér så är jag intersserad av era förslag.

Law Abiding Citizen

Kategori: Film Recensioner

En vanlig man vars fru och dotter mördas i deras eget hem, sätter en manipulativ hämndplan i verket när den ena gärningsmannen kommer lindrigt undan. Men hämnden innefattar inte bara mördaren, utan också åklagaren och hela rättsystemet.

Jag tänkt se denna filmen jättelänge men det var först idag som jag och Åsa såg på den. Gerard Butler spelar mannen som blir berövad sin hustru och dotter. Han gör ett mycket bra jobb som en hämdlysten far och Jamie Foxx spelar åklagaren väldigt bra också. Mycket intressant film men tappar lite mot slutet tyvärr. Rekomenderar dock denna filmen väldigt mycket.
1 Million Pounds

Kategori: Allmänt

Haha jag fick ett fint mail inatt där det stod att jag hade vunnit en miljon pund. Jo tjena, varför lixom? Om man vill ha "pengarna" så måste jag skicka ett mail till en agent där jag fyller i alla mina uppgifter och sen ska jag få mina "pengar". Det hade givetvis vart underbart om detta var sant men så funkar inte livet.

Jobb jobb jobb

Kategori:

Det har blivit hel del jobb denna helgen men det har vart kul att jag fått så stort förtroende på jobbet. Imorn blir det några timmar på lunchen men sen får jag en ledig dag. Igår kväll så kom Patrik över och vi spelade lite tvspel och Åsa fixade Patriks frisyr en aning :P
Patriks nya frilla?

The Sound of Friday

Kategori: Musik

Denna veckan så har jag sett på Scott Pilgrim Vs The World igen och vill tipsa om 2 låtar från filmen. Har du inte sett filmen så sen den NUUUUUUU!
Ramona - Beck
Garbage Truck - Sex Bob-Omb

TRON

Kategori: Film Recensioner

Flynn hackar sin före detta chefs dator för att hitta bevis på att någon stulit hans arbete med ett nytt dataspel, och hamnar mitt i ett svindlande cyberäventyr när han sugs in i en digital spelvärld av det mäktiga datorprogrammet Master Control. Där måste han slåss i ett dödligt digitalt spel tillsammans med gladiatorer på blixtsnabba ”ljusmotorcyklar”. Med hjälp av säkerhetsprogrammet Tron utkämpar de den slutliga striden mot Master Control – för att avgöra både den digitala och den verkliga världens öde.

Igår såg jag den klassiska Tron med Patrik. Både jag och han tyckte filmen var riktigt seg och tråkig. Jag visste att den skulle vara fult gjord men inte så seg som den var. Det känns dock kul att ha sett den men jag kommer nog aldrig se den igen.Releaselista för April 2011

Kategori: Tvspel

WWE All Stars 2011-04-01
Brunswick Bowling 2011-04-08
Dynasty Warriors 7 2011-04-08
Rio 2011-04-08
Michael Jackson - The Experience (Kinect) 2011-04-14
Carnival Games - In Action (Kinect) 2011-04-15
Paws and Claws - Fantastic Pets 2011-04-15
PopCap Hits vol. 1 (4 minispel) 2011-04-15
PopCap Hits vol. 2 (4 minispel) 2011-04-15
Mortal Kombat 2011-04-20
Portal 2 2011-04-20
Operation Flashpoint - Red River 2011-04-21
Virtua Tennis 4 2011-04-29
Inte så supermånga intressanta titlar till xboxen denna månad för mig men ska jag välja en så blir det lätt Portal 2.