Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

Bowlingkväll minus bowling

Kategori: Party!

I Lördags så var tanken att vi skulle förfesten hos Patrik och sen gå ner på stan för att spela bowling. Tyvärr så blev vi sena från förfesten så jag, Åsa och Pontus hann inte spela någon bowling innan bussen skulle komma.


Patrik hade ingen kortlek vad vi visste iaf så det blev att ladda ner vattenfall till mobilen.

Honeylove

Jag och Pontus var på lite bus/svin humör så vi gömde Patrik alla filmer lite över allt.

Jag fick ett läge att dra upp Pontus kalsonger och jag tog det.

MEGAMIND

Kategori: Film Recensioner

Megamind är den mest briljante superskurk som världen någonsin skådat - och den mest misslyckade. Genom åren har han försökt att erövra Metro City på varje tänkbart sätt. Varje försök har misslyckats kapitalt på grund av den bemantlade superhjälten Metro Man, som verkat oövervinnelig ända tills den dag då Megamind faktiskt dödar honom i ilskan över att ännu en ondskefull plan misslyckats. Plötsligt har Megamind inget syfte. En superskurk utan superhjälte.... Han inser snart att detta med att uppnå sitt livs mål var det värsta som någonsin kunnat hända honom.

Det är konstigt att det kommer filmer som liknar varandra så mycket ibland. Hitta Nemo och Hajar som hajar, Happy Feet och Surf´s up och så vidare. Megamind påminner en del om Dumma mej som jag recenserade för ett tag sedan. Dumma Mej var jag inte så förtjust i men Megamind lyckades få mig underhållen under hela filmen faktist vilket är bra betyg.

The Sound of Friday

Kategori: Musik

Veckans låt är Yesterdays med Guns n Roses eftersom jag kollat en dokumentär om dem.

Top 10 Necessary Remakes

Kategori: Tvspel

Top 10 lista på de nödvändiska remakes.

Alan Wake & Darkness

Kategori: Tvspel

Igår skaffade jag mig The Darkness för 24kr på rean och dagen innan det så skaffade jag mig Alan Wake för 180kr. Får se vilket jag kommer klara först av dessa men jag tror det blir Alan Wake eftersom det känns mer intressant.

Niklas i tidningen

Kategori: Allmänt

I Lördags när jag, Pontus, Victor och Sofie var ute så kom det fram en och tog kort på oss. Igår kom bilden i tidningen.

Frågan är vad jag gjorde med min arm men men.

Veckans Xbox Live v.4

Kategori: Tvspel

Denna veckan så dök spelet Breach upp vilket är ett spel som liknar Call of Duty mm. Det som gör Breach lite unikt är att det går att skjuta sönder väggar likt Bad Company spelen. Men här är det något fulare. Ljudet i spelet är riktigt dåligt om man jämnför detta mot sina "storebröder". Grafiskt så är det snyggt för att vara ett xbla spel men inte annars. Breach är även ett spel som man måste ha Guldmedlemskap för eftersom det bara går att spela över nätet vilket jag sällan gör. Jag har väldiga problem att hitta ett spel även när jag försökte mig på en quickmatch vilket inte bådar gott.

1200 Ms Points kostar Breach. Men jag skulle faktist behålla de pengarna o köpa BlackOps istället eller Bad Company 2

Van Wilder 3: Freshman Year

Kategori: Film Recensioner

I den tredje filmen om collegefestprissen Van Wilder reser vi tillbaka i tiden och upplever ”Van the Mans” första tid på prestigefyllda Coolidge College. Men skolan är ännu inte det party- paradis som Van hade förväntat sig. Och inte nog med det – alla studentskorna har avgett kyskhetslöfte! Den färska och festglada studenten måste ge sig ut på ett personligt korståg för att befria Coolidge College från den frigida förbannelsen: ingen ölsejdel förblir full – och ingen cheerleader förblir orörd!

Första Van Vilder tycker jag var rätt okej när jag såg den. Andra filmen var inte alls bra och den 3:e är snäppet bättre än andra. Denna filmen lånar väldigt mycket från första filmen bara det att den gör allt sämre. För det första så är det sämre skådespelare och Van Vilder spelas av en helt fel person. Detta är inget jag rekomenderar även om gillade första.

Cube & Die

Kategori: Film Recensioner

Sex främlingar vaknar upp och upptäcker att de blivit inlåsta i ett märkligt rum som försetts med dörrar på samtliga sex sidor. Detta rum, visar det sig, är bara ett av många som sitter ihop i en gigantisk konstruktion, Varje dörr leder till ett nytt rum som är identiskt med det första sånär som på dess färg. De inlåsta främlingarna gör sitt yttersta för att hitta ut, men varje rum är försett med djävulska fällor.

Cube är en gammal "klassiker" som jag först igår såg klart efter att ha somnat förra gången jag såg den. Jag har hört så mycket bra om denna film att jag självklart hade höga förväntningar. Men jag blev besviken. Kanske är det för att Saw filmerna lyckades bättre med utsatthet och fällor men jag tycker denna filmen var lite för flummig och seg.
Sex för varandra främmande människor vaknar inlåsta i ett cellkomplex, utan en aning om vem som fört dem dit eller varför. Snart anländer en mystisk man, som under hot tvingar dem att delta i ett experiment han kallar ”rättegångarna”. En efter en måste deltagarna låta tärningen avgöra ödet för en annan medfånge. Ett turligt kast innebär frihet, ett olyckligt slutet. Och medan dödsångesten sprider sig, börjar ett dunkelt motiv uppenbaras.

Denna filmen kan jämnföras med en lite snällare variant av Saw filmerna men har samma idé. Klarar du dej så har ditt nya liv börjat. Det funkar rätt bra och var rätt så intressant men inte lika bra som de första Saw filmerna. Dock så är den bättre än de senare. Rekomenderas till de som gillar Sawfilmerna men vill ha mindre blod och äckel.

Crysis 2 & Bulletstorm intryck

Kategori: Spel Intryck

CRYSIS 2

Idag så släpptes en multiplayer beta på Crysis 2 och en demo på Bulletstorm och båda ska släppas senare i vår.
Crysis 2 har jag varit lite sugen på men mest för att testa singelplayer kampanjen. Tyskarna Crytek skryter om att de har den bästa grafikmotorn så är det givetvis intressant att se hur det ser ut. Men när jag testade multiplayer så blev jag inte så imponerad. Grafiskt så såg det bra ut men jag hade inte så skoj när jag spelade dock.

Det går ju att använda olika förmågor som steath,snabbhet och extra skydd. Banan man spelade på var rätt tråkig och jag upplevde spelet som intetsägande. Det blir att fortsätta att spela Call of Duty : Black Ops om jag ska spela multiplayer.

BULLETSTORM

Bulletstorm utvecklas av People can fly med lite hjälp av Epic Games som gör Gears of War spelen bland annat. Bulletstorm går ut på att döda fiender i en rasande takt för få combos. Ungefär som det dåliga spelet The Club som kom 2008. Den grafiska stilen påminner en hel del om Gears of War spelen vilket inte är helt fel. Jag hade rätt skoj på den korta bana på demot men jag tror inte jag kommer köpa det förrens det hamnar i reabacken.

Devils Playground

Kategori: Film Recensioner

Devils Playground handlar ett företag som har tillverkat ett kosttillskott men som tyvärr har en ovanlig bivärkning. Bivärkningen är att alla som testat konsttillskottet blir någon form av zombies. Väldigt snabba sådana. Men det finns en kvinna av de 30.000 personerna som inte har förvandlats till en zombie så det gäller att hålla henne vid liv så att de kan göra ett motmedel.

Denna filmen var som de flesta filmer där zombies är med lite b-film men ändå rätt så skön. Filmen utspelar sig i London vilket är tur eftersom zombierna är rädda för vatten. Skådespelarna var rätt okej till trots att den var lite b ibland. Årets bästa zombie film men jag hoppas verkligen att det kommer en bättre innan året är slut.

Beyond Black Mesa

Kategori: Videos

Nu har äntligen fortsättningen kommit på Beyond Black Mesa. Detta är sjukt imponerade gjort för att vara ett hobbyprojekt. Super mycket bättre än vad Uwe Boll någonsin har gjort i sina spelfilmer.

Welcome to the Rileys

Kategori: Film Recensioner

Sedan Rileys dotter dött har han varit otrogen med en servitris och hans hustru Lois håller tyst om en hemlighet involverande dotterns död. Lois vägrar gå utanför huset. När servitrisen dör går den förtvivlade Riley till en stripklubb där han möter den sextonåriga prostituerade Mallory.

Jag tycker Kristen Stewart har spelat likadant i alla filmer jag sett henne i men i denna filmen så fanns det något annat i hennes skådespelarinsatts. James Gandolfini från Sopranos var även han bra. Det är ingen film jag tror jag kommer se igen men den var bra ändå.Spontanfest med Victor och Glädje

Kategori: Party!

I Lördags så hälsade Victor på från Varberg så då ordnade Pontus och Sofie till fest. Det blev en hel del drickande för min del och som vanligt när jag dricker mintuu så blir jag väldigt glad och sen väldigt seg.

Victor hade på sig denna sköna t-shirt. Han ville dock påpeka att han inte står för vad den säger

Favorit i Repris

Vi gick till puben glädje för första gången. Bara 6 månader för sent. Nathalie kom och hälsade på oxå

Att jag lyckades att bygga detta tornet trots att jag var så full är en bedrift

Recension av

Kategori: Film Recensioner


Han är förläggare dagtid och en maskerad brottsbekämpare när mörkret faller. Hans ständige sidekick är Kato och tillsammans med sin japanske vapendragare färdas han runt i bilen ”The Black Beauty”, beväpnade med specialpistoler, knockout gas samt Katos närstridskunskaper blir de en duo att frukta.

Igår så såg jag, Patrik och Pontus på premiären av denna film. The Green Hornet är en rolig & actionfylld film som påminner lite eller ganska mycket om Kick ass. Fast jag tycker denna filmen var både roligare och skönare. Ett tag i filmen så kändes det som om det skulle bli betyg 7 men den blev snäppet bättre mot slutet. Tyvärr så tycker jag inte det var så mycket 3D effekter direkt så det kändes lite onödigt.

Duke Nukem Forever Trailer

Kategori: Tvspel

Det har tagit Duke Nukem Forever 12 år att komma men nu runt den 5:e Maj så är det dags för release. Det är kul att utvecklarna håller samma gamla humor och galenskaper som gjorde Duke Nukém 3D så skoj.

The Box & From Paris With Love

Kategori: Film Recensioner

Någonstans i USA, 1976. Norma och Arthur Lewis ställs inför ett moraliskt dilemma när en mystisk låda dyker upp vid ytterdörren. Reglerna är enkla - öppnar de boxen och trycker på knappen kommer de genast att bli förmögna. Men priset är att det innebär döden för en slumpmässigt utvald människa någonstans på jorden. De har 24 timmar på sig att fatta sitt livs svåraste beslut...

Denna filmen har jag varit sugen på att sedan den kom ut för snart ett år sedan men det har inte blivit av. Nu när jag har sett den så var den inte alls så bra som jag hade hoppats. Det fanns en intressant mystik i filmen men som blev lite väl flummigt mot slutet av filmen. Den är okej men inget mer.


På den amerikanska ambassaden i Paris drömmer James Reese om ett actionfyllt liv som CIA-agent. Men när drömmen går i uppfyllelse blir det med ett mardrömslikt bihang: Charlie Wax – partnern från helvetet! Wax skjuter först och frågar aldrig och när Paris blir målet för en stor terrorattack går Charlie Wax till motattack med avtryckarfingret på bazookan!


Detta är verkligen filmen jag väntat på. Skön överdriven action med en gnutta humor. Jag och Åsa började kolla på denna filmen efter sommaren men sen blev det aldrig av att se klart den förens idag. John Travolta spelar en skön karaktär med namnet Wax som skjuter först och tänker sen. Underhållande action vilket jag rekommenderar att kolla på om man gillar sånt.

The Sound of Friday

Kategori: Musik

Last Call for Alchol med Hardcore Superstar. Helt underbar festlåt som jag har lyssnat på en hel del.

Winter Fails 2011

Kategori: Videos

Många fina fails denna gången men mest bilar som halkar på isen.

Veckans Xbox Live v.3

Kategori: Tvspel

Denna veckan på xbox live så dök det upp ett spel och det spelet heter Spare Parts. Vilket är ett plattformsspel i Ratchet and Clank anda. Tyvärr så var det svårt att se vart man skulle på demobanan och kontrollen var inte helt gjuten. Det går även spela spelet med en kompis över live eller i soffan bredvid vilket oftast gör spelen lite roligare.
slagsmålen mot fienderna var även de rätt så tråkiga tyvärr så detta är ett plattformsspel där kontrollen och bandesignen gör det svårt att hoppa rätt och fiender som är tråkiga.

Spare Parts kostar 800Ms Points. Tyvärr så blev det en besvikelse för mig. Men jag ska ge det en till chans när jag har en vän att spela med.

18-01-11

Kategori:

Idag har jag haft en väldigt slapp dag. Började dagen med att gå till AF för ett möte. Sen gick jag förbi Nordea och sedan hem. Varför är det alltid bara Pensionärer på Banken? Väl hemma så fortsatte jag mitt maraton av True Blood.

Imorn blir nog en mer värd dag. Först så ska jag gå till Frisörskolan där jag ska vara hår och Skäggmodell. Kawa anlitade mig på nyår så jag har inte rakat mig sedan dess. Ser ut som ett troll ibland. Så det ska bli riktigt skönt att få det avrakat imorgon.

Imorn är det även 1 månad kvar tills våran nya soffa kommer. Är det någon som vill köpa den nuvarande så går det finfint. Tänkte lägga ut den på blocket för 1000kr eller kanske lite billigare vid en snabb affär.Unstoppable

Kategori: Film Recensioner

Ett tåg med livsfarliga kemikaler har åkt iväg utan förare så det blir upp till en ingenjör och en tågmästare att  försöka stoppa tåget lastat med farliga kemikalier. Misslyckas de kommer en hel stad att utplånas.

Handlingen är väldigt simpel egentligen men funkar rätt bra ändå. Denzel Washington är som vanligt bra men detta är långt ifrån hans topproller. Jag undrar varför han har varit med i 2 filmer om tåg. Förra gången han var med i en tågfilm var ju Linje 123 Kapad. Kanske har han någon förkärlek till tåg, vem vet.
Dricka/Pingis/Bastu

Kategori: Party!

Igår så kom Patrik och Pontus hem till mig och vi börjde kvällen med lite groggar och lite black ops. När jag och Pontus var lite onyktra så tog vi hissen ner till pingisrummet där vi fortsatte.

REGLER FÖR DRICKPINGIS : Vinner man ett poäng så får man dricka. Vinner man en match så får man ha på sig Sonic mössan. Dricker man utan att man vunnit poäng så får man straffdricka.
Efter pingisen blev det bastu och solarium men tyvärr så blev det inga kort tagna där

Fat guy maze game reaction

Kategori:

Igår så fick jag låna Patriks gamla dator eftersom min är ett vrak och apprå på patrik så såg jag att han hade lagt ut detta roliga klipp på facebook.

Top 10 kommande spel 2011

Kategori: Listor

Här kommer de 10 spelen som jag längtar mest på detta året.

10. Bulletstorm. Det ska bli intressant att se vad detta fartfyllda första persons spel blir när det blir klart. Grafiskt så är det snyggt och det flyter på väldigt bra. Intressant.

9. Crysis 2. Första Crysis är fortfarande helt sjukt snyggt så det ska bli intressant hur utvecklarna lyckas med att göra det intressant att kriga i New York mot tråkiga fiender enligt mitt tycke.

8. Duke Nukem Forever. Nu är äntligen väntan över. Jag har velat spela detta spelet sen jag först hörde om det för cirka 10 år sedan.

7. L.A.NOIRE. Rockstar gör ett GTA fast denna gången är man polisutredare och utspelar sig på 40talet. Nice

6. Elder Scrolls V : Skyrim. Jag har ägnat mega många timmar åt oblivion så därför ska det bli skoj att se en uppföljare.

5. Batman Arkham City. Uppföljare till ett av om inte det bästa licensspelet ever.

4. Gears of War 3. behöver man säga mer än motorsågsbajonett

3. RAGE. Ännu ett evighetsprojekt som äntligen ska släpps.

2. Mass Effect 3. Glöm Star Wars, Mass Effect är den bästa Sci-Fi historien.

1. Deus Ex Human Revolution. Det ser så himla läckert ut och om det bara har kvar alla val som det var i ettan så kommer det bli hur bra som helst.

The Sound of Friday

Kategori: Musik

Veckans låt är en låt som jag hört en hel del på P3 den senaste veckan and I dig it! Angels Share med Mustasch

Bad Company 2

Kategori: Spel Recensioner

Igår så klarade jag av Battlefield : Bad Company 2 som jag fick av Åsa i julklapp. Detta är fortsättningen till första spelet och har samma karaktärer vilket är skoj. Man spelar som Preston i en squad på 4 pers. I första spelet så störde jag mig på att man fick så lite hjälp av sina kamrater men det funkar lite bättre i detta. Grafiskt så tycker jag faktist att detta är vackrare än vad Black Ops är trots att Bad Company 2 kom mycket tidigare förra året.

Kontrollen är dock inte lika bra men inget större fel. Kampanjen var även den bättre och framför allt roligare att spela då actionsekvenserna delas upp med lugnare partier. Det är även skoj att få köra lite fordon även om det inte är så ofta man får göra det. En grej med Bad Company spelen som får serien att verkligen sticka ut är att det går att spränga sönder väggar på hus så att varken man själv eller fienden har någonstans att gömma sig. Detta tillföra en hel sköna spelmoment.

Ljudet är i mästerklass så som många har sagt innan mig. Det är sjukt vad våra svenska stoltheter DICE har lyckats med ljudbiten. Multiplayer delen har jag hört att den ska vara mycket bra men jag har inte ägnat någon större del med den. Vilket jag borde göra men det får bli senare. Det finns en hel del vapen att plocka upp på banorna men tyvärr så är de flesta väldigt lika varandra tyvärr. Kampanjen hade en lagom längd och mycket varierad terräng.  

BETYG
Grafik : 9 av 10
Kontroll 9 av 10
Ljud 10 av 10
Hållbarhet 8 av 10

Veckans Xbox Live v.2

Kategori: Tvspel

Denna veckan så kom Zeit² ut. Det är ännu ett Shooter spel där det går att åka fram och bak i tiden. Mycket ovärt spel enligt mitt eget tycke. Man får energi av att skjuta ner fienderna som kommer mot en men om man inte gör det så dras det energi från en. Jag spelade några banor men tröttnade väldigt fort. Styrningen är även den konstig då man åker upp när man trycker nedåt.
800 Ms Points kostar detta spel men testa helst trialversionen först.

RED & ALTITUDE

Kategori: Film Recensioner

Frank Moses (Bruce Willis), Joe Matheson (Morgan Freeman), Marvin Boggs (John Malkovich) och Victoria (Helen Mirren) var alla fyra en gång i tiden CIAs bästa agenter, men de känner till hemligheter som utgör hot för organisationen, och det gör att de fyra är organisationens främsta mål. De blir efterlysta för mord och för att de ska ligga steget före sina förföljare måste de använda sig av sina gemensamma erfarenheter, list och samarbetsförmåga för att de ska överleva.

Denna filmen såg jag fram emot efter att jag sett trailern men tyvärr så blev jag lite besviken även om den var bra. Bruce Willis är som vanligt hård och Morgan Freeman är även han som vanligt bra. Till en början känns filmen som en romatisk komedi men sen blir det bara action med några komiska händelser.
'

 Efter ett mystisk fel som får ett litet flygplan att klättra utom kontroll befinner sig en nybliven amatörpilot och hennes fyra tonåriga vänner instängd i en livsfarlig uppgörelse med en övernaturlig kraft.

En lågbudget film med okända skådespelare men det funkade rätt så bra ändå. Tyvärr så blev filmen lite seg och så som filmen Devil där folk är instängda i ett rum så blir det tröttsamt att se samma omgivning hela tiden. Dålig film som jag hoppas ingen ser.


2 nya demos

Kategori: Spel Intryck

Igår så testade jag 2 nya demos. Det första var Crash Time 4 : The syndicate. Vilket var väldigt likt föregångarna som jag också testat demo på. Till en början så får man se en trailer och förväntningarna ökar. Men när man väl får spela så får upptäcker man att väldigt lite har hänt sedan förra spelet. Rösterna är katastrofalt usla och sen så ska vi inte tala om "mellansekvenserna". Grafiskt så är spelet även där väldigt gammalt även om skademodelleringen funkar bra. Ett riktigt budget spel som man ända har lite småkul med när man spelar. En av de fulaste grejorna med detta spelet förutom grafiken och röstskådespelarna är menyerna. Tråkigt fula vilket jag har för mig att jag sa om förra spelets menyer också.


Andra demot jag testade var Winter Sports 2011 vilket även det är ett lågbudget spel. Grafiskt och så ser det ut som ett väldigt tidigt xbox 360 spel och i denna demoversion fick man bara prova på 2 olika grenar. Den första var freestyle Skiing vilket var rätt så skoj. Det andra var Short Track vilket var grenen då man ska åka snabbt på skridskor i en oval cirkel. Denna grenen tillförde inte något. Man behövde bara håll inne L för att accelerera och sedan skötta sig allt på automatik. Helt meningslöst. Varför ska alla sådana här spel vara så dåligt gjorda. Det finns ju så mycket potetial.

11/1/11

Kategori:

Idag har jag haft en slappar dag utöver det vanliga. Den mesta tiden har spenderats framför Bad Company 2. Jag börjar närma mig slutet så nu börjar det bli riktigt svårt. Snart kommer Åsa hem så då kan man blogga på ett normalt sett. Imorn ska vi nog åka till Mio och förhoppningsvis boka en soffa :)

Chillkvällen i Bilder

Kategori: Party!

På vägen från festen så insåg vi att det var sjukt halt ute

Festen som började så lugnt blev något helt annat mot slutet

Releaselista för Januari 2011

Kategori: Tvspel

Chillkväll

Kategori:

Ikväll ska jag och Åsa över till Pontus och Sofie där det väntas lite drickande. Det blir nog ingen utgång för oss ikväll men oftast så är ju förfesterna bäst. Förhoppningsvis så tar jag lite bilder idag som kan läggas upp här imorgon.

Call of Duty : Black Ops

Kategori: Spel Recensioner

Call of Duty : Black Ops är det världens snabbast säljande mediaunderhållning. Under sina 24 första timmar så sålde spelet 7 miljoner ex i bara USA och Storbrittanien. Detta bevisar bara hur stort tvspelande har blivit de senaste åren, vilket självklart är skitkul. Black Ops är 7:e spelet i call of duty serien och utvecklades av Treyarch. De första Call of Duty utvecklades av infinity Ward men efter att Infinity Ward och Activision hamnade i bråk så blev Treyarch de som fick styra vidare på Call of Dutys namn.
Jag har alltid föredragit Infinity Wards spel framför Treyarch men denna gången så lyckades Treyarch riktigt bra. Historien är lite flummig till en början men blir bättre mot slutet då alla lösa trådar knyts ihop. Black Ops handling är mer lätt att förstå än vad det var i Modern Warfare 2 som kom förra året vilket är ett plus. Tyvärr så har inte Treyarch den där riktiga känslan i actionscenerna som Infinity Ward har. Call of Duty spelen har alltid vara mycket actionorienterade men det har bara blivit mer och mer action hela tiden och ibland blir det för mycket. Tänkt dig en Actionfilm från Hollywood. Ibland blir det bara för mycket för att man ska tro på historien.
Allt från kontroll, Ljud och Kontroll är bra även om det inte är fantastiskt. Det jag saknar i detta spel förutom lite mer smyg uppdrag i spelet är ett Co-op läge. Det går att spela tillsammans med en kompis mot botar på multiplayer kartorna och zombieläget från World at War är tillbaka. Men jag hade hellre fått ett nytt Spec Ops läge. Apprå på Multiplayer så är det denna gången mer balanserat än vad det var i Modern Warfare 2.
En annan sak jag börjar känna med Call of Duty serien är den att man har sett det förut. Det behöver dyka upp något mer än att man kan åka båt och helikopter.

Betyg

Grafik 9 av 10
Ljud 8 av 10
Kontroll 10 av 10
Hållbarhet 9 av 10

Veckans Xbox Live v.1

Kategori: Tvspel

Årets första spel detta året är inget mindre än Ilomilo som jag rekommendera redan i min julkalender Lucka3. Detta spelet är svenskutvecklat och är ett urcharmigt spel där det gäller att använda sina geniknölar. Det går även att spela tillsammans med en kompis men det blir bara krångligare. Man kommer fastna på de svårare banorna men man kommer alltid på vad man ska göra. TRY IT OUT!
800Ms Points kostar denna pärla vilket jag tycker är klart köpvärt.

AVGN : Day Dreamin' Davey

Kategori: Tvspel

Årets första Angry Video Game Nerd är här. Denna gång testar han NES spelet Day Dreamin´Davey

Santa´s Slay

Kategori: Film Recensioner

Året är 2005 och det har gått 1000 år sedan Tomten slog ett vad med en ängel. Egentligen så är tomten en demon som förlorade ett vad mot ängeln men nu när vadet är brutet så återvänder "Tomten" till sin onda sida. Nu får äntligen Tomten döda alla människor på julafton igen.

Mina förväntningar på denna filmen var inte höga men efter introscenen så höjdes de en aning. Tyvärr så dog alla kändisar som var med i början så då började man ana lite oråd. Är man sugen på en väldigt annorlunda julfilm så kanske detta kan vara något. Men förvänta dig inga bra skådespelar insattser. Slutet var även det en besvikelse.


Sämst 2010

Kategori: Listor

Film
1. City of the Living Dead
2. Run Bitch Run
3. Day of the Apocalypse
Xbox 360
1. Terminator Salvation
2. Fuel
3. Eat Lead
Xbox Live Arcade
1. Ben 10 the rise of Hex
2. Puzzle Chronicles
3. Ancients of ooga
Indiegames
1. Stick ém up
2. Avatar Bumber Cars
3. Dangerous Conflict 3D
Xbox 360 Demo
1. Ironman 2
2. Superstars Next Challenge
3. Dynasty Warriors Strikeforce
Film Besvikelse
1. S.Darko
2. Survival of the Dead
Spel Besvikelse
1. Crackdown 2
2. Mafia 2
3. Final Fantasy XIII

Top 10 Game of the Year 2010

Kategori: Tvspel

Resumé 2010

Kategori: Listor

Årets Film
1. Inception
2. Scott Pilgrim vs The World
3. Ironman 2

Årets Xbox360 spel
1. Mass Effect 2
2. Red Dead Redemption
3. Fallout New Vegas

Årets Wii Spel
1. Super Mario Galaxy 2
2. Red Steel 2
3. Nhl Slapshot

Årets Tvserie
1. Walking Dead
2. Big Bang Theory
3. How I Met Your Mother

Årets Xbox Live Arcade Spel
1. Lara Croft the Guardian of Light
2. Limbo
3. Dead Rising Case Zero

Årets Indiespel
1. Zulu Hour
2. Sleepwalker
3. Old School Racer

Årets Androidspel
1. Angry Birds
2. Game Dev Story
3. Reckless Racing

Årets Låt
1. What´s The Point : Johnossi
2. Last Call for Alchohol : Hardcore Superstar
3. Run to your Mama : Hardcore Superstar

Årets Demo
1. Darksiders
2. Splinter Cell Conviction
3. Just Cause 2

Årets Live Akt
1. Magnus Betner
2. Raw Comedy Club

Årets Resa
1. London
2. Gamex 2010
3. Västkusten med Patrik & Jenny

Årets Snyggaste Xbox360 spel
1. Mass Effect 2
2. Red Dead Redemption
3. Splinter Cell Conviction

Årets Snyggaste XBLA spel
1. Limbo
2. Dead Rising Case West
3. Dead Rising Case Zero

Snyggaste Androidspelet
1. Reckless Racing 
2. Angry Birds 
3. Carrom 3D

Årets xbox 360 Överaskning
1. Enslaved
2. Singularity
3. Red Dead Redemption

Årets Co-op upplevelse
1. Lara Croft the Guardian of Light
2. Borderlands
3. Halo Reach

Som vanligt så kan man ju inte spela alla spel och se alla filmer. Så därför är listan på filmer och spel som jag för första gången sett eller spelet 2010. Ett spel som borderlands kommer därför in på listan eftersom det var först i år som jag testade det även om det släpptes 2009.

 

mobilblogg

Kategori: Allmänt

Det har varit lite dåligt med bloggande ett tag men nu har jag iaf ett gott själ. Min dator har ju varit sönder ett tag så nu kan jag bara blogga när Åsa är hemma med hennes dator. Visst går det att skriva på mobilen men då blir det inga bilder. Ikväll när Åsa kommer hem blir det lite nya bilder från nyår o förhoppningsvis min resumé av 2010.

Nyår 2010/2011

Kategori: Party!

För andra året i rad så anordnade jag och Åsa en nyårs fest. Detta året blev vi runt 20 pers trots att inte Maja kunde komma. Här kommer lite bilder från festen.
De som kom tidigare i år fick äta lite Grillad Kyckling, Potatisgratäng, Sallad och bagutte med olika ostar.
Innan resten av gänget till festen dök upp så spelade vi lite Vad Ritar Picasso som jag fick i julklapp. Riktigt skoj.
Micke försökte göra MR Boob full jag

Jag tror han lyckades
Davve önskar Gott Nytt ÅR
Jonathan & Davve har precis firat in det nya året
Pontus önskar även han ett gott nytt år
Linus somnade på golvet och sov så hela natten. TACK FÖR IGÅR! GOTT NYTT ÅR!