Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

Ett nytt kapitel i mitt liv

Kategori:

Idag börjar mitt nya liv förhoppningsvis. Jag ska gå till gymmet idag och börja träna och imorn så är jag här med mellan 2 jobb. Jag hoppas att gymmet kan börja bli en del av dagen nu igen som den var när jag började träna. Imorn gäller det att så fort som möjligt få tag i ett nytt jobb och förhoppningsvis så går det snabbare än förra gången det måste det göra.
Jag lånade Guitar Hero 2 & 3 av Patrik för ett tag sen och jag har spelat som en tog de senaste dagarna men jag är långt ifrån så bra som patrik och Pontus är men de har ju X antal Guitar Hero spelade timmar bakom sig också.

Jag ska träffa Åsa idag också och det känns som om det var jätte längesen men det var ju i söndags sen senast vilket inte är längesen. Det var Åsa som kom med idén att träna så det är bra att man har någon som puschar på lite.
Nu ska ja spela guitar Hero och sen ska ja vilka tvätt.

Have a good one

Softish dag

Kategori:

Idag är jag ledig eftersom mitt jobb på volvo slutade i fredags. Det har vart skönt att vara ledig men det känns väldigt konstigt. Nu hoppas jag bara att jag får a-kassa eller helst ett annat jobb så att jag kan få lite pengar och köpa lite grejer till min nya lägenhet som ja ska flytta till snart.

10.000 score club

Kategori: Tvspel



Äntligen har jag klarat det. Jag längtat så länge på att jag ska få 10.000 gamerscore på min Xbox 360. Egentligen har det ingen funktion förutom att det är roligt att samla poäng på vad man gör i spelen.

The Sound of Friday

Kategori: Musik

Veckans låt kan inte passa mycket bättre än vad den gör. Veckans låt är den coola Jobb med Afasi & Filthy.

21 månader tillsammans

Kategori:

25:e September idag och då har jag och Åsa varit tillsammans i 21 månader. För att "fira" detta så gick vi till Joe´s grill&bar för att testa deras mat och vi blev båda posetivt överaskade. Jag beställde en entrecote med klyftpotatis och majskolv medans Åsa beställde en kycklingpasta med ostsås. Det var rätt så dyrt men eftersom vi hade gå 2 betala för en så blev priset kanon.

Inatt är det också min sista natt på volvo så det blir intressant att se vad som händer efteråt.

En dag kvar

Kategori:

Nu är det inte mycket tid kvar på jobbet på Volvo. När jag vaknar runt 3 så är det ca 9 timmar tills det är dax att gå till jobbet och 7 timmar senare så har jag gjort min sista dag där och då är det dax att lämna tillbaka alla grejor man fått där. Men jag är inte så deppig för det för det kommer alltid någonting nytt. Man ska inte hänga läpp då blir allt så tråkigt se allt ur en posetiv synvinkel så blir allt så mycket bättre

Snipp snapp snut så var Volvosagan slut

Kategori:

Nu har jag inte många dagar(Nätter) kvar på Volvo det är bara 3st men idag blir det 3 timmars övertid eftersom vi ska gå på något möte där vi ska prata om Volvos filosofi, YEAY va kul...... NOT! 
Anledningen till att det bara är 3 dagar kvar är att det inte går så bra för Vovlo just nu så då måste de göra sej av med lite folk och de som får gå är bemmaningsföretagen alltså jag. Det har vart 8 månader med allt från glädje, uttråkning, enformighet, skratt, arbetsglädje & framför allt mycket bra lön men nu är det troligtvis slut om inte Lernia hitta något annat ställe för mej att jobba på. Jag hade tänkt att jag skulle söka till lite nya jobb imorn eller på Torsdag och jag hoppas jag får tag på något snart.

En kväll i gbg & en i Skövde

Kategori:

I fredags så tog jag, Åsa och Patrik tåget till Göteborg för att se på Hardcore Superstar på Liseberg. Mer var egentligen inte planerat så vi gjorde allt som föll oss in. Vi skulle träffat Maja på stan men hon bangade som alla andra gånger man kommit till gbg. Vi gick till en skum pizzera/pub som spelade skön sambamusik hela tiden. Efter pizzan så gick vi till spårvagnen och åkte till Liseberg. Vi fick inte gå in med drickan på liseberg så vi fick dricka den utanför. Vi hade 10min på oss så Patrik svepte 3 öl vilket var riktigt coolt gjort. Tabben var ju bara att han blev fruktasvärt pissenödig. =)

Hardcore kom ut på scen strax efter 8 och de spelade i 1tim och 20min typ. Efter konserten så åkte vi utsiktstornet och sen gick vi till stan och satte oss på en Pub och där softade vi och drack lite. Patrik beställde in en Long Island Ice Tea för 251kr vilket sved fruktansvärt mycket i plånboken.

Igår kväll alltså Lördags så blev det en hemmakväll med Åsa och vi kollade på Horton och Ironman vilket var rätt skönt eftersom man var lite trött denna dagen av någon anledning.

The Sound of Friday

Kategori: Musik

Veckans låt blir inget mindre än Medicate dels eftersom den videon nyss hade premiär och att jag, åsa, Patrik och Maja ska se på hardcore superstar i göteborg ikväll.

Skämt från en taxi

Kategori: Videos

Jag har laddat upp en film på youtube och den kommer från programmet I Ditt Ansikte.  Här kommer massa ordvitsar som martin i programmet var tvungen att dra för att göra taxichauffören skulle bli purk. Men han blev mest glad. Se för er själva.

Megapol bara förstör

Kategori: Musik

Jag har sagt det förr och jag säger det igen. Jag hatar MIX Megapol! De spelar samma låtar om och om igen och ibland ringer folk in och önskar låtar och då önskar idioterna samma låtar som man hör 4 gånger per dag ändå. PUCKON!
Ibland kommer det någon låt som jag tycker om men eftersom Mix Megapol spelar sönder varenda låt så börjar man efter bara någon dag tröttna på låten som man tyckte om från början.

5 låtar som Mix Megapol har gjort till mina hatlåtar på några månader. Bra jobbat Mix Megapol

  1. I´m Yours - Jason Mraz
  2. Curly Sue - Takida
  3. I Kissed a girl - Kate Perry
  4. Apologize - Timerland feat. One Republic
  5. Mercy - Duffy

Hösten är kommen

Kategori: Allmänt

Det är höst om någon stackare har kunnat missa det och det börjar bli så grymt kallt. Men jag vet några saker som gör denna hösten mycket bättre.

  1. Alla nya tvprogram som startar som t.ex Hål i Väggen,  I ditt ansikte, Roomservice, Musikmaskinen, Idol, CSI, My Name is Earl, Vem kan slå Filip & Fredrik, Stor i Japan.
  2. Massa grymma spel kommer i höst också som t.ex Fable 2, Fallout 3, Gears of War 2, Saits row 2, Far Cry, banjoo- Kazooie.
  3. Sist men inte absolut inte minst är att jag ska flytta till en två i November om allt går väl. Kanske blir det in på december men förhoppningsvis i mitten av November. 

Duke Nukem 3D är här igen

Kategori: Tvspel

Nästa vecka kommer Duke Nukem 3D på Xbox Live och gissa om jag ska ladda hem och spela det. Det var ett spel som jag ville köpa till våran första dator men det fick jag inte köpa eftersom datorn var till för att skriva på inte spel massa spel

The Sound of Friday(2 days late)

Kategori: Musik

Denna veckan så blir veckans låt November Rain med Guns n´Roses eftersom jag och Åsa kollade på en live Dvd med GnR från Rock am Ring innan vi åkte till Skara. När denna låten kom så fick jag rysningar så därför blir det veckans låt.

Veckans Xbox Live

Kategori: Tvspel

Denna veckan kom det ytterligare tre spel till det växande Xbox Live Arcade biblioteket. Det första spelet jag laddade ner var Rocket Bowl vilket var ett bowlingspel blandat med Monkeyball. Man kunde styra klotet och plocka upp massa bonusföremål och sen styra klotet mot käglorna. Andra spelet jag testade var en gammal klassiker som heter Samurai Shodown 2 som enligt vissa ska vara det bästa spelet i serien men det vet jag ingenting om. Det sista spelet orkade jag inte ens ladda ner men det var ett japanskt spel som tydligen kan jämnföras med vårat schack här i väst och det heter Shotest Shogi.

Doomsday is near?

Kategori: Allmänt

Idag så kan domedagen vara här enligt vissa forskare eftersom klockan 09:00 idag så startar ett expriment som kan om det skulle gå fel förstöra jorden. Så till alla er som läser detta innan 09.00 idag hopppas ni hunnit göra massa grejer som ni velat göra i livet.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3283548.ab

Nattarbetare

Kategori:

Nu har jag gjort min första natt och det gick jättebra. Tabben var bara att jag skulle hålla mej vaken till kl 9 när jag vaknade så att jag kunde ringa ett samtal men jag somnade precis innan jag skulle ringa. Men jag fick tag på dem iaf när jag vaknade vid 4 på eftermiddagen. Nu är det snart dags att gå till jobbet igen vilket känns lite tråkigt.

 but a man got to do what a man got to do.

En Roadtrip Weekend

Kategori:

I fredags så hade jag och Pontus tänkt att åka till Borås med tåg för att gå på stan och kolla in borås djurpark. Men när vi vaknade halv 9 på morgonen så orkade ingen gå upp så det blev att vi låg kvar i sängen och soffan till 10. När jag hade kommit upp så kollade jag tågresor till Borås men inget tåg gick riktigt bra. Då loggade Patrik in på msn och jag frågade om han ville åka till Borås och han var lite sugen fast att han var lite trött efter att ha varit sjuk i veckan. Han kom in i Skövde strax efter 12 och vi började våran resa. Vi kom till Borås strax efter 2 och vi gick in på Borås djurpark där vi kollade på massa olika djur. Efter 2 timmar på djurparken så åkte vi till knalleland där vi åt mat och kollade lite i affärer. Runt halv 7 på kvällen så började vi resan hem men det tog lite längre tid än väntat eftersom vi var tvungna att stanna pga en olycka nån mil innan Falköping. När jag kom till Falköping så hämtade Malin upp mej och vi åkte till Stenstorp där jag äntligen fick träffa min älskade Åsa.

På lördag morgon åkte vi till Jönköping med Malin för att shoppa. När vi kom till Stan så gick vi in till Ikea och där hittade jag lite ljus, glas och lite annat smått och gott. Efter Ikea så gick vi till A6 där vi senare åt på MCDonalds och jag blev sjukt besviken. Jag beställde en QP med en Juice utan pommes. Priset blev 58:- och jag blev lite undrande men efter jag betalat så sa kassörskan om jag tagit en QP Meal så hade jag bara betalat 1 krona för pommes Fritsen. Så dåligt att hon sa det efter jag betalat.

Efter A6 och Ikea så åkte vi till Media Markt och det var så sjukt stort att man blev lite snurrig. Kändes som ett elekrisk ullared ungefär.

bilder finns på min bilddagbok.

The Sound of Friday

Kategori: Musik

Denna veckan kommer en låt som jag har lyssnat en hel del på denna veckan. Den heter Norrköping och spelas av Laakso. Ett mycket bra band som Linda fick mej att lyssna på.

Speltestarens dag

Kategori: Tvspel

Idag har jag testat massa olika demoversioner av spel på min xbox. Jag började med Gin Rummy men det fattade jag inget av så då stängde jag av. Orka med vissa kortspel ibland liksom. Andra spelet jag testade var  Pirates Vs Ninjas Dodgeball 
och det var inget bra spel det heller. Man valde ett lag och sen sprang man runt och försökte kasta boll på motståndarena. BORNING! Veckans sista Xbox Live Arcade spel var lite roligare men inte speciellt mycket och det var ett rymdspel som heter Shred Nebula det gick ut på att man skulle hitta en speciellt grej och under tiden skjuta sönder allt som åkte mot en. Inte så värst skoj. Efter XBLA spelen så var det dags att testa riktiga spel NHL2009, Beijing 2008 och Pure.
Nhl 2009 var inget jättestor skillnad mot föregående år men det fanns en del som var lite nytt och coolt som t.ex att spela som en ända person i laget och sen göra det resten av säsongen. Beijing 2008 som är det officiella OS spelet testade jag med väldigt låga förväntningar och man kan ju säga att de infriades. Dålig grafik, Tråkig presentation. kasst ljud, kass kontroll osv. Jag testade 100m Sprint, Tresteg och Släggkasting och visst det var rätt så okej men alldeles för segt och tråkigt. Hade grafiken inte sett ut som för 8 år sen så kanske det hade blivit lite bättre. Sist men inte minst provade jag spelet Pure. Det är ett Fyrhjulingsspel där det gäller att åka fort och göra massa tricks för att sedan komma först i mål. Detta spelet var en total skillnad mot Beijing 2008 på alla punkter. Snygg grafik, Bra ljud, bra kontroll och snygg presentation. Jag kommer kanske köpa detta spelet när det  kommer ut i reabackarna nån gång

Betyg

Gin Rummy : 1
Pirates Vs Ninjas Dodgeball :  2
Shred Nebula : 2.5
beijing 2008

Nhl 2009 :  3.5
Pure : 4