Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

Veckans Xbox Live

Kategori: Tvspel

Summer of arcade har bara börjat så denna veckan så kom det åter igen ett riktigt fint spel. Hydro Thunder Hurricane heter spelet och kostar 1200MSP. Det är som man ser på bilderna ett racingspel med båtar i lite uppiffad variant. Det första Hydro Thunder spelet kom ut 1999 till Dreamcast och sen dess har det nästan varit ganska så tyst om denna racing genre.

Hydro Thunder är snyggt och flyter på riktigt bra. Kontrollen är även den bra dock så var det lite svårt att styra i vissa skarpa kurvor men det lär man sig snart. Ett riktigt bra spel till ett hyfsat bra pris.

The Sound of Friday

Kategori: Musik

Denna veckan har inte musiken flödat genom högtalarna direkt. Så därför vill jag tipsa om denna gamla godingen. Rysslands nationalsång med svensk text. Mycket underhållande.

Battle Begins Trailer

Kategori: Tvspel

Det har kommit en ny trailer på Halo Reach från kampanjläget som släpps i September.

Godnatt

Kategori:

Idag har det inte blivit något bloggande eftersom jag har jobbat en del och ägnat den lediga tiden åt Åsa & film. Imorn kommer mina intryck av veckans xbla spel Hydro Thunder & på filmen The Crazies.
Nu ska jag & Åsa kolla på Kung av Queens.

Grebbestad & Smögen

Kategori:

Idag så tog jag, Patrik och Jenny en roadtrip till den västkusten. Först åkte vi till Grebbestad och sen förbi Smögen en snabbis.


Tuffe Wiktor

Aldrig att jag skulle ha min båt på denna brygga. NEVER NEVER NEVER

TILL SALU 2Miljoner300tusen. Som hittat

Smögen bryggan


Smögen är rätt fint faktist

Nu lämnar vi the west coast för den här gången. I´ll be back

Singularity

Kategori: Spel Recensioner

Idag har jag inte haft så mycket att göra så därför passade jag på att spela klart Singularity. Året är 1951 och ryssarna får panik av att USA har atombomen. Så de bestämmer sig för att fixa något ännu brutalare. Ämnet E99 upptäckts men vissa problem händer. Katastrofen är ett faktum. 50 år senare så åker några amerikanska soldater till Kotorga 12 där exprimenten med E99 utfördes.
Efter en krashlanding så träffar man på en man som var med och upptäckte TMD som gjorde att man kunde tillbaka i tiden och lite annat. Det blir nu upp till en själv att åka tillbaka och stoppa allt med E99 innan katastrofen händer.

Med TMD mekaniken kan du föräldra dina motståndare så de blir skelett.

Singularity börjar lite som Bioshock där allt är lite små läskigt och stämningsfullt. Sen går Singularity vidare till en blanding mellan skräck, action och problemlösning. Det funkar rätt så bra men jag tycker att mutantfienderna är väldigt tråkiga att slåss emot. När man möter soldater så är det skoj men då känns de mer som kanonmat.

Grafiskt så är Singularity snyggt men grafiken känns och lite stel. Det känns lite som att se men inte röra. Vapena har ett rätt så skönt tryck i sig vilket är ett plus. Ljudet är också det helt okej men inget utöver det vanliga. En negativ sak med spelet är att det inte finns undertexter vilket gör det svårt att förstå vad vissa personer säger ibland.

Kontrollen funkar bra men det finns en hel del funktioner som jag tycker man kunde flytta på kontrolllen eller skrotat helt. Så hur sammanfattar man nu detta spel. Det är en blanding mellan Bioshock, Half Life 2 & Wolfenstein. Det kunde gärna fått vara mer soldater att kriga mot och mindre mutanter för min del.

BETYG
Grafik 8 av 10
Ljud 8 av 10
Kontroll 8 av 10
Hållbarhet 7 av 10

MICKE 25ÅR

Kategori: Party!

Igår så hade Micke en liten fest för sina närmaste vänner eftersom han fyllde 25.

Födelsedagsbarnet med en av aleflaskorna han fick av mig.

Jag hjälper Louise i tävlingen vem som kan hålla en hantel längst med rak arm
Micke & Louise. Lika som bär & fyller år samma dag. Odds på det??

När Micke som minst anade det så fick han en present till av Louise och Åsa

Han fick en MANKINI!

GRATTIS Micke till dina 25år!!!

Grattis Micke

Kategori:

Idag är det en stor dag. Ernie fyller 25år och det firas med att vi för en gång skull går ut i Skara. Jag kommer inte ihåg när jag var i Skara och festade senast. Men det var bra längesen nu iaf. Jag har missat the Sound of Friday 2 veckor i rad nu och det beror på att jag inte kommer på något låt som blir veckans låt. Men om ni har något förslag så kanske det kan bli nästa vecka.

Något Låttips?

Dagen som gått

Kategori:

Idag har varit en ganska så vanlig dag i mitt liv. Åsa drog till jobbet vid halv 10 och jag satte mig och kollade på tv. Vid 12 dök far och Eivor upp för de ville se på katterna. När de hade åkt så blev det mat och se testade jag Singularity som damp ner i brevinkastet.
Kul spel som jag hoppas blir ännu bättre och öppnare. När klockan närmade sig 3 så kom Mor och Freddie för att se på katterna. När Åsa kom hem från jobbet så drog vi till stallsiken och sen åt vi lite käk på Wallermans.

Dagens inköp :

Red Dead Redemption

Kategori: Spel Recensioner

Igår så rullade eftertexterna förbi på ett av årets bästa spel. Red Dead Redemption är det bästa västern spel jag testat och jag tror det kommer dröja länge tills jag provar något bättre.

Spelet går ut på att man spelar som John Marston som är en föredetta bandit som nu mer vill leva på landet med sin fru och son. Men han får inte leva det önskade livet förrän han lyckas fånga in sina gamla bandit vänner.
Grafiskt så är inte Red Dead det bästa jag sett men om man tänker på att man kan rida runt på sin häst överallt utan laddningssekvenser så blir det sjukt imponerad. 

Rockstar har alltid varit bra med att skapa liv åt karaktärer och så även i detta spel. Röstskådespelarna är kanon. Ljudet är också det bra men jag saknar lite skönare musik. 

Kontrollen har alltid varit Rockstars svaga grej i spelen de gör. Det har hänt lite från GTA IV men inte så jättemycket. Man skulle kunna säga att Red Dead är ett GTA som åkt tillbaka 100år i tiden. John Marston har ungefär samma rörelseschema som niko bellic i GTA IV vilket känns lita weird.

Ne nu har jag klaga lite för mycket tycker jag. Visst finns det skönhetsfläcker på detta spel men inget som hindrar det från att få ett kanonbra betyg.

Grafik 9 av 10
Ljud 9 av 10
Kontroll 9 av 10
Hållbarhet 10 av 10


Veckans Xbox Live

Kategori: Tvspel

Uncertain of his sisters fate, a boy enters Limbo.

Detta är det ända man får veta om spelet när man ska testa det. Limbo blev en braksensation på E3 och jag förstår varför. Det är mörkt och ogästvänligt men samtidigt så är det så mysigt. Limbo är ett plattformsspel med många tänkar moment. Man använder bara 2 knappar vilka är A & B. Man hoppar med A och flytttar saker med B.
Det är så himla enkelt men samtigt så är spelet rätt så klurigt.
Limbo har den snyggaste designen jag sett på fruktansvärt länge och kommer givetvis bli ett köp av mig.

Limbo kostar 1200MS points men är helt klart värt det. Ett häftigare spel får man leta efter.

En cool trailer

Kategori: Tvspel

Top 5 Datum 2010

Kategori: Listor

Här är min lista på kommande spel detta året som jag är intresserad av.

1. Mafia 2 [2010-08-27]
2. Halo Reach [2010-09-14]
3. Fallout : New Vegas [2010-10-19]
4. Nhl 11 [2010-09-16]
5. Kinect [2010-11-04]

20Juli2010

Kategori:

Idag har varit en skön slappar dag. Jag har knappt lyft mej från soffan förutom när jag lagade mat och gick ut en sväng. Jag har inte bara varit onyttig utan har läst en hel del teori också.

Percy Jackson & Legion

Kategori: Film Recensioner

Percy Jackson håller på att bli utslängd från skolan - men det är det minsta av hans bekymmer. Gudarna på Olympia och andra monster verka ha tagit klivet ut från Percys bok om grekisk mytologi och in i hans liv - och de är inte på gott humör. Zeus åskvigg har blivit stulen och Percy är huvudmisstänkt. Nu måste Percy och hans vänner hitta det stulna föremålet och avslöja ett mysterium mäktigare än gudarna själva.

Percy Jackson kan beskrivas som en blanding av Harry Potter, Narnia och Clash of the Titans faktist. Percy Jackson var inte världens bästa film men rätt så underhållande ändå. Mycket övernaturliga fenomen men så brukar det vara med fantasy.
 


Ondskans arméer står redo och världens öde kommer att avgöras vid ett avlägset långtradarcafé ute i öknen. Beväpnade och sammankallade av ärkeängeln Mikael (Paul Bettany) ställs en grupp främlingar som ovetande soldater vid Apokalypsens frontlinjer. De får i uppdrag att skydda en servitris och hennes ännu ofödda barn från de ondskefulla truppernas skoningslösa Blodtörst.

Legion börjar rätt bra med en mystisk tant som besöker en liten restaurang mitt ute i ingenstans. Men ju längre filmen höll på så blev den bara sämre och sämre. Det finns en del kändisar men inga större stjärnor direkt.


Det finns ganska många likheter mella de 3 senaste filmerna jag ett. Alla handlar om gud i olika former, övernaturliga fenomen finns det gott om och framför allt så är alla medelmåttiga filmer som går att se när man bara vill slappa.

Clash of the Titans

Kategori: Film Recensioner

Perseus, född av en gud men uppfostrad av människan, känner sig hjälplös i sin kamp för att rädda sin familj från Hades, den hämndlystna guden från underjorden. Med inget kvar att förlora anmäler sig Perseus som frivillig att leda ett farligt uppdrag för att förgöra Hades innan han kan ta kraft från Zeus och släppa fram helvetet på jorden. Han leder ettmodigt gäng krigare mot en riskabel resa djupt in i den förbjudna världen. De slåss mot oheliga demoner och förskräckliga vildar, men Perseus kan bara vinna om han accepterar sin kraft som gud, utmanar sin bakgrund och skapar sitt eget öde.

Detta är handlingen till filmen Clash of the Titans. Sam Worthington dyker upp i mer och mer filmer. Dock så måste detta vara den sämsta film med honom jag sett. Detta är inget oscar matrial men helt klart en bra film att slökolla på en söndag som jag gjorde idag. Förvänta dej inget mästerverk utan ta det som en 2 timmars slökollande med klassiska figurer som Meduza, Kraken, Zeus & Hades.

Spelkväll

Kategori: Party!

Igår så hade vi en spontan spelkväll med Wii och brädspel.

Åsa värmer upp spelkvällen med lite Bowling.

Sen blev det kamp i kanot

Jonathan vann denna matchen

Senare så flyttade vi ut festen till balkongen då det blev sjukt varmt i lägenheten. ALIAS stod på menyn.

Tack alla ni som kom på festen

Slim Unboxing

Kategori: Tvspel

Bitch Slap!

Kategori: Film Recensioner

Igår så såg jag, Stefan & Pontus på filmen Bitch Slap som Stefan tipsade om för ett bra tag sedan.
Möt de coola, sexiga och totalt hänsynslösa brudarna Trixie, Hel och Camero, en bekantskap du sent kommer att glömma. Är det något de älskar så är det stora kraftfulla vapen, snabba vrålåk, diamanter och cash. De tvekar inte ens att ge sig på traktens mest ökände gangsterkung och försöka sno
diamanter till ett värde av 200 miljoner dollar. Men rykten om detta har spridits i den undre världen. Det blir en våldsam uppgörelse där både kraft, smarthet och lojalitet sätts på hårt prov.

Bitch Slap är en riktigt dålig film med hutlöst fula effekter. Det var längesedan jag såg en så här dåliga effekter som är inspelade under senare halvan av 2000-talet. Denna filmen är nog den mest sexistiska jag sett på fruktanstvärt länge om det inte är den mest sexistiska. REN SKIT som underhåller bara för att det är så dåligt. Dock inte värt att slänga ut pengar på.

Kul kuriosa är att hon i mitten har gjort rösten till Jill Valentine i första Resident Evil spelet. Redan då tyckte man att hon var kass.

2 Komedier

Kategori: Film Recensioner

Paul och Meryl är ett framgångsrikt par från New York som inte lyckas speciellt bra med att reparera sitt havererande äktenskap. Men när de blir ensamma vittnen till ett brutalt mord, beslutar polisen att gömma dem i Wyoming - tillsammans. Nu måste dessa till synes obotliga storstadsbor lära sig handskas med hårt väder, björnar, frisk luft och inte minst varandras sällskap för att klara livhanken.

Denna film var lite småcharmig och rekomenderas till dem som inte förväntar sig några stordåd. Helt okej komedi med förutsigbar handling.

I Love you, Beth Cooper är historien om skolans töntligast killa som i avgångstal avslöjar sin hemliga kärlek till skolans snyggaste tjej - Beth Cooper. Till hans stora förvåning står Beth utanför hans dörr senare samma kväll, fast besluten om att ge honom sitt livs natt...

I Love you, Beth Cooper är pinsam, töntig och lite små rolig på sina ställen. Men det finns så mycket som förstör filmen. T.ex så är Beths kille en riktigt ass som blir arg för minsta lilla. En annan sak som jag störde mej på var att folk i filmen kunde förstöra bilar, hus och annat utan att ens tänka på konsekvenserna vilket gör att allt känns så overkligt. Jack Carpenter som spelar Rich i filmen är dock den roligaste karaktären och gör så att filmen blir bättre.

Veckans Xbox Live

Kategori: Tvspel

När jag var liten så tänkte man oftast vem som skulle vinna i en fight av t.ex indianer och pirater. Idag fick jag äntligen möjligenheten att veta vem som skulle vinna. Deadliest Warrior kom idag och är baserat på tvserien med samma namn. I Trial versionen så fick man spela som en ninja eller Spartan. Jag valde spartan och åkte på smisk. Sedan valde jag att spela som Ninja men åkte åter igen på smisk. 800 MSP får man lägga ut på detta. Rätt skoj men jag hade hoppats på en bättre trialversion så att man kunde testa lite mer.

Deadliest Warrior var svårt och speciellt om man trodde att det skulle kunna gå lika lätt som i Tekken spelen.

Deathspank heter veckans andra spel. Detta spel hade jag hört talats om lite men jag har aldrig fattat vad de var. Deathspank är ett Hack n Slash(Diablo)spel med mycket humor. I Trialversionen så fick man prova på i ca 30minuter vilket jag tycker är riktigt schysst. Deathspank var underhållande och kan även spelas med en kompis som hjälpande hand. 1200MSP går spelet på så blir det inget köp för mig.

Lördagsfest

Kategori: Party!

I Lördags så var det fest hemma hos Matilda. Vi kom dit riktigt svettiga eftersom det var minst 30 grader i solen. Efter en del avsvalkande dricka så gick vi vidare ut till Harrys.

Fångad av en stormvind....

Louise, Åsa, Micke & Matilda

No comment

Micke & Jag

Klart män ställer upp för en svensexa

Åsa <3 & Louise.

Me & Daniel. Ps Daniels öl var nog den varmaste jag druckit

Var bara tvungen att ta kort på skäggmannen

Skönaste människan på hela harrys....Tror jag

GT Countdown

Kategori: Tvspel

Top 10 Milestones in Gaming. Rätt så intressant historia faktist.

Sommarsvett

Kategori:

Idag har jag, Åsa, Pontus & Stefan legat på gräset i Filsbäck och gassat. Det blev 2 långa dopp i det extremt långgrunda vattnet. När vi kom tillbaka till Skara efter många timmars solande så möttes vi av ett extremt regnväder. Man såg knappt vägen för allt regn. Men det var rätt så gött med lite avsvalkning.

Tack för en najs dag!

NHL11

Kategori: Tvspel

HCSS merchandise

Kategori: Allmänt

Det har kommit nya t-shirtar i Hardcore Superstar shop.

2 x uppföljare

Kategori: Film Recensioner

Dykarparet Sebastion och Dani hamnar i ett spännande äventyr där de blir lovade stora pengar för att leda dykningar på ett speciellt Hawaiianskt rev. Men deras nya uppdragsgivare försätter dem i stor fara - som leder till det ultimata testet av deras kärlek, dykkunskaper, och viljan att överleva.

I första Into the blue så var inte handlingen speciellt bra heller men nu i uppföjaren så är den katastrof. Skådespelarna verkar vara castade från vilken dålig amerikask såpa som helst. Väldigt ointressant film men väldigt lite dykning för att handla om att dyka.


Lisbeth Salander ligger på sjukhus efter att ha blivit skjuten i huvudet. Polisen startar en utredning, men i takt med att sanningen om hennes tidigare liv kommer fram avslöjas också en sammansvärjning på högsta nivå. Alla jagar alla, men ingen kan stoppa Salander och Mikael Blomkvist i deras jakt efter rättvisa!

Män som hatar kvinnor tyckte jag var riktigt intressant och spännande. Sen såg jag andra filmen och blev besviken. Nu när jag sett sista delen i Millennium trilogin så måste jag säga att jag är lite besviken. Den är inte lika dålig som andra filmen, men har inte alls den där trovärdiga äckliga känslan från första filmen. Problemet med denna film är att man sitter och väntar på slutet eftersom det inte händer så jättemycket under filmen. Men när väl slutet kommer så försvinner det bara ut i sanden och man blir inte alls nöjd.

The Sound of Friday

Kategori: Musik

Veckans låt är en låt som jag har haft på hjärnan i 2 veckor snart. Låten är den gamla klassikern If you tolerate this med Manic Street Preachers.

In the shadows

Kategori: Spel Recensioner

Jag har nu klarat mitt första Splinter Cell spel någonsin. Splinter Cell Conviction handlar om en arg och sliten Sam Fisher som för en gång skull är lite männsklig. Spelets handling är sån att Sams dotter som han trodde var död i 3 år nu lever. Dock så vet han inte vart han ska hitta henne så det blir upp till Sam att försöka snoka runt bland alla bad guys.
Allt är inte riktigt som Sam tror till en början och letande efter hans dotter är bara en liten parantes i det stora hela.

Grafiskt så tycker jag inte Splinter Cell Conviction är jättesnyggt men det är långt ifrån fult. Bilduppdateringen flyter på riktigt bra vilket gör spelupplevelsen mycket bättre. Ljudet är det också bra trots vissa sämre röstskådespelare. Kontrollen är också den bra men jag hade hellre sett att kontrollen var mer lik Gears of War.

Jag vet inte hur lång tid det tog att klara singelkampanjen men jag tyckte att det var en rätt så bra längd. Man kan också spela igenom en prolog med en kompis vilket förlänger spelet ytterligare. De minus jag kan säga om spelet är att handlingen inte är så jätteinspirerande och att spelet laddar väldigt länge. Jag spelade spelet på Normal och jag tycker att svårighetsgraden var helt okej. Man fick göra om ibland men det var oftast inga bekymmer.

PLUS/MINUS
+ Smygkänslan
+ Kontrollen
- Laddningstiderna
- Sparpunkterna

Grafik : 8 av 10
Ljud 8 av 10
Kontroll 8 av 10
Hållbarhet 8 av 10


Beyond Black Mesa

Kategori: Videos

Det finns en del fans som gör allt för sina idoler och så finns det dem som gör en film för att hedra. Här är det några fans som har gjort en trailer om Half Life. Jag tycker det är riktigt imponerade för att vara "amatörer".

AVGN : Game Glitches

Kategori: Tvspel

Ett nytt avsnitt med Angry video game Nerd. Den här gången tar han sig an spel som krånglar. Inte det bästa avsnittet men rätt så skoj mot slutet.

Veckans Xbox Live

Kategori: Tvspel

Blacklight : Tango Down heter ett av veckans 2 spel och är ett multiplayer spel i Modern Warfare anda. Det var rätt så underhållande men inget som får man spela det mer än något annat bättre multiplayer spel. Blackligt : Tango Down kostar 1200Ms Points vilket är rätt så mycket men man får också mycket för pengarna.


Veckans andra spel är en Remake på Monkey Island 2. Jag har aldrig riktigt gillat sådan här spel då man går runt och pratar med folk och löser ologiska pussel. Jag vet att många älskar det och att vissa av nostalgiska skäl kommer köpa detta spelet men icke jag.
En sak som en riktigt rolig med spelet är dock att man kan trycka på back-knappen och då byter man grafik från den nya till den gamla.

Monkey Island 2 : Special Edition kostar 800Ms Points.

Top 10 Android Market

Kategori: Allmänt

Nu har jag haft min Htc Desire i 2 månader och jag har hunnit laddat hem en hel del spel & program. Min lista över vad man måste ha från Android Market.

1. Jewels
2. Battery Widget
3. Gameboid
4. Dolphin HD Webbläsare
5. Bonsai Blast
6. Valfritt Pusselspel
7. Paint Joy
8. Fx Camera
9. Throttle Copter
10. Super Yatzy

I Oktober så ska det komma betalspel till Europa så då lär det bli ännu bättre saker.

Efter en lång natt

Kategori:

så är jag nu på väg till Apoteket för att köpa mig nässpray eucalyptus så att jag för en gång skull kan andas normalt. Inatt var en sån natt då jag varken kunde andas eller sova  Pga sjukt varmt sovrum. Jag fick lägga mig på soffan och försöka somna, men det gick väl sådär när kattungarna lekte runt som tokar. Tillslut så fick jag några timmar sömn men jag känner mig fortfarande riktigt seg i skallen.

Ikväll ska jag se min första match på detta VM:et. Jag ska se semifinalen mellan Uruguay & Holland. Jag hoppas och tror Holland vinner.

Eclipse

Kategori: Film Recensioner


En våldsam seriemördare härjar i Seattle och en ondskefull vampyr fortsätter sin jakt för att ta ut sin hämnd på Bella som åter igen befinner sig omgiven av fara. Samtidigt tvingas hon att välja mellan sin älskade Edward och sin vänskap med Jacob. Och hennes val riskerar att blåsa liv i den urgamla kampen mellan vampyrer och varulvar. Men Bella har också ett annat val att göra - valet mellan liv eller död. Men vad är vad?

Igår så var jag, Åsa & Louise på bio. Vi var och såg på filmen Eclipse som är den 3:e i Twilight sagan. Jag har läst
alla böcker så man vet vad som ska hända vilket är lite tråkigt. Men samtidigt så är det skoj att se hur det ser ut i filmen.
New Moon som kom förra året blev jag rätt besviken så jag hade inte så jättehöga förväntningar på Eclipse. Vilket kanske var bra eftersom jag blev posetivt överaskad.

Filmen var bra även om den inte är lika bra som boken men så brukar det ju vara. Det var skoj att man fick se lite mer hur alla hade levt när de var människor.

Niclas 40års fest

Kategori: Party!

I fredags så var det äntligen dags för Niclas 40års kalas. Det bjöds på välkomstdrink, mat, lekar och trevligt folk.


Födelsedagsbarnet

Familjen ström tyckte det var lite varmt i logen

Ingen kommentar

Systrarna Ström

När det hade blivit lite kallare i logen så blev det dans


Tack för en trevlig kväll. Klockan var 4 på natten när vi kom hem så det var en lyckad fest.

Dog Days

Kategori: Tvspel

Igår så fick jag ett mail där det stod att jag vunnit en exklusiv beta nyckel till Kane & Lynch 2 : Dog Days. Jag har nu testat spelet i kampanjläget och i arkadläget. I Kampanjläget så springer man runt i standen Shanghai och letar efter en tjej vad jag fattade det som. Poliser och annat folk gör allt för att stoppa en.

Kane & Lynch är rätt coola karaktärer men tyvärr så får man inte veta så jättemycket om dem i beta versionen. Jag tror beta versionen jag provade hade lite problem med ljudet eftersom videosekvenserna & rösterna i spelet var väldigt låga samtidigt som allt annat hördes väldigt mycket. När jag sedan provade arkadläget så försvann ljudet helt.  

Den stora skillnaden mellan första och andra spelet är att det andra har ett filter över sig. Filtret gör att allt ser ut att vara filmat med en dåligkamera och sedan lagts ut på Youtube med dålig kvalite. Detta filter gör att det blir en helt annan stämning på spelet men ibland så blir det bara för grötigt.

Det lilla man får spela i Dog Days är bättre än första spelet men det finns fortfarande saker att förbättra. Som t.ex när man skjuter ner fiender så känns det inte riktigt så njutbart som i andra spel. En annan dålig sak är AI:n som kändes lite för dataprogramerad.

I arkadläget så spelade man runda för runda där man skulle ta på sig massa pengar och sen överleva tills en skåpbil hämtade upp en. Efter varje runda så hade man möjlighet att köpa nya vapen.

The Proposal

Kategori: Film Recensioner

Inför hotet om att bli utvisad från USA och mista sitt jobb som hårdhudad förlagschef, meddelar Margaret plötsligt att hon ska gifta sig med sin hunsade och intet ont anande assistent Andrew. Han ställer upp, men bara under vissa villkor. Därefter beger sig det omaka paret sig till Alaska, där de har fyra dagar på sig att övertyga Andrews märkliga familj och en övernitisk
immigrationstjänsteman om att kärleken är äkta.


Jag har aldrig varit så förtjust i Sandra Bullock men i denna rollen så funkar det faktist riktigt bra. The Proposal var underhållande men inget som jag skrattade åt direkt. En bra romantisk komedi helt enkelt med de flesta klyschorna.