Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

Matfestival-07

Kategori: Party!

Då var det festdax igen . Årets Matfestival är här och jag ska ha fest. Tyvärr så verkar det som om många kompisar från skara bangar idag. Tråkigt. Blir bättre imorn får vi hoppas. Om en timma så borde några vara här iaf och festa järnet. Jag hoppas det blir skoj. När vi går ner på stan senare så måste det ha slutat regna så att man kan gå runt och kolla på alla jobbiga fjortisar, Spela på spel och äta lite god mat.  image135

Ps (detta blir min första förfest som jag håller i detta året. Jag fattar inte att jag inte haft någon detta året. Det e fan illa.)

5500 Achievements points!

Kategori: Tvspel

image134Achievements är så underbart. Alla spel på Xbox 360 så finns det olika mål som man kan göra om man vill. Om man gör dessa mål så får man poäng vilket är ganska onödiga poäng men ändå riktigt skoj. Fast att det kanske är ett tråkigt spel man sitter o spelar så är det skoj att sitta o lösa olika achievemets "uppdrag" för att få poängen. Spelen håller så mycket längre när man spelar efter dem. Som t.ex i Doom där är målet : Complete Episode 1 on 'Hurt Me Plenty' or higher så får man 25p. Flatout Ultimate Carnage : Drive a total distance of 1001 miles. Eller varför inte Nhl 2007 där är ett av målen : Win 10 games in a row in Dynasty Mode för att få 75p. Nu har jag alltså samlat på mej exakt 5500poäng och jag vill bara ha mera :P




Välkommen hem Xbox 360

Kategori:

Idag plingade det på dörren. Trodde det skulle vara Johnny eller något sånt men det var det inte. Det var från Ups de kom tillbaka med min efterlängtade Xbox =). Så nu har jag suttit och spelat på eftermiddagen lite för att testa så att allt stog rätt till. Det ända som var tråkigt var att jag skickade iväg xboxen i orginallådan och fick en ful pappkartong tillbaka. Det var riktigt dåligt. Men annars är ja riktigt nöjd. Tog mindre än 2 veckor. Jag som trodde det skulle ta 3. Nu är min Xbox tillbaka iaf och det känns gött att ha en vit plastsak under tv:n som vänsnas.


image127

image128

image129

image130

Kommande matfestival

Kategori: Party!

Snart är det matfestival. Snarare fredag och Lördag. Det kommer komma en hel del till mej dem dagarna så tyvärr så har jag inte kunnat säga ja till alla. Vill ju inte att min etta ska kännas som en bastu. Gästerna som kommer exkl. mej då =)

Fredag 31/8


Maja
Mattias
Carro
Marika
Micke
Kicki
Lollo
Rebecca
Pawe
Anders
Åsa
Robbin?

Lördag 1/9

Pontus
Josefin
Mia
Mikael
Louise
Åsa
Elin
Daniel
Ida
Kristian
Torsten
Amelie
Stefan?
Heimar?
Tobbe?
Patrik?

12 Days Without MY Xbox

Kräftskivan

Kategori: Party!

I Fredags var det alltså kräftskiva hemma hos Pontus. Josefin och Pontus hade ordnat det så fint och gästerna var bjudna för att komma kl 6. Klockan var nästan 8 när jag och Åsa kom för Åsa jobbade till 7 sen när hon och Malin som var chaffis skulle åka från Jet så fick de punka. Så det hämtade upp mej senare än beräknat. Väl framme i alla fall så var vi bland de första ändå. Resten kom in efter 8 och sist kom Micke och Mia. Runt 9 tiden så tog man första bettet på kräftorna. MMmmmm så gott det är. Men man blir ju inte så mätt på att bara äta kräftor. Som tur var så hade min underbara mamma hjälp mig och Åsa att göra köttfärspajer som blev otroligt uppskattade. När kräftorna var uppätna och alla var mätta och belåtna så satt vi och snackade medans andra dansade i vardagsrummet till stereon. Efter många roliga timmar så var jag och Åsa tvungna att åka hem =(

Tack för en underbar kväll Josefin och Pontus. Det var mycket fint planerat allt från dukningen till snaps visorna.

Ps Tack mor för de goda köttfärs pajerna.
image121





11 dagar utan min Xbox. Men en snäll Patrik lånade ut sin till mej idag =)



Tiny Dancer med Dave Grohl

Kategori: Musik

Denna videon måste man bara se. Den är så sjukt underbar. Dave har en så underbar röst när han trycker på. Sen är han sådär lagom komisk.

Sjuk bara en natt?

Kategori: Allmänt

Igår när vi skulle lägga oss så frös jag så enormt mycket vilket jag aldrig brukar göra när jag lägger mig. Jag höll på att bli sjuk. Åsa och jag kollade på ett futurama avsnitt och sen skulle vi försöka sova. Tyvärr så somnde jag inte förrän nån timma senare. Sov i kanske 2 timmar och sen vaknade jag av att ja var törstig och frös. Efter det så gick det bara inte att somna om. Gick sen upp för att ta mej en Ipren efter det låg jag och försökte somna 2 timmar säkert , halv 6 på morgonen gav ja upp och gick till soffan för att läsa lite. Hade jag läst i sängen då hade jag väckt Åsa och det är ju inte så snällt. Läste i 45 min, sen kollade jag lite på barnprogrammen på kanal 5. Efter 7 på morgonen somnade jag igen och väcktes av Åsa vid 10. Då var jag skittrött men kände mej inte sjuk längre. Så skumt. Har aldrig varit med om att man blir sjuk och sen frisk 8 timmar senare.

Efter 7 ikväll så ska jag och Åsa till Axvall för att äta kräftor, dricka och umgås med våra vänner. Det ska bli riktigt skoj och så ska jag ta massa kort som jag sedan kommer lägga upp på bilddagboken och här.
image120

Xboxen har nu varit borta i 9 Hela dar


Konstig dröm

Kategori:

image119Inatt så hade jag skitsvårt för att somna. Det var ensamt i sängen o tråkigt att sova. Efter halv 3 så somnade jag efter att jag legat i sängen i 2 timmar. Vaknade halv 6 o blev rätt störd över att ja bara sovit i 3 timmar. Men jag somnade om rätt så fort. Drömde att jag och nåra vänner var kidnappade i min lägenhet. Kidnapparna letade efter ett gossedjur. När jag såg att det låg nere på gatan så skulle jag hålla kolla på den medans en av kidnapparna gick ner för att hämta den. Men när hon kom ner för att hämta den så var den borta. Efter en stund så var det ett skitstort lejon där istället. Jag klättrade ner från min balkong för att kunna hämta gossedjuret som jag hade kommit fram igen.
Väl nere så blev jag jagad av det enorma lejonet som samtigt var väldigt sött. Jag fick tag på gossedjuret och kidnapparna lämnade oss. Efter det så vaknade jag och var grymt trött.

I eftermiddag så skall jag, Åsa, mor och Freddie åka till tibro för att kolla på möbler. Vad gör man annars där?


8 dagar har min Xbox varit borta från mej nu

GTA Vice City Stories

Kategori: Tvspel

image114Idag så vaknade jag i Åsas säng i Stenstorp efter en natt där ja drömnde en hel del och kämpade för att inte ramla ut ur hennes breda 120 säng. Min kudde höll på att bråka med mej hela natten också. Den ville åka ner bakom sängen hela tiden.
Klockan 11 vi åkte in till Skövde för att Åsa skulle till skopunkten för att jobba. När jag vinkat av Åsa så gick jag förbi Game där jag hittade spelet som visas till vänster. Det bara stod där och var extrapris just denna veckan så jag slog till. Så nu har ja suttit i min soffa o kört runt i Miami och lyssnat på grym 80tals musik. Spelet är rätt fult för dagen mått men det är fortfarnade grymt skoj att åka omkring o göra grövre och grövre brott för att tjäna pengar.

I eftermiddag skall jag åka till Axvall och hjälpa pappa med att koppla in en skrivare som han har köpt. Hoppas att det går fort för jag hatar verkligen hatar skrivar problem.









Idag har min Xbox vart på lagning i 7 dagar

Wiiee! Iam Alive ( Uppkopplad igen)

Kategori: Allmänt

YEEEAS! Då var man uppkopplad igen. Det känns gött. Utan anledning så pajade min strömadapter till modemet så jag har varken kunnat ringa lr koppla upp mej mot internet på några dagar. Men idag så kom jag på att jag kanske kan ta adaptern som satt i routern och det gick. Ringde till Comhem och sa vad som hade hänt. Han jag pratade med tyckte dock inte om min lösning så han tyckte jag skulle skicka in modemet och adaptern som inte funka så skulle jag få en ny.

Nästa helg är det Matfestival 31/8-01/9. Redan nu så är det väldigt många som kommer till mina fester som jag ska ha på fredan och lördan. Please bli bra väder. Men än finns det plats på lördagen. Så är man sugen så är det bara att höra av sej.

Ps Idag har min Xbox vart bort i 6 dagar. Kanske tidigast om en vecka kan jag se den hemma igen. Men ja tror mer på 2 veckor om inte mera. Miss my Xbox =(

 

Xbox på reparation

Kategori: Tvspel

Idag ringde jag till Ups som skulle hämta upp min Xbox 360 som är paj. Ringde till dem vid 12 tiden och redan 2 timmar senare så plingade det på dörren. Där ståd en kille från Ups. Det kallar jag service. Så om kanske 3 veckor så står min 360 under tv:n igen. =).. Så underbart.

Circle of Death

Kategori: Tvspel

image108Min Xbox360 fick för ett tag sen det berömnda felet "the Circle of Death". Helt utan anledning så gick det inte få igång xboxen utan att ringen runt startknappen som ska lysa grönt lyste rött. Så nu har jag inte kunnat spela på min Xbox. Istället så har ja fått gå tillbaka till mitt gamla PS2 som innan stod o samlade damm. Har börjat spela Final Fantasy XII igen som jag köpte i våras. Det är verkligen magiskt. Man kan sitta i flera timmar utan att tänka sig för. Så underbart gött nu när man är ledig på kvällarna. Appråpå kväll. Imorn kväll så är det hjulafton i lidköping. Det kanske man borde åka på. Har missat det varje år sen jag flyttade hit till Skövde. Men det är morgondagens fråga, om jag åker eller inte




Jönköpingsresa(blogg på vägen från mobilen )

Kategori: Allmänt

Nu e vi det vill säga. Jag, åsa o malin på väg till jönköping. Vi ska gå på ikea, a6 o biltema. Det ska bli trevligt. Jag ska köpa mej en ny tvätt korg för mina går sönder hela tiden. Sen hade ja tänkt köpa ett litet bord som ja skulle ha bredvid soffan. Men ja glömde mäta hur stort det fick vara så ja får gå på känn om jag ska köpa. Nu e det ca 3 mil tills vi e framme. Jippi! Dax för att vara social mot malin o åsa. Ha det så där ute

Nu var det ett tag sen igen!

Kategori:

Ja nu var det ett tag sen ja skrev lite blogg. Vad har man haft för sej sen senast. Rätt mycket faktist. I Fredags så slutade jag på Vägvalet så nu är jag "ledig" tills jag får ett jobb lr börjar en annan aktivitet. I Måndags så hälsade jag & Åsa på i Mors och Freddies stuga på Kinnekulle och det ångrar jag verkligen inte. Vid stugan så sköt vi med Luftgevär, Spelade kort, promenerade,solade och spelade kubb. Allt i solen. Det var så skönt att få vara ute i solen när det var så grymt fint väder.

Tisdagen spenderade vi på en strand strax utanför lidköping. Det var verkligen svinkallt i vattnet. T.om kalllar än vad det var i Arvika. Men det var väldigt skönt att svalka av sej. Efter badet så åkte vi in till Lidköping där jag och Åsa blev lämnade för att gå på stan. Dock så hittade vi inget. Vi satte oss vid vattnet och drack dricka och åt lite glass. Sen kom bussen och tog oss till Skövde. Där vi gick skilda vägar =(

På onsdagen så skulle  jag och Patrik ta en Roadtrip till Smögen. Men vi körde lite fel så vi tog en omväg till Lysekil. Där regnade det nästan hela tiden fast när det väl höll upp så var det verkligen varmt i luften. Efter 50min så gick vi till bilen för att åka vidare till Smögen. Jag sa till Patrik att jag önskade att himlen skulle spricka upp och ge oss sol när vi kom fram och det var precis det som hände. När vi kom in till smögenbryggan så var solen framme och det blev riktigt hett. Vi gick där ett tag och strosade bland butikerna och tog oss lite lunch. Påväg till Smögen så såg vi skyltar om Nordens Ark som vi blev lite sugna på så efter Smögen så tog vi en tripp till Nordens ark. Det var helt underbart att gå där och kolla på alla djur. Efter 1h 30min så hade vi gott runt allt. Vi fick se både mindre Pandor, leoparder, Gäss, Fåglar, ugglor, Tiger, Lodjur, Vildkatter, Getter och manvargar mm. Tyvärr så fick vi inte se några gråvargar.

Väl hemma kvart över 9 så träffade jag Åsa som jag saknat sen vi gick skilda vägar på tisdagen. Jag var 45 min sen mot vad jag hade sagt till Åsa så hon var lite besviken men väldigt glad se mej. Sen låg vi i soffan och kollade på Afv och So you think you can Dance!

image102

Lysekil

image103

Smögenbryggan

image104

Klippor på Smögen

image105

Mindre Panda på Nordens Park

image106

Amurleopard

image107

Snöleopard

Fler bilder från dagarna finns på Min bilddagbok

Städtajm!

Kategori: Allmänt

Idag tog jag mitt förnuft till fånga o städa ur garderoberna på en massa gammal skit som jag inte anväder längre. Blev tillslut en halv stor svart soppåse. Känns så skönt nu när man har städat och diskat o fått det fint i min lilla lägenhet.
Såg klart på en gammal film från 2001 som heter How High förut när jag tog lite middag vid 2 tiden. Den handlar om 2 negrer som kommer in på Harvard efter att de får hjälp av ett spöke som kommer fram när de röker på. Det är deras kompis som kommer fram och de röker av en planta som har hans aska som jord. Det var en rätt skön film att slöa till.

Betyg

2.5 av 5

image101

Simpsonize ME!!

Kategori: Allmänt

Nu när det är så himla myckte med simpsons överallt så passade jag på att göra mej själv till en simpson gubbe. Detta är resultatet. Här är adressen för att göra om sej till en av simpsonsvärlden Simpsonize me

image100