Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

Jakten på perfekta mössan

Kategori:

Igår så var jag och patrik på jakt efter schyssta mössor vilket inte gick så bra. Efter failen med att hitta en svart och varm mössa så åkte vi hem till mig för att spela lite pingis. Då vurpar Patrik till och slår i ryggen i huvudet. Det såg så roligt ut att jag inte kunda sluta skratta.


Idag har jag spenderat min tid i mojava öknen i Fallout New Vegas. Jag har även lagat mat, diskat, städat och skottat av våran balkong. Nu ska jag spela lite mera Fallout innan jag ska se på Vem kan slå filip och fredrik.

International Hug A Gamer Day

Kategori: Tvspel

Idag är det International Hug A Gamer Day. Vilket innebär att man ska krama gamers helt enkelt.

KRAM PÅ ER ALLA DÄR UTE I KYLAN

R.I.P Leslie Nielsen

Kategori: Allmänt

Mangos + Rosenström = Party

Kategori: Party!

Här kommer lite bilder från lördagens fest på Mangos i Skara.

Patrik hade sin första fest på länge. Tyvärr så kunde inte så många komma denna helgen.

Så vi fick skjuss till Offes förfest av Clazze

Jag sa till Patrik att han skulle bita mig. Glad som man var. Har ont i armen fortfarande efter 2 dar

Offe

Jag träffade Antonia vilket var riktigt skoj efter 2 år

Patricia kommer bli så glad över denna bilden

Goa Sofie som är så kort att jag känner mig lång

Träffade även Marina vilket var trevligt


En av Björn Rosenströms sista låtar

Tack alla för en riktigt kul fest!!

bakissöndag

Kategori:

Idag har jag varit riktigt seg efter gårdagens fest. Vi hade det riktigt kul igår men sånt brukar man ju få straffa för dagen efter. Björn Rosenström var rätt bra men jag orkade inte kolla på honom hela tiden. Om jag orkar senare sen så ska jag ladda upp lite bilder. Nu ska jag se på ensam hemma 2

Party hos Patrik

Kategori:

Ikväll så har Patrik sin första förfest på evigheter. Jag vet inte om det kan vart 2 år sedan sista om inte ännu längre. Så då e det klart man får passa på att festa lite. Förhoppningsvis så kommer det lite folk som man inte brukar festa med.

Ps idag är det 1 månad sedan jag fixade mitt körkort och det borde man ju oxå fira lite. See ya on the dance floor.
Ett mycket gammalt kort på Patrik.

Scott Pilgrim VS The World

Kategori: Film Recensioner

Scott Pilgrim har aldrig haft några problem med att få tjejer. Det är att bli av med dem som brukar visa sig svårt. Kärlekslivet är inte enkelt, där finns ex-flickvännen som krossade hans hjärta men nu är tillbaks i stan såväl som tonårsflörten han försökt bli av med ända sedan Ramona först uppenbarade sig för honom. Han upptäcker dock snart att hans nya flamma har det allra värsta bagaget: ett obehagligt förbund av ex-pojkvänner kontrollerar hennes kärleksliv och kommer att göra vad som helst för att göra sig av med Scott.

Scott Pilgrim vs The World är den mest flippade och skönaste filmen jag sett på många år. Första halva av filmen var så himla underbar och då hade jag tänkt ge filmen en 9:a i betyg. Tyvärr så blev det lite för överdrivet mot slutet. Men jag tycker fortfarade om filmen och kommer lätt se om den. Scott Pilgrim är baserad på en manga serie eller som Peter Kjellin från Radiogamer skulle sagt en grafiskt novell.

Det är väldigt mycket spel referenser och omotiverade skämt vilket är helt underbart. En av årets bästa filmer om man har en fallenhet för lite nörderier.


Split Your Lip

Kategori:

Idag är Niklas på strålande humör. För det första så vaknade han utvilad och det andra är att Hardcore Superstars nya skiva Split Your Lip kom i brevinkastet idag. Tyvärr så hade skivan inte klarat frakten eller krashen från brevinkasten så bra så jag fick byta ut skivhållaren. Men skivan låter ändå bra så jag orkar inte klaga.

The Sound of Friday

Kategori: Musik

Denna veckan så har jag lyssnat på Hardcore superstars singel väldigt mycket. På singeln så fanns det en låt som heter Lovin´ the dead. Denna låt är en exklusiv låt för de som skaffar sig november nummret av  sweden rock magazine.

10-11-25

Kategori:

Idag har jag inte gjort så mycket direkt. Började dagen med ett avsnitt av Walking Dead(underbar serie). Efter det så blev det lite spelade och senare på eftermiddagen kom Pontus. När Pontus gått och Åsa kommit hem från jobbet så krashade katterna ytterligare en spegel. Det fanns spegel splitter överallt.

Nu håller jag på att tvätta kläder och ska snart börja diska och lyssna på Radiogamer. Sen får vi se om jag hinner spela lite Borderlands, kanske Forza3 eller Fallout.

Saw II Flesh & Blood

Kategori: Spel Intryck

Idag kom det ut en demo på det redan släppta Saw 2 spelet. Det passar ganska bra idag eftersom jag och Åsa kollade på en Saw film igår. Jag provade aldrig första Saw spelet och även om det fick mycket skit så ville tydligen utgivarna ha ett till spel. Demot börjar med att man sitter fast i en fälla och ska ta sig loss med hjälp av en skalpell. Efter man gjort det så får man lära sig kontrollerna lite smått. De funkar hyfsat trots att man springer jättesegt. Jag tycker om pusselna som man stöter på och det finns en del Saw känsla i spelet.

Detta är det första man får göra i demot. Du ska ta ut en nyckel som sitter under ögat

Grafiskt så tycker jag det ser helt okej ut faktist. Det är inte jättesnyggt men det funkar helt klart. En sak jag störde mig väldigt mycket på i demoversionen är att så fort man dog så fick man börja om från början. Jag hoppas inte det är så i hela spelet för då lär man bli riktigt sne.

När man möter denna "boss" så får man testa på att springa för första gången. Det funkar inte alls.

Veckans Xbox Live v.47

Kategori: Tvspel

Denna veckan så kom det ett spel som jag har velat spela igen efter alla dessa år det har funnits. Men tyvärr så blev det en besvikelse. Crazy Taxi har inte åldrats med värdighet. Det känns väldigt fladdrigt och det finns säkert de som tycker det är skoj nu också. Men jag kör hellre runt folk i taxi i Liberty City med Nico Bellick eller något annat GTA spel.

Vill man spela Crazy Taxi och få lite nostalgi så får du pröjsa 800Ms Points.

Nhl Slapshot

Kategori: Spel Intryck

Nhl Slapshot är ett nhl spel som kom till Wii för 1 eller 2 månader sedan. Jag provade det på Gamex och jag hade faktist riktigt kul med det. I Slapshot spelar man antingen som knatte, junior eller som nhlproffs. När man spelar i knatteligan så är det väldigt arkadigt och det känns väldigt skumt att se Wayne Gretzky åka runt i ett barns storlek men det är inget man behöver hänga upp sig på.

Grafiskt så ser det riktigt gammalt ut men det gjorde inte så mycket eftersom det var så skoj att åka runt och tacklas och skjuta med klubban man får med spelet. Jag vet inte hur det håller i längden om man jämnför mer storebrodern NHL11. Men det var faktist ett av mässans spel som jag hade roligast med.

Fick jag detta spelet med 2 kontrollrar så hade jag lätt spelet det med en kompis.

Sonic Free Riders

Kategori: Spel Intryck

Idag kom det en demoversion av Sonic Free Riders till xbox. Tyvärr så går det inte att spela om man inte äger en kinect vilket jag inte gör. Men jag testade spelet på Gamex tillsammans med Samuel.

Spel där sonic som är världens snabbaste igelkott ska åka olika fordon är en väldigt dum idé egentligen. Men Sonic kanske inte vill vinna jämt så i detta spelet åker man svävande skateboards typ. Det var rätt svårtkontrollerat detta spelet speciellt i menyerna när man skulle välja karaktärer och "svävare". Oftast så tog det 10ggr längre tid att få den man ville ha än vad det skulle gjort med kontroll.

När spelet väl var igång så fick fick man trampa med ena foten för att få fart på sin skateboard som i verkliga livet. Det funkade hyfsat. Problemen låg tyvärr i styrningen. Man skulle luta sig i sidled vilket var lite ovant vilket resulterade i att man inte åkte precis där man ville. Det finns också olika sorters vapen så som missilliknande och turbo mm. Det var lite småkul men inget jag skulle betala för.

10-11-22

Kategori:

Idag har jag haft en rätt skön dag. Det har blivit en del Forza Motorsport 3 spelande och sen när Patrik kom så spelade vi lite borderlands och pingis. En av pingisbollarna spelade vi med tills den gick av på mitten vilket var en syn. Vi lagade även en fina 150g hickory hamburgare från Gotland. Vilket man blev fruktansvärt mätt på.

Inatt så varnas det för snöstorm vilket kan bli spännande när man ska gå ner på stan imorn. Jag har glömt att tipsa om Spelradions live avsnitt som spelades in på Gamex. Sen vill jag även tipsa om Radiogamers 1års jubileums avsnitt som kom i fredags. 3timmars underhållande lyssning vilket är perfekt när man är ute och går.


Back-up Plan

Kategori: Film Recensioner

Igår så gick jag med på att se den romantiska komedin Back-up Plan med Jennifer Lopez i huvudrollen.

Zoe är en singeltjej i New York som drömmer om att hitta den rätta, skaffa barn och leva lycklig i alla sina dagar. Efter en rad misslyckanden på området, bestämmer hon sig dock för att ta saken i egna händer. Men Zoes "reservplan" visar sig ha vissa brister, då hon efter inseminationen plötsligt möter och faller pladask för Stan som verkar vara mannen hon hela tiden letat efter. Kan Zoe dölja sin graviditet tills Stan är redo för sanningen? Eller kommer sanningen att skrämma iväg honom?

Från Cdon.se

Back-up plan var verkligen som jag befarade. En simpel romantisk komedi som man kändes igen från flera andra filmer. Ibland kan jag har överseende med att man vet exakt hur det hela kommer sluta men denna filmen funkade inte. Filmen höll inte mitt intresse upp tyvärr. Det är ingen värdelös film men det finns så mycket bättre romatiska komedier.




Dålig update

Kategori:

Jag har varit lite dålig på att uppdatera på bloggen den senaste tiden. Jag har inte haft så mycket att skriva om tyckte jag så då är det bättre att låta bli. Förhoppningsvis händer det mer den kommande veckan så man har nått att komma med.

Vad vill ni läsa om. Listor, spel, film, fest eller något annat?

En bild från gårdagens film/kortspelskväll

30 Days of Night 2 & The Other Guys

Kategori: Film Recensioner

Det har gått nästan ett år sedan befolkningen i Barrow, Alaska decimerades av vampyrer. Stella, som sörjer sin mördade make, har rest runt i världen och försökt övertyga andra om att vampyrer faktiskt existerar. När en grupp förtappade själar erbjuder henne en chans att ta hämnd på vampyrdrottningen ansluter sig Stella till dem för att hindra ondskan från att slå till igen.

30 Days of Night : Dark Days tar vid där första filmen slutar ungefär så har man sett första filmen så har man en liten fördel. Tyvärr så jämnförde jag hela tiden med den första filmen vilket gjorde att denna filmen kändes sämre i alla avseenden. Det som var så bra med första filmen var att människorna inte hade någon chans mot vampyrerna. Nu dör de som flugor och så pratar de engelska vilket förstör en aning också. Blodet i filmen kändes även det väldigt fake. Det var lite för ljust och för rinnande tyckte jag.




The Other Guys handlar om två dåligt matchade New York City kriminalare som har en möjlighet att bli som stadens främsta snutar som de avgudar. Det är bara det att saker och ting inte riktigt går som planerat.

Det behövde bara gå ca 1minut in i filmen innan Åsa och Louise ville att vi skulle byta film medans jag och Stefan ville se mera. Introt var inte bra men filmen blev bättre och hade en hel del pinsamma men roliga skämt. Det var kul att se Mark Wahlberg i denna rollen och Will Ferrell hade också en mycket skön roll. Åsa och Louise tyckte inte om denna filmen men jag tycker den var helt okej. Tyvärr så kändes den lite seg ett tag.


Filmkväll

Kategori:

Ikväll så blir det filmkväll i våran lägenhet. Jag hoppas att vi kan se på någon skräckfilm och kanske någon komedi. Igår var jag hemma hos Patrik och vi spelade en hel del New Super Mario Bros wii och Boom Blox 2 med Stefan. Annars så har det inte hänt så mycket här.


The Sound of Friday

Kategori: Musik

Denna veckan så fick jag ju Forza Motorsport 3 och även om musiken i spelet är rätt kass så finns det ljusglimtar så som Tick Tick Boom med The Hives.

This is England

Kategori: Film Recensioner


Nu har jag och Åsa sett This is England som kom för 4 år sedan.

Filmen utspelar sig på 80talet och handlar om Shaun som är en mobbad kille som börjar lära känna några Ska & Punkare. Trots att han är mycket yngre än dem så låter de honom vara med i deras gäng. Efter ett tag så träffar Shaun Combo som är mer rasse än vad han är punkare och Shaun börjar hänga i deras gäng.

Det var en mycket intressant film men tyvärr så slutade den med en hel del frågetecken.

Deus Ex Gameplay

Kategori: Tvspel

Ett av nästa års spel som jag ser mest fram emot. Deus Ex : Human Revolution.

Julmust test 2010

Kategori: Allmänt

         
Detta året så har jag druckit riktigt mycket julmust bara under en månad. Oftast så är det skoj att prova på nya sorter så som Grebbestads Julmust och Nygårda Ekfatslagrade julmust men ibland blir man bara besviken. 

Grebbestads Julmust tyckte jag var helt okej trots en lika annorlunda eftersmak. Men den kändes faktist högklassig.

Nygårda Ekfatslagrade julmust hade jag riktigt höga förväntningar på så detta blev en stor besvikelse. Eftersmaken var riktigt skum. Den smakade mer som öl blandat med glögg/julmust vilket inte är okej.

Nygårda Julmust är även dem okej men ändå en bit ifrån segraren.

Apotekarens Julmust är fortfarande den bästa julmusten enligt mig.

Itś Alive!

Kategori: Allmänt

Yes jag fick liv i datorn igen. Nu får jag göra konstgjord andning på den tills det är dags för skroten.

Damp dator

Kategori: Allmänt

Jag installerade om min dator i måndags men nu idag när jag skulle starta den så ville den inte. Så jag får försöka att reparera eller installera om den. Suck vad jag stör mig på den. Men förhoppningsvis kan man köpa en ny nästa år.

Veckans Xbox Live v.46

Kategori: Tvspel

Denna veckan så kom det 2st uppföljare. Det första jag provade var Alien breed 3 Descent. Förra spelet kom inte för så länge sedan och detta spelet är mycket likt båda föregångarna. Visst är det skoj men inget jag vill lägga min pengar på. Ett plus för spelet är att det känns lite tydligare än första Alien Breed och självklart går det även spela Co-op i detta spel vilket absolut är ett plus.

Det andra spelet denna veckan var faktist en glad överaskning. Jag har aldrig fastnat för Pac Man men denna Championship Edition DX var faktist rätt intressant. Det blir dock inget köp för mig här heller men det var absolut skoj.

I väntan på Black Ops

Kategori: Tvspel

Just nu så har jag inte råd att skaffa mig Call of Duty Black Ops som alla andra så jag har börjat värma upp med lite Modern Warfare 2. Förut när jag spelade så råkade jag ut för en rolig lite bugg.


Som ni ser så hänger denna gubben i luften av någon dum anledning! Plus att han borde ha väldigt ont i skrevet.

Ett paket kommer lastat

Kategori: Tvspel

Idag fick jag ett stort paket att hämta på posten.

Undra vad det kan vara för skoj

Forza Motorsport 3, Wolverine på bluray &.....

Bioshock 2 Special Edition!


Så vad fick man då med i denna special edition. En LP skiva med soundtacket från spelet. En stor bok med bilder och text, 3st planscher, givetvis bioshock 2 och sedan en cd med soundtracket. allt detta för 175kr på cdon då man beställde 2 spel för 349kr

Installera om

Kategori: Allmänt

Idag så fick jag installera om min dator eftersom det blev något allvarligt problem med den. Musen gick hackade sig fram och jag orkade inte med att det tog 10minuter för att öppna ett program. Så nu måste jag sitta och installera alla program igen men det går ju rätt så fort.

Senare idag så ska jag åka till Patrik och där får vi se vad vi hittar på. Jag har inte vart hos Patrik på hur lång tid som helst så det ska bli skoj.

Keenan Cahill - Down On Me

Kategori: Musik

Keenans nya video där 50 cent gör entré efter nästan 2minuter. Så jävla fult!

The Sound of Friday

Kategori: Musik

Denna veckan så vill jag rekomendera Drop Kick Murphys - I´m Shipping up to Boston

Normal Day 3

Kategori: Videos

För Länge sedan så lade jag upp normal Day 1 & 2 nu är normal day 3 här,

The Roast of Mario

Kategori: Videos

Det har kommit en lite småskoj roast av Mario. Kan du lite Nintendohistoria så är denna video rätt skoj. ENJOY!

Betakey till Loong

Kategori: Tvspel

Jag har kommit över en beta nyckel till onlinerollspelet Loong. Den som först använder denna kod får tillgång att testa spelet före många andra. Lycka till!
 
beta nyckel : DEP74-H5ZWW-X75ET-XKQOZ

Gamex 2010 Pix 4

Kategori: Tvspel

Sista mässdagen var nog den lugnaste för oss. Vi var väldigt trött och aningen bakis efter få timmar sömn och 2 kvällars festande.
Sista dagen på Gamex så hölls det en Cosplay tävling


       
Sista dagen så ställde jag ut mig själv

Jag och Frank från Donnie Darko. Det kändes lite coolt att sitta brevid honom i en "biosalong"

Det bästa på mässan & min tid i stockholm var helt klart allt trevligt folk så som : xboxflickan, Christer Engström, Spelradion, Victor Leijonhuvfud, Emmyz, och gameplayer.se som jag är jätteglad över att ja fick träffa.

Spelradions live sänding var mässans höjdpunkt för mig. Nu ser jag fram emot vad som händer nästa år och jag funderar starkt på att försöka ta mig till Gamescom i Tyskland nästa år. Jag hoppas att det blir mer kommande spel på gamex nästa år och ännu mer exklusiviteter. 

Tack alla igen för en mycket lycka vecka i Stockholm. Thank you so much Nigel and Graham!!! 
 

Veckans Xbox Live v.45

Kategori: Tvspel

Denna veckan så kom det 3 spel. Det första jag provade var The Undergarden vilket är ett plattformsspel med pusselelement. Till en början så var det lite svårt att veta vad man skulle göra men det löste sig efter ett tag. Det var riktigt vackert och trevligt att spela men inget jag kommer lägga ner pengar på.

The Undergarden kostar 800Ms Points.

Det andra spelet jag provade denna veckan heter Guawange och är en klassiskt Shoot em up spel som verkligen inte var något för mig. Jag har aldrig gillat denna typen av spel och detta spelet var nog ett av de sämsta för egen del. 
 
800Ms Points får man även betala för detta vilket känns fruktansvärt onödigt enligt mitt tyckte. Jag kan verkligen förstå de som gillar denna typen av spel men då finns det mycket bättre varianter.

Sista spelet denna veckan var ett riktigt snyggt Xbox live spel men det hjälpte dock inte spelet från att känns väldigt ointressant. Spelet heter Faery : Legends of Avalon och är ett rollspel där du får skapa din egen karaktär i fallout/oblivion klass. Du får ända storleken på ögonen till längden på näsan vilket känns riktigt bra. Jag spelade dock med standard inställningarna. Träningsuppdraget var riktigt tråkigt och sen när man fick slåss så kändes det som en seg final fantasy wanna be. 

Jag kanske är lite hård mot detta spelet men jag kände mig inte inspirerad av det 1200MS Points kostar det iaf.

Gamex 2010 Pix 3

Kategori: Tvspel

Näst sista dagen på Gamex så försov vi oss en aning efter fredagens festligheter. Men jag kom iaf i tid för att se spelradion live.

Lördagens köer var riktigt långa men som tur var så gick vi bara före eftersom vi hade 4dagars pass


Inte direkt förvånande siffror om man säger så
       
Cosplay

Medans jag kollande/lyssnade på Spelradion i 2h 30min så sprang Samuel runt och fotade

Press2Play gjorde en kupp mot spelradion. Så jävla skoj

MUSHROOOOOOM!

Efter mässan så besökte vi Bishops Arms där jag trodde att vi skulle få festa med Radiogamer. Tyvärr så var inte de på plats men annat roligt folk var där.

Emmy från Emmyz.net var personen som hjälpte oss att hitta vart Bishops låg. Tack så sjukt mycket till Emmy.

Malin, Samuel and Me på Bishops

FRÅGA : VILKA GLASÖGON PASSAR JAG BÄST I ?

AVGN : Lester the Unlikely

Kategori: Tvspel

Gamex 2010 Pix 2

Kategori: Tvspel

Andra dagen på Gamex 5 November. Det blev lite mer spelande denna dagen och lite mer struktur.

Andra dagen på Gamex så äntrade vi Sonictävlingen. Vi kom 3:e och fick se oss utan en Xbox Slim och en Kinect.

Randall & Robin från Bioware


Lite Cosplay även denna dagen

Victor Leijonhufvud tyckte jag skulle klista in Christer vid hans sida

Martin Lindell påväg till T-banan

Andra dagen på mässan var lite bättre än första eftersom man fick se världsexklusivt matrial från kommande Dragon Age 2. Vi spelade en hel del fast inte så super mycket ändå.  

Gamex 2010 Pix

Kategori: Tvspel

Bilder från Gamex 4 November

GAMEX 2010 Here we go!

Här kunde man testa Halo Reach och Fable 3. Det kändes inte direkt intressant.

JDome var rätt så cool idé. Tyvärr tvivlar jag på att någon köper en för 25lax

Me and Mario! Väldigt ful kostym dock

Gameplayer folket var riktigt trevliga.
         
Cosplaying & Christer Engström från Press2Play

Mässgolvet var inte direkt imponerade men till nästa år så kan det nog bli mycket större

Ett band spelade spelsmusik. De spelade riktigt bra men de kunde valt bättre låtar

Free shit is the shit

Dessa statyer såldes för 12.500:-

Kinect tog upp mest plats på mässgolvet. Det var lite småskoj men lagget i de flesta spelen störde fruktansvärt mycket.

08-11-10

Kategori:

Idag så åkte jag och Samuel hem från Stockholm och även om vi fick mer sömn denna dagen än någon annan dag så har jag varit helt slut. Jag har vart jättetrött och inte orkat hålla ögonen öppna förräns nu typ. Imorn släpps CoD : Black Ops vilket ska bli intressant att testa när jag skaffar det.

Imorn ska jag verkligen lägga upp bilder från Gamex...I Promise!
Tack alla för för en underbar vecka och tack Nigel & Graham som lät två okända svenskar bo hos dem.

Sista dagen på Gamex

Kategori: Tvspel

Idag så har vi varit riktigt sega och aningen bakis. Det blev inte alls mycket spelande men vi chillade hos gameplayer.se gänget. Det sista vid gjorde var att vi kollade på en tävling i cosplayande. Det var rätt så intressant men jag kommer inte lägga upp några bilder idag efter som jag saknar stöd för det. Dock så kommer jag ladda upp massvis när jag kommer hem imorn.

Jag har haft det sjukt kul här i Stockholm och ser fram emot nästa år. Det bästa med mässan var dock att man träffade så många schysst människor som har samma intresse. Vi har festat en hel del både i fredags och lördags så vi har varit riktigt sega men det är det absolut värt.

STAY TUNED!

Gamex 3rd day

Kategori:

Nu kvart i 4 på natten så är jag redigt trött. Så idag blir det inga bilder från mässan. Har festat på bishops med assköna människor och sen gick vi vidare till en annan pub som jag glömt namnet på. Imorn blir det iaf lite bilder och kanske något från stand up puben vi ska till. Sov så gott och dröm sött alla goa människor.

Gamex 2:a dagen

Kategori: Tvspel

Andra dagen på Gamex har spenderats med tävlat om en Xbox360 slim med kinect. Tyvärr så vann vi inte men vi fick iaf tröstpris. En Sonic mössa och en t-shirt. Efter det så spelande vi lite Nhl Slapshot som är skoj om man söker något arkadigt i ishockeyspel. Det blev presentationer från utvecklarna till spelet Fight för Playstation Move. Vi såg även presentation av Dragon Age 2(världexklusivt) och Activisions kommande och spel som har kommit.

Jag med den snabba igelkotten sonic!

Samuel och Malin från Gameplayer.se

Angelica(Xboxflickan) & Nikke som ordnade den schyssta mingelfesten efter Gamex idag.

Det kommer komma upp massvis med bilder från mässan när jag kommer hem men just nu så får ni njuta av dessa.
See ya tommorrow at spelradions sista avsnitt på Gamex mässan kl 14:00. Ps. Strax innan så ska vi tydligen fixa en snygg ligg bild med alla sköna människor.

first night in sthlm

Kategori:

Nu har jag och Samuel haft vår första kväll i stockholm. Personen vi sover hos heter Nigel(skön kille) som bara pratar engelska och är vän med en av Samuels vänner. Så idag blev det till att lära känna Nigel så vi lagade pasta carbonara och gick sen ut o spelade lite biljard. Imorn blir det första dagen på Gamex från 10:00 tills det stänger.imorn borde jag kunna lägga in bilder från mässan oxå. Sov så gott!

The traps comes alive. Noooo!

Kategori: Film Recensioner

En dödlig kamp utspelas kring Jigsaws brutala arv. En grupp som överlevt Jigsaws grymma lekar samlas och tar hjälp av självhjälpsgurun Bobby Dagen, även han en av Jigsaws tidigare offer. Bobby Dagen bär dock på en mörk hemlighet som kommer att framkalla en ny terrorvåg med fällor.

Igår så såg jag sista delen av Saw på bio i 3D. Jag måste till en början säga att denna film kändes väldigt onödig som 3D film. Det fanns en del 3D effekter men oftast så kändes de krystade för att locka ny publik till biografen. Filmen i säg var helt okej för att vara en Saw film. Tyvärr så saknades det där twistade slutet som det alltid brukar vara. Visst fick man några svar men det kändes lite för avskalat för att vara sista filmen.

Onsdagens checklista

Kategori: Listor

Imorn så har jag lite att göra så här kommer en lite checklista i vad jag ska göra.
  • Skriva ut Gamex biljetterna
  • Skriva ut CV
  • Testa veckans xbla spel
  • Skriva om veckans xbla spel
  • Skriva recension om Saw 3D
  • Leta upp en väska
  • Packa
  • Äta lunch med Honey
  • Ta tåget till Sthlm
  • Träffa Samuels vän

Jonah Hex & Cast Away

Kategori: Film Recensioner

Jonah Hex handlar om en man som får se sin familj dödas framför hans ögon. Efter att Jonah Hex lämnas för att dö på ett kors så hittas han av ett par indianer som hjälper honom. Jonah Hex blir brutalt mycket starkare och kan få liv i de döda. Jonah Hex är ute efter hämd.

Det är en väldigt vanlig handling känns det som och stora skådespelare som John Malkovich är riktigt pinsamma i sina roller. En stor grej jag störde mig på i filmen var att när alla pratade i filmen så fick man höja volymen för att man skulle höra vad de sa. När det blev lite action så blev det jättehög volym. Megan Fox gör en väldigt onödig karaktär i denna filmen som inte fyller någon funktion alls.
 





Chuck Noland är van att lösa problem. Han är en framgångsrik karriärist på företaget FedEx med hela världen som arbetsfält. Hemma i Memphis har hans flickvän Kelly vant sig vid att aldrig riktigt veta var på jordklotet han befinner sig.

En dag ställs Chuck, som hittills klarat de flesta utmaningarna, inför den ultimata. Efter en flygkrasch överlever han mirakulöst och flyter iland på en ö i stilla havet. Ganska snart upptäcker han att han är helt ensam och de mest grundläggande problemen som att hitta mat, göra upp en eld och skydda sig mot väder och vind måste lösas.

Cast Away har jag velat se sedan den släpptes 2004 men filmen har hamnat i glömska tills jag fick låna den av Pontus. Filmen var rätt bra trots att jag tyckte slutet var lite väl segt. Tom Hanks är som vanligt bra. Detta är 2000-talets Robinson Crusoe.

Releaselista för November

Kategori: Tvspel

Denna månaden så kommer det släppas väldigt mycket spel. Främst till Kinect men även något bra ska komma.

Dragon Age - Origins - Ultimate Edition 4:e November
Bakugan 2 - Defenders of the Core 5:e November
Dragon Ball - Raging Blast 2 5:e November
Fist of the North Star - Ken's Rage 5:e November
Grand Theft Auto (GTA) IV (4) - Complete Edition 5:e November
James Bond - Bloodstone 5:e November
Call of Duty - Black Ops 9:e November
Dance Central (Kinect) 10:e November
Fighters Uncaged (Kinect) 10:e November
Kinect Joy Ride (Kinect) 10:e November
Kinect Sports (Kinect) 10:e November
Kinectimals (Kinect) 10:e November
MotionSports (Kinect) 10:e November
Sonic Free Riders (Kinect) 10:e November
Your Shape - Fitness Evolved (Kinect) 10: November
Monopoly Streets 11:e November
Two Worlds II 12:e November
Rapala Pro Bass Fishing inkl Fiskespö 15:e November
Crossboard 7 (Kinect) 17:e November
Dance Evolution (Kinect) 17:e November
Divinity 2 - The Dragon Knight Saga 17:e November
Assassins Creed - Brotherhood 18:e November
EA Create 18:e November
EA Sports Active 2.0 (Kinect) 18:e November
Harry Potter and the Deathly Hallows (Kinect features) 18:e November
Need for Speed Hot Pursuit 18:e November
Apache Air Assault 19:e November
BlazBlue - Continuum Shift 19:e November
Blood Drive 19:e November
Dance Paradise (Kinect) 19:e November
Def Jam - Rapstar inkl Mikrofon 25:e November
Get Fit With Mel B (Kinect) 25.e November
NBA Jam 25:e November
Sports Island Freedom (Kinect) 25:e November
Game Party - In Motion (Kinect) 26.e November
John Daly's ProStroke Golf 26:e November
Majin and The Forsaken Kingdom 26:November
Splatterhouse 26:e November
Tron - Evolution 26:e November
Zumba Fitness (Kinect) 26:e November

Detta var alla spel som ska släppas till Xbox360 under November månad. Många kommer säkert att skjutas upp som det brukar vara i spelindustrin. Som man kan se så släppts det fruktansvärt mycket träningsspel till Kinect. Månadens spel som kommer ta över första platsen på försäljning är utan snack Call of Duty : Black Ops. Releaselistan kommer från Webhallen så om inte allt stämmer så får vi skylla på dem :P

1 November

Kategori:

Idag så hämtade jag ut mitt körkort på posten men trots det och att jag kört en del bil så känns det ändå väldigt overkligt. Det känns så jävla skönt men ändå så overkligt att jag får köra när jag vill och ingen måste sitta bredvid mig.

Idag har jag också umgåtts med Rebecca som kom till stan så vi tog en fika och sen visade jag henne lägenheten. Imorn så ska jag, Pontus, Patrik och Sofie kolla på Saw VII i 3D. Det ska bli mycket intressant att se hur fällorna ser ut i 3D. Antagligen så kommer det vara någon eller några som mår dåligt.

Höstuppdatering

Kategori: Tvspel

Idag var det alltså dags för xboxens årliga stora uppdatering. Årets stora nyheter i uppdateringen är att xboxen ska bli Kinect redo. Men även lite mindre saker som att ljudkvaliten på headseten är förbättrad. Menyerna har också det blivit vita och mycket snabbare.

Så här såg det ut idag när jag startade min xbox360


Varför ska man lära sig hur man maniverar i menyerna. Detta lärde jag mig för 5års sedan.

And it´s done! Allt blev så mycket smidigare och snyggare men uppdateringen

Åsas födelsedagsfest

Kategori: Party!

I Lördags så hade Åsa och jag födelsedagsfirande för henne med hennes familj och sedan var det dags för party.

fd Stenstorparna. Malin, Louise och Åsa

Hot Shot Time

Maja och hennes kille plus vän kom på förfesten. Mycket trevligt

Jag och Maja gör våran speciella pose!

Thaihouse tjejerna Katrin och Åsa <3

Blod blod strålande blod

En av mycket få bilder från bogrens. Lägg märke till att Pontus passar i masken