Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

Apotekets reklam väcker obehag!! HAHA

Kategori: Allmänt

Apotekets reklam väcker obehag
 
"Apotekets reklam för den egna hudvårdsserien Apoliva har blivit föremål för debatt. Facebook-gruppen med namnet ”Jag är rädd för tjejen i Apolivareklamen” har fått över 73.000 medlemmar.
Apotekets hudvårdskampanj med en sjungande fornnordisk kvinna har rullat sedan början av sommaren, rapporterar branschtidningen Dagens Media. Men den svenska modellen Adina Fohlins uttryck väcker av allt att döma obehag. Kampanjen kommenteras ihärdigt på olika nätforum. En grupp på Facebook med namnet ”Jag är rädd för tjejen i Apolivareklamen” har fått över 73.000 medlemmar och på videosajten Youtube har reklamfilmen visats över 55.000 gånger. På Apoteket anser man att det är positivt att reklamen engagerar. Och trots den uppenbara rädsla reklamen väcker planerar man inte att avbryta kampanjen. Men man tar reaktionerna på allvar, uppger Eva Fernvall till Dagens Media. – Det är inte vår avsikt att göra folk rädda, säger ho"

Jag har stört mig på denna reklamen sen den kom och jag är tydligen inte ensam.

Top 10 of

Kategori: Tvspel


Nu tänkte jag sammanfatta de 10 bästa nintendo spelen enligt mitt tyckte. Det kan vara så att jag glömmer av något spel nu men så är det alltid. Har ni något eller några andra favoriter så kan ni ju alltid skiva en egen lista som kommentar =)
 • Super Mario Bros 3
 • Legend of Zelda
 • Megaman 2
 • Metroid
 • Turtles 2
 • Chip and Dale
 • Mega Man 3
 • Super Mario Bros
 • Tetris
 • Ice Hockey

The Sound of Friday

Kategori: Musik

Denna veckan var det rätt svårt att komma på veckans låt eftersom jag har varit dålig på att lyssna på musik denna veckan. Så denna veckan vill jag tips som en hellacopters låt och jag hoppas ni tycker om den.
The Hellacopters-Darling Darling

Far away from here

Kategori: Allmänt

jag vill resa utomlands igen. Jag vill ha värme, bad och parasolldrinkar. Igår kollade jag lite smått på resor och hittade en del billiga 15dagars resor till turkiet och grekland. Man kanske inte får världens coolaste hotell men vad gör det egentligen. Man ska ju inte vara på hotellet mer än att sova typ. Kollar ut genom fönstret nu och man kan ju tro att det är höst redan. Fan jävla skit sommar är vad det är. Det har typ bara vart 2 veckor riktigt skönt sommar väder vilket inte är något att skryta med direkt.

My weekend plans

Kategori:

På Lördag så ska jag, Åsa, Patrik och några till åka ut och paddla kanot. Det ska bli mycket intressant eftersom jag gick i 4:an när jag paddlade kanot senast. På kvällen hade vi tänkt att åka till Olstorp för att kolla på Rolandz men först så hade vi stora problem att fixa någon sorts buss och sen fick vi höra att det kostar 260 :- för en biljett. Det är ju rena rånet inte är Rolandz värt det. Så nu funderar vi på att gå ut till det knökfullaste stället i hela skövde kommun. Jag pratar självklart om Husaren så då kommer jag antagligen att ha förfest och då ska jag ha min första stora fest.........förhoppningsvi.

Veckans Xbox Live

Kategori: Tvspel

Denna veckan kom det bara ett spel vilket var tråkigt men hellre kvalitet framför kvantitet. Marvel VS Capcom 2 var det och det ska vara ett mycket omtyckt spel har jag hört men jag fastnade inte alls för det. Det är ett slagsmålspel i Street Fighter stil med karaktärer både från Street Fighter och Marvel vilket innebär Wolverine, Captain America, Spiderman, Venom, Hulken mm. Det var ett snyggt och väldigt snabbt fightingspel men inget för mig speciellt inte för 1200 MS points.

The force is strong in this one

Kategori: Spel Recensioner


Förra veckan köpte jag mig Lego star wars the complete saga till min xbox för 99 kr och då fick jag en darth vader figur värde 89 kr. Igår kväll när jag och Patrik körde det så klarade vi äntligen av den sista banan. Spelet tyckte då att vi hade klarat 40% av spelet så om man ska klara det fullt ut så måste man spela igenom spelet med olika karaktärer vilket vi inte orkar. Men jag anser att jag kan ge spelet betyg för det.

Lego star wars börjar men att man spelar scener från episode 1-6 och under tiden så får man spela igenom massvis med nostalgiska filmögonblick. Spelet är egentligen inget bra spel förutom att man att det har en riktigt hög mysfaktor. Det som gör spelet dåligt är plattformsbitarna där man dör bara för att kameravikeln lurar en. Vilket är mycket frustrerande. Grafiken är charmig och rolig om man gillar lego men rent grafiskt så är det inte vackert. Ljudet i spelet är härligt om man återigen tycker om ljuden i star wars filmerna. Kontrollen är oftast bra i spelet förutom vissa banor då man ska köra fordon. Hållbarheten är enorm om man verkligen orkar köra igenom spelet men olika karaktärer och låsa upp allting men för min del känns bara onödigt.

Betyg

Grafik 7 av 10
Ljud 7 av 10
Kontroll 7 av 10
Hållbarhet 8 av 10


Totalt 7 av 10

update

Kategori:

Nu har jag varit dålig på att uppdatera på ett tag men jag ska bli bättre. I PROMISE!! Igår och idag har jag umgåtts med Patrik och vi har sett på film, spelat spel och gått lite i affären. En längre update kommer snart.

Adios amigos

World of Warcraft skapar problem del 2

Kategori: Videos

För ett tag sen la jag upp en video där en killes konto på Wow hade blivit avstängt av hans morsa. Videon blev en rätt stor succé och nu kommer andra videon som har funnits ute ett tag dock.

Modern Warfare 2 Multiplayer trailer

Kategori: Tvspel

Indies

Kategori: Tvspel

Nu har äntligen community games kommit till xboxen i europa fast här kallas det Indie games. Det kanske inte är världens bästa spel men de är ju billiga och charmiga. Mitt första spel jag impulshandlade var RC/Flight vilket är riktigt skoj som tidsfördriv. Snart ska jag cykla ner till stan och där ska jag köpa lite käk och senare i eftermiddag kommer Patrik för andra dagen i rad och vi ska köra klart lego star wars. 100% klara kommer vi nog aldrig att bli men vi kanske kommer upp i 40% när vi klarat det en gång. Vem orkar leta reda på alla saker i spelet när det är så sjukt mycket.

20års party

Kategori: Party!

Det var som sagt fest hos Johanna igår utanför Lidköping. Jag, Åsa, Stefan och Patrik kom strax efter 5 när festen skulle börjat men resten av gästerna kom vid 7 tiden vilket var lite sent. När alla gästerna hade kommit iaf så hade vi tävling och frågorna var om johanna. Det var 10 frågor och jag och Åsa svarade rätt på 6 av dem vilket gjorde att vi kom delade etta men åkte tyvärr ut på en utslagsfråga. Det kom inte så mycket folk som det var tänk men det var rätt lagom ändå. Det blev en mycket sen natt men skoj hade vi iaf.

Congratulations!

Kategori: Allmänt

Idag fyller 2 vänner till mig och. Den ena blir 26 och heter Frida. Hoppas du får en bra dag och massa bra paket. Andra personen som fyller år är Johanna som fyller 20år och ska ha en stor fest hemma hos sig i lidköping. Förhoppningsvis så blir det en rolig fest där det inte blir massa grupperingar. Imorn så kommer jag antagligen skriva lite smått om vad som hände om jag inte är för bakis men det ska jag förhoppningsvis inte bli. 

The Sound of Friday

Kategori: Musik

Denna veckan har jag inte lyssnat på så mycket musik förrutom Hardcore Superstar och jag skrev ju förra veckan att jag inte skulle ha dem som veckans låt på ett tag. Denna veckan blir det något helt annat istället. Host the Colours som är med i Pirates of the Caribbean - Vid världens ände

Videon är lite laggig men det får man leva med. Det är låten som jag är ute efter.

Veckans Xbox Live

Kategori: Tvspel

Jag missade detta i onsdags så veckans xbox live spel får bli idag istället. Splosion Man är utvecklat av skaparna till The Maw som blev en rätt så stor hit när det kom. Spelet är ett snabbt plattformspel med problem lösning. Det kostar 800MS points och jag vet inte riktigt om det är värt det än. I eftermiddag kommer Patrik och då ska vi testa att spela co-op. Alla spel blir så mycket bättre när man spelar tillsammans. Det finns 50 banor för singelplayer och 50 banor när man spelar multiplayer så det finns ju en hel del att göra.

utgång eller inte

Kategori:

Patrik frågade på msn om jag och Åsa skulle med ut till husaren idag. Ingen av oss var jättesugna på det men samtidigt är det ju skoj att hitta på något annorlunda. Åsa ska jobba imorn så hon kunde inte gå ut och så jag vet inte hur jag ska göra. Snart kommer iaf Marina, Jenny, Patrik och Fredriksson med riktigt festhumör men vi får se om det blir en mysig hemmakväll med Åsa eller en blöt kväll ute.

Mina första intryck av

Kategori: Tvspel


Jag tog bussen till Skulltorp och där hämtade jag ut ovanstående spel. Tänkte bjussa på en förhandstitt nu när jag har testat alla sporter väldigt snabbt.

Swordplay :
var det första jag satte tänderna i och jag blev riktigt imponerad. Det var skoj och kommer antagligen bli ännu roligare när det blir svårare.

Wakeboarding var andra sporten och det var skoj men inget jag tror jag kommer ägna mest tid på.

Frisbee : är tredje sporten och var faktist överaskande skoj. På trailers så har det sett rätt segt ut men nu var det utmanande och givande.

Achery : var en av de sporter jag hade sett fram emot mest och den gjorde mig inte besviken. Kommer bli ett mycket skoj partyspel

Basketball :  var femte spelet och det var riktigt svårt men jag tror att när man kommer på hur man ska göra så blir det skoj.

Tabletennis : var också det ett spel jag längtat på och det var riktigt skoj och jag ser fram emot att ha långa dueller med kompisar i soffan.

Golf : är ungefär som i orginalet bara lite nya banor och lite mer välslipat. Kan komma att bli en favorit senare.

Bowling : är även den en sport som var med i första spelet och det var ingen större skillnad på spelet förutom kloten och
käglorna såg annorlunda ut. Mitt favorit spel på Wii sports så det kommer bli det här med.

Power Cruising : är vattenskotrar som man ska köra in i checkpoints och tjäna poäng. Ser skoj ut men man blir väldigt trött i armen.

Canoeing : att paddla kanot är skoj även i verkligen livet och här blev man riktigt trött vilket är skoj.

Cycling :  var en lite besvikelse. Det var svår kontrollerat och inte särskilt skoj.

Air Sports : här kan man flyga runt på ön i ett flygplan. Hoppa ut från ett flygplan och göra fallskärmshoppning.

Wiiii I´ve got Wii Sports Resort!

Kategori: Tvspel

Idag så fick jag en lapp från cdon att jag har ett paket att hämta och det är Wii sports resort. Det som är extra kul är att spelet släpps imorn egentligen så jag får spelet en dag tidigare än de flesta andra. Nu ska jag äta en snabb frukost och sen cykla till posten med Beg for it i hörlurarna.

mycket viktigt och gripande film!

Kategori: Videos

Alla borde se denna videon innan man får sitt körkort så att man får sig en tankeställare.

En vanlig dag

Kategori:

Idag har jag inte gjort många knop. Det började med att jag vaknade kl 11 och jag gick upp och kollade på datorn lite. Efter det så diskade jag och lyssnade på ännu ett avsnitt av spelradion på Loading.se. Fixade till mig lite pasta och köttfärssås men det blev inte så lyckat. Smakade så tråkigt. Det har blivit en hel del Mass Effect även idag och jag börjar komma in i det riktigt rejält. Jag har försökt installera Photoshop men min version vill inte funka så nu vet ja inte hur jag ska göra en snygg header till bloggen. Snart kommer AFV på tv och sen kommer How I met your mother. Det är över 7 timmar kvar tills man ska sova. Vad ska man göra av kvällen egentligen??

Angry Video Game Nerd: Plumbers Don't Wear Ties

Kategori: Tvspel

Detta kan vara ett av världens värdelösaste spel någonsin. Enligt förpackningen står det att spelet innhåller : Plumber, Daddy´s girl, chickens, crazed yuppies, evil bosses, shower scenes, race cars, pandas, a nun. Det roliga med allt detta är att pandorna bara är inklippta helt omotiverat och race cars bara är med i skitfula bilder under introtexterna.
En annan konstigt sak med spelet är att det heter Plumbers Don't Wear Ties och ändå så har "huvudpersonen" en slips och han verkar vara en rörmockare. FRUKTANSVÄRT!

Sleepingtime

Kategori: Allmänt

Nu är det dags för mig att sova eller iaf lägga mig och kolla på någon film. Måste snart börja läsa sista boken i twilight sagan också för annars kommer Åsa läsa ut den före mig. Imorn är det Onsdag och då är det dags för veckans live spel. Längtar till fredag och Lördag men först ska man ju göra något värt med onsdagen och torsdagen.

Några förslag?

Maffia 2

Kategori: Tvspel

Det är inte ovanligt att spel framflyttas men maffia 2 har vart under utveckling så himla länge så jag trodde inte det skulle bli någon mer framflyttning. Nu måste jag vänta till början av nästa år på att det ska komma. Kolla på in denna E3 genomgång bara så ser ni varför det verkar så bra. Trailern är seg i början men det blir bättre.

Ett nytt försök

Kategori: Tvspel

Jag var en av dem som köpte Mass Effect när det släpptes men av någon anledning så fastnade jag aldrig riktigt för det. Kanske för att det har vissa problem med laggning ibland. Jag vet inte. Men igår så började jag spela Mass Effect igen och nu börjar det bli mycket mer intressantare. Tabben är att jag inte kommer ihåg vad jag ska göra för uppdrag men det löser sig nog snart. Nu ska jag åka ut i galaxen igen och förhoppningsvis så kommer det en recension på spelet inom en nära framtid om inte Wii sports resort tar upp allt för mycket tid.

Nya Futurama avsnitt

Kategori:


Läste på aftonbladet att det kommer 26 nya futurama avsnitt vilket är riktigt skoj. Det tråkiga är att orginal rösterna kanske inte ska vara med eftersom de krävde så mycket pengar. Kommer kännas väldigt konstigt om alla får nya röster tror jag.
HÄR kan ni läsa allt på Aftonbladet

42" tv,spel, mat, dricka och massa skratt

Kategori:

Igår när jag äntligen hade kommit igång med att spela Mass Effect så ringer Pontus och frågar om ja vill komma o spela tvspel på hans nya tv som han hade köpt tidigare under dagen. Jag hade inte så lång tid på mig så jag la allt i en påse och drog till bussen. När ja kom till Pontus satt Jonas redan där och de försöka fixa lite på tv:n. Sen kom Johanna ner från övervåningen och lite senare så kom även Stefan. Vi spelade lite Ps3 och sen började vi laga lite käk. Johanna var den som fixade maten mest och det blev riktigt gott.

Efter maten spelade vi NHL09 Johanna somnade i soffan och pratade i sömnen. Hon sa att det var snö ute och att hon var sur på Pontus vilket var riktigt skoj. Pontus sa "ring ring ring" och Johanna svarade i drömmen men lade på så fort hon hörde att det var Pontus. Hur fult som helst. Pontus väckte Johanna när klockan blev 2 så hon kunde lägga sig i en riktig säng. jag, stefan, Pontus och Jonas fortsatte spela lite och när det började ljusna lite ute så åkte stefan hem. Alla var trötta utom jag men jag fick ge med mig strax efter 5 för då var Jonas och Pontus skittrötta medas jag fortfarande var pigg efter att jag varit vaken i 20 timmar. Jag somnade vid 6 tiden på morgonen och vaknade vid 12 igen helt utvilad.

Idag när jag kom hem så hade jag fått ett stort paket och där i låg en Terminator Salvation keps som jag måste ha vunnit i någon tävling på nätet.

Into Debauchery Video

Kategori: Musik

När jag kom hem förut från en mycket sen natt hon Pontus så såg jag att hardcore senaste singel hade kommit ut med tillhörande video. Detta måste vara en av deras bästa videos på mycket mycket länge. Lyssna och njut!!

Top 10

Kategori: Listor


Tänkte att det var dags att göra ännu en lista med mina favoritlåtar med ett visst band. Idag är det Crashdïets bästa låt som ska koras.
 • Falling Rain (The Unattractive Revolution)
 • Queen Obscene/69 Shots (Rest In Sleaze)
 • it´s a Miracle (Rest In Sleaze)
 • In The Raw (The Unattractive Revolution)
 • Alone  (The Unattractive Revolution)
 • Breakin´The Chainz (Rest In Sleaze)
 • Riot in Everyone (Rest In Sleaze)
 • Die Another Day (The Unattractive Revolution)
 • Overnight (The Unattractive Revolution)
 • Thrill me (The Unattractive Revolution)

Number

Kategori: AllmäntShit jag har kommit upp i 600 inlägg på den här bloggen. Jag har missat mina tidigare milstolpar så jag får fira denna lite. Vet inte vad jag ska skriva förutom att det är skoj att folk fortfarande läser min blogg. Tack alla ni som någongång gjort det. Jag har haft mina funderingar om att skrota bloggandet men samtidigt så är det ju lite skoj. Nu siktar vi blickarna mot inlägg 1000 men innan det så kommer det bli massvis med recensioner, videos, spel, bilder och annat skoj för förgyller vardagen.

Tack ingen!

90min underhållning

Kategori:

Denna morgonen har vart den bästa på länge om man ser till vad som fanns på tv:n. Det började 9.40 på TV3 då How I met your mother visades i 2 avsnitt var av 1 jag inte sett tidigare. Efter det så kom ett simpsons avsnitt som jag inte heller har sett vilket var riktigt skoj. Oddsen att ett simpson avsnitt kommer som jag inte har sätt är inte särskilt stor lixom. Nu är kockan halv 12 och jag ska försöka komma på vad man ska göra idag. Några förslag?

Fredagen 17:e Juli

Kategori:

En solig dag har det vart idag och jag har njutit riktigt mycket. Tyvärr blev det inget bad idag men jag hade säkert bara frysigt halvt ihjäl om jag hoppat i. Patrik kom till mig och vi testade hans nya spel KOF: Circle of Doom. Efter vi spelat det lite så gick vi till stan för att leta snygga jeansshorts men det var mycket svårare än vad vi hade trott. Efter stan köpte vi lite hamburgare och när vi kom hem till mig igen så började vi grilla dem på min hinkgrill. Hinkgrilla funkar fenomenalt vilket är riktigt roligt. Nästa gång ska jag försöka mig på att grilla min första lax.

Våran första 120g hamburgare på grillen

Här skulle jag demonstera hur stor hamburgarna var mot brödet. Tyvärr kom mitt finger i vägen :P

Patrik hugger in på första tuggan

Sen fick vi en katt på besök som ville ha mat.

Bloglovin

Kategori: Allmänt

The Sound of Friday

Kategori: Musik

Ja jag vet vad ni tänker : JAHA ÄNNU EN HARDCORE SUPERSTAR LÅT!!! Japp ännu en låt men detta kommer förhoppningsvis bli sista på ett tag. Denna veckan är det I Don´t Care About Your Bad Behaviour som kommer från senaste plattan Beg For it! Skitskön låt som jag varmt rekomenderar.


A black toothed man with a broken hand
When you see him
You'll know who
I mean He'll teach you lessons
Tell you where to begin
He'll even sell himself
Sold under sin

Reputation as a stubborn stupid man
A smell of death
What a charming frightening scent
A walking zombie with no ticket in his hand
A nice corpse doing the best he can

You should know
You're almost gone
One of the good
But it turned out wrong

I don't care 'bout your bad behaviour
I can't save you
Can't change you
Don't care 'bout you bad behaviour
Can't save you
Can't change you
Far from home
Mommies little boy is gone
I can't change you

Rich bastard
Do you see the broken glass
You climb the ladder
Jealous of your own ass
Sometimes it happens
I get slapped in the face It turns me on
That's what I chase

Goodmorning!

Kategori:

Nu har jag ätit frukost och ska snart börja tvätta en hel del kläder. Egentligen så skulle jag kolla på en lägenhet sen vid 4 tiden på östermalm men jag ska ringa och avboka det. Dels för att ja inte har lust och dels för att det känns onödigt att få en lika stor lägenhet som min fast dyrare. Idag är det bara en vecka kvar till Wii sports Resort släpps och jag hoppas verkligen att det blir skoj.

Design fix

Kategori: Allmänt

Nu har jag som ni kanske se fixat iordning min design lite. Det är inga större skillnader men förhoppningsvis så syns texten på inläggen för alla. Nu ska jag spela lite Call of duty 4. Wish me luck

090716

Kategori:

Idag har det vart en rätt bra dag dock har jag inte gjort så mycket förutom att jag åkte med farsan till Hentorp där jag hämtade ett paket från CDON. Senare åkte vi till systemet och köpte lite bira och sist men inte minst Siba. Efter Siba så köpte vi lite mat(fläskfile med kokt potatis). Sen åkte vi hem till mig och käkade. Farsan ville skjuta lite så han fick testa Call of Duty 4 och Far Cry 2. Det senare var han inte så imponerad av men COD4 tyckte han om. När farsan åkte så kollade jag in mina saker från CDON. Först så var det en Motion Plus till mitt Wii som jag kommer få glädje utav nästan fredag förhoppningsvis då Wii Sports Resort släpps. Andra grejen i paket var filmerna Bröllopsduellen och What happens in Vegas. Jag har sett båda filmerna men man kan aldrig få för mycket filmer.Fyrtal i film

Kategori: Film Recensioner

Den senaste veckan har jag sett mycket film. Det började med att jag och Åsa hyrde International. Sen dagen efter hyrde jag och Patrik Against the Dark, I huvuder på Van Dame och Zack and Miri make a porno.
Nu tänker jag vara lite lat och kopiera in handlingen från ginza men jag hoppas att det inte gör nått.

INTERNATIONAL
"I den gripande thrillern The International försöker Interpolagenten Louis Salinger (Clive Owen) och New York-åklagaren Eleanor Whitman (Naomi Watts) ställa en av världens mäktigaste banker inför rätta. Salinger och Whitman blottlägger en omfattande och smutsig verksamhet som sträcker sig från Berlin via Milano och New York till Istanbul. De hamnar i en riskabel, global jakt där de sätter sina egna liv på spel då deras måltavla inte drar sig för något - inte ens mord - för att kunna fortsätta finansiera terror och krig."

Filmen var väl bra men jag hade hoppats på så himla mycket mera. Det blev en seg film med en ända cool actionscen.
filmen får i betyg 2 av 5.

AGAINST THE DARK
"Svärdsmästaren Tagart (Steven Seagal) leder en operationsstyrka bestående av före detta militärer på ett våldsamt uppdrag. Deras måltavlor: vampyrer. Kvar i en postapokalyptisk värld, som sugits ut av blodtörstiga vampyrer, finns ett fåtal överlevande människor instängda på ett nedsmittat sjukhus. Tagart är deras enda hopp och han vet att den enda lösningen är att göra slut på vampyrerna. Nu måste människornas sista medborgargarde stå upp mot de köttätande blodsugarna om inte deras släkte ska utrotas för alltid."

Denna filmen hade jag inga högre förväntningar på så den hade bara allt att vinna. Steven Seagal har alltid varit en B-film hjälte i mina ögon och inte blir det bättre när han måste slåss mot vampyrer som mer beter sig som zombies.
Betyg 2 av 5

I HUVUDET PÅ VAN DAMME
Jean-Claude "The Muscles from Brussels" Van Damme i sin bästa roll någonsin: som sig själv. Actionkomedin JCVD börjar med att Steven Seagal har klippt av sig hästsvansen och snor de bästa rollerna för en besviken och skuldsatt Van Damme. Han flyr hem till Belgien igen, bara för att hamna i ett rafflande gisslandrama under ett våldsamt bankrån. Så hamnar han ofrivilligt i strålkastarljuset igen och får en sista chans att visa vilken actionhjälte han faktiskt är. Men kan den perfekta hoppsparken verkligen lösa alla hans problem?

Denna filmen hade man hört mycket bra kritik för så jag hade hoppats på någon rolig film med Van Damme men istället fick man en rätt så B film dåliga och tråkiga skådisar. Sämsta filmen på länge.
Betyg 1 av 5

ZACK AND MIRI MAKE A PORNO
"Gör-det-själv-porno för nybörjare! Vad gör man när elbolaget stänger av strömmen och de sista pengarna har gått till en mansdildo? Man kastar kläderna, slår på videokameran och börjar spela in "Star Whores - The Movie"! Njut av misslyckade porrepliker, omöjliga amatörporrstjärnor och äkta sexbomber i den nya komedin från regissören till "Clerks" och "Jay and Silent Bob Strike Back". Själve Seth Rogen (Knocked Up, Superbad) ger järnet i rollen som överviktig sexsymbol och porregissör. Och..."

Detta var faktist en film som jag såg fram emot och det gjorde att förväntningarna var högre än de kanske borde vara. Det var en helt okej film men tyvärr inte lika rolig som jag hade hoppats. Dock helt okej komedi och helgens bästa film.
Betyg 3 av 5

I what my 5 minutes back

Kategori: Videos

Veckans Xbox Live

Kategori: Tvspel

Denna veckan kom det tre spel som man kan njuta av om man tycker om kategorierna. Första spelet jag testade var Madballs in...Babo : Invasion och det fattade jag tyvärr aldrig grejen med. Man är en boll som åker runt och skjuter på fiender som anfaller. Finns många andra sånna här spel som är bättre. Ca 90 kr får man betala.

Andra spelet var ett sportspel som heter Tour de France 2009 och är såklart ett cyklingspel som jag tappade intresset för ganska fort. Men jag tror att om man tycker om cykling så kan det säkert vara skoj. ca 90kr kostar det iaf.

Sist men definitivt inte minst är spelet The Secret of Monkey Island - Special Edition som är en remake på det första monkey Island som kom för väldigt många år sen. Detta spelet orkade jag inte spela så länge men jag vet att det är ett rätt bra spel om man bara lägger manken till. En av de häftigaste delarna med remaken är att man kan byta mellan nya och gamla grafiken på ett knapptryck.

Call of Duty : Modern Warfare 2 Prestige Edition

Kategori: Tvspel

Idag fick jag syn på att det kommer 3 olika version av spelet Modern Warfare 2. Precis som till Halo 3 så är det en normalpris, en dyrare och en mycket dyrare. Den Dyraste varianten av spelet ser jag fram emot enorm mycket och jag hoppas verkligen att det inte blir för dyrt. Kolla in videon så ser ni vad jag menar.

Party/Movie Weekend

Kategori:

I Fredags så var den efterlängtade festen hemma hosa Niclas och Linda. De hade bjuda massvis med folk och jag tror det kom runt 50 talet till deras logfest. Jag, Åsa, Lillemor, Svenne och Malin kom dit kvart över 6 men det tog ett bra tag innan vi började dricka. Efter någon cider så hade de flesta gästerna kommit och grillarna sattes igång. Efter att alla ätit och sjungt snappsvisor så var det dags för lite lekar och sen efter det så var alla glada och de flesta lite fulla.

Senare på kvällen efter lite dans så var det inte många kvar och det var dags att åka hem vid halv 4 tiden på natten. Jag mådde jättebra i innan våran bilfärd men så fort vi kom in i bilen blev jag lite trött och nickade till. Jag vakna till lite grann och då råkade jag göra en liten pizza. Det var väldigt obehagligt att behöva åka med det på sina kläder.
När vi kom hem till stenstorp så tvättade vi av mina kläder lite snabbt och sen lade vi oss och somna direkt typ.

Lördagen var man inte riktigt lika pigg på så det blev att vi kollade på Pearl Harbor och sen åkte vi hem till mig där vi kollade på mera tv.

Under söndagen så kom Patrik och spelade lite tvspel och hyrde 3 filmer som jag har tänkt att skriva en lite recension av senare inlägg.

Detta var min helg och det blev inte riktigt som planerat men det var ändå en bra helg.

Självklart så finns det mer bilder på min bilddagbok
 

The Sound of Friday

Kategori: Musik

Denna veckan vill jag rekomendera 2 låtar som är riktigt bra och sköna. Första låten heter bad taste och framförs av The Remnants. Låten var med i filmen Bad Taste som är en av mina favoritfilmer. Andra låten denna fredagen är Jens Lekmans You are the Light.

Godmorgon

Kategori:

Inatt har ja drömt om lite allt möjligt men framför allt så var det varmt och sommar. Idag är mina planer att ringa till Skövde bostäder och säga att jag är intresserad av att få se på en lägenhet. Tror inte jag kommer flytta här ifrån men det är alltid skoj att kolla. Under eftermiddagen så ska ja till Åsa och när vi vart där en stund så ska vi åka till tråvad där den stora festen väntar. Det ska tydligen komma runt 70 pers dit. Nästan som på bröllopet förra året. Imorgon ska Maja ha en lite mindre fest hemma hos henne så det blir verkligen en festhelg det här.

 

Tankat och klart

Kategori: Tvspel


Idag kom det ett efterlängtat demospel på xbox live. Fuel var det som dök upp jag har velat testa detta jättelänge. Spelet är ett öppet bilspel där man får köra lite som man vill i racen. Jag trodde att det skulle göra spelet roligt men saken är den att om man tar en väg som inte datorn tar så får man åka ensam och då försvinner den där tävlingsandan som man har när man ligger jämnsides. Jag kan ju säga att jag inte spela spelet speciellt länge så jag kan inte bedömma det rättvist men det lilla jag orkade med var inget att hurra för. Är man sugen på att inhandla detta så ska man nog testa demot först. En sak jag tyckte var riktigt fult var att det känns inte riktigt som man är på marken och kör. Speciellt inte med bilen jag testade. Det kändes lite som om man var några millimeter över marken och gled på hal is typ. Nu ska jag inte såga detta fullkomligt men jag hade så höga förväntningar.
Shades of Grey & Into Debauchery på TV4

Kategori: Musik

Det var ett tag sen som Hardcore Superstar framträdde på TV4 men jag tänkte att jag lägger upp låtarna de framförde så att alla kan se dem anytime. Om videorna laddar segt så kan ni alltid följa vardera länk till TV4.se och se dem där.

Länk till TV4

Länk till TV4

Galna spelsjukan

Kategori: Videos

Den här mannen lider av Duke Nukems disease vilket innebär att hans rörelser bara är som i First person shooter spel som t.ex halo och Duke Nuke´m :P

Veckans Xbox Live

Kategori: Tvspel

1 dag försent men väntar man på något gott. Battlefield 1943 var veckans spel och är en remake på battlefield 1942 som sålde i extrema mängder när det kom ut. Battlefield 1943 är snyggare och häftigare än sin föregångare men det är synd att det bara finns 3 banor att kriga på. Säkert kommer det mera i nedladdningsbart matrial. Tyckte man om första battlefield och vill ha ny grafik och nu fysikmotor så är detta ett riktigt bra spel men för mig själv så behåller jag mina 130kr som det kostar.

Uselt

Kategori:

Nyss så testade jag att hyra en film från CDON. Filmen var gratis att hyra så förväntningarna var väldigt lågt ställda men jag tänkte ge den en chans. Filmen var The Curse of King Tut's Tomb. Det tog ett tag innan filmen kom igång men när det väl gjorde det så stängde jag av efter kanske 5 minuter. Varför kanske ni tänker. Jo jag stängde av för att det var de fulaste specialeffekterna jag sett på år och dar. hade de kommit från 80talet så hade jag köpt det men inte 2006. Det var så fula effekter att simbad som gick på tv för massvis med år sen verkar snyggt.

update!

Kategori: Allmänt

Kanske är dags att skriva ett nytt inlägg nu då. Det har inte hänt så mycket i mitt liv sen senast så därför tänkte jag ladda upp bilderna från helgen som gått.

Fredag

Skogshyddan. Skitskön strand med varmt vatten

Jag ligger och lapar sol

Lördag

Kollade på film och sen fick vi se dessa fina färger i skyn

The Sound of Friday(två dagar försent)

Kategori: Musik

Denna veckan vet jag inte riktigt vilken låt som är veckans låt så då får det bli denna låten som Stefan visade mig. Det är en parodi på foruminlägg och musiken är tagen från låten We didn´t start the fire med Billy Joel.

We Didn´t start the flame war

Lördag 4:e Juli

Kategori:

Igår hade jag, Åsa, Louise och Stefan en underbar dag i Skoghyddan i Lidköping. Tyvärr så tog jag inga bilder men kommer antagligen lägga upp några senare när jag fått dem av Louise och Åsa. Det tog ett tag för oss att komma till stranden men när vi väl kom dit kvart i 1 så tog vi en plats i sanden och sen gick alla ner för att ta ett svalkande dopp. Men vattnet var inte så svalkande utan riktigt varmt och skönt. Man kunde nästan tro att man var tillbaka i thailand speciellt på det grunda vattnet. Det bästa med Skogshyddan är att det finns en stod sandstrand och hyfsat långgrunt vatten så att det blir varmt och skönt.
Efter att vi badat, grillat, solat och spelat kort i 5 timmar så gick vi mot bilen.

När vi kom till Skara så såg vi att det var oväder pågång och när vi senare kom till Eggby så öppnade himlen sig och det var mycket längesen som jag såg såhär mycket regn på en gång. Man såg knappt vägen där vi åkte. Väl i Skövde så handlade vi lite mat och sen åt vi hemmagjord kebabsallad och kollade på AFV och filmen Bolt. Efter filmen började det Åska och många blixtar syntes.

Detta var en riktigt underbar dag och en mycket bra slut på den soliga tiden. Tack Åsa, Louise och Stefan!!

Allergimorgon

Kategori:

Idag ska vi(jag,Åsa, Louise och Stefan) åka ut till någon badplats och bada och sola innan regnet kommer tillbaka. Hoppas verkligen att det är varmt i vattnet. Dagen kunde dock börjat bättre för mig. Vaknade halv 6 av att jag var så täppt att jag inte kunde andas riktigt. Så jag tog nässpray men det ville inte hjälpa så för att inte väcka Åsa för mycket så la jag mig i soffan och somnade där efter att ha varit vaken i en timma. Fick drömma en skön dröm om hardcore superstar iaf.  Nu ska ja fixa iordning allt för badet.

Jump Faith Jump

Kategori: Spel Recensioner


Jag klarade precis av Mirrors Edge på min Xbox 360. Så jävla suck. För någon månad sen slutade jag spela spelet eftersom jag fastnade och idag när jag gav spelet ett nytt försök så klarade jag det och då tar spelet slut. Varför kunde jag inte bara kört vidare 15 minuter förra gången.  Jaja så går det när man fastnar på något spel.

Spelet handlar om Faith som är en runner. Runners uppdrag är att dela ut information till olika personer eftersom staten har spionerar på en hela tiden så måste det finnas runners så att man kan leva utan att bli kontrollerad. Lite som FRA lagen. I början av spelet mördas en person som hör till motståndsrörelsen och Faiths syster blir den anklagande. Egenligen så är det hela en ändå stor mörkläggning av vem den riktiga mördaren är. Så det blir upp till Faith att rädda sin syster och rentvå hennes rykte.

Grafiken i spelet är väldigt speciell på sitt sätt. Allt är superdesignat och snyggt men minimalistiskt. De ända riktigt stora färgerna är Rött, Vitt, Blått, Gult och grönt. Röda ställen är som en röd tråd och man ska följa de allt rött för då kommer man dit man ska. Lite svårt att förklara men man lär sej mycket snabbt.

Ljuden i spelet är riktigt bra och stämningsfullt. Musiken är gjord av Lisa Miskovski delvis vilket är skoj. Kontrollen är riktigt bra men ibland kan det vara svårt att få ett riktigt bra flyt och veta exakt var man har Faith men det lär man sej också rätt snabbt.

Det ända negativa jag har att säga om spelet är att det saknar omspelningsvärde och att det ibland är frusterande svårt.
Det finns väldigt många trial and errors ställen men spelar man med en kompis och byter av så går det bra.

Betyg

Grafik 8 av 10
Ljud 8 av 10
Kontroll 9 av 10
Hållbarhet 7 av 10
 
Totalt 8 av 10