Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

Valborg

Kategori: Allmänt

Fan vad jag hatar speciella dagar som denna. Det förutsätts att man ska ha roligt och hur man än planerar så blir det ofta inte så bra. Speciella dagar som Midsommar och Nyårsafton är ofta en besvikelse eftersom man försöker göra det så lyckat som möjligt. Idag har jag inte planerat något speciellet än men jag hoppas att man kan dra ihop ett gäng och se grilla och njuta av solen. Nu ska jag städa i min lite stökiga lägenhet och sen får vi se vad som händer ikväll. Den som lever får se.

Veckan som gått

Kategori:

Nu har det gått en hel vecka sedan jag skrev ett blogginlägg vilket är riktigt dåligt av mej. Därför tänkte jag sammanfatta veckan som gått lite smått.

Onsdag den 22/4
Jag kollade klart en film som heter Rock n´Rolla på morgonen och på kvällen så umgicks jag med Åsa

Torsdag 23/4
Umgicks med pontusoch Stefan och vi spelade Nhl09 och grillade årets första grillspjut.

Fredag 24/4
Min födelsedag. Jag vaknade rätt sen idag eftersom torsdagsnatten blev lång och efter frukost så cyklade jag ner på stan för att inhandla Riddick Assault on Dark Athena. På eftermiddagen kom Åsa, Freddie och Mamma och vi handlade mat och förberedde för morgondagens fest.

Lördag 25/4
Spenderade nästan hela dagen i Hentorp och dit kom först min släkt plus pontus föräldrar och Åsas. På kvällen kom mina vänner och vi festade och hade skoj ända till kl 4 på natten.

Söndag 26/4
Efter den obligatoriska bakispizzan så åkte jag, Åsa och Patrik till hentorp för att städa lokalen som festen hölls i. Efter städningen umgicks jag med Patrik och vi var riktigt sega

Måndag 27/4

Det är Pontus födelsedag och han reser till Cypern för att lära sej bartenderyrket. Efter Åsa slutat jobbet så tog vi en promenad

Tisdag 28/4

Patrik kommer förbi på eftermiddagen och vi spelar xbox. På kvällen såg jag och Åsa på filmen The Rocker

Onsadag 29/4
Idag har jag cyklat till Maxi och inhandlat filmerna Twilight och Yesman. Tog en sväng förbi Jysk också för att köpa mej ett par gardiner.

 

Just like Zlatan

Kategori: Tvspel

Igår spelade jag och Stefan Nhl 09 på min xbox och han lyckades göra ett så fint mål. Han faller framför mål men på något sett så lyckas han klacka in pucket i nät.

Evolution of Dance

Kategori: Videos

Åsa visade mej ett klipp på youtube där en kille dansar vilket ni antagligen förstår på rubriken.

Evolution of Dance


Evolution of Dance 2

Så störande

Kategori: Allmänt

Jag har tänkt på detta mycket länge nu men det var speciellt i lördags då jag gick hem från bogrens. Jag gick vägen förbi polisstationen och det var en tjej som gick ca 15meter framför mig och direkt så fick jag en känsla av att hon var rädd så då sakta jag ner så att hon inte skulle behöva vara rädd. Varför ska det behöva vara så att bara för det finns idioter som våldtar tjejer så ska måste man lida för det trots att man aldrig i hela ens liv skulle göra något så fult. Det är mycket tråkigt att tjejer ska behöva vara rädda när de går själva och det är tråkigt att vara kille som aldrig skulle göra något och ändå få skuldkänslor.

party with the boys

Kategori:

Patrik fyllde år i onsdags och då gick vi till mangos för att käka lite men idag ska vi ut och festa old school alltså bara det gamla kompisgänget Jag, Pontus, Stefan och Patrik. Vi kommer börja förfesta i min lägenhet om cirka en timma från nu och jag gissar att detta kommer bli en skoj kväll även fast att vi kommer gå ut till Skövdes sämsta uteställe Krikelin. Idag är det förresten bara en vecka kvar tills min stora födelsedagsfest i Hentorp. Ser fram emot den väldigt mycket och det ska bli intressant att se vad som kommer hända den kvällen.

The sound of Friday

Kategori: Musik

Denna veckan så släpptes äntligen hardcore superstars singel och jag köpte den genom att köpa tidningen Close-up vilket var helt värt. Veckans låt är Beg for it med Hardcore Superstar. Jag har lagt upp denna låten här förr men aldrig som veckans låt.

Veckans Xbox Live

Kategori: Tvspel

Veckans spel till Xbox är ett bilspel som är mycket klassiskt nämnligen Outrun. Denna versionen av outrun är en uppiffad version av 2an och är riktigt skoj men inget jag har lust att betal ca 90kr för. I höstas så spelade jag och Patrik outrun 2 på Liseberg i en arkadmaskin och hade man fått en sån för 200 kr hade jag klatt betalat =).

Svenska Explosioner!

Kategori: Spel Recensioner


För cirka en timma sedan så klara jag av det svenska spelet Battlefield Bad Company. Jag skrev för några månader sedan att detta spelet hade en hel del irriterande inslag och det står jag fast vid. Spelet består som tur är inte bara av dåliga saker och när spelet flyter på så är det riktigt underhållande.
Spelet handlar om ett grupp soldater som kallas B Company eftersom de inte är lika bra soldater som de andra. Efter en stund in i spelet så tröttnar de på att bli inskickade i skottlossningar och börjar ta upp jakten på en jättestor skatt med guld istället.
Grafiken i spelet är riktigt bra fast inte det bästa jag har sett. Det som gör bad company lite annorlunda mot vissa action spel är att man kan skjuta sönder väggar och tak med olika granter. Tyvärr så går det inte få huset att rasa så det står alltid kvar pelare. Ljudet är också det mycket bra men inget som står ut från mängden. En grej som är bra med spelet är att om man skulle dö så börjar man om vid en checkpoint med fienderna man dödade innan man dog är fortfarande döda. Hållbarheten är riktigt bra eftersom man kan åka olika fordon och ta sig an fienden på olika sätt. Tyvärr så finns det några störande moment som drar ner betyg några snäpp.
1. Fienderna har jättebra sikte och kan träffa en från jättelångt avstånd utan att man ens har kunnat se vart fienden är.
2. Möter man en helikoter eller stridsvagn så blir det ofta att man dör några gånger innan de går sönder eftersom man aldrig har rätt vapen.
3. Kompisarna hjälper inte till när man blir beskjuten av t.ex en helikopter så man måste göra allt skjutande själv.

BETYG

Grafik : 8 av 10
Ljud: 8 av 10
Kontroll 7 av 10
Hållbarhet 7 av 10


Totalt 7 av 10

Glad Påsk!

Kategori:

Då var Påsken slut för detta året då. Under denna helgen så har jag vart i Axvall och grillat med Johanna och Pontus. Senare på kvällen så fick jag se paddan som blev överkörd. På påskafton så åkte jag till Axvall igen men denna gången åt jag mat hemma hos pappa. På kvällen så anordnade jag en fest för alla som inte hade någon stans att vara. På Söndagen så kom Patrik och vi spelade puzzelquest större delen av dagen plus att vi äntligen kollade klart på den roliga filmen pineapple express(Betyg 4 av 5). Sista dagen på påsk så var jag också med Patrik och på kvällen kom Åsa.


Den självmordsbenägna paddan

Kategori:

Det var ikväll som jag såg en padda hoppa ut på vägen medans jag väntade på bussen. Men helt plötsligt så stannade den och jag tänkte att om inte han flyttar på sig så kommer någon köra över honom. Jag stampade i marken för att han skulle flytta på sig men det gjorde han inte. När bussen kom så tänkte jag att han kanske klarar sig. Då kom ljudet Splash! Jag rös lite åt hela grejen och gick sen på bussen och tänkte på paddan som ej fanns mer.

Paddan på bilden har inget att göra med texten

The sound of LongFriday

Kategori: Musik

Veckans låt är inte vidare bra men den är rolig och jag har haft den på hjärna x- antal timmar så därför måste det bli veckans låt.

80-tals rock versionen

Veckans Xbox Live

Kategori: Tvspel

Denna veckan kom det åter igen två spel. Båda spelen hade en touch av Scfi i sig. Första spelet jag testade hette Flock och gick ut på att man var ett ufo som skulle valla får på tid. Det var ett rätt mysigt spel men inget jag orkade lägga ner energi på. Pris ca 90 kr

Andra spelet var en uppföljare till ett riktigt bra pusselspel. Spelet heter Puzzelquest Galactrix och det är en blandning mellan rollspel och pusselspel. Det är riktigt skoj men har en lite för samtigt prissättning för att jag ska inhandla hela spelet. Pris 190 kr

Fight Night Round 4

Kategori: Tvspel

För några år sen så kom Fight Night Round 3 och till en början tyckte jag det var lite seg o tråkigt mensen började jag och Patrik spel det tillsammmans och det blev så sjuk bra. Det är inte många spel som vi har haft en sån vinnarvilja i som Fight Night 3 och därför längtar vi till att 4an ska komma.

Thailandresan del 2

Kategori:

Måndag 16/3
Efter frukosten så kom det en chaufför som hämtade upp oss på hotellet. I bilen fanns redan en familj från Tyskland om jag inte minns fel. Vi satte oss i bilen och var nu påväg till ett ställe där vi skulle rida elefant. När vi kom fram efter ungefär 15min så fick vi se elefanterna och shit vad stora de var. Jag såg elefanter senast förra sommaren på Borås Djurpark men detta var lite annorlunda. Efter en stund så satt vi på elefantens rygg och lunkade iväg. Våran Elefantguide var en jätteschysst och tog massa kort på oss och sen bjöd han på frukt som tydligen skulle vara god men det var den inte så vi kastade bort den så fort han kollade bort. Efter en timmes elefant ridning så var man lite öm i ryggen och vi hoppade på bilen och körde hem till hotellet. Resten av dagen badade vi vid poolen och senare på kvällen gick vi på stan o kolla runt lite.

Tisdag 17/3
 Idag gick vi ner till stranden för att åka iväg till freedom beach med en longtale boat. När vi kom till Freedom Beach efter 20mins båttur så fick man se en enormt fin strand. Sanden var vit och vattnet var kristallklart. Vi gick upp till palmerna och tog var sin solstol. Efter att vi fixat iordning oss så gick vi ner för att bada lite. Det var massa gulrandiga fiskar i vattnet vilket gjorde det mycket mysigare än Patong Beach.
Efter nästan 3 timmar på Freedom Beach så åkte vi tillbaka för att äta mat och sen badade vi åter igen i poolen. När kvällen kom så försökte vi kolla in solnedgången men det var lite molningt. Senare på kvällen åt vi mat på Beachbar och kollade stan.

Onsdag 18/3
Efter frukost så la vi oss vid poolen. Men efter en stund så började det regna så vi bestämde oss för att åka in till Phuket town. Vi tog en buss som kostade 25bath vilket blir ca 6 kr. I Phuket Town träffade vi en trevlig taxi chaufför som visade runt oss lite. Vi åkte till en marknad där Åsa hittade ett par shorts. Efter det så gick vi för att äta på ett mycket billigt ställe. Maten kostade runt 12 kr och den var riktigt god. Efter maten träffade vi taxichauffören igen som efter ett missförstånd skjussade oss tillbaka till Patong. Vi som ville kolla in köpcentret i Phuket Town. När vi kom till det största shoppingcentret Jungceylon så blev vi lite paffa eftersom vi hade gått förbi här massvis med gånger men båda trodde det var ett hotell. Inne i Jungceylon så var det riktigt kallt så man gick typ hela tiden med gåshud. Efter att vi hade blivit besvikna på köpcentret så gick vi hem för att sova.


Live konton

Kategori: Tvspel

Igår så startade jag ett nytt Xbox Live konto eftersom jag ville testa vissa grejor som live medlemmerna i USA har tillgång till och sånt som vi i Europa inte får ta del av. Det första jag upptäckte var att de hade så himla mycket mera minispel som man kunde testa. Visst de flesta suger nog rätt hårt men ibland kan man ju hitta något skoj. Senare idag har jag tänkt att skapa ett till konto fast denna gången ska jag regristrera att jag kommer från Japan så man kan få ta del av deras sjukt konstiga spel.


Vill du skaffa andra live konton så är det bara att följa denna länken

Grillning vid vattentornet..Men!

Kategori: Party!

Igår skrev jag att jag skulle på fest i Skara och jag kom till skara runt halv 5 på eftermiddagen. Det hade samlats ett bra gäng med folk och alla grillade o lyssnade på musik. Hur grymt soft som helst. Efter en stund så började vi spela kubb och som vanligt blev det tjejerna mot killarna. Först så gick det riktigt dåligt för oss. Tjejerna ledde med 2 noll men sen tillslut när man började komma in i det o få in känslan så vann vi vilket kändes riktigt najs.

När solen började gå ner så gick vi till Micke för att ha lite förförfest och där fastnade vi säkert en timma. Efter Micke så gick vi till Magnus fest som var riktigt tråkig i början men sen blev den riktigt skoj. Jag och Tomas hade en konversation med raggarn Rikard vilket var väldigt skoj. Han sa att det alltid fanns ett MEN och när man tänkte på det så fanns det faktist ett.
Efter förfesten så gick vi till Bowlingen för klockan var så mycket att det inte kändes värt att betala 100 kr för att lyssna på skitmusiken på Olins.

Första kubbspelet för iår. Sjukt skoj när vi vann

Martina med Vinegum framför ansiktet

Magnus o Tomas hade styrketest. Tomas vann förvånande

Not today

Kategori:

Idag hade jag tänkt att jag skulle skriva del 2 omthailandsresan men det hinner jag tyvärr inte.  Eftersom jag ska iväg till Skara snart för att grilla, spela kubb och dricka lite smått. Det ska bli mycket skoj och jag ser fram emot att träffa alla människor. Idag har jag än så länge vart me patrik i Väring och kollat på mckompaniet och sen åkte vi till bolaget för att inhandla lite smått o gott.

Hörs imorn bloggen. See ya

Beg for it!

Kategori: Musik

Det har kommit en ny låt från Hardcore Supestar nu =) Den kommande singeln heter Beg for it och kommer vara med på det kommande albumet med samma namn. Lyssna och njut av nya Hardcore singeln.

The sound of Friday

Kategori: Musik

Då var det äntligen dags igen med veckans låt. Jag vet att jag vart lite seg med att skriva i min blogg på sistone. Men ja lovar att jag ska bättre mig. Veckans låt är en gammal låt med Audioslave men de äger så sjukt mycket. Höj volymen på högtalarna och njut.

Thailandresan del 1

Kategori:

Torsdag 12/3
Det är dags för avresa mot Landvetter och Åsa och Jag får skjuss av Lillemor & Svenne. Vi kommer till flygplatsen och har gott om tid på oss. Efter att vi växlat pengar på forex så sitter vi ner och väntar på att ställa oss i kö så att vi kan skicka iväg våra resväskor. Efter någon seg timma eller 2 så är det äntligen dags och vi lämnar in väskorna och säger adjö till Lillemor och Svenne. Nu börjar det stora äventyret. Ytterligare lite väntan blir det innan det är dags att kliva ombord på det enorma flygplanet som är fyllt med bleka svenskar. Det var några år sedan som jag flög senast så det var lite pirrigt. När vi gick på flyget så hade det börjat snöa och gissa om det var skönt att åka till ett land där medeltemperaturen ligger på 32 grader.
Flygplanet lyfte lite försenat eftersom vingarna var tvungna att spolas av p.g.a all snö. Äntligen i luften så kollade vi på Kung Fu Panda åt flygplansmat och kollade lite på Hairspray.

Fredag  13/3
Vi kom till varma thailand kl 10 på morgonen lokaltid. Alltså var klockan 4 på morgonen i sverige. Efter att vi fått våra väskor så gick vi till bussen som körde oss till Hotellet. Vi åkte förbi några hotell som vi var glada av att slippa gå till. Efter ungefär en timmas bussfärd så kom vi äntligen fram till hotellet. Vi checkade in och fick syn hotellrummet. Rummet var skitnajs och täcket på sängen var så välspänt att det knappt gick att komma in i sängen. Efter vi hade fixat iordning lite så gick vi ner till Patong Beach och la oss i solstolarna. Det var varmt och när vi gick i havet för att svalka av oss så kändes det knappt någon skillnad. Det var varmt i vattnet och riktigt salt.

Efter att vi badat och solat ett tag så gick vi tillbaka till hotellet och där hittade vi en liten pool som vi badade i en stund. Vi gick tillbaka till hotellrummet och gjorde oss iordning inför kvällen. När vi var klara så gick vi en liten vandring runt hotellet och fick syn på 2 stycken pooler den ena större än den andra. När vi gick ner till stan så höll solen på att gå ner och klockan var bara runt 6 tiden. Jag köpte ett par svalare skor på stan och jag önskar att jag hade lärt mig att pruta mera eftersom jag köpte dem för ett hemskt överpris. När vi hade vart vakna i 32 timmar så gick vi tillbaka till hotellrummet. Efter kanske någon timma så somnade vi.

Lördag 14/3
Denna dagen så åt vi våran första frukost på hotellet och det var en ovanlig men god frukost. Thailands smör är riktigt vidrigt. Efter frukost så badade vi i den största poolen och sen gick vi en stund på stranden bara för att kolla runt lite och sen gick vi för att äta. efter maten gick vi till hotellrummet och sen gick vi iväg på stan för att kolla in Patong och vi drack lite och spelade biljard. Denna kvällen var jag lite seg av Jetlagen så det blev en rätt tidig kväll.

Söndag 15/3
Idag åkte vi till Karon Beach där vi badade i de stora vågorna. Både jag och Åsa skadades eftersom båda åkte med de starka strömmarna från vågorna. Jag skadade mitt knä och Åsa fick ett sår på magen och armbågen. Efter stranden åt vi mat och sen kollade vi in staden lite. Åsa köpte ett par flipflops som hon senare blev förbannad på.
Hemma i Patong igen och där skulle vi gå ut till en klubb som heter Rock city men vi tyckte det var för mycket oväsen så vi gick ut på Banglaroad istället. Det var ett märkligt ställe. Det var ingen trafik där och det var baren överallt och massvis med folk överallt. Vi satte oss i en bar och drack parasolldrinkar.