Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

Experiment, Devil & Dumma Mej

Kategori: Film Recensioner

26 främlingar får chansen att delta i en välbetald studie i mänskligt beteende, där de under två veckors tid ska vistas som fångar och vakter i en simulerad fängelsemiljö. Männen delas slumpmässigt in i sina roller och från början tar ingen scenariot på allvar, förutom vakten Barris, som snabbt intar ledarpositionen. När fången Travis ifrågasätter hans överdrivna metoder, sätts en spiral av sadism, våld och vansinne igång. Frågan är hur långt det får gå innan experimentet avbryts.

Experiment är den typen av filmen jag kan fastna för. Lixom kanon rullen Falon så utspelar det sig i ett fängelse med vakter som överdriver sin ledarstatus. Adrien Brody gör en bra roll och jag har nog aldrig sett Whitaker i en så sjuk roll. Det jag dock inte förstår i filmen är hur fort det går utför. Hur kan människorna i filmen bli så konstiga & våldsamma efter bara någon dag. Men förutom det så tycker jag verkligen filmen är bra.
Fem främlingar i Philadelphia inleder dagen med den mest vardagliga av rutiner. De stiger in i en hiss i ett kontorshus. På denna instängda plats tvingas de dela utrymme med människor de aldrig träffat förr. Men vad som först verkar vara en helt vanlig hisstur visar sig vara allt annat än slumpennär hissen plötsligt fastnar. Ödet har en plan för dessa arma själar. Idag kommer dessa främlingar att avslöja sina mörkaste hemligheter för varandra, och samtidigt få betala för sina synder.

Jag trodde detta var en skräckfilm men inget skrämmande hände tyvärr. Filmen var lite småintressant men långt ifrån så bra som jag hade hoppats. Det gade varit mer intressant om det hade hänt lite mer än att folket i hissen hade dött en och en.Gru är mitt i planerandet av den största kuppen världen någonsin skådat. Han ska stjäla månen. Gru avgudar allt som är ont. Beväpnad med en arsenal av krymp- och frysstrålar samt stridsklara farkoster för land och luft, övervinner han allt som kommer i hans väg. Det vill säga fram till den dag han stöter på den enorma viljestyrkan hos tre små föräldralösa flickor som ser honom på ett sätt som ingen annan någonsin har gjort : en potentiell far. Världens största bov har just mött sin största utmaning - tre små flickor vid namn Margo, Edith och Agnes.

Denna filmen var lite smårolig i sina stunder men jag fastnade aldrig för handlingen. Dumma Mej var snyggt gjort på sina ställen och då tänkte man inte på hur tråkig filmen var men oftast så tappade jag intresset och började leka med mobilen istället.Action, Thriller, Drama

Kategori: Film Recensioner

Doug MacRay är en brottsling utan ånger, en ledare av ett gäng hänsynslösa bankrånare som skryter med att stjäla det de vill ha och komma undan med det. Utan några egentliga relationer att bry sig om behöver Doug aldrig vara rädd för att förlora någon nära person. Men allt det förändras vid gängets senaste jobb, när de tar en gisslan - bankchefen Claire. Även om de lät henne gå utan att skada henne, så är hon nervöst medveten om att de vet vem hon är och var hon bor.Men hon slutar att vara på sin vakt när hon träffar en försynt och charmig man som heter Doug. Omedveten om att det är samme man som bara dagar innan har terroriserat henne. Den omedelbara attraktionen mellan dem utvecklas snart till en passionerad förälskelse som hotar att ta dem båda nedför en farlig, och kanske dödlig, stig...¨

Jag har aldrig riktigt gillat Ben Affleck men i denna filmen så lyckas han med något som han inte lyckats med förut tycker jag. Han gör en bra roll. Det bästa i filmen var actionscenerna vilket tyvärr inte var så stor del av filmen. När The Town är som bäst så känns den som filmen HEAT som är en riktigt bra film som kom för många år sedan.

Stephanie och Ellies semester i en exotisk by i Argentina är en perfekt tillflyktsort för tjejerna för att lapa sol, shoppa och flirta med snygga lokalinvånare. Vännerna blir ovänner och lämnar varande vilket de inte borde gjort då en av dem blir kidnappad.

Denna filmen har alla element från liknande filmer men ändå så lyckats den vara intressant. Slutet kändes inte lika bra som resten av filmen tyvärr men helt okej skräckthriller ändå.

Kommer du ihåg den där snygga killen som sa att han skulle ringa, men inte gjorde det? Kanske tappade han bort ditt nummer, kanske ligger han inne på sjukhus eller kanske han är helt ovetandes om din charm och din framgång. Eller är han bara inte intresserad av dig.

Dumpa honom är en riktig tjejfilm som jag och Åsa började kolla på för ett tag sedan men ingen av oss kommer ihåg varför vi inte såg klart den. Nu har vi sett klart den då Åsa fick den i julklapp och ja vad kan man säga. Den är inte direkt skoj men går att slökolla på en söndag. Filmen är stjärnspäckad men det är lite som man brukar säga. Ju fler kockar ju sämre soppa och i detta fallet ligger det nog något i det.

 

Veckans Xbox Live

Kategori: Tvspel

Denna veckan så får vi 2 nya spel till samlingen av mediokra spel. Först ut var MicroBot som är ett shooter spel som utspelar sig i människokroppen. Spelet börjas med att du åker runt i en spruta som sedan slussar in dig i kroppen. Väl där inne så ska du döda baciller. Detta spelet var lite småskoj under den tiden jag testade det men inget jag vill lägga mer tid eller pengar på. Det går även att samla på sig uppgraderingar till sitt lilla skepp.

800Ms Points får du betala för Microbot

Veckans andra spel heter Raskulls och är ett sött plattformsspel med pusselelement. Du spelar som en döskalle som går igenom banor där du t.ex tar bort block men samtidigt måste du se upp så att du inte får blocken över dej när du går under dem. Ett charmigt spel med mysig grafik. Påminner en del om det klassiska spelet Mine Digger. Spelet kostar 800Ms Points även det men när jag skulle ladda ner trail versionen så fick jag upp denna skärmen på tv:n

Detta spelet var väldigt dyrt ett tag även gratis versionen:P

Spelparty hos Pontus

Kategori: Allmänt

Snart ska jag iväg till Pontus där det väntas tvspelande och lite dricka. Förhoppningsvis så tar jag lite kort som jag kan lägga upp här imorn.

Update

Kategori:

Jag har varit något kass på att uppdatera här den senaste tiden men så kan det gå när det finns så mycket att göra. Idag har jag umgåtts med Patrik & Åsa. Jag och Patrik spelade lite Black Ops, Enslaved och så testade vi Dead Rising 2 som han köpte idag. Roligt zombie slaktarspel.

Imorn blir det mat på stan med Mor, Freddie och Linda innan hon far hem till Kalmar. Imorn är det även dags för veckans xbox live spel vilket allt är lite spännande.

Julen är över

Kategori:

Det har varit en hektist jul med massvis med firande. I Torsdags så firade jag, Åsa, Malin hos deras föräldrar som vanligt och på Julafton åkte jag till far där min syster var. På lördagen åkte jag och Åsa till hennes farbror där det delades ut julklappar och så blev det lite mat.

På kvällen åkte vi till skara där Patrik hade fest. Förfesten var skoj om något flippad men utestället Mangos var tråkigt. Patrik blev utslängd för att han sparkade till ett liggande plastglas. Mesvakter som bryr sig om sånt. Igår var jag hemma hos Mor och Freddie där jag fick massa julklappar och god mat.
Nu när julen är över så är det dags att planera Nyårsfesten som jag och Åsa ska hålla i.

Lucka 24

Kategori: Julkalendern

Årets moment! GOD JUL på er alla

Lucka 23

Kategori: Julkalendern

Lucka 22

Kategori: Julkalendern


2 Dagar kvar till julafton. Då dyker denna lilla tomten upp

Veckans Xbox Live

Kategori: Tvspel

Denna veckan så dök det bara upp ett spel men det brukar betyda att det är lite mer kvalitet i spelet. Vilket det även är denna gång. A world of Keflings som är uppföljaren till A kingdom of Keflings som kom förra året. Spelet går ut på att samla råvaror som träd, is, sten mm. Till din hjälp har man små keflings. När du samlat på dej tillräckligt mer råvaror så kan du hjälpa byborna att bygga olika hus och när de är nöjda så går du vidare till nästa del av världen och hjälper dem. 

Jag tycker det är lite små trevligt spel men saknar riktig utmaning och musiken blir lite tjatig i längden. Tycker man om spel som Sims och strategispel utan stress så är det absolut ett spel att införskaffa. 

800 Ms Points ca 90kronor får du lägga ut om du vill bygga lite. 

Lucka 21

Kategori: Julkalendern

Stefan does it again

Årets Julgran 2010

Kategori: Allmänt

Årets Julgran 2010

Dead Space 2 Demo

Kategori: Spel Intryck

Jag har nu testat demot på Dead Space 2 som kom ut på xbox live idag. De som har PS3 får vänta tills imorgon. Jag spelade aldrig klart första Dead Space men ska ta tag i det snart antar jag. Dead Space 2 har lite mer av allt. Bättre grafik, Mer fiender, Nya fiender, Mer blod, Nya vapen och mer action.

Dead Space 2 hade ett vapen som jag fastnade för skarpt och det var en framtida spikpistol. Riktigt kul att nagla fast fienderna i väggen. Grafisk så såg det riktigt bra ut även om jag gillade ljuseffekterna mer i Resident Evil 5. En annan ny grej är att man kunde stampa på fienderna så kanske det dök upp lite ammo eller pengar. Hoppas verkligen detta blir en större hit än första som fick bra betyg men sålde förvånandsvärt dåligt.

Barn betyder är alltid problem i skräckens värld

Tron : Legacy

Kategori: Film RecensionerHackern Sam Flynn är son till den legendariska Kevin Flynn, ENCOMs försvunna vd och den som en gång besegrade företagets maktfullkomliga säkerhetsprogram Master Control Program. I sitt sökande efter fadern dras Sam in i den digitala värld där hans far en gång var en ofrivillig gäst, en hård och kall värld av skoningslösa gladiatorspel som blivit mer avancerad och ännu farligare under de tjugofem år som Kevin levt här. Tillsammans måste far och son använda sina gemensamma krafter för att ta sig levande ur den cybernetiska verkligheten. Till sin hjälp har de sina exceptionella begåvningar för arkadspel och en överlevnadsförmåga som systemets väktare inte kan drömma om.

Tron : Legacy är en fristående uppföljare till första filmen som kom 1982. Tyvärr så har jag inte sett första Tron men den ska tydligen vara väldigt före sin tid när den kom. Jag såg Tron Legacy i 3D och den hade en del coola effekter men inget man la märke till jättemycket. Det var också mindre action i filmen än vad jag hade väntat mig men den var bra ändå.

Lucka 20

Kategori: Julkalendern

Stefan gör en "photobomber"

4:e Advent

Kategori:

Idag har jag spenderat dagen med lite julshopping och sen när jag och Åsa kom hem så klädde vi granen. Såg även slutet på den skamligt dåliga filmen Ensam hemma 3. Snart ska vi kolla på Vem kan slå Filip & Fredrik självklart hejar man på dem. Igår vann även Erik Robinson vilket jag tycker var riktigt bra eftersom jag hejat på honom sen dag ett.

Dags att klä årets julgran. Iof samma julgran som förra året men i en ny lägenhet.

Ripley & Tiger var intresserade av vad jag gjorde. Lägg märke till mina "fina" rosa strumpor

Årets julgran 80% klar. Om katterna kan låta bli att välta granen så kommer vi hänga upp lite mer pynt.

Lucka 19

Kategori: Julkalendern

 • Idag har Cdon ett riktigt hett pris på Inception. 79kr för en av årets bästa filmer. Dock så är det bara på DVD & bara idag.

The Sound of Friday 1 Day late

Kategori: Musik

Denna veckan så har jag valt ut Parasite med Mustasch eftersom den är skön som de flesta Mustasch låtarna.

Lucka 18

Kategori: Julkalendern


Neee NAKENCHOCK!!!

Lucka 17

Kategori: Julkalendern


En dag försent men här kommer en 25årig Pontus

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides

Kategori: Videos

Såg denna trailer igår innan Tron : Legacy och nu längtar jag verkligen till sommaren 2011.

Nu är det jul igen 2

Kategori: Film Recensioner

De senaste åtta åren har Scott Calvin/Tomten blivit allas favorit, inte minst hos sina trogna nissar som tycker att han är den bästa Tomten någonsin. 

Men denna jul börjar allt krångla. Hans egen son Charlie har hamnat på årets "stygga-barn-lista". Dessutom måste han hitta "Den Rätta Fru Tomtemor" och gifta sig före julafton, annars blir han helt avtomtifierad. Så mitt i julstöket finns bara en sak för honom att göra: lämna ifrån sig tomteluvan till en extratomte och åka hem från Nordpolen för att reda ut sitt familjetrassel!

Varför ska många filmer översättas till svenska det blir ju helt fel som i detta fallet. Nu är det jul IGEN 2. Jaja det finns värre exempel. Denna uppföljare vill så mycket men tyvärr så blir det inte mer än en okej julfilm. Småtöntig på sina ställen men funkar någorlunda i alla fall.


Lucka 16

Kategori: Julkalendern

Morgan Freeman & Nes Kontroll

Kategori:

Två nya pärlplattor som ska hänga i våran gran!

Träskmonster och Tomtar

Kategori: Film Recensioner

Shrek saknar tiden då han var ett riktigt trösktroll och skrämde folk istället för att vara en helt vanlig familjefar. Men så blir han lurad in i en värld där Orcher är jagade och han aldrig har träffat Fiona. Nu blir det hans jobb att ställa allt till rätta och rädda sina vänner.

Detta är den sista shrekfilmen vilket jag verkligen hoppas. Även om jag tycker den är bättre än 3:e filmen så är det långt ifrån lika bra som första och andra filmen. Första shrekfilmen hade en del parodielement från andra filmer vilket jag tyckte om. Men det har tappats på vägen.
Helt okej film men förvänta dig inget mästerverk.
 

 

När Jultomten ramlar ner från Scott Calvins så tar Scott motvilligt på sig tomtens kläder efter att sonen Charlie övertalat honom. Detta är början på Scotts jobb som Jultomte.

Jag tycker Tim Allen gör ett riktigt bra jobb som Jultomte i denna filmen. Han ser ut som den jultomten jag har en bild av. Nu är det Jul igen är en mycket gammal film och det har även kommit 2 stycken uppföljare som jag och Åsa ska se på när vi har tid. Detta är den bästa julfilmen vi sett på i år förutom Ensam hemma då som alltid kommer ligga mig varmt om hjärtat.

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Borderlands

Kategori: Spel Recensioner

Dags för recensionen av Borderlands som kom förra året då. Själv så köpte jag det i våras i London. Jag har klarat detta långa men roliga äventyr med min vän Patrik vid min sida. Det som gör att man orkar spela Borderlands så pass mycket är dels för att man kan spela tillsammans 2st på en tv eller så kan man spela över nätet fyra personer.
Borderlands har en celshadad grafisk stil som gör att det urskiljer sig från de flesta andra actionspel. Jag har haft riktigt skoj med detta spelet och även om vissa uppdrag är lite lika varandra så är det alltid skoj eftersom man hjälps åt och hittar ständigt nya vapen.
Ljudet i spelet är bra men jag hade gärna velat ha lite mer variation på vapenljuden och fordonen man kan köra. Appropå fordonen så är de riktigt tråkiga att använda men nästan nödvändiga då det finns massvis med långa transsportsträckor.
Jag vet inte riktigt vad man kan skriva om spelet men letar man efter ett co-op spel så har man verkligen hittat ett här.
Grafik 8 av 10
Ljud 8 av 10
Kontroll 9 av 10
Hållbarhet 9 av 10

Veckans Xbox Live

Kategori: Tvspel

Quake Arena Arcade var ett av 3 spel denna veckan. Quake Arena eller Quake 3 som det också är känt som släpptes för 11 år sedan ungefär. Jag gillade första Quake men varken andra eller tredje spelet fick mig att spela några längre stunder. Det finns de som gillar Quake 3:s hastighet i dödsmatcherna men tyvärr så är det inget för mig.

1200 Ms Points får du betala för Quake Arena Arcade vilket känns lite väl mycket kan jag tycka.

X-Men är även det ett spel som kom för länge sedan. 1992 har jag för mig att det var. Detta är ett klassiskt beat em up spel där du får spela som en av många Marvel karaktärer. 800Ms Points om du vill döda menlösa fiender med wolverine. Jag har aldrig riktigt gillat sådan här spel så detta är inget jag vill lägga mina pengar på.
 
Sista spelet denna veckan var The Path of Go. Vilket är ett taktiskt "brädspel" där det gälller att fånga in motståndarens stenar och ta över dem. Riktigt tråkigt spel och alldeles för segt för min smak.

400 Ms Points får du betala för detta vilket är ca 40kr.

Lucka 15

Kategori: Julkalendern

Idag bara idag så kostar Mass Effect 2 till Xbox360 för 119kr på webhallen. Tack xboxflickan för tipset. Mass Effect 2 är ett av årets bästa spel. Skynda att fynda nu ni som inte har det.

Lucka 14

Kategori: Julkalendern

En härlig bild på en hungrig Stefan i London

We did it

Kategori:

Jag och Patrik klarade Borderlands idag. Inte en dag för tidigt. Imorn blir det att skriva recension men nu blir det Diska och se på sista star wars rullen.

Fallout : New Vegas

Kategori: Spel Recensioner

I söndags så var det dags för mig att klara av Fallout : New Vegas till 360. Jag hade spelat spelet i cirka 40 timmar innan jag bestämde mig för att göra sista uppdraget. Det finns nästan  för mycket att göra i fallout världen. Oftast så går jag bara runt och letar efter olika ställen vilket alltid är skoj att upptäcka.

New Vegas utspelar sig på västra sidan av USA. I Fallout 3 var man i Washington och härjade. Trots skillnader i teräng så känns det ändå ganska likt. Det är givetvis med sand då man är i Nevada. Man spelar som en kurir som blir anfallen av ett gäng utanför New Vegas. Där blir man rånad och skjuten. Lyckligtvis så klarar man sig och vaknar upp i en liten by kallad Goodsprings. Efter detta så får man göra lite som man själv vill antingen så kanske du hjälper NCR men då kan du bli ovän med t.ex Ceasers Legion. Det finns mycket mer gråzoner i Fallout New Vegas och det är inte alltid lätt att göra alla nöjda.

Grafiskt så ser New Vegas ut som Fallout 3 vilket är väldigt tråkigt eftersom Fallout3 redan såg lite risigt ut. Det finns även en hel del buggar i spelet men det kommer iof uppdateringar då och då. Kontrollen är den samma som i Fallout3 vilket funkar hyggligt bra. Tyvärr så stör jag mig fortfarande på tredjepersons vyn. Varför kan dom inte fixa till den så att det går att spela med den.

En del andra nyheter i New Vegas är att du kan ha med dig två stycken medhjälpare vilket gör att man inte känner sig lika ensam när man går runt i öknen. En annan rolig grej att man kan modifiera sina vapen.

Betyg
Grafik 6 av 10
Kontroll 9 av 10
Ljud 8 av 10
Hållbarhet 9 av 10


Top 10 worst sequels

Kategori: Tvspel

VGA World Premieres Trailers 2010

Kategori: Tvspel

I Lördags natt så var det VGA Video Game Awards 2010 men tyvärr så missade jag det. Men som tur är så finns det internet. Här kommer lite teasers de kommande spelen 2011. ENJOY!

Lucka 13

Kategori: Julkalendern

Sommar & Sol

Lucka 12

Kategori: Julkalendern

Lisa får vara med på ännu en lucka. Lisa utklädd till Stig H Olsson

Surviving Christmas, The Reef och Brüno

Kategori: Film Recensioner

Företagsledaren Drew Latham har tröttnat på att fira jul ensam. Han hyr en familj över julhelgen. Han ger familjen Valcos ett erbjudande de borde ha sagt nej till. Deras irriterande gäst och hans orimliga krav gör julfirandet till en mardröm.

Denna julfilm var en av de bättre jag och Åsa har sett detta året som man inte sett förut men det säger iof inte så mycket. Jag har aldrig gillat Ben Affleck men i denna filmen så funkar han faktist. Okej film men inget man kommer minnas i framtiden


Fem vänner avnjuter en vecka på havet kring Stora barriärrevet i Australien. Långt ute till havs kapsejsar de och alla hamnar i vattnet. De krälar chockade ombord på den upp och nedvända båten och upptäcker atten stor bit av skrovet slitits bort. Fyra av dem bestämmer sig för att simma mot fastlandet, medan den femte väljer att stanna och invänta hjälp. Snart inser vännerna att de förföljs av en gigantisk vithaj .

Denna filmen baseras på en verklig händelse och använder sig av riktiga hajar vilket får filmen att kännas väldigt äkta. Tyvärr så kändes den ändå rätt så förutsigbar och det blev lite tjatigt i längden att se dem simma i havet mestadels av filmen. 
Sacha Baron Cohen gjorde kritiker- och publiksuccé med sin senaste film Borat. Nu kommer han med en ny nästan fake-dokumentär där han spelar homosexuell modereporter - en flamboyant fashionista som bl.a. ger sig på präster och andra galna amerikanare.

Bruno tycker inte jag alls var lite skoj som Borat tyvärr. Visst fanns det tillfällen då filmen var skoj men oftast så var den mest pinsam.

 

 

 

 

 

 

 

 

Lucka 11

Kategori: Julkalendern


Vacker bild på Lisa från Patrik och Pontus 25års fest

Lucka 10

Kategori: Julkalendern

Min dator med alla mina bilder och allt annat har säckat ihop riktigt mycket nu så jag vet inte om jag får tag på alla bilder jag förberett på den datorn. Men det är bara att göra det bästa av situationen.

Jag tänkte såhär att om Jay ikväll vinner idol ikväll så skickar jag ett ex av PGR4 till den person som skickar ett mail till mig först om att de vill ha spelet. Skicka mail till nicke_sire84@hotmail.com med din adress så skickar jag spelet till dig om Jay vinner och om du är först. Denna tävling håller på till den 15:e december

The Sound of Friday

Kategori: Musik

Veckans låt som jag lyssnat en hel del på är chemical med Crashdïet. Riktigt bra låt så lyssna på.

HCSS : Moonshine Acoustic

Kategori: Musik

En akustisk version av Hardcore Superstars singel Moonshine på Bandit Rock.

Transformers 3 the Dark of the Moon

Kategori: Videos

AVGN : Christmas Special

Kategori: Tvspel

En fin liten julberättelse av Angry Video Game Nerd.

29999

Kategori: Tvspel


Snart över ännu en milstope. Wish me luck!

Lucka 9

Kategori: Julkalendern

Dagens lucka är en fin deal som finns på Cdon. 12 månades xbox live för 299:- denna deal är bara idag så passa på om du vill spela online på din xbox för halva priset ett år.

Lucka 8

Kategori: Julkalendern


En bild från i sommras då vi träffade Mickes look a like! Det var längesen vi skratta så mycket som då

AVGN : Holiday Memories

Kategori: Tvspel

Dags för lite mer Angry Video Game Nerd. Denna gången så visar han vilka julspel han har spelat de senaste 4 åren. Inte så jätteskoj avsnitt men man får iaf veta vilka spel man inte ska önska sig i julklapp.

Ingen lucka idag

Kategori:

Det blir ingen lucka idag men imorn blir det 2 stycken så den som väntar på något gott....Idag har jag varit hemma hos Patrik och vi spelade lite Transformers war for cybertron och sen kollade vi lite på en film som heter Ninja.

Veckans Xbox Live v.49

Kategori: Tvspel

Det första spelet av 3 jag provade idag heter Doritos Crash Course och påminner om Wii spelet Let´s Tap blandat med american gladiators och wipeout. Det var lite småskoj men inget jag hade betalt för om det hade kostat något. Som tur var var det gratis så därför tycker jag man ska ladda ner det och testa det iaf. Gratis är gott!

Andra spelet jag testade var också gratis och heter Harm´s Way och är ett racing spel med en twist. Antingen så spelar du som en som kör race eller så ska du skjuta ner på de som racar. Detta ser riktigt vasst ut på bilderna men så fort man börjar så inser man att körkänslan är helt borta. Vill du ha lite enkla achivements så är det bara att ladda ner eftersom det är gratis.

Luras inte av grafiken. Körkänslan är riktigt kass och i rörelse ser det inte lika bra ut.

Sista spelet denna veckan var Bomberman Battlefest. Detta spelet gör inget nytt som jag inte har sett i något annat Bomberman spel och man får betal 800Ms Points för detta vilket känns lite snålt. Menyerna och grafiken i spelet var lite pluttiga tyckte jag. Även om jag tycker bomberman är skoj så finns det billigare varianter och jag antar att de flesta redan har någon version av bomberman och då känns denna onödig.

Helgens Party

Kategori: Party!


Patrik med sina isstavar

Jag fick i uppdrag att knäcka patriks rygg

Det blev en runda Wii Golf. Jag förlora det måste vara för min gubbe hade en pyjamas på sig.


Fin underhållning på en klubb
Såg denna påväg hem. Tyvärr så funkade den inte.

Lucka 7

Kategori: Julkalendern

Då var det dags för tävlingen då. Tänkte att ni skulle tävla om 1 av dess dubbelpack spel. Den som vinner får välja vilket man vill ha. Perfekt present till någon nu i jul tider.

Tävlingsregler : Det ända du måste göra är att svara på frågan hur många Lego spel har jag klarat av?
Skicka svaret till min mail nicke_sire84@hotmail.com och skriv ditt namn och adress

Tävling

Kategori: Tävling

Dagens lucka kommer bli en tävling så jag hoppas ni är med och tävlar senare. Jag har inte kommit på några tävlingsregler men de kommer inte vara svåra så alla har chans att vinna. STAY TUNED

Klarade Spel

Kategori: Klarade Spel

2014
2013
 
2012
2011
2010

2009
 • Nhl 10 Xbox 360
 • New Super Mario Bros. Wii Wii
 • Dead Space Extraction Wii
 • Modern Warfare 2 Xbox 360
 • Spectrobes Origins Wii
 • Halo : ODST Xbox 360
 • Resident Evil 5 Xbox 360
 • Rainbow Six Vegas 2 Xbox 360
 • Shadow Complex XBLA
 • Castle Crashers XBLA
 • Far Cry 2 Xbox 360
 • Bionic Commando : Rearmed XBLA
 • Quantum of Solace Xbox 360
 • Lego Indiana Jones Xbox 360
 • Mass Effect Xbox 360
 • Lego Star Wars Complete Saga Xbox 360
 • Mirrors Edge Xbox 360
 • Nhl 09 Xbox 360
 • Kung Fu Panda Xbox 360
 • GTA IV Xbox 360
 • Battlefield Bad Company Xbox 360
 • Fable 2 Xbox 360

2008
 • Fallout 3 Xbox 360
 • Gears of War 2 Xbox 360
 • Star Wars : The Force Unleashed Xbox 360
 • Half Life 2 Episode 1 Xbox 360
 • Portal Xbox 360
 • Stronghold Xbox 360
 • Spiderman friend or Foe Xbox 360
 • Super Paper Mario Wii
 • Halo 3 Xbox 360
 • Half Life 2 Xbox 360

Lucka 6

Kategori: Julkalendern

Predators & Bedtime Stories

Kategori: Film Recensioner

Båda dessa filmer började jag se för länge sedan men nu har jag tagit mig tid att se klart på dem.

Royce, en legosoldat som motvilligt leder en grupp elitsoldater som på mystiskt vis förts samman på en djungelplanet. Dessa kallsinnade mänskliga "rovdjur" befinner sig plötsligt i fullt krig med en ny art utomjordiga rovdjur. Resultatet blir den ulitimata kraftmätningen mellan jägare och byte.


Jag tycker om första Rovdjuret filmen och andra filmen var okej men inget man kommer ihåg. Sen finns det ju också Alien vs Predators filmerna som inte är direkt bra. Därför var mina förväntingar på nya filmen inte direkt höga. Adrien Brody som är som spelar Royce blev jag besviken på. Det känns som om han spelade över en aning. Helt okej film om man tycker om Alien vs Predators filmerna.Hotellvaktmästaren Skeeter Bronson brukar berätta sagor för sina syskonbarn och upptäcker en dag att berättelserna på något magiskt sätt blir sanna. Skeeter försöker utnyttja denna otroliga chans att ändra sitt liv till det bättre, genom att brodera ut den ena mer fantastiska sagan efter den andra. Och där kunde det slutat lyckligt som en saga. Om inte barnen envisats med att bidra till berättelserna på ett sätt som får Skeeters tillvaro att vändas helt upp och ner och ut och in.

Denna filmen började som sagt se på för mycket länge sedan. Det kan varit förra sommaren som jag och Patrik kollade på den kl 6 på morgonen men vi somnade en stund. Nu när jag kollat klart på den så kan jag säga att jag är lite besviken. Adam Sandler har tappat en hel del av sin komiska sida de senaste filmerna jag sett med honom tyvärr. Första delen av filmen är rätt trevlig men sen tappar filmen mitt intresse.

Julfilm

Kategori: Film Recensioner

Varje år hittar Brad och Kate på den ena lögnen värre än den andra för att slippa fira jul med sina familjer. Denna jul är planen att fly till varmare breddgrader, men ett oväder gör så att alla flyg blir inställda. Paret tvingas tacka ja till en familjemiddag hos Kates mamma och det ena leder till det andra. Innan de vet ordet av har paret lovat att fira jul med samtliga av sina fyra frånskilda föräldrar.

Borta Bäst, Hemma Värst heter filmen på svenska och var till en början rätt kass men blev bättre mot slutet. Tyvärr så saknades mycket av julkänslan i filmen tyckte jag eftersom det inte fanns någon snö. Vince Vaughn är ofta rätt skoj men han har vart med i mycket bättre filmer.

Luther Krank är en man som bestämmer sig för att hoppa över julen och julkommersen och istället åka på semester tillsammans med hustrun Nora. Efter att ha firat en rad trevliga och lyckliga jular tillsammans med dottern Blair (Julie Gonzalo) som nu befinner sig i Peru tillsammans med fredskåren står Luther och Nora inför utsikten att tillbringa en rätt så ensam jul med bara varandra som sällskap. En stormig Chicagonatt studerar Luther med längtan en annons i ett resebyråfönster och för sitt inre ser han hur han och Nora solbadar på en karibisk sandstrand. Tänk om den här julen skulle bli en jul utan julgran, utan ljusslingor, utan fruktkaka, utan fester, utan dekorationer - en jul utan... jul?

Julfritt som filmen heter på svenska kom ut för 6 år sedan och är baserad på boken Skipping Christmas. Denna filmen saknade också julstämningen i nästan hela filmen vilket var lite tråkigt. Vår jakt efter en bra julfilm man inte har sett fortsätter.

Lucka 5

Kategori: Julkalendern


Åsa & Louise under en rolig sumobrottning på min födelsedag

Lucka 4

Kategori: Julkalendern

Idag vill jag tipsa om Battlefield : Bad Company 2 till Xbox 360 & Ps3 för 198kr inkl frakt på spelbutiken.se

The Sound of Friday

Kategori: Musik

Denna veckan så har jag givetvis lyssnat massvis på Hardcore Superstars senaste platta och en av låtarna som jag fastnade för direkt var Run to your Mama.

Lucka 3

Kategori: Julkalendern

Idag vill jag tipsa om ett supermysigt xbox live spel som du kan få testa 1 månad innan release. Följ bara denna länken så får ni en kod som gör det möjligt att ladda ner Ilomilo.

Lucka 2

Kategori: Julkalendern

Jag och mina vänner förstör en kass mobil

Releaselista för December

Kategori: Tvspel

Best Fails of November

Kategori: Videos

Som ni kanske har märkt eller vet så älskar jag när folk klantar sig. Därfär så gillar jag program så som AFV. Kolla in dessa missar och skratta åt dem.

Lucka 1

Kategori: Julkalendern

DAMN IT! Jag missade 1:a December igår. Jag brukar ju varje år lägga upp lite fula bilder som julkalender men i år blir det lite annorlunda. I år kommer jag lägga upp det som faller mig in. STAY TUNED!

My Honey

Veckans Xbox Live v.48

Kategori: Tvspel

Denna veckan så kom det bara ett nytt spel. Spelet är ett beat em up spel som heter Unbound Saga. Unbound Saga har serietidningsstil och karaktären man styr vet att han är hjälte i tidningen. Man får spöa på massvis med fiender som serietidnings skaparen ritar dit eftersom. Det ser rätt häftigt ut när en hand kommit i bild och ritar till nya fiender men det var också det ända jag tyckte var coolt me detta spelet. Inget köp för mig.


800Ms Points får du betala om du vill spöa folk i serietidnings tappning.

Denna veckan kom även den andra expansionen till Trials HD vilket är uppskattat. 400Ms Points kostar detta. Jag vet inte hur många som spelar Trials HD fortfarande men jag kommer iaf lägga en slant på detta. Om det har kommit lite nya prylar till editorn så ska jag börja skapa lite banor igen som ni kan ladda hem och testa om ni är vän med mig på xbox live.