Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

The Sound of Friday

Kategori: MusikDagens låt är Rainy Days Revisited med Hellacopters

ever had a rendezvous with reason
or a punch out with sense
i have 'em all the time you know it ain't the season
they say i look a little tense
it do get worse like a merry go round curse
worse than talking to a wall
reason puts the light out and sense pull the plug
brother rhyme just stumbles and falls
so you feel it
just wrap it up and seal it
and deal with it when a rainy day comes along
so let us come to a conclusion
let us all come to terms
with the greater problems and the fewer solutions
how will i ever learn
i can go against the grain or even make a racket
play along or i can take a stand
surrounded by monkeys i doubt i'll ever hack it
i can try to take off or i can hold their hands
so you feel it
just wrap it up and seal it
and deal with it when a rainy day comes along
you bet them come along
always comes along
so you feel it
just wrap it up and seal it
and deal with it when a rainy day comes along
so you feel it
just wrap it up and seal it
and deal with it when a rainy day comes along

Påskens alla dagar

Kategori:

Lördag(Påskafton)

Jag och Åsa var hos Åsas Farmor och åt mat med en liten del av hennes släkt vilket var jättetrevligt. På kvällen hade vi planerat att festa men det tog ett bra tag innan vi bestämde oss för att festa i Skara på Stadt. VI förfestade hos Patrik och efter 10tiden så gick vi till stan. Vi gick förbi stadt men då var det bara 25pers där inne så vi gick vidare till Olins som inte var mycket bättre men billigare. Tyvärr så var det jättetråkigt på Olins och för att komma in på stadt så var man tvungen att stå utomhus i 14 minus grader och en sjukt lång kö. Vi tröttnade så mycket att vi åkte hem redan 00:20. Bussresan hem var dock riktigt skoj eftersom Torsten var på den o vi snackade o skrattade hela bussresan hem.

Söndag(Påskdagen)

Söndagen så umgicks jag i största delen med Patrik och vi spelade massa tvspel och kollade på film.

Måndag(Annandag Påsk)

Under måndagen så fortsatte vi spela spel och kolla film och åt en jättegod lasange. Vi klarade av Army of Two vilket jag får skriva om en annan dag.


Tisdag(Städdagen)

Nu var det dax att gå till jobbet igen och vi hade som uppgift denna dagen att städa och göra det fint i fabriken vilket var rätt soft. När jag kom hem så var det dax att städa och diska. Åsa kom till mej efter 5 och vi firade att vi hade varit tillsammans i 15månader. I Love You!!

Onsdag

Idag på jobbet så fick jag lära mej 3 helt nya stationer vilket var jätteskoj. Det kom också ett spel på Xbox Live men det var så sjukt dåligt. Jag såg på Meet the Spartans idag också och det var nog en av de sämsta filmerna i år.

Glad Påsk

Kategori: Allmänt

Glad Påsk på er alla. Hoppas ni får en bra dag men ta det lugnt med spriten och Smällarna. Appråpå smällare så såg jag en dum sag på Öb igår när vi var där. Det stod 60%rabatt på Fyrverkerier. Vi gick in i affären men vi såg inga raketer så jag fråga kassörska men då sa hon att de inte sålde några. Skitbra att ha en skylt uppe då. Puckon!

image365

The Sound of Friday(en dag för sent)

Kategori: Musik

Thinking about You med Radiohead är veckans låt eftersom den är så grym och jag har lyssnat på den x-antal gånger.

Falling Rain Video

Kategori: Musik

Äntligen kom videon till Falling Rain. Min favorit låt på Crashdïets nya platta. Videon är inte den bästa man sett men låten är grym

Purk på männskligheten!

Kategori:

Nu är ja riktigt purk på alla som inte kan andras grejor vara ifred. Idag när jag skulle till jobbet så upptäckte jag att min cykel var borta så då var det bara att börja gå. Nu när jag kom hem så ser jag att min andra cykel som jag hade som projekt att laga oxå var stulen. Man börjar ju undra om man har sjukt mycket otur eller om gud vill att man ska köpa nya cyklar för den bra lönen denna månaden. Hoppas personen som snott mina cyklar krockar o bryter bena.
image364

Tack för den här tiden...........

Metroid Prime 3 Corruption

Kategori: Tvspel

image363I Söndags natt så vann jag en auktion på Tradera och redan igår fick jag kontakt med killen som ville sälja. Jag satte in pengar på hans konto och redan idag så har jag fått Metroid i brevlådan. Det kallar jag Service. Jag tog mina första steg med Samus vid 11 tiden och efter en timma när det var dax att stänga av så längtade jag tillbaka till Metroids universum. Jag har alltid tyckte om Metroid spelen men jag har aldrig klarat av dem tyvärr. Men nu har jag fått en ny chans och den ska jag ta vara på. Kontrollen är så sjukt skön i detta spelet att man blir lyrisk. Det känns som det är en egen hand som trycker på knappar och gör alla möjliga saker. Nu måste jag nog spela lite till så att jag får bort min abstinens. Inte riktigt så farligt men nästan :P

I rymden kan ingen höra den skrika

image362

Olyckan var framme

Kategori:

Igår när jag cyklade till jobbet så var det mycket svårare och blötare än vanligt eftersom det hade snöat så sjukt mycket. Det var blask och snö överallt att jag fick hålla upp mina fötter för att inte bli helt dyngesur om strumporna när jag åkte igenom allt slask. Jag cyklade samma väg som jag alltid brukar göra men denna gången så var det jättemycket snö och slask längst ner efter nedförsbacken och när ja kom dit så ville inte cykeln åka dit jag ville åka så då blev tyngdkraften något jag fick veta om. Jag flög av cykeln och gled igenom blasket och snön, när jag ställde mej upp så var mina byxor, jacka och hanskar jätteblöta. Jag kastade mina handskar i ren ilska och fortsatte min väg mot jobbet. När jag kom fram till jobbet och bytte om till arbetskläderna märkte jag att jag skadat armbågen, höften och vänstra axeln. Men som tur var så gick inte min kläder sönder. Idag kanske det blir buss till jobbet men det får vi se när det är dax att åka. image361

Recension av

Kategori: Spel Recensioner

image360Äntligen!! Nu har jag äntligen klarat av Super Paper Mario på min Wii och det känns riktigt gött. Spelet var skoj i början men mot slutet så började man tröttna rätt så rejält men man ville samtidigt klara av det. Det tog mig 22tim33min att klara av spelet totalt men sen så har det stått på utan att man har rört det oxå.

Paper Mario kan först se ut som ett vanligt hederligt plattformsspel men när man testar det så märker man att det är ett plattform och rollspel i ett. Det är väldigt mycket pussel att lösa och vissa pussel var verkligen svåra att komma på men oftast går det ut på att man ska flippa världen till 3D.

Spelet handlar om Mario som måste hitta 8st hjärtan eftersom den onde Count Bleck i spelet ska förstöra universum. Så då blir det upp till Mario och hans vänner att samla på sig hjärtan så att de tillslut kan krossa den onde Count Bleck.
Grafiken i spelet är inget vidare men designen och nostalgifaktorn är riktigt bra. Vissa fiender i spelet är dock vädigt fula mot orginal fienderna som finns i alla andra Mario spel. Ljudet är helt okej men inget man inte hört från något annat Mario spel, vilket inte måste vara dåligt. Kontrollen är väldigt lätt och man vet alltid vart man har Mario eller hans kompisar.
Som jag skrev i början så börjar spelet väldigt bra men efter ett tag så tappar spelet i tempo och man orkar inte bry sej(inte jag iaf). Jag är glad att jag spelade igenom spelet men kommer inte göra det igen.

Grafik 7 av 10
Ljud 7 av 10
kontroll 8 av 10
Hållbarhet 6 av 10

Totalt 7 av 10

Besviken på Sverige

Kategori: Allmänt

Idag när jag vaknade och tittade mot mitt fönster så blev jag så himla besviken. Trots att jag visste att denna dagen säkert skulle komma så var besvikelsen stor. Jag tänkte som jag brukar ur en posetiv synvinkel om att det avtar säkert snart men nejdå det bara eskalerar hela tiden typ. Jag pratar givetvis om att det snöar. Ibland blir man så himla less på Sveriges väder att man vill gå i ide fram till Sommaren. Igår var det ju en strålande vårdag med massa av sol och idag skulle man kunna tro att det är december.
Suck suck suck!

En solig dag 16:e Mars
image355
En Snöig dag 17:e Mars
image356

Biokväll

Kategori: Film Recensioner

image354
Igår skulle vi ju se på 10.000 som jag skrev men varken jag eller Åsa var direkt sugna på att se den så vi löste in våra biljetter som Åsa hade köpt för den filmen och tog 2 biljetter till filmen Horton. Jag vet inte om vi gjorde rätt val men det märker vi när vi ser Bc 10.000 någon gång. Horton var en väldigt barnslig film men det hade ett budskap som jag inte vet om alla barnen förstod. Filmen kommer från skaparna av Ice Age och detta kändes mera som ett hobbyprojekt eftersom denna filmen inte alls var lika snyggt animerad som Ice Ages filmerna. Det fanns dock flera ställen i filmen som var riktigt roliga och underhållande men inget man inte har sett förut.

Filmen handlade om Elefanten Horton som hörde ett rop på hjälp från ett litet dammkorn. I dammkornet så finns det en liten stad med massa så personer som inte har en aning om hur små de är. När borgmästaren i dammkornet får kontakt med Horton så kommer det överens att Horton måste lägga dammkornet på en säker plats så att inte kornet förstörs och alla dör. Filmen var helt okej men jag hade inte betalat för att sen den på bio iaf. Så det var tur att vi hade gratis biobiljetter.

Betyg

2.5 av 5

10.000 BC

Kategori:

Om 45min så ska jag och Åsa se på bio o kvällens film blir 10.000 BC. Tyvärr så är jag inte så sugen på att se den efter att jag läst recentionen i Metro men vi får väl hoppas att vi tycker den är bättre än dem. Åsa har ett par biobiljetter som går ut så det är ju lika bra att använda dem idag så att slipper man betala för något förutom godis.
image353

The Sound of Friday

Kategori: Musik

Idag när jag lyssnade på denna låten på jobbet så fick jag rysningar två gånger. Den är så himla fin och jag tycker så mycket om den. Last Kiss med Pearl Jam.

Tvspelskvällen

Kategori: Tvspel

Patrik och Pontus kom till mej runt 5 och vi började spela direkt. Patrik testade ett av veckans live spel vilket ingen av oss förstod meningen med. Det gick ut på att skjuta bollar i munnen på en ful klump och så fick man poäng. Men man fattade inte vad poängen med spelet var eftersom vi inte märkte av någon tidsbegränsing eller svårighet i att träffa munnen på den fule klumpen. Efter att vi testat det så visade jag Army of Two för Patrik och han blev nog glad över spelet tror ja. Efter det så satte vi igång med våran spelkväll på riktigt för då var det dax med att börja spela Wii. Vi spelade Bowling och jag fick värsta monster serien på 223 poäng.

Sedan spelade vi Golf och där var Pontus riktigt duktig. Våra magar började bli lite hungriga så jag och Patrik beställde sallad och Pizza från Pizzerian, medans vi åt så kollade vi på filmen Hitman vilket var en glad överaskning speciellt eftersom den baseras på ett spel och spelfilmer brukar ju suga rätt hårt som House of the Dead mfl.

Efter filmen så kom jag med förslaget att vi skulle spela Halo 3 och det blev riktigt skoj trots att vi bara var tre pers mot varandra. Vi hittade ett spelläge där det gick ut på att fånga en boll och den som hade bollen blev mycket snabbare men också mycket mer ömtålig. Den som hade bollen skulle försöka klara sej så länge som möjligt utan att dö för om man dog så tog någon annan bollen och då blev man tvungen att börja jaga.
image350image352image351

Spelkväll

Kategori: Tvspel

Snart kommer Patrik o Pontus till mej för vi ska ha en spelkväll och jag gissar att min Wii kommer vara rätt så populär. Spelen vi kommer spela är nog Pgr 4, Flatout ultimate Carnage, Halo3, Fight Night 3, Wii Sports och så kanske lite Army of two.

Nu ska jag ladda ner veckans Xbox Live spel. Jag har läst att det ska vara ett hjärngympa spel vilket inte är helt fel faktist. Skriver om spelet imorgon så ni vet om det var något att ha eller inte :P
image349

Achmed The Dead Terrorist

Kategori: Videos

Denna videon visade Åsa mej för ett tag sen och den är så sjukt bra.

Blades of Steel

Kategori: Tvspel

image346För ett tag sen så laddade jag ner den gamla Nintendo klassikern Blades of Steel till min Wii. Idag så spelade jag klart turneringen som jag började spela för ett tag sen. Den första matchen(kvartsfinalen) så vann jag över Chicago med 11-8. Semifinalen som spelades mot New York så vann jag med 10-3 och sist men inte minst finalmatchen som var den jämnaste fram till sista perioden vann jag med 9-2.The Sound of Friday(en dag för sent)

Kategori: Musik

Veckans låt är Medicate Me av Hardcore Superstar. Jag har haft denna låten på hjärnan många dagar

Pimp my wall

Kategori:

Jag har länge velat ha en ny tavla över soffan och innan jul så fick jag syn på en skitfrck tavla på Ikea men som otur var så var den slutsåld. Mamma kollade efter tavlan i Gbg när de var där men den var slutsåld där med. Nu i veckan när Malin åkte till Ikea i Jönköping så fanns den äntligen inne och hon köpte den stora tavlan till mej. Idag så fick jag hjälp utav pappa med att sätta upp tavlan och nu har jag fått en mycket coolare vägg bakom soffan. Så sjukt underbart.
image344

Igår fick jag Army of two också men jag hann aldrig direkt testa spelet igår eftersom jag var med Åsa och det var en del på tv som vi ville se. Men idag har jag fått testa spelet lite mera och det är skitcoolt men det kommer vara ännu coolare med en kompis bredvid i soffan som ger understöd och sjuter ner alla elakingar =)
image345

Truckkörkort klart!

Kategori:

Idag klarade jag av testerna för att få mitt ståstaplar kort. Nu kan jag stolt bevisa att jag kan köra en ståstaplare.

image342

Truckutbildning

Kategori:

Idag har jag varit på truckutbildning och första dagen har varit mycket smärtfri förutom i morse när jag skulle upp ur sängen. Vi sysslade bara med teori idag och imorgon får vi prova på att åka med våra ståstaplare. Lite nervöst är det men det ska nog gå bra.

image339

Army of Two

Kategori: Tvspel

Detta spelet har jag förbokat och jag ska lätt hämta det på fredag när jag är ledig. Längtar efter ett riktigt skoj röjar spel nu efter allt Wii gulligull.

Wii Fit

Kategori: Tvspel

När detta kommer till Sverige så blir det intressant. Jag hoppas att det blir skoj. Då kanske man bli tränad till badsäsongen 08 utan att man tänker på det.

En dag i Göteborg med Hardcore Superstar

Kategori: Party!

I Lördags åkte vi(jag, Åsa och Patrik) till Göteborg för att gå på stan och sen skulle vi åka till Mölndal där Rebecka och Jenny väntade. Vi kom till Göteborg runt 2 tiden och när vi lämnat tåget så stack en kärring(fyllekaja) ut huvudet från tåget och skrek "ÄR VI I GÖTEBORG NU?" 2 gånger och vi tyckte det var lite skoj så vi skämtade om det ett tag för att sedan gå direkt till Nordstan.

Efter ett tag så  tröttnade vi på att gå på Nordstan eftersom det var så sjukt mycket människor överallt så vi handlade det vi behövde och åkte vidare till Mölndal. När vi steg in i Rebeckas lägenhet så möttes vi av ett tjockt moln av rökos vilket inte var direkt fint men efter att vi vädrat lite så blev det bättre. Vi åt Kebab och Pommes till Lunch och det var skitgött. Efter lunchen så åt jag Patrik var sin semla som var jättegod. Tyvärr så testade jag att blanda ketchup med grädden vilket inte var en helt lyckad kombination. Efter det så började vi dricka på allvar och förfesten började komma igång så småningom. Maja kom efter en stund och sen kom ytterligare 2 killar/män och hälsade på. Vi åkte till Liseberg med taxi runt 8 tiden på kvällen och när vi kom in så spelade Lillasyster =(.

Hardcore Superstar äntrade scenen halv 10 och det började hur bra som helst. Ända problemet på konserten var att vi inte fick hänga in våra kläder eftersom det var fullt i garderoben så vi fick stå med jackorna runt vora midjor vilket resulterade i att man var tvungen att dra upp byxorna hela tiden eftersom jackan tyngde ner dem hela tiden. En annan sak som var lite jobbig var att det var så sjukt varmt där vi var och jag kan tänka mej att det var mycket mycket värre i klungan i mitten. Spelingen slutade klockan 11 så jag och Åsa begav oss ut. Patrik och, Jenny och Rebecka träffade vi aldrig mer under kvällen eftersom de försökte hitta Patriks plånbok som blivit stulen och vi behövde åka hem.

På tåget hem så satte Åsa och Jag oss i samma vagn som ett gäng fjortisar som drack 2.25% öl och tyckte att de var riktigt coola. En av tjejerna sa något så extremt dumt att jag måste skriva det här. Hon sa : "Alkoholen tar inte på mej längre. Jag får nog börja med droger" Så sjukt korkat sagt speciellt när man försöker dricka sej för på Lättöl.

image336image337image338

Mer bilder på min Bilddagbok

Hardcore Superstar i Lisebergshallen

Kategori: Musik

Idag är det äntligen dax. Idag ska vi se på Hardcore Superstar + Support vilket inte är en dag för tidigt. Jag har längtat efter att se Hardcore Superstar Live hur länge som helst. Spelningen är i Lisebergshallen och insläppet är klockan halv 8 men jag tror inte de börjar spela förren kanske 1 timma efter eller något sådant. Skulle vara en stor miss om man missar hela skiten men halv 8 är så tidigt. Maja sa igår att hon var sjuk så vi får hoppas på att hon mår bättre idag så att hon oxå får se Hardcore Live. Supporten består av Lillasyster(Dåliga) och Crashdïet(grymma). Jag missar gärna Lillasyster men Crashdïet vore skoj att kolla på igen.
image335
Nu är det dax för en god frukost med Forest Fruit te och ägg macka med kaviar. Mums