Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

Speltriss vecka 35 – Kall

Kategori: Tvspel

Emmyz är tillbaka med veckans speltriss och denna veckan är temat kall. Jag började genast tänka på isbanan i gamla Super Mario Bros 2 men även andra klassiska spel som Ice Climbers.

Ice Climbers har rätt kläder för att spöa isbjörnar och förstöra istak.

I Kommande NHL12 så kan man spela hockey utomhus. Kallt??

Isbanor har alltid varit störande i spel. Men i Super Mario 2 så togs det till en helt annan spets.

Middle Men

Kategori: Film Recensioner

Affärsmannen Jack Harris (Luke Wilson, Old School) har skapat en perfekt tillvaro genom att lösa andras problem. Då träffar han Wayne (Giovanni Ribisi, Avatar) och Buck, två idiotiska genier som har en uppseendeväckande plan för hur man kan tjäna miljoner på Internet. När Jack hjälper dem att lansera sin affärsidé börjar pengarna rulla in. Plötsligt hamnar Jack i en värld av stora pengar, organiserad brottslighet och FBI, men lurar sig själv att tro att han kan förbli ärlig i en smutsig bransch. Middle Men är inspirerad av händelser som nästan är för bisarra, galna och farliga för att vara sanna; en osannolik berättelse om sex, brottslighet ... och massor av pengar!

Jag har skrivit det förut och jag skriver det igen. Filmer som är baserade/inspirerade av verkliga händelser intresserar mig. Middle Men trodde både jag och Åsa skulle vara roligare men istället så fick vi en ganska så mörk och allvarlig film. Trots bristen på humor så var filmen riktigt intressant.

Wii U

Kategori: Tvspel

Precis nu när jag var inne på Blocket så såg jag att man kan boka Wii U från 4499:-. Det ska bli mycket intressant att se hur denna konsol blir och om den kan sälja då den ligger så högt i pris mot PS3 och Xbox 360. Visste heller inte att det skulle komma en svart variant av konsolen men förhoppingsvis så får man veta mer på Tokyo Game Show.

TV Höst

Kategori: Allmänt

Jag har gått ifrån tv mer och mer den senaste tiden men i höst så kommer det väldigt mycket program som jag är sugen att spana in och det har redan börjat. Förra veckan så hade Gumball 3000 med erik och mackan premiär, True Talent, Breaking News, Parlamentet. Men det kommer mera Sommar Spelen 2011, Robinson, Idol, Adam Live, Partaj och sol, fest och oroliga föräldrar.

Allting kommer man inte se slaviskt men jag ska ge dem en chans iaf.

AVGN : Nintendo World Championship

Kategori: Videos

Angry Video Game nerd är tillbaka med ett lite annorlunda avsnitt. Till en början så är det rätt så intressant men mot slutet så blir det faktist rätt barnsligt och dåligt spelat. Men AVGN underhåller iaf.

Matfestival 2011

Kategori: Allmänt

Ikväll blir det Party Party och detta ska firas med massa kända och okända människor kommer till våran lya för att tanka sig. Sen bär det av mot stan där matfestival 2011 väntar med massa andra mer okända och kanske kända personer väntar. Matfestivalen brukar bli lite småkatastrofaktigt men vi får hoppas att vi planerat lite bättre detta året.
Imorn blir det förmodlingen ett gäng bilder från förfest och utgången.

Hockey, Spacemarines och Action

Kategori: Spel Intryck

Jag har testat 3 nya demos som har dykt upp på xbox live. Den första demon var som alltid en liten demo på det årliga NHL serien.

I NHL12 så ska det gå att tacklas ännu lättare än i NHL11. De andra förbättringarna ska vara att man nu kan störa målvakten(Nice), Täcka och styra skott lättare, Spela på utomhus arena och spela med legender som Börje Salming, Wayne Gretzky och massa andra. Plexiglas ska gå sönder igen och målvakter kan även de hamna i slagsmål. Jag kommer lätt köpa hela spelet trots att jag inte märkte dessa förändringar i demoversionen. Det ända jag märkte var att spelet går mycket snabbare och att spelarna var lite mer smidiga.

Warhammer : Space Marines är ett actionspel rätt likt Gears of war fast med mer fiender så det blir ett hack n slash typ. Spelet var ingenting för mig men jag kan tänka mig att fans av Warhammer kan nog gilla det mera. Grafiskt så var det lite medelmåttigt och jag råkande ut för lite buggar i demoversionen men det får man hoppas att de fixar till spelsläppet den 9:e September.

Sista demot jag har provat var en spirituell uppföljare till en redigt snyggt Playstation 2 & Xbox spel som heter Black. Bodycount heter spelet och påminner en hel del om Bulletstorm som kom tidigare i år. Men det som gjorde Bulletstorm bra och underhållande har utvecklarna helt missat i bodycount. Visst så är det fartfylld action i första person men jag fick aldrig någon känsla för varför jag skulle döda alla dessa fula fiender. Kontrollen blev jag inte heller riktigt vän med under min provsektion.

Apornas Planet (R)evolution

Kategori: Film Recensioner

Filmen börjar med att forskarlaget försöker bota alzheimers men tyvärr så funkar inte preparatet som det ska och utvecklingen läggs på is. Will som är huvudasvarig för projektet tar med sig en liten schimpans unge hem och tänker inte mer på det. Schimpansen får namnet caesar och växer upp och blir bara smartare och smartare.
Tillslut så börjar caesar undra om han är ett husdjur och tillslut så får han nog och startar en revolution.


 Det tar väldigt lång tid mellan att filmen börjar och tills dess att aporna börjar ta över och sen tar filmen slut väldigt fort vilket var synd. Filmen hade nog klarat att vara 2 timmar istället för bara 1h 40min. Filmen är riktigt snyggt gjord och ibland kan man knappt tro att de är dataanimerade.

Mycket sevärd film men jag hade velat ha lite till av filmen som tog slut lite väl fort.


Veckans Xbox Live v.34

Kategori: Spel Intryck

Ny vecka och nya spel. Denna veckan så kom det 3 nya spel i 3 väldigt olika genrer. Det första jag provade var Crazy machines elements vilket påminner en hel del om Create från EA. Spelet går ut på massa fysiska pussellösningar där det gäller att t.ex bygga en bro så att ett bowlingklot kan ta sig från punkt a till b. Väl framme så ska klotet trycka på en knapp som möjliggör att ett annat klot flyger iväg på något.
Det var rätt så skoj men inget jag skulle kunna sitta med någon längre tid.

800MS Points kostar Crazy Machines Elements om det låter intressant.

Andra spelet jag testade är ett Kinect spel som heter Hole in the Wall eller mer känt i sverige som hål i väggen. Spelet funkar ungefär som i tvprogrammet men här kommer det vägg efter vägg och missar man 3 stycken så åker man ner i plurret.
Jag kan tänka mig att detta kan vara lite småskoj på fester om man spelar mot varandra i lag men att spela själv blev rätt tråkigt.

Även detta spel kostar 800 Ms Points.

Sista spelet denna veckan var Street Fighter 3 Online Edition och vad kan man säga om det. Det följer samma gamla Street Fighter koncept som alltid. Jag har dock aldrig riktigt fastnat för Street Fighter och detta spel var inget undantag. Men jag tror att de som gillar street Fighter spelen gillar säkert det här. Men jag tycker det känns rätt ovärt att köpa detta eftersom det precis har kommit ännu en uppdatering till Steet Fighter 4.

SF3 : Online Editon kostar 1200Ms Points

Nhl11

Kategori: Spel Recensioner

Nu är det inte långt kvar tills NHL12 släpps och jag känner mig väldigt klar med Nhl11. Nhl spelen har bara blivit bättre och bättre för varje år även om det bara är små förändringar så ändrar de spelet väldigt mycket. De förbättringar som var med i NHL11 är att man nu har en fysikmotor som styr tacklingarna istället för som det var förr med en förprogramerad tackling. En annan nyhet är att klubbor kan gå av vid hårda skott eller tacklingar.

Det har även kommit till att man kan teka på olika sätt och att spelet går lite långsammare eftersom det är mycket svårare att komma in framför mål och passa närmaste spelare som gör ett direktskott i krysset. I Nhl11 måste man oftast ställa upp laget och passa runt pucken så att man får ett bättre läge. En annan sak som är kul med spelet är att mål kan bli bortdömda om det är folk i målgården eller om man gör mål med hög klubba. Detta hände inte ofta men det är kul att det finns.

Det är småjusteringar men givetvis de gör att spelet måste spelas på ett mycket mer annorlunda sätt än vad man gjorde i Nhl10. Jag tycker att Nhl11 är det bästa hockey spelet än så länge och jag tror verkligen att Nhl12 kommer bli ännu bättre med de nyheter som kommer i det. Dock så är det en grej jag stör mig på i spelet och det är när man spelar i be a pro läget och ska försvara säg så blir bilduppdateringen lite lidande vilket är lite frustrerande. Jag vet inte om detta är en problem på Ps3 versionen men det har varit så för mig i både Nhl10 och 11. 

 
BETYG

Grafik 9 av 10
Ljud 8 av 10
Kontroll 9 av 10
Hållbarhet 10 av 10

Ritualen

Kategori: Film Recensioner

I den här övernaturliga thrillern, som är inspirerad av verkliga händelser, får vi följa en skeptiskt sinnad präststudent (Colin O’Donoghue) när han åker till Vatikanen för att studera exorcism hos den legendariske fader Lucas (Anthony Hopkins). Där bevittnar han ett fenomen som vetenskapen inte kan förklara, och en ondska så våldsamt skräckinjagande att han tvingas ifrågasätta allt han tror på.

Jag har sagt det förut och säger det igen. Jag gillar filmer som är baserade på verkliga händelser så därför så var jag intresserad av att se hur denna filmen skulle vara. Dock så är den bara inspirerad av verkliga händelser. Till en början så var filmen rätt så seg men mot mitten av filmen så blev det rätt så intressant. Tyvärr så tappade filmen mot slutet och den som var lite småläskigt ett tag bara försvann. Anthony Hopkins är helt okej som en annorlunda präst men inte en av hans bättre roller.Top 10 Sidekicks

Kategori: Videos

How Do You Know

Kategori: Film Recensioner

När Lisa (Reese Witherspoon) plötsligt förlorar allt, inleder hon en romans med baseballstjärnan och kvinnokarlen Matty (Owen Wilson). Innan det hinner bli allvar mellan dem, träffar Lisa även George (Paul Rudd) – en affärsman som försöker få ordning på sina problem med sin far (Jack Nicholson) och rättvisan. Precis när allting håller på att rasa samman så händer det oväntade …

Jag och Åsa såg denna film till frukost imorse och vi förväntades oss en väldigt enkel och rolig komedi. Istället så fick vi en seg dramakomedi med mycket drama och lite komik. Filmen var väl egentligen inte dålig men den var lite för lång för sitt eget bästa och ingen av karaktärerna i filmen kändes direkt inspirerade.

Underworld Awakening

Kategori: Videos

Det kommer en ny Underworld film som verkar vara mer lik ettan än de andra 2 uppföljarna. Hoppas att den är det för då blir jag faktist rätt glad.

Blur

Kategori: Spel Recensioner

Förra året när Blur kom ut så spelade jag och min vän Patrik en multiplayer demo av spelet. När vi spelat ett tag så sa båda till varandra att vi skulle skaffa det om vi hittade det billigt i någpn reaback. Så i början av sommaren så hittade Patrik Blur för 99kr och han köpte det direkt. Sen dess har vi spelat det då och då och blev klara med det för ett tag sedan.

Den gula bilen har precis råkat ut för en Barge vilket är ett bra vapen i stora gröter.

Blur är utvecklat av Bizarre Creations som gjorde de sköna bilserien PGR till första xboxen och till 360. Blur skiljer sig en hel del från deras tidigare bilspel vilket är lite kul eftersom det inte finns så många "seriösa" bilspel där man kan använda vapen mot sina motståndare. Blur är lite som en vuxnare version av Mario Kart och det är ju inte så dåligt.

Grafiskt så är Blur lite ojämt. Det är rätt snyggt men långt ifrån liknade spel som t.ex Split Second som kom senare samma år. Designen är rätt schysst men ibland blir det lite för rörigt på skärmen. Speciellt om man spelar delad skärm för då får man väldigt lite utrymme att se vad som händer.

I dessa tillfällen så är Blur som bäst. Explosivt och hektiskt.

Fartkänslan i spelet är det verkligen inget fel på men jag hade verkligen gillat om handbromssladdarna som man kan göra i PGR fanns med i Blur. Gillar man fartfyllda lite smått oseriös bilkörning med massa olika delmål i varje championship så är detta verkligen ett spel jag rekomenderar. Tyvärr så sålde i Blur så bra trots bra recensioner men det finns ännu en chans att det kommer en uppföljare trots att Bizarre Creations gick i konkurs strax efter detta spelet.

BETYG

Grafik 7 av 10
Ljud 7 av 10
Kontroll 8 av 10
Hållbarhet 8 av 10

Veckans Xbox Live v.33

Kategori: Tvspel


Veckans spel är en uppföljare till en arkadklassiker från förra årets Summer of Arcade. Toy Soldiers Cold War heter det och är en helt vanlig uppföljare till ett spel som jag ville tycka om men som jag aldrig riktigt fastnade för. Cold War är lite roligare och fick mig mer intresserad trots att jag inte hade så höga förväntningar. Kanske var det därför jag gillade det mera. Vem vet. 

Toy Soldier spelen är i vilket fall som helst ett Tower Defence spel där du bygger turrets som du sedan kan uppgradera och även sätta dig i för att göra förödelsen ännu värre. Men tyvärr så får det mig inte så fast att jag känner att jag vill betala 1200Ms Points för spelet. 

När man lyckas ta kol på vissa fiender så låser man upp ett special vapen som t.ex kan vara att man får spela som en Rambo kopia. Då får man gå runt själv och döda så många mycket man bara kan.

Gamescom 2011

Kategori: Tvspel

Gamescom är europas största spelmässa och spöar även E3 med besökande trots att den inte är lika känd. Gamescom har iaf börjat nu och igår såg jag lite små intressanta presskonferenseer från både EA och Sony. Sony pratade väldigt mycket PSP Vita utan att egentligen visa så mycket.

Dock så är den helt sjuk rent prestande mässigt. PSP Vita har även mer RAM minne än både PS3 och 360.
Sony avtäckte även en prissäkning på sina Playstations med 500kr och visade även att det kommer en ny version av PSP som ska kosta 99 dollar.
Sonys Presskonferens var rätt tråkig och faktist men självklart så hade de Uncharted 3 som ser hur grymt ut som helst.
PSP Specifikationer

Platform Name PlayStation(R)Vita
Model number PCH-1000 series
CPU ARM(R) Cortex(TM)-A9 core (4 core)
GPU SGX543MP4+
External Approx. 182.0 x 18.6 x 83.5mm (width x height x depth)
Dimensions (tentative, excludes largest projection)
5 inches (16:9), 960 x 544, Approx. 16 million colors,
Screen OLED
------ ------------------------------------------------------
(Touch screen) Multi touch screen (capacitive type)
-------------- ------------------------------------
Main memory 512MB
----------- -----
VRAM 128MB
---- -----
Rear touch pad Multi touch pad (capacitive type)
Cameras Front camera, Rear camera
Frame rate : 120fps@320x240(QVGA), 60fps@640x480(VGA)
Resolution : Up to 640x480(VGA)
Sound Built-in stereo speakers
Built-in microphone
Six-axis motion sensing system (three-axis gyroscope,
three-axis accelerometer), Three-axis electronic
Sensors compass
------- ------------------------------------------------------
Location Built-in GPS (3G/Wi-Fi model only)
-------- ----------------------------------
Wi-Fi location service support
------------------------------

 

Keys / Switches PS button
--------------- Power button
Directional buttons (Up/Down/Right/Left)
Action buttons (Triangle, Circle, Cross, Square)
Shoulder buttons (Right/Left)
Right stick, Left stick
START button, SELECT button
Volume buttons (+/-)
Wireless
communications Mobile network connectivity (3G/Wi-Fi model only)
IEEE 802.11b/g/n (n = 1x1)(Wi-Fi) (Infrastructure
mode/Ad-hoc mode)
Bluetooth(R) 2.1+EDR (A2DP/AVRCP/HSP)
-----------------------------------
Slots/Ports PlayStation(R)Vita card slot
----------- --------------------------
Memory card slot
----------------
SIM card slot (3G/Wi-Fi model only)
-----------------------------------
Multi-use port (for USB data communication, DC IN,
Audio (Stereo Out /Mono In), Serial data
communication),
---------------------------------------------------
Headset jack (Stereo mini jack) (for Audio (Stereo Out
/Mono In))
----------
Accessory port
--------------
Power Built-In Lithium-ion Battery,
----- -----------------------------
AC adaptor
----------
Supported Music
--------- -----
-- MP3 MPEG-1/2 Audio Layer 3, MP4 (MPEG-4 AAC),
AV content WAVE (Linear PCM)
---------- -------------------------------------------------
format Videos
------ ------
-- MPEG-4 Simple Profile (AAC), H.264/MPEG-4 AVC
High/Main/Baseline Profile (AAC)
--------------------------------
Photos
------
-- JPEG (Exif 2.2.1), TIFF, BMP, GIF, PNG

Driver : San Francisco

Kategori: Spel Intryck

Jag har längtat efter att få testa det nya kommande Driver ett tag nu och jag är både positivt överaskad och lite negativt. De första Driver spelen var rätt så svårda har jag för mig men jag ägnade inte så mycket tid med dem som man kanske borde ha gjort. Grafiskt så är Driver inte supersnyggt men jag gillar verkligen att spelet flyter i 60 bilder i sekunden och då kan jag stå ut med lite sämre grafik.

Demoversionen jag testat finns nu att ladda ner på xbox Live och innebär att man får prova på 3 stycken uppdrag. Till en början så fattade jag väldigt lite vad jag skulle göra men ju mer man spelade så kom man in i tänket och man blev bara bättre och bättre. Även om demoversionen var begränsad med att man inte kunde åka vart som helst så var det ändå väldigt stort.

En av nyheterna med Driver SF är att man kan shifta mella olika bilar när som helst. Om din bil krokar så kan du alltså hoppa över till en annan bil utan att du lämnar bilen. Detta känns väldigt overkligen men det är även riktigt smidigt.

Så vad är då min dom om Driver. Jag tror inte det kommer bli ett toppenspel men jag kommer nog ända köpa det eftersom jag gillar att köra bil i öppna städer.

Speltriss vecka 32: First

Kategori: Tvspel

Denna veckan så är Emmyz tillbaka med ett väldigt brett ämne och temat är First. När jag tänker på ordet first så poppar det upp lite olika i huvudet men mest de spelen man testade på när man var liten och gjorde ett stort första intryck.
Doom var ett av de spelen som jag blev riktigt fast i redan från första gången jag såg det.
Super Mario Bros var det första spelet jag spelade när jag fick min efterlängtade Nintendo 8-bit i julklapp
Golden Eye var mitt första spel till N64 och den andra banan har jag spelet igenom så sjukt många gånger.

Veckans Xbox Live v.32

Kategori: Tvspel

Denna veckan så fortsätter summer of arcade med det nästan klassiska mobilspelet Fruit Ninja. Men nu till Kinect och heter därför Fruit Ninja Kinect och kostar 800 Ms Points. Jag fastnade aldrig för Fruit Ninja på mobilen och därför så hade jag förut fattade meningar om Fruit Ninja Kinect. Visst så är priset alldeles för myclet för ett så här simpelt spel som man kommer tröttna på väldigt fort. Men jag blev faktist lite imponerad hur bra det funkade och det vara faktist hyfsat kul under den korta trialverionen jag testade.

Flykten från...

Kategori: Film Recensioner

I en tid härjad av kriminalitet, har hela Manhattan konverteras till ett fängelse för världens mest brutala förbrytare. Och när USA:s president (Donald Pleasence) kraschlandar i området, är det bara en man som kan få ut honom igen: Snake Plissken (Russell), en beryktad fredlös, tidigare krigshjälte. Mot ett löfte om full benådning, går han ner i den förfallna byn och för ett brinnande krig mot gisslantagarna. Men det är bråttom: efter 24 timmar briserar en bomb placerad inne i Snake Plisskens kropp som gör slut på både uppdraget och hans liv - om han inte lyckas.

Snake! Snake Pliskin Dessa klassiska filmer har jag länge velat se men av någon underlig anledning så har jag aldrig sett dessa filmer innan. Men nu har jag iaf sett dem. Kurt Russel har aldrig varit min favorit men han är helt okej i dessa filmer. Visst är filmerna väldigt B men jag gillar den katastofala stäminingen som är i filmen. Flykten från New York var rätt okej för en actionfilm från 1981.Året är 2013. Snake Plissken (Russell) kommer till Los Angeles efter att staden drabbas av kraftig jordbävning. Hans uppdrag är att bland ruinerna hitta det vapen som kan förinta världen. Missa inte när Snake surfar längs Wilshire Blvd, spelar basket på Coliseum, störtbombar nöjesparken Happy Kingdom och stöter på en hejdlös blandning av vänner och fiender.

Flykten från LA kom 1996 och liknar Flykten från New York till den milda grad att det skulle kunna vara en sämre kopia. Jag gillar fortfarande att världen har gått under men tyvärr så känns det som sagt som en kopia. För att ha kommit 1996 så är den rätt dåligt gjort om man jämnför med t.ex Terminator 2 som kom flera år innan.  AVGN : Ninja Baseball Batman

Kategori: Tvspel

Detta speciella AVGN avsnitt handlar om ett gammalt spel som aldrig släpptes till någon konsol.

Roadtrip to the Westcoast 2011

Kategori: Allmänt

Igår så åkte jag, Åsa och Patrik till västkusten för att besöka Lysekil, Smögen och Nordens Ark. Det blev lite småstressat mot slutet och allt hans inte med som planerat. Men vi hade en riktigt fin dag ändå.

LYSEKIL

Vi åkte till Lysekil på den perfekta dagen. Dels så var det soligt och varmt men också så var det massa evengemang som t.ex Womes cup och massa annat.

Åsa i en blåsigt ögonblick på klipporna i lysekil

Harry var en fin gammal båt

Jag i gamlestan

Fy Fan att gå i sådan dräkt. Han/hon borde svettas ihjäl.

Sen bar det iväg till Smögenbryggan

En Minipanda var det första djuret vi såg i nordens ark

Jag kommer inte ihåg vad fåglarna hette men fula vart de iaf

En sovande snöleopard får bli sista bilden. Fanns många mera djur att kolla på men snöleoparderna och tigrarna var häftigast.


AVGN : Kid Kool

Kategori: Tvspel

I Väntan på AVGN filmen så kommer Angry Video Game Nerd med Spelet Kid Kool

Veckans Xbox Live v.31

Kategori: Tvspel

Denna vecka så kom spelet som jag vart intresserad av sedan första gången jag såg det. Spelet heter Insanely Twisted Shadow Planet. Anledningen till min nyfikenhet på spelet är för att spelet har en mycket speciell design som påminner en hel del om Limbo som kom förra året. Dock så är den inte lika intressant som i spelet Limbo.

Spelet påminner en hel del Metroid och Castelvania då man ska ta sig till en speciellt ställe för att få ett tillbehör som gör att man kan ta sig till andra ställen som tidigare var ouppnåliga. Det funkar alltså som klassiska Metriod spel men tyvärr är det inte riktigt lika intressant som Metroid och Castelvania. Men saknar men denna typ av spel så ska man absolut ge det en chans.

Insanely Twisted Shadow Planet kostar 1200 Ms Points och är nog ett av de bästa summer of arcade spelen.

Portal 2

Kategori: Spel Recensioner

Sådär då var jag klar med Portal 2 som jag trodde jag skulle ha klarat för ca 2 veckor sedan. Jag skaffade Portal 2 när jag köpte min Ps3 men har spelat en hel del spel emellan. Första Portal hängde med The Orange Box och var ett riktigt bra spel som slog igenom med sina nya spelmoment och blev en riktig överaskning för de flesta.

Nu till Portal 2 så var jag inte så hypad trots att jag gillade första Portal skarpt. Men när jag lirade portal 2 hos Patrik så blev jag lite nyförälskad i problemlösningarna och den sköna humorn. Valve har inte återuppfunnit hjulet denna gång men jag trivs mycket bra med att vara tillbaka i alla testkammare och Glados den mordiska roboten är tillbaka även denna gång.

Portal 2 börjar med att man vaknar upp efter många års kryosömn träffar man wheatly som är en robot. Wheatly försöker hjälpa en med att fly från testkammrarna men tyvärr så går det inte så bra. Portal 2 är ett skönt spel med mycket humor och det är faktist riktigt skönt att man slipper skjuta fiender hela tiden utan det kräver mera problemlösning.

Jag vet inte om Portal 2 är årets bästa spel men det kommer absolut hamna högt upp på listan i alla fall. Det som säger emot spelet är val hållbarheten. Visst så går det att spela med en kompis i Co-op men jag vet inte hur omspelningsvärdet är när man vet hur man ska göra på all problemlösning.

Grafik 9 av 10
Ljud 9 av 10
Kontroll 9 av 10
Hållbarhet 8 av 10


Speltriss vecka 31: Liten

Kategori: Tvspel

Under denna veckans speltriss så har Emmyz valt temat liten och här kommer de första 3 spelen som dök upp i min hjärna.


Pikmin : Ett spel som är väldigt charmigt men som jag tror inte så många har givit en chans.

Little big Planet. Namnet talar för sig själv.

Baby Mario : Så lite och klen.