Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

En kväll i gbg & en i Skövde

Kategori:

I fredags så tog jag, Åsa och Patrik tåget till Göteborg för att se på Hardcore Superstar på Liseberg. Mer var egentligen inte planerat så vi gjorde allt som föll oss in. Vi skulle träffat Maja på stan men hon bangade som alla andra gånger man kommit till gbg. Vi gick till en skum pizzera/pub som spelade skön sambamusik hela tiden. Efter pizzan så gick vi till spårvagnen och åkte till Liseberg. Vi fick inte gå in med drickan på liseberg så vi fick dricka den utanför. Vi hade 10min på oss så Patrik svepte 3 öl vilket var riktigt coolt gjort. Tabben var ju bara att han blev fruktasvärt pissenödig. =)

Hardcore kom ut på scen strax efter 8 och de spelade i 1tim och 20min typ. Efter konserten så åkte vi utsiktstornet och sen gick vi till stan och satte oss på en Pub och där softade vi och drack lite. Patrik beställde in en Long Island Ice Tea för 251kr vilket sved fruktansvärt mycket i plånboken.

Igår kväll alltså Lördags så blev det en hemmakväll med Åsa och vi kollade på Horton och Ironman vilket var rätt skönt eftersom man var lite trött denna dagen av någon anledning.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: