Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

Tvspelskvällen

Kategori: Tvspel

Patrik och Pontus kom till mej runt 5 och vi började spela direkt. Patrik testade ett av veckans live spel vilket ingen av oss förstod meningen med. Det gick ut på att skjuta bollar i munnen på en ful klump och så fick man poäng. Men man fattade inte vad poängen med spelet var eftersom vi inte märkte av någon tidsbegränsing eller svårighet i att träffa munnen på den fule klumpen. Efter att vi testat det så visade jag Army of Two för Patrik och han blev nog glad över spelet tror ja. Efter det så satte vi igång med våran spelkväll på riktigt för då var det dax med att börja spela Wii. Vi spelade Bowling och jag fick värsta monster serien på 223 poäng.

Sedan spelade vi Golf och där var Pontus riktigt duktig. Våra magar började bli lite hungriga så jag och Patrik beställde sallad och Pizza från Pizzerian, medans vi åt så kollade vi på filmen Hitman vilket var en glad överaskning speciellt eftersom den baseras på ett spel och spelfilmer brukar ju suga rätt hårt som House of the Dead mfl.

Efter filmen så kom jag med förslaget att vi skulle spela Halo 3 och det blev riktigt skoj trots att vi bara var tre pers mot varandra. Vi hittade ett spelläge där det gick ut på att fånga en boll och den som hade bollen blev mycket snabbare men också mycket mer ömtålig. Den som hade bollen skulle försöka klara sej så länge som möjligt utan att dö för om man dog så tog någon annan bollen och då blev man tvungen att börja jaga.
image350image352image351

Kommentarer


Kommentera inlägget här: