Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

Svenska Explosioner!

Kategori: Spel Recensioner


För cirka en timma sedan så klara jag av det svenska spelet Battlefield Bad Company. Jag skrev för några månader sedan att detta spelet hade en hel del irriterande inslag och det står jag fast vid. Spelet består som tur är inte bara av dåliga saker och när spelet flyter på så är det riktigt underhållande.
Spelet handlar om ett grupp soldater som kallas B Company eftersom de inte är lika bra soldater som de andra. Efter en stund in i spelet så tröttnar de på att bli inskickade i skottlossningar och börjar ta upp jakten på en jättestor skatt med guld istället.
Grafiken i spelet är riktigt bra fast inte det bästa jag har sett. Det som gör bad company lite annorlunda mot vissa action spel är att man kan skjuta sönder väggar och tak med olika granter. Tyvärr så går det inte få huset att rasa så det står alltid kvar pelare. Ljudet är också det mycket bra men inget som står ut från mängden. En grej som är bra med spelet är att om man skulle dö så börjar man om vid en checkpoint med fienderna man dödade innan man dog är fortfarande döda. Hållbarheten är riktigt bra eftersom man kan åka olika fordon och ta sig an fienden på olika sätt. Tyvärr så finns det några störande moment som drar ner betyg några snäpp.
1. Fienderna har jättebra sikte och kan träffa en från jättelångt avstånd utan att man ens har kunnat se vart fienden är.
2. Möter man en helikoter eller stridsvagn så blir det ofta att man dör några gånger innan de går sönder eftersom man aldrig har rätt vapen.
3. Kompisarna hjälper inte till när man blir beskjuten av t.ex en helikopter så man måste göra allt skjutande själv.

BETYG

Grafik : 8 av 10
Ljud: 8 av 10
Kontroll 7 av 10
Hållbarhet 7 av 10


Totalt 7 av 10

Kommentarer


Kommentera inlägget här: