Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

2 Komedier

Kategori: Film Recensioner

Paul och Meryl är ett framgångsrikt par från New York som inte lyckas speciellt bra med att reparera sitt havererande äktenskap. Men när de blir ensamma vittnen till ett brutalt mord, beslutar polisen att gömma dem i Wyoming - tillsammans. Nu måste dessa till synes obotliga storstadsbor lära sig handskas med hårt väder, björnar, frisk luft och inte minst varandras sällskap för att klara livhanken.

Denna film var lite småcharmig och rekomenderas till dem som inte förväntar sig några stordåd. Helt okej komedi med förutsigbar handling.

I Love you, Beth Cooper är historien om skolans töntligast killa som i avgångstal avslöjar sin hemliga kärlek till skolans snyggaste tjej - Beth Cooper. Till hans stora förvåning står Beth utanför hans dörr senare samma kväll, fast besluten om att ge honom sitt livs natt...

I Love you, Beth Cooper är pinsam, töntig och lite små rolig på sina ställen. Men det finns så mycket som förstör filmen. T.ex så är Beths kille en riktigt ass som blir arg för minsta lilla. En annan sak som jag störde mej på var att folk i filmen kunde förstöra bilar, hus och annat utan att ens tänka på konsekvenserna vilket gör att allt känns så overkligt. Jack Carpenter som spelar Rich i filmen är dock den roligaste karaktären och gör så att filmen blir bättre.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: