Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

Percy Jackson & Legion

Kategori: Film Recensioner

Percy Jackson håller på att bli utslängd från skolan - men det är det minsta av hans bekymmer. Gudarna på Olympia och andra monster verka ha tagit klivet ut från Percys bok om grekisk mytologi och in i hans liv - och de är inte på gott humör. Zeus åskvigg har blivit stulen och Percy är huvudmisstänkt. Nu måste Percy och hans vänner hitta det stulna föremålet och avslöja ett mysterium mäktigare än gudarna själva.

Percy Jackson kan beskrivas som en blanding av Harry Potter, Narnia och Clash of the Titans faktist. Percy Jackson var inte världens bästa film men rätt så underhållande ändå. Mycket övernaturliga fenomen men så brukar det vara med fantasy.
 


Ondskans arméer står redo och världens öde kommer att avgöras vid ett avlägset långtradarcafé ute i öknen. Beväpnade och sammankallade av ärkeängeln Mikael (Paul Bettany) ställs en grupp främlingar som ovetande soldater vid Apokalypsens frontlinjer. De får i uppdrag att skydda en servitris och hennes ännu ofödda barn från de ondskefulla truppernas skoningslösa Blodtörst.

Legion börjar rätt bra med en mystisk tant som besöker en liten restaurang mitt ute i ingenstans. Men ju längre filmen höll på så blev den bara sämre och sämre. Det finns en del kändisar men inga större stjärnor direkt.


Det finns ganska många likheter mella de 3 senaste filmerna jag ett. Alla handlar om gud i olika former, övernaturliga fenomen finns det gott om och framför allt så är alla medelmåttiga filmer som går att se när man bara vill slappa.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: