Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

Kinect Adventures

Kategori: Spel Recensioner

Igår klarade jag och Åsa av Kinect Adventures och det var nog ett av de första spelen som Åsa såg eftertexterna på. Kinect Adventures får man alltid med när man köper en kinect och innehåller 5 olika minispel. 

Minispelen består av att åka gummiflotte och samla tid eller poäng i minispelet River Rush. Racketball som är ett spel där du slår bollar på lådor så att de går sönder under kortast tid möjligen. Ett annat spel heter Reflex Ridge är att du åker på runt på rälsvagnar och då gäller det att undvika hinder samtidigt som du plockar poäng. Rätt skoj när man får upp farten men ibland går det lite för segt. De andra spelen är 20.000 Leaks och är ett lugnare spel där det gäller att täcka för hål som fiskar gör när du står i en glaskur under vattnet. Sista spelet i samlingen heter Space pop och går ut på att fånga så många bubblor som möjligt samtidigt som du är i ett rum utan gravitation. Spelet är inte så värst skoj direkt utan känns mest som utfyllnad.

Grafiskt så är spelet inte vidare vacket men det finns självklart vissa fina vyer när man åker i gummiflotten. Kontrollen funkar rätt så bra men funkar mycket bättre i Kinect Sports. Jag hade nog aldrig orkat spela klart detta spel själv men med en kompis vid sin sida så blir det genast lite roligare även om minispelen inte är superskoj utan mer som tidsfördriv.

Grafik 6 av 10
Ljud 7 av 10
Kontroll 7 av 10
Hållbarhet 5 av 10

Kommentarer

  • Linda säger:

    Grattis på födelsedagen och glad påsk!    Hoppas prylarna jag skickade kom fram och att de blir till glädje.

    2011-04-24 | 09:26:49
    Bloggadress: http://www.nogg.se/dekonstiga

Kommentera inlägget här: