Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

Battle Los Angeles

Kategori: Film Recensioner

I åratal har UFO iakttagelser dokumenterats över hela världen – Buenos Aires, Seoul, Frankrike, Tyskland, Kina. Men 2011 kommer det som en gång var iakttagelser bli en skrämmande verklighet när Jorden attackeras av okända trupper. När folk över hela jorden ser världens stora städer falla, blir Los Angeles mänsklighetens sista utpost att stå fast mot det anfall som ingen förväntade sig. Det blir upp till marinofficeren och hans nya pluton att dra enlinje i sanden när de tar sig an en fiende olik allt de någonsin stött på tidigare.

Igår såg jag denna film på bio och till en början trodde jag att det var en 3D film men att vi inte fått några glasögon. Efter kanske halva filmen så gick en ut och sa till och då blev skärpan i bilden mycket bättre.
Mina förväntningar på filmen var inte speciellt höga men jag har velat se en stor actionfilm på bio ett tag och det kan man ju säga att det var.

Trots att hela jorden är anfallen så får man inte riktigt den känslan vilket jag tycker var lite synd. Det hade varit trevligt om man fick se hur det såg ut i de övriga länderna och inte bara USA och främst Los Angeles. En annan störande grej med filmen var att den glorifierade USA:s militärstyrkor hela tiden och så filmades filmen med en mycket skakig kamera.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: