Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

RED & ALTITUDE

Kategori: Film Recensioner

Frank Moses (Bruce Willis), Joe Matheson (Morgan Freeman), Marvin Boggs (John Malkovich) och Victoria (Helen Mirren) var alla fyra en gång i tiden CIAs bästa agenter, men de känner till hemligheter som utgör hot för organisationen, och det gör att de fyra är organisationens främsta mål. De blir efterlysta för mord och för att de ska ligga steget före sina förföljare måste de använda sig av sina gemensamma erfarenheter, list och samarbetsförmåga för att de ska överleva.

Denna filmen såg jag fram emot efter att jag sett trailern men tyvärr så blev jag lite besviken även om den var bra. Bruce Willis är som vanligt hård och Morgan Freeman är även han som vanligt bra. Till en början känns filmen som en romatisk komedi men sen blir det bara action med några komiska händelser.
'

 Efter ett mystisk fel som får ett litet flygplan att klättra utom kontroll befinner sig en nybliven amatörpilot och hennes fyra tonåriga vänner instängd i en livsfarlig uppgörelse med en övernaturlig kraft.

En lågbudget film med okända skådespelare men det funkade rätt så bra ändå. Tyvärr så blev filmen lite seg och så som filmen Devil där folk är instängda i ett rum så blir det tröttsamt att se samma omgivning hela tiden. Dålig film som jag hoppas ingen ser.


Kommentarer


Kommentera inlägget här: