Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

Scott Pilgrim VS The World

Kategori: Film Recensioner

Scott Pilgrim har aldrig haft några problem med att få tjejer. Det är att bli av med dem som brukar visa sig svårt. Kärlekslivet är inte enkelt, där finns ex-flickvännen som krossade hans hjärta men nu är tillbaks i stan såväl som tonårsflörten han försökt bli av med ända sedan Ramona först uppenbarade sig för honom. Han upptäcker dock snart att hans nya flamma har det allra värsta bagaget: ett obehagligt förbund av ex-pojkvänner kontrollerar hennes kärleksliv och kommer att göra vad som helst för att göra sig av med Scott.

Scott Pilgrim vs The World är den mest flippade och skönaste filmen jag sett på många år. Första halva av filmen var så himla underbar och då hade jag tänkt ge filmen en 9:a i betyg. Tyvärr så blev det lite för överdrivet mot slutet. Men jag tycker fortfarade om filmen och kommer lätt se om den. Scott Pilgrim är baserad på en manga serie eller som Peter Kjellin från Radiogamer skulle sagt en grafiskt novell.

Det är väldigt mycket spel referenser och omotiverade skämt vilket är helt underbart. En av årets bästa filmer om man har en fallenhet för lite nörderier.


Kommentarer


Kommentera inlägget här: