Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

Sonic Free Riders

Kategori: Spel Intryck

Idag kom det en demoversion av Sonic Free Riders till xbox. Tyvärr så går det inte att spela om man inte äger en kinect vilket jag inte gör. Men jag testade spelet på Gamex tillsammans med Samuel.

Spel där sonic som är världens snabbaste igelkott ska åka olika fordon är en väldigt dum idé egentligen. Men Sonic kanske inte vill vinna jämt så i detta spelet åker man svävande skateboards typ. Det var rätt svårtkontrollerat detta spelet speciellt i menyerna när man skulle välja karaktärer och "svävare". Oftast så tog det 10ggr längre tid att få den man ville ha än vad det skulle gjort med kontroll.

När spelet väl var igång så fick fick man trampa med ena foten för att få fart på sin skateboard som i verkliga livet. Det funkade hyfsat. Problemen låg tyvärr i styrningen. Man skulle luta sig i sidled vilket var lite ovant vilket resulterade i att man inte åkte precis där man ville. Det finns också olika sorters vapen så som missilliknande och turbo mm. Det var lite småkul men inget jag skulle betala för.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: