Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

30 Days of Night 2 & The Other Guys

Kategori: Film Recensioner

Det har gått nästan ett år sedan befolkningen i Barrow, Alaska decimerades av vampyrer. Stella, som sörjer sin mördade make, har rest runt i världen och försökt övertyga andra om att vampyrer faktiskt existerar. När en grupp förtappade själar erbjuder henne en chans att ta hämnd på vampyrdrottningen ansluter sig Stella till dem för att hindra ondskan från att slå till igen.

30 Days of Night : Dark Days tar vid där första filmen slutar ungefär så har man sett första filmen så har man en liten fördel. Tyvärr så jämnförde jag hela tiden med den första filmen vilket gjorde att denna filmen kändes sämre i alla avseenden. Det som var så bra med första filmen var att människorna inte hade någon chans mot vampyrerna. Nu dör de som flugor och så pratar de engelska vilket förstör en aning också. Blodet i filmen kändes även det väldigt fake. Det var lite för ljust och för rinnande tyckte jag.
The Other Guys handlar om två dåligt matchade New York City kriminalare som har en möjlighet att bli som stadens främsta snutar som de avgudar. Det är bara det att saker och ting inte riktigt går som planerat.

Det behövde bara gå ca 1minut in i filmen innan Åsa och Louise ville att vi skulle byta film medans jag och Stefan ville se mera. Introt var inte bra men filmen blev bättre och hade en hel del pinsamma men roliga skämt. Det var kul att se Mark Wahlberg i denna rollen och Will Ferrell hade också en mycket skön roll. Åsa och Louise tyckte inte om denna filmen men jag tycker den var helt okej. Tyvärr så kändes den lite seg ett tag.


Kommentarer


Kommentera inlägget här: