Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

Enslaved : Odyssey to the West

Kategori: Spel Recensioner

Imorse så klarade jag av Enslaved : Odyssey to the west vilket kändes rätt skönt men ändå rätt så tråkigt eftersom det var ett så underhållande spel. Enslaved handlar om Monkey och Trip som flyr från ett flygande slavskepp. När de störtlandar i New York så får man se att världen inte är sig lik. Medans Monkey ligger avsvimmad så sätter Trip på honom ett slavhuvudbonad vilket innebär att om inte han gör som hon säger så kan hon döda honom. Trip vill att Monkey hjälper henne hem till hennes familj där de kan få hjälp.

Grafiskt samt designmässigt så tycker jag Enslaved är riktigt vackert i den postapocalyptiska värld som de är i. New York har blivit överkört av naturen och allt är riktigt vackert. Kontrollen är bra och enkel men det finns vissa problem med kameran som i slagsmålssekvenserna kan bli lite knasig.

Andy Serkins(Gollum) & Lindsay Shaw är utmärkta som röstskådespelare till Monkey & Trip. Även animationerna är riktigt vassa. Plattformshoppandet är väldigt styrt vilket gör att du inte kan misslyckas med ett hopp vilket både är bra men även gör att det blir lite stelare. Enslaved rekomenderar jag varmt för de som vill ha ett skönt avslappnande äventyr. Ett minus är att fighterna mot alla robotar är mindre kul och som sagt kameran som gör fighterna mer svårkontrollerande än vad de borde vara.

BETYG
Grafik : 9 av 10
Kontroll : 8 av 10
Ljud 9 av 10
Hållbarhet 8 av 10


Kommentarer


Kommentera inlägget här: