Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

Microsoft at Gamescom 2014

Kategori: Tvspel

Microsoft hade sin presskonferans kl 14 idag och det passade jag på att kolla på när man ändå har semester. Jag tänkte nämna alla spel som visades på konferansen men det är inte alla som jag kommer skriva något om.
 
Först ut så var det Assasins Creed Unity som visade upp sig och det ser riktigt vackert ut men trots att jag gillade Black Flag så är jag inte jättesugen på detta.
Sen så var det dags för FIFA 15 där man visade upp lite nya Legender som man kan spela som i Ultimate team. Rätt så ointressant rent personligen men Fifa15 som spel ser väldigt bra ut.
Efter FIFA15 så kom en herre ut för att visa lite indie titlar som är på väg. ID@Xbox kallas detta indie projekt vilket är ett sjukt dåligt namn. Men det är ju spelen som är viktiga så det visades Space Engineer, SuperHot,The Escapist, Smite och Below. Bland dessa spel så tycker jag Space Engineer och SuperHot ser klart intressantast ut.
SuperHot ser rätt flummigt ut men ser intressant ut.
 
Activsion äntrade scenen för att visa kampanjen i Call of Duty Advanced Warfare mycket bättre gameplay demo än vad som visades på E3 men inget direkt sug efter detta spel heller. Evolve visades upp strax efteråt och det kan nog vara kul när man spelar det men väldigt ointressant att se på.
Efter dessa spel så handlade det bara om exklusivite och först ut så kom Rise of the Tomb Rider som kom lite som en chock att det var exklusivt. Skulle gärna velat se mer från spelet men det blir nog väldigt bra. Skaparna av Alan Wake och Max Pay visades äntligen upp gameplay från deras kommande titel Quantum Break. Blev faktiskt väldigt sugen på att få testa detta någongång nästa år.
Efter det så visades Fable Legends upp och detta ser verkligen dötrist ut. ScreamRide var nästa spel på tur och där gällde det att bygga bergodalbanor som skulle få så mycket skrik från de som åkte med som möjligt. Såg ganska så kul ut.
Forza Horizon 2 visades sedan och även om jag gillade första forza Horizon så fastnade jag aldrig riktigt för det. Dock så ser uppföljaren riktigt kul ut. Efter Forza så visades Ori and the blind forest. Väldigt vackert spel men har inte så mycket mer att säga om det i dagsläget. Efter det så visades en trist trailer på Sunset Overdrive upp som inte inspirerade direkt. Sist men definitivt inte minst så visades det upp mer från Halo The Master Chief Collection. Hade gärna sett mera singelplayer från Halo 2 Anniversary. Men denna boxen är ju ett måste om man äger en Xbox One. Tyckte Microsoft gjorde en bra Presskonferens detta året och med favoriter som Tomb Raider, Forza och Quantum Break.
The Escapist

Kommentarer


Kommentera inlägget här: