Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

Dawn och the Planet of the Apes

Kategori: Film Recensioner

Caesar leder en växande grupp genetiskt utvecklade apor som hotas av de få människor som överlevt ett dödligt virusutbrott. Trots deras försök att leva sida vid sida så bryter ett krig ut som ska komma att avgöra vilken ras som regerar på Jorden.
 
Jag, Heimar och Linus var iväg och såg den senaste Apornas Planet filmen för en vecka sedan nu. Förra filmen som kom ut 2011 tycker jag är riktigt bra. Kommer ihåg att jag blev riktigt taggad på en uppföljare när jag såg slutet på den. Så nu 3 år senare så har man sett uppföljaren och jag är inte besviken. Visst finns det delar i filmen som kunde ändrats men som helhet så är jag nöjd. Det ska åter igen bli väldigt intressant att se vad som händer i nästa film. Hoppas bara man slipper vänta i 3 år till.
 
Dock så var 3D effekterna helt meningslösa i filmen. Fattar inte varför man ska behöva betala extra för att få 3D när det inte gör någon skillnad. Postern till filmen är även den riktigt fult gjord. Allt ser okej ut förutom människans ansikte som ser ut att sväva i luften. Varför kunde de inte dragit ut hans ansikte som de gjorde med apans. Men dessa två faktorer har ju inget med själva filmen. Rekomenderas starkt. 
Ps 
En kul grej som hände på bion var att min stolsits granne hoppade till vid varje actionscen och var riktigt orolig hela filmen vilket vi skämtade om senare när vi gick hemåt efteråt. Efter ungefär 3 minuters prat och den personen så vänder vi oss om och får se att han har gått bakom oss hela tiden. Så sjukt pinsamt men det genererade till ett väldigt gott skratt. 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: